|
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
vezi filmul "dumnezeu pentru o zi" (parca cam asa se cheama) in aceasta pelicula jim carey, un simplu muritor, devine Dumnezeu, iar el aude rugaciuni de genul"sa castig la loto. si le indeplineste pe toate. iar fiecare om castiga cate 20 de centi si iese ditamai revolutia de protest. ai inteles sper. pentru ca uneori ceea ce cerem nu este bine pentru noi, pentru altii sau nu este in concordanta cu planurile sau dorintele lui Dumnezeu.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
01/11/10 15:53
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
ultimul mohican a scris:
vezi filmul "dumnezeu pentru o zi" (parca cam asa se cheama) in aceasta pelicula jim carey, un simplu muritor, devine Dumnezeu, iar el aude rugaciuni de genul"sa castig la loto. si le indeplineste pe toate. iar fiecare om castiga cate 20 de centi si iese ditamai revolutia de protest. ai inteles sper. pentru ca uneori ceea ce cerem nu este bine pentru noi, pentru altii sau nu este in concordanta cu planurile sau dorintele lui Dumnezeu. |
Da, stiu filmul, nu la rugaciunile de genul asta faceam referire, te-ai sustras elegant ca sa fie nevoie sa mai pun intrebari Ca sa dau primul exemplu care imi vine in minte....te rogi pentru o prietena care este insarcinata si pana la finalul sarcinii copilul moare, te rogi pentru un om care este bolnav si el moare, te rogi pentru sot/sotie sa nu te insele si se intampla contrariul...la rugaciuni de genul acesta faceam referire.
http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic ... 92&p=3
Ultima modificare de ROXANA82 (01/11/10 16:00)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
01/11/10 15:59
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
da, sau denumirea in engleza: Bruce almighty
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
01/11/10 16:02
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
poi da, dar nu ti-am explicat inspre finalul postarii ca poate vointa sau rugaciunea ta nu este in concordanta cu cea divina? poate a are un plan Dumnezeu cu nevindecarea acelui copil etc. in privinta sotului/sotiei deja mi se pare cam ciudat, mai serios si obiectiv mi se pare sa te rogi sa castige romania la fotbal.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
01/11/10 16:05
|
|
Roxana
membru
|
|
ultimul mohican a scris:
poi da, dar nu ti-am explicat inspre finalul postarii ca poate vointa sau rugaciunea ta nu este in concordanta cu cea divina? poate a are un plan Dumnezeu cu nevindecarea acelui copil etc. in privinta sotului/sotiei deja mi se pare cam ciudat, mai serios si obiectiv mi se pare sa te rogi sa castige romania la fotbal. |
Glumesti nu....
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
01/11/10 16:07
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
chiar deloc. acu o sa vrei sa detaliz, banuiesc ca te referi cu faza cu sotul/ fotbalul. cand ma rog sa castige romania la fotbal, ma rog pentru imaginea romaniei in lume, pentru ceea ce se intampla in sport, implicit umpic si pentru turism, economie etc. pt. ca, crezi sau nu dar fotbalul implica ce am scris eu mai sus. in schimb cum sa ma rog ca sa nu ma insele sotia? poi daca ea vrea sa ma insele ce sa-i faca Dumnezeu, sa-i scoata toti amantii din cale? nu zic ca e peste puterile sale, dar deja e absurd.
|
|
01/11/10 16:13
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
ultimul mohican a scris:
poi da, dar nu ti-am explicat inspre finalul postarii ca poate vointa sau rugaciunea ta nu este in concordanta cu cea divina? poate a are un plan Dumnezeu cu nevindecarea acelui copil etc. in privinta sotului/sotiei deja mi se pare cam ciudat, mai serios si obiectiv mi se pare sa te rogi sa castige romania la fotbal. |
Cand joaca? Vezi ca copilu e cu astea.

_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
01/11/10 16:15
|
|
Roxana
membru
|
|
ultimul mohican a scris:
chiar deloc. acu o sa vrei sa detaliz, banuiesc ca te referi cu faza cu sotul/ fotbalul. cand ma rog sa castige romania la fotbal, ma rog pentru imaginea romaniei in lume, pentru ceea ce se intampla in sport, implicit umpic si pentru turism, economie etc. pt. ca, crezi sau nu dar fotbalul implica ce am scris eu mai sus. in schimb cum sa ma rog ca sa nu ma insele sotia? poi daca ea vrea sa ma insele ce sa-i faca Dumnezeu, sa-i scoata toti amantii din cale? nu zic ca e peste puterile sale, dar deja e absurd. |
Nu ..ar putea-o feri de ispite...Eu ma dat niste exemple pentru a pune in evidenta faptul ca de multe ori la rugaciuni nu se raspunde sau se raspunde contrar cu cerintele noastre.Si atunci care mai este scopul rugaciunii?!
|
|
01/11/10 16:18
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
poi deh, in niciun caz sa nu ma insele sotia. scopul rugaciunii este comunicarea cu Dumnezeu si indeplinirea unor dorinte de-ale noastre( dar dupa cum am spus mai sus unele pot fi ascultate altele nu.) p.s. mama cate stiu pentr-un agnostic.  40 de euro.
