|
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
eu ma gandeam la sensul versetului: "Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile!" [Evrei 4.7.] deoarece Isus ca Domn si Mantuitor a venit pentru fiecare om, fara ca noi sa avem vreun merit in aceasta venire.
Deci practic aveam in vedere acceptarea Lui in viata si in functie de acest lucru faceam distinctie intre oameni.
Un om care accepta Jertfa Lui e diferit calitativ de unul care o respinge, categorie in care dupa parerea mea intra si evanghelicii homosexuali.
De altfel, ce Veste Buna poate sa vesteasca cel inrobit de pacat, din moment ce Vestea vorbeste tocmai despre Eliberarea de Pacat?
Ultima modificare de zambezi (27/10/08 14:20)
|
|
27/10/08 14:20
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Foarte bine punctat Zambezi. Din pacate ei cred ca daca simt in interiorul lor o anumita "dragoste" este suficient sa fie crestini. Iau aceasta "dragoste" ca motivatie suprema ptr. a se considera crestini. Ca doar si crestinii au dragoste. Dar dragostea in sine nu este o scuza si nici o baza fara sa fie asociata cu restul lucrurilor aduse de Datatorul ei. Fiindca doar din dragoste se comit multe greseli. Mai este nevoie si de intelepciune. Si de lupta cu pacatul. Ei din pacate nu-si vad pacatul pacat. Asa ca n-au cu ce lupta.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
27/10/08 15:27
|
|
gogol
membru
Inregistat: 22/07/09
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Stii cum i-a ajutat Dumnezeu pe unii dintre acestia? I-a asteptat o vreme sa se poacaiasca apoi i-a traznit pentru ca nu au folosit ingaduinta lui Dumnezeu.(In Sodoma si Gomora) |
Bine punctat, desi e clar ca sunt niste ghilimele la "ajutat". Peste Sodoma si Gomora este Marea Moarta in care nu e pic de viata, ca un blestem. Si mai trebuie stiut ca Dumnezeu va mai interveni odata, dar....definitiv!
Ultima modificare de gogol (31/07/09 00:35)
|
|
31/07/09 00:33
|
|
peshtisor
membru
Inregistat: 31/12/10
|
|
Voi chiar credeti ca este o alegere? Daca nu ma insel, te nasti cu o asmenea inclinatie. Si ce este atat de diferit la ei eu nu pot sa inteleg. Credeti ca nu sunt oameni? Credeti ca sunt inferiori doar pentru ca in loc sa faca sex oral unei tipe o fac unui tip. Majoritatea femeilor nu o nici o problema sa ofere sex oral si sunt multe carora le place si sexul anal, asta ce inseamna, ca sunt si ele pacatoase? Ma gandesc ca daca toti cei care au facut vreodata sex anal sau sex oral vor ajunge in iad atunci al naibii de gol va fi raiul.
|
|
03/01/11 14:45
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
NU vreau sa te intreb ceva ca sa nu zici ca te insult, desi dupa ceea ce-ai scris, nu ar fi insulta sa te intreb. Totusi te intreb altceva: De ce animalele nu au asemenea inclinatie? Pentru ca nu-s asa de evoluate? Sau pentru ca ele stiu ca perpetuarea speciei nu se face in laborator?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
03/01/11 15:01
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
nu peshtisor, nu este o alegere. iar oricat vom cauta exemple, nici nu prea se vindeca in momentul de fata. poate pe viitor stiinta si in special psihologia va evolua si se va putea rezolva aceasta boala, perversiune sau cum s-o mai numi. dar ca si crestin, biblia iti cere sa omori (ma rog asta in trecut) homosexualii. ca si crestin biblia iti spune ca Dumnezeu nu accepta asemenea oameni. in aceeasi masura ca si crestin nu poti raspunde la o intrebare simpla: de ce Dumnezeu condamna un om care are asemenea inclinatii, desi el nu si-a ales aceasta "deosebire", s-a nascut cu ea sau a devenit din copilarie, desi nu vrea sa fie asa si se rusineaza de el insusi. de genuil esti homosexual, tu nu vrei sa fii asa, Eu te-am creat, dar desi eu te-am facut asa, o sa te trimit in iad pentru asta. nu e singura notiune ce se contrazice cu logica si ratiunea din Biblie.
Ultima modificare de ultimul mohican (03/01/11 15:15)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
03/01/11 15:14
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
In gluma fie spus, ca intelegi ce-i aia, daca eu, fiind Dumnezeu am gresit o piesa, e rebut; o topesc in iad si fac alta buna.
