|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu mai erai demult. Dar vei fi 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/01/13 00:14
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Daria ramane.Irinus de obicei imi trimite mail miercurea, nu stiu daca ajunge la calculator pana atunci, dar sigur va ramane in lantul de rugaciune.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
06/01/13 08:04
|
|
april
admin forum
|
|
Roxana a scris:
Daria ramane.Irinus de obicei imi trimite mail miercurea, nu stiu daca ajunge la calculator pana atunci, dar sigur va ramane in lantul de rugaciune. |
ok, multumesc.
|
|
06/01/13 13:53
|
|
Roxana
membru
|
|
Multumim si noi.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
06/01/13 14:47
|
|
irlanda
membru
|
|
|
06/01/13 15:18
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Si eu continui. Din grupa mea doar cu dhannyella am mai tinut legatura in ultima perioada
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
07/01/13 10:17
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Da,si eu vreau 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
07/01/13 17:13
|
|
Roxana
membru
|
|
Ramane si irinus 
|
|
09/01/13 08:12
|
|
april
admin forum
|
|
ma bucur 
|
|
09/01/13 19:36
|
|
april
admin forum
|
|
Daca mai este cineva doritor , sa se anunte. Altfel sper sa termin cu grupele, mesajele etc cel tarziu luni.
Suntem 17 fete si doar 4 baieti. Trista statistica....unde sunt "ei", cei care ar trebui sa fie in prima linie si la rugaciune ?
|
|
12/01/13 14:31
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Domnul sa ne faca mai multi.  Poate trebuie sa se roage si fetele cu mai multa credinta ca sa vina si baietii. 
Daca mai apar baieti sau/si fete este foarte bine, dar cati suntem deja cred ca e un pas optimist.
Ultima modificare de Old (12/01/13 14:47)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
12/01/13 14:46
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Presupunând că e vorba de noi, ar fi aceiaşi* 
Ultima modificare de benny (14/01/13 22:14)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
14/01/13 22:13
|
|
april
admin forum
|
|
mai, mai , ma bucur ca ai mai scris ceva pe forum cu ocazia asta ))
sper sa nu scrii doar cand gresesc eu, ca o fac cam rar :P
|
|
14/01/13 23:41
|
|
april
admin forum
|
|
Sunteti rugati sa va verificati e-mail-urile si sa-mi raspundeti de confirmare ACOLO, nu aici.
Multumesc.
|
|
15/01/13 20:50
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|