|
|
01/11/10 16:33
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
hm, am citit cartea al carei nume il folosesti, dar chiar nu imi mai amintesc daca ultimul mohican era asa pretentios, am citit-o acum cativa ani.  Sincer acum, de ce nu iti deschizi un birou de informatii? ai avea un profit mai mare,ce inseamna 40 de euro? =0
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
01/11/10 22:06
|
|
Roxana
membru
|
|
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6289/20/ Stiati de acest articol, cam vechi ce-i drept 
Ultima modificare de ROXANA82 (05/11/10 15:31)
|
|
05/11/10 15:30
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Destul de mare probabilitatea sa nu fie o biserica crestina. Dupa cum a spus si profesorul american la sfarsitul articolului "o supozitie extraordinara are nevoie de dovezi extraordinare".
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
05/11/10 15:51
|
|
Roxana
membru
|
|
Care este diferenta sau mai bine spus dupa ce criterii se adreseaza Isus cu "femeie" si "fiica"? Ioan 2:4 "femeie", Ioan 4:21 "femeie", Marcu 5:34 "fiica", Marcu 2:5 "fiule".
|
|
08/11/10 15:14
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
pai atunci nu erau termenii doamna si domnisoara. 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
09/11/10 22:59
|
|
Roxana
membru
|
|
Emanuel, ma gandeam ca e ceva mai complicat  La ce se refera rasul sfant?Vi se intampla?Daca da, ce semnificatie are? Va mananca palma cand luati bani?
|
|
17/11/10 17:02
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Rasul sfand este o miscare as zice eu paracrestina. Rasul nu are a face cu spiritualitatea ci cu starea sufleteasca mai degraba.Despre organizatia rasul sfant cred ca exista ceva discutie pe forum, nu ma intreba unde.
Mi-ar placea sa ma manance palma mai des, dar des ma mananca cealalta palma cu care dau bani. 
Ultima modificare de emanuel (18/11/10 07:40)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
18/11/10 07:40
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Uite aici subiectul despre rasul sfant: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=43
Mancatul palmei este o superstitie. 
|
|
18/11/10 09:51
|
|
Roxana
membru
|
|
Pai si daca mie mi se intampla? asta cum se numeste ?  Multumesc pentru subiect.
|
|
18/11/10 17:53
|
|
Roxana
membru
|
|
emanuel a scris:
Rasul sfand este o miscare as zice eu paracrestina. Rasul nu are a face cu spiritualitatea ci cu starea sufleteasca mai degraba.Despre organizatia rasul sfant cred ca exista ceva discutie pe forum, nu ma intreba unde.
Mi-a aratat Arch Dar nu la rasul sfant ca miscare crestina ma refeream, niic nu stiam ca exista asa ceva .Mie mi s-a intamplat sa ma si trezesc din somn razand in hohote dar mi s-a intamplat sa rad fara sa fac nimic, fara motiv, singura fiind, a fost un ras cum nu am mai ras de foarte mult timp, foarte sincer, adevarat, dintr-o pace si bucurie de nedescris ..sper ca m-ai inteles 
Mi-ar placea sa ma manance palma mai des, dar des ma mananca cealalta palma cu care dau bani.  |
No comment Sper sa te manance si dreapta mai des 
|
|
18/11/10 17:56
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
ROXANA82 a scris:
Pai si daca mie mi se intampla? asta cum se numeste ?  |
Ma refeream la asocierea intre mancatul palmei si orice alta intamplare. Daca te mananca palma nu inseamna ca primesti bani ci ca trebuie sa te scarpini. 
|
|
19/11/10 09:42
|
|
Roxana
membru
|
|
Pai si daca e super testata treaba? Deja am inceput sa "prind" si sumele in functie de felul mancarimii Tot superstitie se cheama?!
Care sunt cauzele aparitiei bolii? Pacatul sau putem lua boala ca pe o incercare de la Dumnezeu?
Ultima modificare de ROXANA82 (19/11/10 14:02)
|
|
19/11/10 13:20
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Poti scoate un tratat despre relatia monovalenta intre mancarimea din palma si primitul de bani. Iar la final poti testa si reciprocitatea relatiei: daca dupa ce primesti bani te mananca palma.
Poate sa fie o pedeapsa de la Dumnezeu, o incercare, sa-Si arata slava sau nu te-ai imbracat adecvat vremii.
|
|
19/11/10 14:09
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (15/02/11 20:44)
|
|
20/11/10 09:54
|
|
Roxana
membru
|
|
homeless a scris:
+Archangel+ a scris:
sau nu te-ai imbracat adecvat vremii. |
ha ha, foarte adevarat.  De multe ori ne neglijam sanatatea, si apoi ne plecam capul ca un pipirig si "vai, ma incearca Dumnezeu". |
M-am referit la boli grave nu la raceli sau viroze de sezon.
|
|
20/11/10 13:29
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (15/02/11 20:45)
|
|
20/11/10 13:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|