TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Miscarea Raeliana Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11
Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Pai caline...n-am inteles nimic mai mult de la tine decat ca Inteligenta da nastere inteligentei. Sau ca Cineva Viu da nastere sau creaza altceva viu. Si noi credem asta. Doar ca ptr. noi Acest Viu nu inseamna extraterestrii, ci D-zeul creator. Ca-i mai simplu de digerat si mai usor de inghitit ptr. o logica simplista ideea cu extraterestrii ii alta mancare de peste. Dar noi nu ne grabim sa ne hranim cu pufuleti.

15/10/08 09:30

calin_dan
Exclus

Inregistat: 04/10/08

Sword a scris:

Pai caline...n-am inteles nimic mai mult de la tine decat ca Inteligenta da nastere inteligentei. Sau ca Cineva Viu da nastere sau creaza altceva viu. Si noi credem asta. Doar ca ptr. noi Acest Viu nu inseamna extraterestrii, ci D-zeul creator. Ca-i mai simplu de digerat si mai usor de inghitit ptr. o logica simplista ideea cu extraterestrii ii alta mancare de peste. Dar noi nu ne grabim sa ne hranim cu pufuleti.

da iar mi-a sters un moderator reply-ul sa reformulez atunci:  daca dumnezeu arata ca noi, arata si fizic ?

Ultima modificare de april (16/10/08 06:26)

15/10/08 16:27

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Asemanarea tu o intelegi doar fizica? Daca e asa, atunci e clar!

15/10/08 16:35

calin_dan
Exclus

inca o intrebare ; ingerii din biblie care au coborat la fiicele oamenilor cum le-au facut copiii ?

Facere 6, 2-3: Văzând fiii lui Dumnezeu pre fiicele oamenilor că erau frumoase,
si-au luat lor femei din toate care au ales.

Ultima modificare de calin_dan (15/10/08 16:49)

15/10/08 16:42

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
calin_dan, eu am sters.

mi s-a parut lipsa de respect ce ai scris.

modifica-ti mesajul singur daca vrei sa nu-l mai sterg eu.

P.S: citeste titlul subiectului si posteaza in consecinta.

15/10/08 18:18

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Ingerii au capacitatea de a se materializa. La fel si Dumnezeu. Cat timp Isus a fost pe pamant a avut un trup... complet.

15/10/08 22:59

calin_dan
Exclus

+Archangel+ a scris:

Ingerii au capacitatea de a se materializa. La fel si Dumnezeu. Cat timp Isus a fost pe pamant a avut un trup... complet.

de unde esti atat de sigur ? vorbesti cu atata usurinta de tranzitia imaterial - material de parca ar fi un fenomen banal ; pe ce te bazezi cand faci asemenea afirmatie ? cum poti descrie tu starea imateriala ?

Ultima modificare de calin_dan (15/10/08 23:51)

15/10/08 23:49

Klaudiu
membru

Inregistat: 23/06/07

calin_dan a scris:

de unde esti atat de sigur ? vorbesti cu atata usurinta de tranzitia imaterial - material de parca ar fi un fenomen banal ;

Sigur ca vorbeste foarte usor de aceasta tranzitie. Pentru Dumnezeu si pentru ingeri nimic nu este prea greu de facut. Pentru Dumnezeu chiar este un fenomen banal.

pe ce te bazezi cand faci asemenea afirmatie ?

Se bazeaza pe Biblie. In ea scrie ca ingerii sunt duhuri, si ca Dumnezeu este Duh; ca duhul nu are carne si oase ca oamenii, este imaterial.

Cu toate astea, ingerii sunt prezentati cateodata ca luand infatisare omeneasca, aratand ca oameni obisnuiti in carne si oase, chiar luand masa cu oamenii. Ei fac acest lucru pentru ca nu vor sa atraga atentia asupra lor, ci asupra mesajului pe care il aduc.

cum poti descrie tu starea imateriala ?

Ea e evident opusul celei materiale. Daca oamenii sunt persoane care au o forma vizibila si palpabila, persoanele imateriale - cum sunt Dumnezeu si ingerii - nu sunt nici palpabile, nici vizibile. Ei nu fac parte din lumea materiala.

daca Dumnezeu arata ca noi are si organe sexuale ?

Ipoteza e gresita. Dumnezeu nu arata ca noi; o spune El insusi direct, si prin cei pe care i-a inspirat sa-i consemneze mesajele - vezi http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 161#106161

Ultima modificare de Klaudiu (16/10/08 04:24)

16/10/08 04:18

april
admin forum

nu mai ignora mesajele de atentionare, calin_dan.

am reformulat eu de data asta.

