|
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
Azi am fost la cardiolog in Bucuresti ( al treilea ). Eu am dureri in dreptul inimii cel putin o data pe zi si ma sufoc dintr-o data, insa cardiologul la care azi am fost mi-a spus ca nu am nicio boala de inima si ca aceasta se incadreaza intre parametrii normali. A zis ca este posibil fie ca medicul de la Urgente Ploiesti sa fi fost obosit si grabit si sa fi fost astfel neatent, fie a vrut sa ma mai vada ( radea spunand asta ). Oboseala si stresul pe o perioada indelungata plus multe nopti cu putine ore de somn, plus un tratament pe care il iau sunt posibile cauze a ceea ce sunt. Mi-a recomandat sa ma odihnesc cat mai mult, pentru ca recuperarea sa fie cat mai rapida. Mi-a recomandat si Aspacardin o perioada, a zis ca e posibil sa am putin magneziu si potasiu in corp. Slava lui Dumnezeu pentru ca a avut rabdare cu mine si pt ca nu sufar de ce mi s-a spus la Urgente! Ce mi s-a spus plus faptul ca ma simteam mai rau ca niciodata in viata m-au facut sa cred ca sufar de ceva grav. Multumesc mult celor ce m-au sustinut in rugaciune. Dumnezeu asculta rugaciunile noastre! Multumesc, de asemeanea, pt grija voastra, pt telefoane si mesaje de incurajare! Sa stiti ca fac mult cand cineva se simte rau. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Tanara Crestina,
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
12/12/12 20:55
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Ma bucur ca Domnul a lucrat! Fi binecuvantata!
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
12/12/12 21:24
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Domnul sa fie cu tine Tanara crestina, multumim pentru vestile bune!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
13/12/12 20:29
|
|
Roxana
membru
|
|
Ca tot a venit primavara ne mobilizam sa facem si noi ceva..nou ?
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
02/03/13 09:31
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
nou? la ce te gandesti?
|
|
02/03/13 18:20
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Un nou post, cred.
Subscriu.
Ultima modificare de Old (02/03/13 22:23)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/03/13 22:23
|
|
Roxana
membru
|
|
Un noua zi de post si rugaciune
|
|
04/03/13 19:27
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Eu vreau sa particip.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
04/03/13 21:58
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Si eu vreau...
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
05/03/13 21:59
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Ma alatur si eu.
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
05/03/13 23:16
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Si eu
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
06/03/13 07:58
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Si eu as vrea sa particip.
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
07/03/13 11:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
pana saptamana viitoare cred ca este prea scurt timpul. pana la sfarsitul saptamanii viitoare cred ca ar fi ok.
ar fi frumos sa se inscrie mai multi si apoi sa nu intample ca data trecuta, cand unii s-au inscris dar nu au mai dat pe aici ( pt a trimite motive sau a lua cunostinta de noutati ).
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/03/13 12:06
|
|
Roxana
membru
|
|
Prea multa pace
|
|
11/03/13 13:29
|
|
Old
Moderator
|
|
april a scris:
pana saptamana viitoare cred ca este prea scurt timpul. pana la sfarsitul saptamanii viitoare cred ca ar fi ok. ... |
E sfarsitul saptamanii "viitoare".
Cine se mai alatura?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
16/03/13 04:32
|
|
Old
Moderator
|
|
Roxana a scris:
Suntem 8 pana acum, daca ramane si alex alaturi de noi |
Daca ramane Alex suntem 8, iar cu april 9.
|
|
17/03/13 07:25
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Old a scris:
iar cu april 9. |
ah . e de la sine inteles ca particip :P ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
17/03/13 14:35
|
|
Old
Moderator
|
|
Roxana a scris:
Un noua zi de post si rugaciune |
Ce ziceti? Stabilim o zi pana la sarbatoarea Invierii Domnului?
|
|
28/04/13 01:08
|
|
Oblio
membru
|
|
Vineri?
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
28/04/13 09:38
|
|
Old
Moderator
|
|
Pentru mine e bine vineri.
|
|
30/04/13 23:43
|
|
Roxana
membru
|
|
Eu pot sa va sustin doar cu rugaciune.
|
|
02/05/13 07:55
|
|
Oblio
membru
|
|
Roxana a scris:
Eu pot sa va sustin doar cu rugaciune. |
Daca Sambata e mai bine pentru mine nu-i nici o problema. Am sugerat Vineri doar pentru ca e legata de ziua rastignirii.
|
|
02/05/13 08:25
|
|
Old
Moderator
|
|
Propun sa fie si vineri si sambata (adica maine si poimane) zile speciale de rugaciune pentru TC. Daca cineva poate sa si posteasca, e ok, daca nu, nu-i problema. In mosd specific sa ne rugam pentru userii forumului sa aiba o apropiere de Domnul. De asemenea, sa ne rugam pentru userii care intra dar care nu sunt credinciosi inca. Domnul sa le pastreze harul Sau. Daca mai aveti si alte motive, pot fi trecute aici. Daca timpul este scurt si putini se vor alatura acuma, nu-i nimic: putem sa mai organizam si alta zi de rugaciune si post.
Ultima modificare de Old (02/05/13 22:38)
|
|
02/05/13 22:37
|
|
Roxana
membru
|
|
Ma rog si eu alaturi de voi pentru toti cei ce intra pe acest forum, Domnul sa se indure de ei si sa li se faca cunoscut in asa fel incat ei sa-L poata intelege; ma rog pentru mantuirea lor. Domnul sa binecuvanteze fiecare user, Domnul sa faca sa straluceasca fata Lui peste toti cei ce-L iubesc.
|
|
03/05/13 08:23
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|