|
|
|
redgreeneyes
membru
Inregistat: 27/12/05
|
|
Delete
Ultima modificare de redgreeneyes (27/06/14 21:38)
|
|
17/05/06 21:15
|
|
vsvinti
membru
Inregistat: 12/05/06
|
|
he he .. cautam unde sa scriu un mesaj de multumire Domunului .. cred ca merge aici Tocmai am terminat examenele finale de la facultate, ii multumesc lui D-zeu nici nu imi vine sa cred ca am ajuns aici. Uitandu-ma la ultimii patru ani, D-zeu a fost intotdeauna cu mine, si cred ca cel mai mare ajutor pe care mi l-a dat e sa-mi arate cine sunt, cand credeam ca nu sunt nimic. El e minunat, fie Laudat! Dumnezeu e intotdeauna credincios promisiunilor lui!!
_______________________________________ "I can do all things through Christ who strengthens me"
|
|
18/05/06 16:14
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Slava Domnului, ma bucur pentru tine vsvinti! Domnul nu-i lasa niciodata de rusine pe copiii Lui. Felicitari si calauzire pe mai departe in viata!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
19/05/06 04:21
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Imi aduc aminte cand am experimentat slabiciune in sens propriu - cand am lesinat la serviciu. Am stat in starea aia de lesin cam 20 de minute si cand am inceput sa ma trezesc parca lumea era mai frumoasa, lucrurile incepeau sa capete contur in jurul meu. A fost fascinant. Nu mi-a fost frica. Niciodata nu mi-e frica cand mi se intampla ceva rau pentru ca am pacea care intrece orice pricepere. As vrea sa zic ca Dz ma ajuta la tot pasul. De exemplu la serviciu in numai 2 luni si jumatate am ajuns sa lucrez in 3 departamente. Am colege care de 5,9 ani fac acelasi lucru. In familie sunt mai aproape de Jesse decat am fost de cand suntem casatoriti(1 an si 5 luni), la biserica am inceput sa ne integram mai bine si sa ne facem prieteni si relatii de calitate. Dumnezeu e bun cu mine!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
19/05/06 04:26
|
|
angel_tabitutza
membru
Inregistat: 30/07/06
|
|
cred ca toti simtim ajutorul lui Dumnezeu in slabiciune... sau poate suntem nerecunoscatori daca spunem ca nu e asa... eu una...provin dintr-o familie de pocaiti, dar o foarte mare parte a timpului am petrecut-o in lume... nu stiu daca voi ati trecut prin asta sau nu...sa te ocupi cu tot felul de prostii...apoi sa existe o perioada in viata ta cand... iti dai seama de ceea ce faci, devii constient si vrei sa o rupi cu tot ceea ce este rau... nu cu mult timp in urma am luat hotararea ca orice ar fi sa nu ma las de pocainta pt ca deja stiam ce inseamna si nu de putine ori am vrut sa-mi iau viata!!! dar, atunci cand am renuntat au venit tot felul de "prieteni" si ziceau daca nu faci asta o sa zicem asta si asta despre tine, mergem la tine acolo in biserica si te spunem in mijlocul tuturor sa vada cine esti!!! si asta pt ca eram pocaita cu numele... cand zicea cineva ceva de pocaiti radeam de numa...ma distram pe seama lor....pana cand Dumnezeu m-a schimbat... si acum am multe probleme legate de trecut...stiu ca am pierdut multe binecuvantari dar ma simt multumita stiind ca sunt copilul Sau si indiferent de ceea ce se intampla in jurul meu la El nu renunt... nu puteam renunta la lume asa usor daca nu era Dumnezeu de partea mea... asa ca versetul din Isaia 12:2 a ajuns pt mine un motto in incercari... sau atunci cand ma indoiesc... deci... am vazut mana lui Dumnezeu la lucru si recunosc ca daca nu facea El o schimbare in mine... eram intr-o stare jalnica acum...dar tot El m-a binecuvantat cu niste prietene foarte cumsecade... de asta ii multumesc din toata inima... Dumnezeu sa fie cu voi!!!
|
|
03/08/06 21:08
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Domnul sa te binecuvinteze....nu te ingrijora de trecut....dak i-ai cerut Domnului iertare......nu lasa pe nimeni sa-ti fure bucuria asta ....traieste prezentul in lumina Vesniciei! Be blessed si Domnul sa ne ajute la asta!