16/10/08 06:24

+Archangel+
Moderator

calin_dan a scris:

vorbesti cu atata usurinta de tranzitia imaterial - material de parca ar fi un fenomen banal ; pe ce te bazezi cand faci asemenea afirmatie ? cum poti descrie tu starea imateriala ?

Nu stiu cat de banala este aceasta tranzitie dar se cunoaste despre transformarea materiei in energie si chiar materia se considera a fi o forma condensata de energie. De asemenea atomii au subdiviziuni care merg pana la cele mai ciudate forme cum ar fi stringurile care sunt la granita imposibilului. Asadar, nu vad nicio problema din punct de vedere stiintific a existentei unei realitati alta decat cea materiala. E foarte posibil ca duhurile sa fie o forma de energie.

16/10/08 09:45

LUCA ILIE
Exclus

Inregistat: 29/12/10
qewqwqffasfaas.

Ultima modificare de LUCA ILIE (29/12/10 22:38)

29/12/10 22:36

LUCA ILIE
Exclus

gfshgdfhdfh

Ultima modificare de LUCA ILIE (29/12/10 22:39)

29/12/10 22:38

LUCA ILIE
Exclus

hgjk,dj,gh,gh,

Ultima modificare de LUCA ILIE (29/12/10 22:40)

29/12/10 22:39

april
admin forum

djgfiurdhglktho.pa.

29/12/10 22:40

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08

Lovecraft a scris:

The most merciful thing in the world, I think, is the inability of the human mind to correlate all its contents. We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far. The sciences, each straining in its own direction, have hitherto harmed us little; but some day the piecing together of dissociated knowledge will open up such terrifying vistas of reality, and of our frightful position therein, that we shall either go mad from the revelation or flee from the deadly light into the peace and safety of a new dark age.

traducere

Lovecraft a scris:

Cea mai mare indurare pe aceasta lume este, cred, neputina mintii omenesti de a'si corela toate datele. Traim pe o impreturbabila insula de ignoranta, in mijlocul marilor de intuneric ale infinitului si nu am fost meniti sa ajungem departe. Stiintele, fiecare tragand in propria directie, pana acum, ne'au ranit prea putin; dar, intr'o zi,  alaturarea cunostintelor disipate va deschide in fata ochilor asemenea imagini terifiante ale realitatii si ale pozitiei noastre ingrozitoare in Univers, incat, ori ne vom pierde mintile gratie revelatiei, ori vom fugi de funesta lumina in pacea si siguranta unei noi ere negre.

Ca raspuns la cartea aia citita pe diagonala in format pdf :))

Ultima modificare de edi.theraven (29/12/10 22:57)

29/12/10 22:41

Site web  
april
admin forum

edi, in romana.

29/12/10 22:43

querybuild
membru

Inregistat: 22/07/11

TomiRaelian a scris:

Sword, tu vorbesti de lucruri abstracte, care nu vor fi dovedite niciodata. Noi avem in plan urarea de bun venit a Elohimilor pe Terra, impreuna cu toti vechii Profeti, inclusiv Iisus. Cat despre navele spatiale, cred ca ar trebui sa citesti Biblia mai atent, mai ales din Iezechiel;)

"De ce am avea nevoie de "inteligenta" super-raelita?"

Simplu, cel care a creat omul a avut inteligenta fara doar si poate. Si inteligenta presupune folosirea creierului, sau mecanisme rationale. Nu puteti sa rasuciti chiar atat de mult faptele;)
     Daca o sa contiuati sa dati totul pe supranatural si sa va folositi de stiinta in acelasi timp, inseamna ca va sabotati rau de tot. Fara curent sau internet, viata voastra nu ar fi asa de interesanta. Pariez. Ia sa incercati:)

Si inca o data va mai spun, science fiction e intotdeauna mai bine decat stupid fiction;)

Prima varianta are o sansa de rezolvare, a doua nu are nimic niciodata.

Chiar, stiati ca un om de stiinta de pe Terra, Craig Venter, a creat o bacterie 100% sintetica(o forma de viata)? Noi am devenit creatori de viata. Este un fapt chiar acum pe planeta noastra, ceva irefutabil. Sau voua vi se pare si asta science fiction?:)

urarea de bun venit a diavolului, de ce nu ma mira, ca raelienii vor sa construiasca o ambasada in Israel? oare nu spune Biblia ca asta va face antihristul, ca se va aseza pe "tron" si se va da "dumnezeu", creator, etc, va aduce "pace" etc

TomiRaelian a scris:

Bun indiciu, Sword. Rael e demistificatorul tuturor religiilor primitive.
   Paradisul e o lume in care nimeni nu mai munceste, nu mai sufera, fiecare are sansa de a trai vesnic, si o lume condusa de cei mai valorosi indivizi. Adica Geniocratia.

