|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 |
|
copilu
Exclus
Inregistat: 11/05/10
|
|
Your Email have been awarded 1,000,000 Pounds Sterling in our British Tobacco Promo, get back with the following information below:
1.Full Name: 2.Full Address: 3.Status: 4.Occupation: 5.Phone Number: 6.Country
de la american british tobaco...
are cineva vreo idee ce e asta?!
_______________________________________ doar c8ilu!
|
|
30/08/10 18:18
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
da-le toate datele tale, cine stie ce patesti. Eu cand vad mesaje din acestea, prima si singura mea reactie e sa nici nu le citesc pana la sfarsit, sa ignor si sa sterg. Tu.. faci ce vrei. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
30/08/10 18:27
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
de ce pacali omul benny? copilu sigur ai castigat un premiu. nu uita sa le trimiti si codul bancar. pinul si toate cele. 
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
30/08/10 18:41
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Oio, si eu.primesc multe. daca vad ca deja e de la vreun chinez,arab sau mai stiu eu ce nume , ii clar. ma deranjeaza insa ca nu intra (toate) in bulk...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/08/10 18:54
|
|
copilu
Exclus
|
|
ceva program in genul speech synthesizer, stie cineva?
|
|
08/10/10 23:36
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
adica sa-ti converteasca textul in verbal?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/10/10 00:03
|
|
copilu
Exclus
|
|
da... si sa il converteasca in diferite voci.
http://www.youtube.com/watch?v=B3Jp5UnO ... u_in_order
ceva in genul de la 0:19 incolo, vocea aia de copil sau ce ii
Ultima modificare de copilu (09/10/10 00:05)
|
|
09/10/10 00:04
|
|
Taby Fotbalista
membru
Inregistat: 25/12/11
|
|
eu stau la pc vreo 2-3 ore pe zi bineinteles cand am scoala,iar in vacanta poate stau chiar 12 ore in fata pc-ului.Folosesc Windows Xp,nu am Instalat windows-ul pana akuma nici odata pt ca ,am antivirusul Kaspersky II foarte bun de aceea nu am nevoie sa il instalez sincer eu am calculator de vreo 1 an,nu prea ma joc ,mai mult ascult muzica,predici,nu prea intru pe messenger intru dac intru odata la 1-2 saptamani,downloadez muzica dupa youtube,intru pe forum si altele...
Ultima modificare de Taby Fotbalista (10/01/12 16:05)
|
|
10/01/12 16:04
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|