TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Protectie DVD video Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini: 1
darius
membru

Inregistat: 01/03/06
Este vreo un expert pe forumul asta care cunoaste niste metode de protectie pentru DVD-uri.
In alte cuvinte vreau sa fac DVD-uri video care sa nu poata fi copiate, cel putin de persoane ne experte.
Cunoaste cineva vreo metoda?

02/11/06 13:53

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Răspuns : Orice tip de date stocate pe CD sau DVD pot fi copiate.

O variantă ar fi ca să ascunzi datele când intri pe DVD (am un cd care e făcut aşa, când intri în el nu vezi fişierele audio (wav) şi când îl deschizi în media player are muzică pe el.). Cum se face asta în nu ştiu.

02/11/06 16:24

darius
membru

Cunosc o metoda ca DVDurile video sa nu poata fi copiate cu programe ca DVD Shrink, DVD decrypter , etc modificand fileurile *.vob. Problema e ca oricum dvd se poate copia cu programe normale de copiere ca Nero, Alchool, etc.
Aceste programe nu analizeaza fileurile .vob dar copiaza DVDurile bit cu bit asa cum sunt. Ele dau greseala numai daca discul e nelegibil sau daca are vreo greseala sau daca e zgariat.
Nu cunoasteti programe care pot sa adauge la DVD parti care sa para stricate?

03/11/06 13:42

black-panther
membru

Inregistat: 18/10/05
Marile case de discuri investesc milioane de dolari pentru a-si proteja drepturile de autor si tu crezi ca exista vreo solutie la indemana celor 'cu buget moderat'? :D

darius a scris:

...Nu cunoasteti programe care pot sa adauge la DVD parti care sa para stricate?

Din cate stiu eu posibilitatea asta exista doar pentru DVD-urile matritzate pentru ca sumele de control CRC se calculeaza in momentul scrierii de catre chip-ul unitatii inscriptoare.

20/11/06 17:22

Site web  
darius
membru

black-panther a scris:

Marile case de discuri investesc milioane de dolari pentru a-si proteja drepturile de autor si tu crezi ca exista vreo solutie la indemana celor 'cu buget moderat'? :D

Ti-am spus ce eu am o solutie. De fapt am si folosit-o si nu se poate copia cu nici unul din programele de copiere de dvd video de ex. DVDshrink DVD decrypter, DVDX, etc...
Aceasta metoda nu strica diskul de aceea poate fi copiat cu programe ca nero. Ne avand alta metoda a trebuit sa sgariu DVDul. Si iti asigu ca asa merge perfect si nu poate fi copiat.

Sigur metoda aceasta de protectie  nu este perfecta (nu exista metode perfecte) si cine este expert la aceste pucruri ar putea s-o sparga dar sigur o persoana normala nu o sparge.
Stiu ca pare incredibil dar e adevarat.
Daca vrei pot sa ti-o spun, dar nu am istructiunile decat in italiana.

21/11/06 11:42

black-panther
membru

Inregistat: 18/10/05
parerea mea:
orice omulet normal incearca sa copie un DVD facadu-i imagine pe care o inscrie mai apoi pe un blank. DVD decrypter si alte unelte asemanatoare se utilizeaza pentru DVD-uri protejate, pe care daca incerci sa le copiezi cu Nero obtii o imagine de vreo 9GB care nu-ti mai incape pe un DVD uzual.

Modificand VOB-urile sunt aproape sigur ca reduci compatibilitatea respectivului DVD cu playerele software, daca nu cumva si cu o parte din cele standalone.

Vis-a-vis de "parti care sa para stricate" am citit un articol despre o unitate de distrugere a discurilor optice prin suprascriere. Nu stiu daca pune la dispozitie si controlul suprascrierii unei zone exacte de pe disc.

21/11/06 23:26

Site web  
darius
membru

Vad ca esti tot sceptic.
Metoda de protectie care o folosesc modifica fileurile vob dar nu asa de radical ca sa nu mai fie compatibile cu playerele. Am probat dvdurile si pe diferite comutere cu diferite programe si pe duferite aparate de DVD si merg fara problema.
Zgarieturile trebuiesc tocmai pt a nu se poate face imagine.

Iti spun numele la programe:
primul este VobBlanker
al doilea este PGCEdit
O sa caut un link si o sa-l pun

22/11/06 11:39

CatalinD
membru

Inregistat: 02/03/07
O solutie este produsul SAFEDISC:

SafeDisc Advanced offers two levels of protection:
- Copy Protection - Prevents protected discs from being copied or emulated from a virtual drive.
- Advanced Hack Protection - Prevents clear memory lifts and automated circumvention attacks used to create unprotected executable versions that enable users to install pirated games downloaded from the Internet.

Vezi la http://www.macrovision.com/products/act ... ndex.shtml

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

19/03/07 10:04

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la