am o problema cu Dumnezeu doar pt ca unii vor fi salvati, dar am o problema si mai mare cu elohimii tai care vor sa "salveze" doar "geniile", lumea in care doar geniile vor beneficia de "reincarnare" (clonare), iar restu post sa se duca d**c, daca asa au venit de la mama natura, o lume mai nasoala decat a celor care omorau oamenii cu defecte, despre care elohimii tai spun ca nu suportau sa ii vada pentru ca erau esecuri ale ingineriei lor genetice, si de asta nu le permiteau oamenilor cu defecte sa se faca preoti, dar au omis sa explice un lucru, de ce Pavel care avea un defect a fost suportat de dansii, doar pentru ca era "geniu"?

Sword a scris:

Tomi a zis "Dar nu o sa faca minuni deloc, el are doar un mesaj rational, atat.Deci nu intra in categoria alora de fac minuni"
Eu pun pariu cu tine Tomi ca Rael al vost` nu face minuni fiindca NU POATE sa faca. Nici macar de "undele antigravitationale" nu poate avea parte sa arate bietilor adepti ca este in legatura cu extraterestrii. Exact asa zicea si Miranda: Ca nu face minuni ca atunci oamenii ar veni la el ca la un supermarket sa le rezolve problemele....ideea ii ca NU POATE face ;)
Toti oamenii care au avut de-a face cu Yahve au fost facatori de minuni, Isus a facut minuni, ucenicii au facut....
In "indiciul" dat de mine tipul zice: "Nu exista D-zeu"....Cati oameni ai lui D-zeu au spus ca nu exista D-zeu? Stii cine zice asta? Psalm 14:1  Nebunul zice în inima lui: „Nu este Dumnezeu!”

apropos "adevarata intelepciune incepe cu frica de Dumnezeu" prin urmare si prin concluzie raelienii numai intelepciune nu au

TomiRaelian a scris:

+Archangel+ a scris:

Care e problema cu moartea? De ce Dumnezeu nu ar putea muri (din punct de vedere uman vorbind)? Cand un spirit paraseste un trup se numeste ca acel trup a murit.

Stiinta nu demoleaza niciun mit. Tot ce face e doar sa se puna tot mai mult de acord cu ceea ce zice Dumnezeu. Pana acum stiinta n-a infirmat nimic din Biblie. Ba dimpotriva, i-a dat dreptate. Biblia sustine de mii de ani ca pamantul este rotund si ca nu se sprijina pe nimic iar stiinta de-abia acum cateva sute de ani a aflat.

Aha. Si crestinii care ziceau ca pamantul este centrul Universului si ca soarele se invarte in jurul Terrei de unde se inspirau? LOL

Come on.... Please, try to be honest:)

nu se inspirau din Biblie aia e clar, si nu erau crestini, erau niste mincinosi, si sunt in continuare niste mincinosi chiar daca mai tarziu au "recunoscut" ca se "inselau", din randurile lor, preoti, calugari etc erau implicati in cercetari stiintifice (nu ma crezi ia verifica-l pe Mendel ce, calitate avea in mod oficial? era calugar, si fi sigur ca nu era singurul calugar care facea cercetari) iar multi nu se limitau la stiinta intrau si in ocult, si mai vrei sa iti spun un secret mare parte din ei, au facut, si fac parte din masonerie sau din grupuri, grupulete mici legate de masonerie, ti-as da exemple din viata reala, cu nume si adrese dar ma tem, tot ce pot sa iti spun e ca, cunosc personal un student la teologie implicat in astfel de organizatii, punct!
iar rael al tau e doar un brat al caracatitei cu numele satan, e mana in mana cu masoneria si toti ceilalti slujitori ai lui satan, indiferent ce nume poarta, new age, new world order, etc, toti cred ca fiecare arata in sens diferit, ca merg in alta directie, dar de fapt au aceeasi sursa si vor sa loveasca in acelasi loc

TomiRaelian a scris:

Sword a scris:

"Crestinii" aia care credeau ca soarele se invarte in jurul pamantului erau niste politicieni care vroiau sa detina controlul. N-aveau nimic cu biblia care a spus deja multe adevaruri. Si scrie si despre venirea Lui inapoi..."dar nu inainte de a veni lepadarea de credinta si a se descoperi omul faradelegii"...asa ca mai asteptam. Iar tu sa ai grija sa nu-i faci primirea acelui om al faradelegii...

