giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Un loc unde ma simt bine. Persoane frumoase chiar modeste de la care nu prea am invatat cum sa fiu mai flexibil. Nu stiu sa ma prefac si nu pacalesc prin diplomatie... sunt cateva persoane carora le datorez macar o cafea ... poate sunt persoane care nu spun "te iubesc" pentru ca tu sa vezi ca ele te iubesc... gata ... devin prea sentimental ... 
Ultima modificare de giany (03/12/14 00:52)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/11/14 17:12
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
În perioada adolescenței mele (când eram mai activ!!), m-a ajutat foarte mult. Simplul fapt de a discuta cu alți tineri (chiar dacă unul dintre ei se considera Old ) lucruri legate de viața creștină, de a-mi expune anumite păreri și de a fi gata ca acestea să fie disecata și chiar respinse (câteodată!).
TânărCreștin m-a influențat prin modul de a fi al membrilor de aici. De asemenea m-a provocat să studiez mai mult anumite lucruri și să fiu gata mereu să dau socoteală de „nădejdea care este în mine”.
Oameni faini și speciali aici. Nu oameni lipsiți de probleme, dar oameni care au un Dumnezeu minunat!
Fiți binecuvântați cu toții! :-)
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
24/04/15 08:41
|
|