Acuma , eu nu cred ca-i inclinatie, ci e boala; e boala la mansarda . Asta e o boala ce se dobandeste daca nu urmezi prescriptiile. Daca te duci la sanie descult, normal ca nu o sa te distrezi dupa aceea.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
03/01/11 15:22
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
nu contrazic (priceput gluma ) e posibila si varianta asta, dar nu tu te duci la sanie descult ci te duc altii, orice ai face tu nu vei putea deveni homosexual la varsta asta (sa zicem ca vei renunta la Dumnezeu, ca o vei lua pe drumuri total gresite, nu-ti vei schimba optiunea pentru femei, in cea pt barbati) deci asta se dobandeste cumva latent de prin frageda copilarie si incepe sa se manifeste in adolescenta. deci si-n cazul asta nu e vina omului. tu ca Dumnezeu, m-ai pus sa ma nasc si sa cresc in niste conditii (circumstante pe care eu nu le puteam schimba, prunc sau copil fiind) care m-au facut sa devin pe invers la maturitate. asta eu ca individ nu o pot schimba. iar pentru asta desi nu a fost vina mea tu ca Dumnezeu, "imi dai in cap" mai pe romaneste ma condamni pe mine si atitudinea mea. dar nu-i bai, e plina biblia de omoruri nevinovate si fara sens pt. ratiunea si bunatatea noastra ca oameni (asa cum sunt ele limitate )
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
03/01/11 15:43
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
peshtisor a scris:
Voi chiar credeti ca este o alegere? Daca nu ma insel, te nasti cu o asmenea inclinatie. Si ce este atat de diferit la ei eu nu pot sa inteleg. Credeti ca nu sunt oameni? |
Pai cred ca asta merge si la pedofili, nu?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
04/01/11 15:23
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
exagerezi si faci o anaologie ce implica premize total diferite, circumstante diferite si actiuni deosebite. o sa revin cu argumente si explicatii.
|
|
04/01/11 15:25
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Chiar te rog.
|
|
04/01/11 15:36
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
cand eu ca pedofil caut copii cu care sa fac sex, este ceva gresit, rusinos, prin care fac rau unui copil nevinovat de care profit si-l violez. deci desi am devenit asa bolnav psihic datorita vietii (de genul avand o manie sau tendinta psihica bolnava, dar avand totusi discernamant) pot sa realizez ca ceea ce fac eu poate darma viata unui copil, doi sau trei, ca fac o fapta nu numai reprobabila, dar care face rau altora. adica afecteaza persoane nevinovate. deci pot trece la abstinenta.
cand eu ca homosexual, stiu ca nu e normala preferinta mea sexuala, stiu ca m-am nascut sau am devenit asa din copilarie, stiu ca e ceva gresit, daca totusi vreau sa am astfel de relatii, nu fac rau nimanui, nu stric viata nimanui. nu deranjez pe nimeni. deci nu ma afecteaza decat pe mine decizia mea.
ti-am mai explicat odata pe un thred legat de sinucideri, sau ceva de genul, ca, a-ti face rau propriei persoane, cu a face rau altuia nu e acelasi lucru. (pe acel thred ai facut o comparatie de genul ca: a te sinucide cu a lua viata altuia este acelasi lucru.)
p.s. archangel, pentru a nu se ivi dispute inutile, pt. a nu fi inteles gresit, tin sa precizez inca o data (tot cu tine parca "vorbeam" cand am mai precizat, parca) ca daca nu sunt de acord cu unele din parerile tale si consider de exemplu, un argument de-al tau ridicol nu inseamna ca am o parere proasta despre tine, sau ca te consider in vreun fel anume. nu tu (de genul oricine) ramai un om care doar in opinia mea, are o idee proasta sau gresita.
|
|
04/01/11 16:38
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ok, am crezut ca homosexualitatea ti se pare ceva normal.
P.S. De unde si pana unde necesitatea acelei precizari?
|
|
04/01/11 18:02
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
victor_802006 a scris:
Cunosti evanghelici homosexuali? Eu da. Cum ii putem ajuta? |
sau la Homosexualitate / lesbianism .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
05/01/11 19:26
|
|
zacariah
membru
Inregistat: 07/10/11
|
|
Până când, Dumnezeule, va batjocori asupritorul şi va nesocoti vrăjmaşul fără curmare Numele Tău? Ps 74;10
Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii,nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.1 Corint 6;9-10
|
|
09/10/11 16:04
|
|
suflet bland
membru
Inregistat: 18/01/13
|
|
eu nu cunosc asa ceva, si nici nu stiam ca exista, ce stiu e ca in unele cazuri poate fi ``reparata`` o astfel de ``greseala``... pot sa va spun cum a fost ajutat un barbat sa isi faca o viata absolut normala si care la momentul de fata are si copii.. cu mult post si rugaciune. parintii si-au dat seama din timp si l-au ajutat sa inteleaga care e lucrul cel mai bun... acum are peste 30 de ani si are si familie...
Ultima modificare de suflet bland (26/01/13 20:27)
_______________________________________ Iov 14:1 ``Omul nascut din femeie, are viata scurta, dar plina de necazuri``
|
|
26/01/13 20:21
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
evanghelici homosexuali ... cea mai tampita idee are am auzit-o pana acum..
Ultima modificare de giany (27/07/13 04:04)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/07/13 04:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|