UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Ce ar fii sa stabiliti odata ce intelegeti fiecare prin viata de crestin ? Eu cred ca ambii aveti dreptate.
|
|
27/07/09 09:28
|
|
SaveOurSouls
membru
Inregistat: 31/07/13
|
|
Adevarata credinta : http://www.youtube.com/watch?v=KMYrIi_Mt8A
_______________________________________ L-am cunoscut pe Dumnezeu la 33 de ani cand m-am aflat fata in fata cu moartea mea, aici e experienta mea: http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 278#228278
|
|
06/02/14 23:50
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Sunt gesturi extraordinare! Nu neaparat sunt motivate de credinta.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/02/14 22:58
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Oblio a scris:
Cum consideri ca ar trebui rasplatiti oamenii pentru munca lor? Cat sa castige un arhitect de exemplu si cat cel ce munceste cu roaba in conditiile in care ambii depun ravna in munca lor? |
antonela a scris:
Fiecare trebuie rasplatit in functie de prestatia muncii. |
Sa deduc ca ravna n-ar fi suficienta pentru determinare?
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
14/01/15 10:18
|
|
Lucian494
membru
Inregistat: 19/06/14
|
|
El ţi-a arătat, omule, ce este bine! Şi ce altceva cere Domnul de la tine decât să faci dreptate, să iubeşti îndurarea şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău? (Mica 6:8)
Sunt singurele lucruri pe care Dumnezeu le cere de la noi,restul, Dumnezeu le face prin noi daca-L lasam.
Ultima modificare de Lucian494 (15/01/15 14:22)
_______________________________________ “In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning
|
|
15/01/15 14:21
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Vizam prin cuvantul "determinare" felul in care ar trebui retribuiti oamenii ca sa fie echitabil, adica sa fie platiti toti egal (un fel de salariu unic diferentiat doar in functie de ravna) sau ar trebui sa se tina cont si de statut, functie, meserie...?
Ultima modificare de Oblio (15/01/15 22:01)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
15/01/15 21:59
|
|