|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Lucian, pentru ca esti mai nou, bine ai venit! Iți doresc ca alaturi de alți tineri sa ai o ședere folositoare pe acet forum.
Tu ai vorbit aici despre mai multe lucruri, Toate foarte importante. Cu un glonț poti împușca cel mult 2 iepuri, dar rar se intâmplă asa ceva.
Ceea ce eu îți răspund aici este cel mult o provocare la mai multă discuție. Dar din baterea laptelui iese untul.
Despre cui a fost adresata epistola nu mă opresc acuma. Vreau sa-ti spun că nici una dintre scrierile Noului Testament nu au fost scrise în mod direct românilor din secolul XXI.
Trecem al vorbirea in limbi. Daca iei referința din Marcu 16, nu doar acesta este semnul, ci sunt și altele: alea cu șerpi veninoși, și alea cu otrava.
Nu vreau sa spun ca nu este semn, este. Însă semnele nu le punem noi. Semnele sunt pentru cei ce vor crede. Adica, noi trebuie să credem. Astfel, prin credință aparținem Domnului. Semnele le pune El, când și cum vrea. Putem să discutăm pe subiectul acesta pentru că-l cunosc bine, dar nu suficient.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/06/14 17:44
|
|
Lucian494
membru
Inregistat: 19/06/14
|
|
In legatura cu referinta din Marcu nu pot decat sa-ti dau dreptate,El pune semnele. Ce ma nelinisteste pe mine nu e acest semn pe care l-am observant de n ori ci modul in care este folosit in zilele noastre, in primul rand nu are un temei Biblic bine conturat(ma refer la vorbirile in asa-zisele limbi ingeresti), doar o presupunere a lui Pavel.(chiar de as vorbi in limbi ingeresti).Chiar as vrea parerea ta(Old) in privinta acestui subiect in cateva cuvinte.
_______________________________________ “In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning
|
|
19/06/14 17:59
|
|
Old
Moderator
|
|
În câteva cuvinte pot să-ti spun pe scurt: bani falși nu circulă decat foarte asemănători cu cei adevărati.
Daca ți-aș da o bacnotă de 27 de lei, crezi că te-aș putea pacali? Ai zice : nici nu exista așa ceva. În schimb, daca ți-aș da o bacnotă contrafăcută de 10 euro, poate aș reuși să te păccălesc. Cred că ai prin sideea.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/06/14 18:16
|
|
Lucian494
membru
Inregistat: 19/06/14
|
|
Da am prins idea. Offtopic:Chiar imi place stilul tau de scurt si la obiect. Plus ca prin acel scurt intelegi mai mult decat toate explicatiile teologice. Probabil din aceasta cauza si Isus folosea mai mult Pilde in vorbirile sale,vorba multa se uita dar o povestioara cu talc ti-o amintesti toata viata.
_______________________________________ “In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning
|
|
19/06/14 18:22
|
|
Danut92
membru
Inregistat: 29/08/14
|
|
La orice intrebare, gasiti raspunsu in Biblie, cititio, si rugativa la Dumnezeu sa va dea intelepciune, sa o intalegeti, si sa va lumineze mintea si ochi, sa vedeti clar si deslusit ce inseamna "LUCRAREA DUHULUI SFANT" in Biblie scrie, ( cine vorbeste in potriva Fiului (adica Domnul Isus) , ii va fi iertat, dar cine vorbeste in potriva DUHULUI SFANT, nu ii va fi ertat, nici in veacul acesta si nici in veacul viitor) Cine a citit Biblia stie unde scrie, asa ca va las sa cautati pe cei ce nu stiu si totusi daca cautati cititi si Biblia, (Biblia este scrisoarea de dragoste lasata de Dumnezeu de la EL, pentru noi pacatosi)
Ultima modificare de Danut92 (06/09/14 12:06)
|
|
06/09/14 11:31
|
|
Old
Moderator
|
|
Danuț92, tu ai gasit tot ce se poate sti despre Duhul sfănt?
|
|
06/09/14 23:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|