TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Esti tanar.. poti fi si crestin? Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
romio78
membru

Inregistat: 02/06/11

OLD TRAIAN a scris:

Totusi, si tu poti sa fii crestin.

Cat poate sa te rabde?
Chiar daca dragostea lui dumnezeu este nelimitata, s-ar putea ca vremea cercetarii tale sa fie limitata! Asa ca azi poti fi crestin, chiar daca esti tanar, si chiar daca esti luat de val. Noi vrem sa te ajutam sa te salvezi.

Ei uite ca aici este problema si cind ma gindesc ca nu mai pot sa fiu ertat, parca nu mai cred ,si sincer eu cred, foarte mult caci el ma facut sa cred cu tarie si multumesc lui pentru aceasta ,mare este el si lauta numeluiLUI i-mi sa pe buze si in mine   dar, am deschis acest suibiec si am intrebat, pt ca vroiam sa stiu, daca se mai comfrunta cineva cu astfel de stari :  nu poti fii ca ei caci esti prea pro.. sau apare firea, care si deasemenea marturiseste, ca sunt nepunticios, si este adefarat, vad multe in mine ,pe care DUMNEZEU nu cred ca ar vrea ca sa le am ,si nu zic, ca, nu am motiv sa lupt, dar ma intreb pina cind ma va rabda si oare nu cumva! DUMNEZEU ! ma tine asa ca sa nu ma umflu si sa zic ca e din cauza trairi mele, mintuirea sufletului meu,

04/06/11 18:56

romio78
membru

multumesc pt raspuns nici nu ma gindeam,  sa vreie cineva sa fiu eu mintuit !

Ultima modificare de romio78 (04/06/11 19:05)

04/06/11 19:00

romio78
membru

Oblio a scris:

romio78 a scris:

am impresia ca dragostea lui DUMNEZEU are limite ,citeodata, sau sint eu prea mic ca sa vad bine lucrurile in adevar.

Nu te indoi nicicum de dragostea Lui nemarginita. Scriptura abunda in oglindiri ale iubirii lui Dumnezeu pentru fii Sai ratacitori. Mediteaza la pilda "fiului risipitor", a fost lasata si pentru tine. Cererea ta facuta celor de aici a fost deja primita de El, ca o rugaciune adresata direct Lui. Te asteapta inca, sa te increzi mai mult in El si in "chemarile" pe care ti le aduce in cale. Mediteaza la ele si cand simti ca ai inteles importanta lor nu ezita si nu amana sa le dai curs. Asa cum ti sa mai dat de inteles, nu stii maine ce va fi, de ce sa amani? Unii au sansa asta la batranete aproape de moarte dar daca tu ai fost ales sa cresti pentru implinirea unei lucrari, pentru a inmulti talantii Tatalui?
Asculta-i glasul si paseste in Imparatia Sa atunci cand vei avea convingerea interioara ca a devenit telul vietii tale.
Nici un om nu e mic in ochii Tatalui. Nu a permis El de dragul tuturor suferinta si jertfa Celui mai ascultator dintre oameni?
               Dumnezeu sa-ti calauzeasca inima!

Nici nu nu vei crede, daca iti voi spune , la cit de mult m-am gindit si mi-am dorit  ,sa fie cineva care sa i-mi zica, personal, ! aceste lucruri ,nici nu imi vine sa cred ca ai spus aceste scumpe cuvinte .vorbe dulci si pacat ca nu am cum sa i-ti multumesc, dar  o sa ma rog la DUMNEZEU prea sfintul, ca sa creasca aceste lucruri la tine si la toti crestini ,caci sincer, pentru aceasta sintem noi frati in DOMNUL,(si as vrea sa si traiesc ) mabucur foarte mult si nici nu poti sa iti imaginezi fiii binecuvintat de bunul si marele indurator DUMNEZEU AMIN . ( o sa fiu ).

Ultima modificare de romio78 (04/06/11 19:19)

04/06/11 19:18

romio78
membru

Oblio a scris:

romio78 a scris:

am impresia ca dragostea lui DUMNEZEU are limite ,citeodata, sau sint eu prea mic ca sa vad bine lucrurile in adevar.