Auzi bazaconie!!! Pai Papa de la Roma il condamnase la moarte pe Galileo Galilei, scumpilor. Galilei era omul de stiinta; el spunea adevarul!!! Iar Papa il omorase pentru asta!!! Adica liderul Crestinilor Catolici!!

si e mare taina asta? mare taina ca ajung oile conduse de lupi in piei de oi?
oare printre altele de ce s-au facut atat de multe reforme in crestinism de-a lungul timpului? nu pentru ca se mai ridica la "putere" cate unul corupt, puterea nu corupe? sau e si asta o noutate, satan nu trebuie sa faca dezordine in crestinism? nu trebuie sa existe dezbinare? si oile sa nu mai stie care incotro? daca am fi ramas la credinta reala data de Isus prin apostoli, ar mai avea pe cine sa inghita satan? daca nu am fi orbi am mai hoinari pe coclauri?

“Vai de voi, cărturari şi farisei
făţarnici! Pentru că voi închideţi
oamenilor Împărăţia Cerurilor:
nici voi nu intraţi în ea,
şi nici pe cei ce vor să intre
nu-i lăsaţi să intre.”
(Biblia. Matei 23:13)

TomiRaelian a scris:

Sword a scris:

Dupa cate tin eu minte Galileo era si credincios. Dar nu era religios ca Papa.Nu uita de ce a aparut apoi un Luther tot credincios care a daramat ceva din autoritatea papala. Ca sa vezi ca nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce se face in numele crestinismului este crestinism. Si probabil ca au admis POSIBILITATEA existentei extraterestrilor nu confirmarea existentei lor.

Si tu nu uita ca a aparut unul, RAEL, care "darama" toate religiile si credintele primitive. Tre sa te obisnuiesti cu asta:)

Dupa cate tin eu minte, Galileo nu s-a inspirat din Biblie cand a ajuns la concluzia ca pamantul se invarte in jurul soarelui, ci din propriile observatii. Pe cand Papa se inspira din Biblie cand sustinea contrariul- uite aici link http://en.wikipedia.org/wiki/Galileo_galilei

Iar faza cu extraterestrii si Vaticanul tot ca mine ramane. Acum 400 de ani au omorat un om care vorbea despre viata pe alte planete si despre infinitatea Universului.Iar dupa 400 de ani vin si admit posibilitatea de a exista. Deci au o mare problema. Ori dumnezeu nu exista, ori papa nu era trimisul lui dumnezeu. Sau amandoua la un loc. Eu merg solist pe ultima varianta:)

Deci nu o mai fiti asa de obsedati de Biblie, care e o carte plina de distorsiuni si contradictii;)

In incheiere, as vrea sa va fac sa fiti si voi constienti de faptul ca si voi reprezentati o erezie, o secta crestina. Deci, ar fi bine sa va includeti si pe voi la topicul asta:)))
    Ca deh, se vede ca v-ati rupt de cruce si de biserica crestina ortodoxa. Right?

ai uitat sa mai spui ca mai nou vaticanul accepta sa boteze extraterestrii daca acestia o vor cere. deci nu e problema daca acestia exista o ba, e problema ce sunt, si iti spun scurt pe doi, DRACI! aia sunt, aia fost de la inceputuri cand au incercat sa isi "implanteze" samanta printre oameni, da ... da stiu cum isi scuza raelienii "amestecul" cu oameni din Geneza, cum, ca, cei exilati s-au combinat cu oamenii bla bla bla, cand Dumnezeu spune clar cine erau cei din Geneza, iar acum elohimii tai vor sa reincerce exact aceeasi schema ca si atunci, ca nu degeaba se "pastreaza" unele dintre femeile ce va urmeaza "special" pt extraterestrii vostrii, nu ma mira nimic! oricum antihristul trebuie sa fie o combinatie intre cele 2

TomiRaelian a scris:

Ca deh, se vede ca v-ati rupt de cruce si de biserica crestina ortodoxa. Right?

whaaaat?!? si ortodoxia in frunte cu, catolicismul si altele pe care le putem enumera la nesfarsit nu s-au rupt de invatatura apostolica?
oricum stai tu linistit in ce ii priveste, Dumnezeu o sa ii trezeasca pe fiecare la vremea hotarata de El, si o sa isi scoata oamenii lui, sinceri si adevarati pentru El, care se inchina Lui in duh si adevar, nu degeaba a permis "revolutiile" reglioase, asta e cernere dragul meu, chiar daca inca mai sunt lupi in mijlocul lor

22/07/11 13:58

+Archangel+
Moderator

querybuild, te rog, pe viitor, sa iti concentrezi toate mesajele intr-unul singur. Pentru asta folosesti optiunea Modificati. O autocenzura mai riguroasa in ce priveste unii termeni n-ar strica.

22/07/11 15:52

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la