|
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
nu stiu, tanti, intreab-o pe Tanara Crestina... 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
13/07/11 15:06
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Tanara crestina a scris:
Da, feedback .. in cazul in care shoricel se hotaraste sa il scrie, vom citi in articolul acela si despre calitatile unei viitoare sotii. ...daca tot adusesei vorba in comentariul la postarea mea, m-am gandit ca n-ar fi rau sa scrii un asa articol.  |
Oh, come on, don't take it so personal. O sa incerc sa merg pe aceeasi idee, asa ca nu o sa vorbesc despre calitatile unei sotii potrivite pentru mine neaparat, ci asa cum sugereaza si titlul "fata pe care merita sa o cauti", si anume calitati esentiale.
Tanara crestina a scris:
Shoricele, .. eu am scris deja ceva articole pe blog despre subiectul asta, asa ca citatul este suficient momentan. Sa nu creada cititorii ca numai la asta imi sta capul. |
Aha. Cred ca o sa arunc cate o privire peste ele in cazul in care nu le-am citit pana acum.
Tanara crestina a scris:
PS: vezi ca linkul, pus de tine catre postare, e pus gresit. E linkul de la alta postare. |
PS: done.
feed, astea nu-s calitatile unei viitoare sotii, ai dreptate. Scuzati offtopicul 
Ultima modificare de shoricel (13/07/11 23:17)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
13/07/11 23:13
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
De fapt eu am scris prima aici. Mi s-a parut mie ca n-as fi offtopic. Dar daca am fost, imi cer scuze. 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
14/07/11 09:25
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Sa fie inteligenta. Sa stie ce intrebari sa isi puna in si despre viata. Sa stie ce vrea de la viata. Sa fie curioasa, sa vrea intotdeauna ceva mai mult. Sa aibe empatie si un nivel de comunicare si intelegere emotionala ridicat. Sa vada repede lagaturile intre lucruri. Sa aibe un simt al umorului ridicat, sa intelegea glumele subtile (nu "porcoase"). Sa stie sa se adapteze fara a face compromisuri. Sa nu aibe dublu-standarde/sa nu fie ipocrita. Sa nu fie pasiv-agresiva. Sa ma provoce intoteauna, mai ales mental. Un fel de mind-tease. Sa ii placa sa calatoreasca. Sa ii fie strain termenul de "asezat la casa ta". Cam astea sunt pentru mine calitatile unei potentiale sotii.
Ultima modificare de edi.theraven (16/08/16 19:37)
|
|
15/08/16 20:13
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|