Nu te indoi nicicum de dragostea Lui nemarginita. Scriptura abunda in oglindiri ale iubirii lui Dumnezeu pentru fii Sai ratacitori. Mediteaza la pilda "fiului risipitor", a fost lasata Nu te indoi nicicum de dragostea Lui .Nu te indoi nicicum de dragostea Lui  Mediteaza la ele si cand simti ca ai inteles importanta lor nu ezita si nu amana sa le dai curs. Asa cum ti sa mai dat de inteles, nu stii maine ce va fi, de ce sa amani? Unii au sansa asta la batranete aproape de moarte dar daca tu ai fost ales sa cresti pentru implinirea unei lucrari, pentru a inmulti talantii Tatalui?
Asculta-i glasul si paseste in Imparatia Sa atunci cand vei avea convingerea interioara ca a devenit telul vietii tale.
Nici un om nu e mic in ochii Tatalui. Nu a permis El de dragul tuturor suferinta si jertfa Celui mai ascultator dintre oameni?
               Dumnezeu sa-ti calauzeasca inima!

-   Nu te indoi nicicum de dragostea Lui   
-   daca tu ai fost ales sa cresti pentru implinirea unei lucrari, pentru a inmulti talantii Tatalui
-   Asculta-i glasul si paseste in Imparatia Sa   

-   NICI UN OM NU E MIC IN OCHI TATALUI.   
-   Nu a permis El de dragul tuturor suferinta si jertfa Celui mai ascultator dintre oameni?
                          -    SLAVIT SA FIE DOMNUL AMIN    -
                          -    MULTUMESC MARELUI DUMNEZEU DIN CER (pentru tine Oblio )

romio78, te rog sa nu mai postezi consecutiv si sa citezi corect. daca doresti o modificare sau completare a mesajului foloseste butonul "modificati". multumesc. feedback

Ultima modificare de feedback (05/06/11 11:34)

04/06/11 19:41

Andreea_Deea89
membru

Inregistat: 17/06/11
Nu cred ca neaparat daca esti tanar nu poti fi crestin. Credintra trebuie sa o ai in primul rand in suflet si in inima.

17/06/11 15:46

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Pai, asta nu crezi, dar ce crezi? Un tanar poate fi si crestin? In afara de credinta aia " din suflet si din inima" mai trebuie sa fie crestin si altfel? Cumva sa fie vizibil?

19/06/11 14:40

lucianstef
membru

Inregistat: 20/07/11
da, poti fi crestin...ce?!...daca esti tanar nu te poti abtine de la diverse lucruri?! da da da poti fi crestin

20/07/11 11:50

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
crestin inseamna a te abtine de la diverse lucruri ? si e mai greu/usor daca esti tanar ?

20/07/11 23:03

summer
membru

Inregistat: 24/06/11
A fi crestin presupune si a te deosebi de ceilalti si a nu face ceea ce fac ei. Daca tu nu te poti abtine de la diverse lucruri inseamna ca nu esti gata de sacrificiu si astfel nu poti deveni un bun crestin.
De ce sa fie atat de greu pentru un tanar?Bucuria care vine de sus nu poate fi comparata cu nimic din lumea asta, iar tinerii asta cauta...FERICIRE.

21/07/11 15:30

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Cel mai intelept lucru pe care il poate face un tanar este sa aleaga sa fie crestin=sa fie urmas al lui Hristos, si sa pun tot elanul, energia si zelul lui in slujba lui Dumnezeu.

15/11/11 20:48

gabriel
membru

Inregistat: 30/11/11
Vreau sapropun un nou sbiect nu vreau sa supar pe cineva prin subectul pecare vreau sa il propunsianume e legat de copiii ce parere aveti despre copiii rebeli care credeti ca e cauza?

05/12/11 11:31

petru
membru

Inregistat: 18/03/05
Gabriel, subiectul tau este bun. Ai putea deschide un topic nou pe forum care sa fie pentru acest subiect. Intri la categoria unde crezi ca se incadreaza subiectul si jos gasesti "Deschideti un nou subiect".

Success.

05/12/11 11:45

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
petru, da' tu de unde stii asta? :rolleyes:
Nu prea ai fost pe aici. Cum de vii cu indicatii?

Sunt deja mai multe subiecte legate de familie. De ce ar deschide unul nou?
Ar fi mult mai folositor pentru el sa citeasca ce s-a spus deja. Eu cred ca nu vrea un subiect de dragul de a deschide un subiect la prima lui postare, ci vrea sa afle ceva. Daca vrei sa-l ajuti intreaba-l detalii despre ce ar dori sa gaseasca.
Deschidem un nou subiect daca in cele existente nu se afla sau nu se poate discuta despre ceea ce vrea sa afle.

