|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 |
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Tare de tot faza! 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
24/05/09 21:57
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si fratele tau a ramas cu traume psihice?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/05/09 21:58
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Aaaa, nu.Fratele meu era un dragut, pentru el nu era o problema ca se trezea la 6 din cauza mea.Imi amintesc ca pe drum spre scoala, faceam schimb de ghiozdane, ca al meu era mult mai greu! Nu o data ni s-a intamplat sa ajungem in clasa cu ghiozdanul celuilalt.Ah, dar asta e deja alta poveste. 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
24/05/09 22:04
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Vaaai ce amintiri mi-ai trezit jezy.. Eu n-o sa uit niciodata prima zi de scoala:15 septembrie 1985. Dupa prima pauza am uitat unde e clasa mea si am intrat in alta sala . Negasindu-mi ghiozdanul la locul unde stiam ca trebuia sa fie, am inceput sa plang. M-am uitat mai bine la invatatoare si m-am prins ca nu-i locul meu acolo. Uniforme, cravate de pionier..tare faine vremuri..
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
24/05/09 22:48
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Ei, mikhael, chiar asa de batrana nu sunt Cravata rosie nu am prins-o :P
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
24/05/09 22:50
|
|
mikhael
membru
|
|
mai zi, mai zi.. rascolim amintiri..Cravata rosie..O cravata la care mereu ii pierdeam inelul. Erau niste inele speciale de cravata.Si improvizam mereu inele din altceva.Nu stiu de ce dar imi e tare dor de vremurile alea.
|
|
24/05/09 22:57
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
da' nod nu putea sa faci ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/05/09 23:11
|
|
mikhael
membru
|
|
Mai faceam si nod, dar din cate tin minte statea nasol cu nod.Mi-am adus aminte din ce improvizam inele: existau pe vremea aia sticle de 1 litru si aveau dop de plastic .Dopuri din alea gaseam si pe jos. Taiam un inel din dopul ala si gata inelul.
|
|
24/05/09 23:15
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
eee... ma uitam putin la cateva intamplari si pur si simplu m-am amuzat... ce lucruri interesante si amuzante... privind in urma in viata mea pur si simplu incep sa rad de felul in care am copilarit, de felul in care percepeam lucrurile... Asa cum apostolul Pavel afirma in 1 Corinteni 13... "... Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gandeam ca un copil..." Nu vreau sa afirm ce spune el in continuare pentru ca eu nu am lepadat chiar tot ce este copilaresc din viata mea...   
o intamplare pe care vreau sa v-o spun si voua din vremea cand eram copil micut(de vreo 2 ani), in judetul Suceava(localitatea Serbauti) la bunici...
Parintii, bunica, impreuna cu 2 frati de-ai mei erau plecati pe camp(era vara)... eu cu fratele meu care este cu un an mai mare ca mine am ramas acasa... hmmm.. eu cu el ma aseman foarte mult pentru ca noi suntem singurii blonzi ai familiei(bunicul din partea mamei la randul lui a fost si el blond)... ne-am gandit sa facem o reforma... ne-am revoltat... nu mai vroiam sa fim blonzi... vroiam sa aratam si noi ca 'oamenii normali' din jurul nostru... vroiam sa aratam si noi ca toti ceilalti... ce sa facem? cum sa putem sa le facem o surpriza ca atunci cand ei se vor intoarce din camp de la sapa, sa ne vada transformati, sa ne vada schimbati(bruneti)... hmmm... era o provocare care nu ne-a dat deloc pace... fratele meu il observase pe tatal meu ca inainte sa plece la biserica duminica o folosit o crema neagra pentru a isi curata pantofii... asta credeam ca era solutia problemei noastre... am cautat, deci acea crema neagra de pantofi... in cele din urma am gasit-o... am apucat sa luam din ea si sa ne 'coloram parul', dar cand noi eram in plina desfasurare a acestei actiuni... vedem pe geam ca bunica se intoarce de la camp(venind dupa apa)...imediat ne-am alarmat, am intrat in panica... nu stiam ce sa facem... cum sa ne ascundem... repede am alergat la galeata cu apa sa ne spalam... bunica ne-a prins chiar in timpul in care noi ne spalam pe cap in galeata care era cu apa de baut... toti ceilalti care au venit din camp vroiau sa bea apa, dar apa era colorata... era cu coloranti in ea... nu mai era buna de baut... pentru ca dupa fapta vine si rasplata... ca si rasplata a faptei noastre am fost pedepsiti si am stat toata ziua inchisi in casa, pe cand ceilalti se jucau pe afara, se catarau prin copaci... cu alte cuvinte, se distrau...   
eee... acum cand stau si imi aduc aminte, rad... dar atunci era o ispravnicie pe care am facut-o si nu stiam de ce sunt pedepsit...   
sper sa va placa aceasta intamplare si sa nu va fi plictisit citind-o 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
25/05/09 01:00
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
1.pe mine, cand eram mica, mama m-a trimis intr-o vara la matusile mele ca sa stau acolo cateva zile in vacanta de vara. in una din seri m-am simtit cam rau si mi-am rugat matusa cu care dormeam (eram mica, nu dormeam singura) sa ma lase pe mine la marginea patului si sa puna jos un lighen ca daca ma sculam din somn si mi se facea rau sa un trebuiasca sa ma duc pana la baie. si ne culcam noi, si dormim bine si dintr-o data se aude BUFF!!!!!! matusa mea se ridica si ma intreaba disperata daca mi-e rau. eu, linistita ii spun ca m-am rostogolit si am picat in lighean. 2.cand eram mica si mergeam cu mama prin oras (ma lua cam peste tot ca imi placea sa ma plimb) ea se intalnea cu tot felul de cunostinte de care eu habar n-aveam. si ele vorbeau si mama le intreba unde si cum lucreaza. ele ziceau "fac naveta". cand mergeam la cumparaturi vedeam ca scria pe unii bureti "lavete" si ma gandeam ca toata lumea cu care se intalnea mama spala vasele cu lavete si numai noi nu avem
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
04/03/12 15:18
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|