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
03/08/06 21:40
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
AMIN!!!!!! ma bucur mult sa citesc aceste cuvinte minunate...si se cunoaste ca vin dintr-o inima sincera. Iti sunt alaturi si sper sa crestem tot mai mult spiritual pe zi ce trece...sa fim puternice si .... adevarati pomi cu roade. fii binecuvantata tabi !
|
|
08/08/06 10:04
|
|
angel_tabitutza
membru
|
|
bine-ar fi sa fie asa anca... adik asa cum scrii tu: "Iti sunt alaturi si sper sa crestem tot mai mult spiritual pe zi ce trece...sa fim puternice si .... adevarati pomi cu roade." be blessed!
|
|
09/08/06 15:18
|
|
angel_tabitutza
membru
|
|
mah de ce tocmai la subiectul la care ar trebui sa ne inghesuim cu totii nu sunt raspunsuri noi? oare nu este Dumnezeu cu noi in slabiciune? oki...poate nu sunt niste minuni asa mari, dar cred ca orice biruinta in care Domnul a fost de partea noastra le putem scrie aici si pentru incurajarea altora....curaj!!! sa zic si eu una acuma ca sa nu ziceti ca eu nu scriu....am avut nevoie de niste bani....f putini dar aveam nevoie si nu vroiam sa cer de la nimeni... m-am rugat si am prmit banii respectivi... e si asta un ajutor nu? si avem foarte multe exemple din astea minuni in viata noastra pe care noi nu punem accentul...ieri seara m-am dus la o verisoara si m-au luat fetele in centru am vrut sa o invit si pe alta prietena dar nu am mai intrat pe net sa ii zic, dar m-am rugat sa ma intalnesc cu dansa si m-am intalnit...si cu multe alte pers care imi sunt dragi.... e o minune mica dar e fain sa vezi cum Domnu iti raspunde la rugaciuni asa ca spre incurajarea altora dati drumu spuneti si la altii sa se bucure impreuna cu voi.... be blessed!!!
|
|
19/08/06 10:20
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Perioada dinaintea botezului pentru mine a fost plina de incercari...lucruri murdare pe care diavolul le aducea in gandul meu....insa am fost mai puternica ca niciodata...l-am simtit pe Domnul asa de aproape...de fiecare data cand aveam ceva murdar in apropiere ceream ajutorul Domnului....si am ajuns sa ma apropii asa de mult de El...am vazut izbavirea si acum cand ma uit inapoi imi dau seama ce fain Tata am....bine de asta imi dau seama in fiecare zi....saptamana asta pt mine o fost o mare,mare binecuvantare,am invatat ca totul depinde de atitudinea inimii mele si de prioritatile mele! Ce har maret traiesc.......Multumesc Tata!
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
19/08/06 15:34
|
|
alina p
membru
Inregistat: 10/05/07
|
|
as vrea sa fac so eu o marturisire din viata mea...cand am venit si eu pe lume am venit cu un defect care la inceput nu se cunostea dar pe parcurs ce cresteam mama a observat si a plecat cu mine la doctor.Doctorul nu mi'a dat nici o sansa spunandu'i mamei k nu voi creste si in scurta vreme voi muri.I'au spus ca nu mi se dezvolta oasele dar celelalte organe mi se dezvota si nu voi putea supravietui multa vreme...dar mama s'a unit cu tata in rugaciune si in mai putin de 2luni am inceput sa ma dezvolt absolut normal.Pe la varsta de 6 ani am facutun fel de cancer la plamani(nu stiu cum se mai numeste d p d v medicinal)si mama a mers cu mine la o sora la rugaciune si sau rugat ptr.mine si de atunci nu mai am nimic.SLAVA DOMNULUI.II MULTUMESC DIN INIMA.
|
|
10/05/07 17:49
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
ce frums lucreaza Dz;) il slavesc si eu ca tu esti bine si ca esti aici cu noi...
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
11/05/07 00:03
|
|
epicx
membru
Inregistat: 12/02/10
|
|
"Harul Meu iti este de ajuns, pentru ca puterea mea in slabiciune se arata desavarsita"
Cineva zicea: "Dumnezeu incepe acolo unde sfarseste omul!". Sunt cazuri cand credinciosul este fortat sa sfarseasca, tocmai pentru a fi determinat sa apeleze la Dumnezeu. Aia e stramtoarea, de multe ori atat de folositoarea, desi asa de dureroasa. Dar ramane etern valabil, ce spune albertina: "ce frumoas lucreaza Dumnezeu!"
|
|
19/03/10 14:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|