05/12/11 19:47

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Manifestul tânărului creștin

Manifestul tânărului creștin (UPDATE)

De ce e greu să fii „tânăr creștin”

06/03/13 22:00

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
este greu sa fii tanar crestin. este f greu. mor in fiecare zi. incerc sa aduc la viata persoane care sunt in intuneric si nu pot. pentru ca ele nu vor si pentru ca ele sunt "mai destepte" decat mine. oricat m-as stradui nu pot. poate nici DOMNUL nu vrea. nu inteleg de ce sunt prost.

27/07/13 03:47

vally_sabau
membru

Inregistat: 20/08/06
Eu sunt un tanar de 33 ani , pana in anul 2006 am fost ateu.In 2006 l-am acceptat pe Isus ca unicul meu salvator.Nu este greu sa fi tanar si sa fi si crestin, este greu sa fi tanar si sa cauti sa fi crestin.Nu stiu daca m-am facut inteles.UN ADEVARAT CRESTIN poate totul in Cristos care il intareste. Este mai greu sa devi crestin(mie mi-au trebuit 26 ani).

11/12/13 18:29

Site web  
vally_sabau
membru

Inregistat: 20/08/06

giany a scris:

este greu sa fii tanar crestin. este f greu. mor in fiecare zi. incerc sa aduc la viata persoane care sunt in intuneric si nu pot. pentru ca ele nu vor si pentru ca ele sunt "mai destepte" decat mine. oricat m-as stradui nu pot. poate nici DOMNUL nu vrea. nu inteleg de ce sunt prost.

Eu inteleg ce spui, te inteleg foarte bine, dar ceea ce imi spui nu ma surprinde deoarece inceputurile vietii mele de crestin a fost la fel, si a trecut ceva timp pana sa inteleg ca EU nu pot sa fac nimic.De ori si cate ori am spus :Doamne Eu nu mai stiu ce sa fac, am facut totul, acum e randul Tau... Desi Domnul era tot timpul pe locul 2 iar EU pe primul El in Dragostea Lui mi-a aratat lucruri pe care nu credeam ca o sa le vad vreodata...
Lasa-l pe Domnul sa opereze(desi si aceasta se invata).Domnul sa te Binecuvinteze si sa te foloseasca in lucrarea Sa...

11/12/13 18:38

Site web  
JustinTime
membru

Inregistat: 13/11/12

vally_sabau a scris:

Eu sunt un tanar de 33 ani , pana in anul 2006 am fost ateu.In 2006 l-am acceptat pe Isus ca unicul meu salvator.Nu este greu sa fi tanar si sa fi si crestin, este greu sa fi tanar si sa cauti sa fi crestin.Nu stiu daca m-am facut inteles.UN ADEVARAT CRESTIN poate totul in Cristos care il intareste. Este mai greu sa devi crestin(mie mi-au trebuit 26 ani).

Sunt curios de ce ai fost ateu în primii 26 de ani? Și cum de ai ajuns să accepți creștinismul după atâta timp? Mai exact cum de ai ajuns să crezi că există un D-zeu?

Ai scris o chestie în ultimul post care mă face să cred că de fapt nu erai ateu:

vally_sabau a scris:

De ori si cate ori am spus :Doamne Eu nu mai stiu ce sa fac, am facut totul, acum e randul Tau... Desi Domnul era tot timpul pe locul 2 iar EU pe primul El in Dragostea Lui mi-a aratat lucruri pe care nu credeam ca o sa le vad vreodata...

Sau asta era după ce ai devenit creștin? Chiar sunt curios, pentru că am mai cunoscut persoane care ziceau că au fost atei și au devenit creștini, iar după ce discutam un pic cu ei recunoșteau că de fapt nu fuseseră atei, ci pur și simplu nu respectau tradițiile religioase dar credeau că există un creator.

Ultima modificare de JustinTime (16/12/13 14:39)

16/12/13 14:38

IurescuIulian
membru

Inregistat: 01/01/16
Ce inseamna sa fi crestin azi?? Pai, un crestin este un calator si, un calator are nevoie de o harta. Harta crestinului in calatoria pe care o face este Biblia. Aia inseamna sa fi crestin azi. Si daca poti??? Sigur ca poti doar ca, trebuie sa vrei. Sa renunti la tine definitiv. Galateni 2 cu 20 spune ca numai traiesc eu ci Hristos traieste in mine. Si viata pe care o traiesc acum in trup(ca crestin), o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu care si-a dat viata pentru mine. :) Dumnezeu sa trezeasca tineretul Romaniei la viata.

Ultima modificare de IurescuIulian (01/01/16 21:41)

01/01/16 21:39

Pagini:  1 2 3 4    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la