|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 |
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
mihaella a scris:
Come on, câteodată putem fi chiar simpatici! |
aici te pacale, eu o sa te injur. corect gramatical, promit.
stiu, stiu, deplasat si off-topic.
Ultima modificare de ultimul mohican (20/03/11 18:28)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
20/03/11 18:28
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
analfabetule, pt ca mi-e ciudat sa scriu la plural:
In primul rand invata cum sa folosesti virgula. Mesajele tale abunda in virgule puse (si) aiurea. In al doilea rand invata si tu gramatica limbii romane mai bine.
analfabetilor a scris:
credinciosilor ingnorati,care cred vechul proverb legata de biblie:"CREDE SI NU CERCETA". |
ingoranti probabil, ca de ignorat nu ne-ai ignorat nici tu. "proverbul" poate fi "legat" nu "legata" (ca nu e substantiv feminin) de Biblie doar de catre persoane ignorante . alea care au citit Biblia nu l-au gasit acolo.
analfabetilor a scris:
Toti cei ce scriu aici(subsemnatul se exclude) cred in dumnezeu(il scriu cu litera mica cu buna stiinta),pe cand eu nu am treba cu biserica crestina,islamica sau orice alta religie.Cred intr-un singur lucru: Marele Arhitect.De aceea,acesta va fii ultimul meu comentariu. |
Nu toti cei ce scriu aici cred in Dumnezeu ( Il scriu cu litera mare cu buna stiinta). Si daca asta "va fi" (nu "va fii") ultimul tau comentariul de ce te-ai obosit sa ne mai bagi in seama ? Ca sa ce ? Daca mai intri te invit sa o faci cu alt limbaj si alta atitudine. Ia-o ca avertizare oficiala.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
20/03/11 23:57
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
ultimul mohican a scris:
...dar membru al forumului sunt.deci posibil si mie sa-mi fie adresata aceasta replica. |
Deci, sa inteleg ca si tu esti un...tanar crestin.
Sa dea Domnul sa fie asta profetie.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
21/03/11 09:36
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
emanuel m-ai prins in off-side a? sau altfel spus, sah mohicane, vezi ce muti ca-ti dau mat
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
21/03/11 09:37
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
asa sa dam vina pe el. ca e nou gata bre, ca suntem off cel putin eu de multicel p-acilea.
|
|
21/03/11 09:52
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Sa facem un pic de curatenie.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
21/03/11 13:00
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|