TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Organizatii secrete! Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

mihaella a scris:

Come on, câteodată putem fi chiar simpatici!

aici te pacale, eu o sa te injur. corect gramatical, promit. :D

stiu, stiu, deplasat si off-topic.

Ultima modificare de ultimul mohican (20/03/11 18:28)

20/03/11 18:28

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
analfabetule, pt ca mi-e ciudat sa scriu la plural:

In primul rand invata cum sa folosesti virgula. Mesajele tale abunda in virgule puse (si) aiurea.
In al doilea rand invata si tu gramatica limbii romane mai bine.

analfabetilor a scris:

credinciosilor ingnorati,care cred vechul proverb legata de biblie:"CREDE SI NU CERCETA".

ingoranti probabil, ca de ignorat nu ne-ai ignorat nici tu.
"proverbul" poate fi "legat" nu "legata" (ca nu e substantiv feminin) de Biblie doar de catre persoane ignorante ;). alea care au citit Biblia nu l-au gasit acolo.

analfabetilor a scris:

Toti cei ce scriu aici(subsemnatul se exclude) cred in dumnezeu(il scriu cu litera mica cu buna stiinta),pe cand eu nu am treba cu biserica crestina,islamica sau orice alta religie.Cred intr-un singur lucru: Marele Arhitect.De aceea,acesta va fii ultimul meu comentariu.

Nu toti cei ce scriu aici cred in Dumnezeu ( Il scriu cu litera mare cu buna stiinta).
Si daca asta "va fi" (nu "va fii") ultimul tau comentariul de ce te-ai obosit sa ne mai bagi in seama ? Ca sa ce ?

Daca mai intri te invit sa o faci cu alt limbaj si alta atitudine. Ia-o ca avertizare oficiala.

20/03/11 23:57

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

ultimul mohican a scris:

...dar membru al forumului sunt.deci posibil si mie sa-mi fie adresata aceasta replica.

Deci, sa inteleg ca si tu esti un...tanar crestin. :D

Sa dea Domnul sa fie asta profetie. ;)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

21/03/11 09:36

ultimul mohican
membru

emanuel m-ai prins in off-side a? sau altfel spus, sah mohicane, vezi ce muti ca-ti dau mat :D

21/03/11 09:37

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
:D
Hai , c-am inteles, si ai prins si tu ce-am zis.
Numa, cred a analfabetul ne-a tarat in acest oftopic ;)

April, analfabetul este vinovat pentru asta, nu ne certa. :D :D

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

21/03/11 09:40

ultimul mohican
membru

asa sa dam vina pe el. ca e nou :D gata bre, ca suntem off cel putin eu de multicel p-acilea.

21/03/11 09:52

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Sa facem un pic de curatenie. :D

21/03/11 13:00

Pagini: 1 ... 2 3 4 5    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la