TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Maxime si cugetari/Pace /(ne)liniste / ingrijorare / razboi Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Daca lupta pentru pace va mai dura mult, nu vor mai exista ... supravietuitori!

Christos Mantuitorul ne aduce pacea cu Dumnezeu; Christos Domnul ne aduce pacea lui Dumnezeu.

Nu va fi pace pe pamant atata vreme cat nu este invitat si Dumnezeu la Conferintele de pace.

Pacea este o perioada de neliniste dintre doua razboaie.

"Lupta pentru pace" este un nonsens asemanator cu expresia "petrecere trista."

Nimeni nu poate incheia pace cu Dumnezeu fara a semna o declaratie de razboi cu ... diavolul.

Pacea launtrica este rezultatul unei ajustari interioare la voia lui Dumnezeu.

Razboiul care bantuie in lume este doar o reflectare a razboiului din launtrul oamenilor. (Leighton Ford)

Tragedia razboiului este ca foloseste ce este mai bun in oameni ca sa le faca cel mai mare rau.

"Razboiul va exista pana in acea zi indepartata in care militantul pentru pace se va bucura de aceiasi reputatie si sprijin ca si soldatul." ( John F. Kennedy)

Razboiul este sarbatoarea mortii.

N-a existat niciodata un razboi bun sau vreo pace rea. (Benjamin Franklin)

Nimeni nu este asa de nebun incat, pus sa aleaga, va alege razboiul, nu pacea.

In timp de pace, copiii isi ingroapa parintii. In razboi, parintii isi ingroapa copiii. (Herodot)

Razboiul n-a aratat niciodata si nici nu va putea arata vreodata cine este mai just; doar cine este mai tare.

Natura umana este astfel facuta incat un razboi cumplit sau o calamitate petrecuta intr-o alta parte a lumii sunt intotdeauna mai putin catastrofale decat o simpla zgarietura pe masina mea cea noua.

Suntem experti in castigarea razboaielor, dar suntem la fel de buni si in pierderea pacii.

Cand incepe razboiul, adevarul ii este cea dintai victima.

Pacea pe care a venit sa ne-o aduca Christos nu este de genul celora care trebuie aparate cu varfurile baionetelor.

Ultima modificare de jezzy (02/01/07 19:05)

02/01/07 19:00

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Un impaciuitor este cineva care crede ca dand intr-una unui tigru bucati de carne, acest tigru va deveni in cele din urma vegetarian.

07/03/07 15:09

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Ingrijorarea= ne facem o imagine despre Dumnezeu, in limita gandirii noastre.

04/03/12 13:30

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la