TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Micro sd card Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini: 1
black-panther
membru

Inregistat: 18/10/05
Noile tehnologii de integrare permit obtinerea unor densitati MB/unitate de suprafata de siliciu mai mari de unde apare si scaderea pretului/MB. totusi cip-urile cu densitate mai mare de stocare sunt mai sensibile si au o rata mai mare de crash. La garantie de 5 ani esti protejat impotriva investitiei dar nu si impotriva pierderii datelor stocate pe acel card.
Daca n-ai de gand sa faci arhiva pe telefon nu e nici o problema, se pierd mai multe date din stergere din neatentie decat din defectarea cardurilor :D .

07/04/08 13:24

Site web  
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
nu-mi fac eu probleme de asta. oricum am obiceiul sa imi fac backup pe calculator la tot ce am ;)
multumesc pt explicatii. mi-am luat card. am prins o oferta in carrefour cu 20 ron, de 1 GB, exact cum vroiam eu. ACUM IL STUDIEZ!

Ultima modificare de shoricel (14/04/08 18:54)

14/04/08 18:54

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
eu am dat 40 de ron pe un card de 1GB, doar ca avea si cititor. Oricum, scump.

06/03/11 18:20

shoricel
membru

Puteai gasi si cu 5 lei mai ieftin, dar daca e de firma si cititorul nu este subtire ci rigid si rezistent, se merita. Deci nu pot spune ca ai dat prea mult.

E SD sau microSD?

06/03/11 18:27

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Depinde ce fel de card (poate e Sony) si depinde si ce clasa are (in caz ca nu e microSD).

06/03/11 21:50

shoricel
membru

asta ziceam si eu

titlul subiectului este microSD, deci cred ca de asta vorbeste.

06/03/11 22:45

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la