|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Eu 2 decembrie daca se poate.
Motive de multumire: Pentru toti userii activi de pe TC care sunt binecuvantati de Domnul. Pentru ca anul acesta am fost binecuvantat de Dumnezeu si material si spiritual.
Motive de rugaciune: Pentru tinerii TC pentru ca Domnul sa-i ajute sa creasca in cunoasterea Sa Personal pentru ca Domnul sa-mi dea in continuare binecuvantarile Lui.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/11/12 21:52
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
april, sa trimiti mail la grupele de rugaciune sa stie lumea care intra mai rar pe aici. Si eu ma alatur voua, in ce zi ramane liber.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/11/12 22:14
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
ne inscriem si noi pe ziua de joi: benny si tamarta. 
Motivele mele de multumire: - pentru locul de munca pe care mi l-a dat Domnul - pentru forum si activitatea de pe el
Motivele mele de cerere: - pentru un mai bun management al timpului - pentru (re)implicare pe forum
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/11/12 22:31
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Pentru mine e ok orice zi.
|
|
28/11/12 23:03
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
17 : april, dhannyella, Roxana, irinus, MRU, feedback, Old, FiicaDeRege, the_stranger, Oblio, anomis, antonela, irlanda, +Archangel+, RainSong, tamarta, benny
duminica 2 dec : Roxana, Old luni 3 dec : marti 4 dec : miercuri 5 dec : antonela, dhannyella joi 6 dec : benny, tamarta vineri 7 dec : FiicaDeRege, anomis, +Archangel+ sambata 8 dec : april
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/11/12 23:26
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Văd că e liber luni şi marţi. Aleg marţi dar accept fără probleme şi luni dacă va rămane descoperită. Motivele le voi scrie abia poimaine (nu sunt acasă) sper să nu fie prea tarziu.
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
29/11/12 00:15
|
|
Roxana
membru
|
|
Motivele mele de multumire: -pentru toate binecuvantarile de anul acesta din toate domeniile.(Slavit sa fie Dumnezeu!) -pentru TC, Domnul sa binecuvanteze toti userii si sa-i ajute sa creasca in cunoasterea Sa; Domnul sa lucreze in continuare prin Tc cum stie El mai bine.
Motive de cerere: -pentru ca Domnul sa trimita lucratori(dupa inima Sa, plini de ravna, de Duhul Sfant) la secerisul Sau. -pentru toti cei ce sunt pusi in functii de conducere, Domnul sa le dea intelepciune si pocainta, Domnul sa le conduca pasii in luarea deciziilor. -pentru mine.
Ultima modificare de Roxana (30/11/12 09:07)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
29/11/12 06:50
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Motivele, data si multe zambete....

_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
29/11/12 09:39
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Deci...in ce zi? Eu pot oricand saptamana viitoare
edit: nu vazusem ultimele mesae...se incarca greu eu aleg luni e liber...
Ultima modificare de felyy (29/11/12 14:11)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
29/11/12 14:08
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Incepeti cam devreme. Eu inca ma lupt sa fac bagajele ; sper sa ma incadrez si eu in peisaj pana pe 1.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
29/11/12 17:03
|
|
april
admin forum
|
|
si eu zic ca e cam repede, pt ca ne-am miscat incet. dar daca ceilalti fac fata, ma aliniez si eu.
the_stranger, sunt doar cereri ?
Roxana a scris:
Motive de cerere: -pentru ca Domnul sa trimita lucratori(dupa inima Sa, plini de ravna, de Duhul Sfant) la secerisul Sau. -pentru toti cei ce sunt pusi in functii de conducere, Domnul sa le dea intelepciune si pocainta, Domnul sa le conduca pasii in luarea deciziilor. |
Roxana, astea sunt motive personale de rugaciune ?
18 : april, dhannyella, Roxana, irinus, MRU, feedback, Old, FiicaDeRege, the_stranger, Oblio, anomis, antonela, irlanda, +Archangel+, RainSong, tamarta, benny, felyy
duminica 2 dec : Roxana, Old luni 3 dec : felyy, the_stranger marti 4 dec : Oblio miercuri 5 dec : antonela, dhannyella joi 6 dec : benny, tamarta vineri 7 dec : FiicaDeRege, anomis, +Archangel+ sambata 8 dec : april, irlanda
|
|
29/11/12 17:55
|
|
felyy
membru
|
|
in weekend fac si eu lista...am ceva mai mult timp atunci....acum sunt tot cu treaba si pe fuga...
> <
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
29/11/12 19:09
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
april a scris:
the_stranger, sunt doar cereri ? |
Nu, draga april.
Ii sunt tare recunoascatoare lui Dumnezeu si ii multumesc totodata pentru familia minunata pe are o am, pentru prietenii vechi si noi si pentru biserica in care Il slujesc deocamdata.
In ceea ce priveste forumul, cred ca e bine sa ne rugam pentru toleranta si intelegere intre useri.
Pe plan personal, imi doresc intelepciune si curaj in vestirea Evangheliei.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
29/11/12 22:18
|
|
Roxana
membru
|
|
april a scris:
] Roxana, astea sunt motive personale de rugaciune ?
|
Publice si importante pentru mine, da, pot sa adaug "si pentru mine" ca sa fie 3.Multumesc.
Ultima modificare de Roxana (30/11/12 09:06)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
30/11/12 09:06
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Motiv personal: Ii multumesc Domnului ca mi-a aratat unde si la cine sa spun despre El anul acesta.
Motive de multumire: Pentru toti prietenii pe care Domnul mi i-a dat anul acesta. Pentru grupul meu de rugaciune de pe TC
Motive de cerere: Sa ma rog mai mult pt cei nemantuiti de langa mine. Pentru bunica mea,mantuire si sanatate.
Ultima modificare de dhannyella (30/11/12 12:58)
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
30/11/12 11:01
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Motive de multumire:
Multumesc Domnului:
-pentru ca mi-a dat putere sa duc la bun sfarsit tot ce am avut de facut; -pentru oamenii speciali pe care i-am intalnit pe TC; -pentru familie si prieteni.
Motive de rugaciune:
-pentru reinnoire spirituala; -pentru a ramane in voia Sa; -pentru toti userii de pe TC: unitate si crestere in cunoasterea voii Sale.
Ultima modificare de antonela (30/11/12 11:36)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
30/11/12 11:35
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
pt mine e ok orice zi.
motive de multumire: - pt Dario si pt bebelusul ce'l port in burtica; - pt reusita a ceea ce imi propusesem, pt tot ceea ce ne da in fiecare zi;
motive de rugaciune: - pt sanatate si putere; - pt familie, rude, prieteni; - pt adminii, echipa si userii forumului TC.
|
|
30/11/12 15:44
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Multumesc Domnului: - pentru raspunsurile Sale si sprijin in lucrari; - pentru sprijinul si puterea cu care imi sustine si calauzeste familia in toate planurile (greutati, nevoi materiale si spirituale, dragoste si intelegere, sanatate, etc); - multumesc ca a gasit de cuviinta sa raspunda unor nevoi din viata mea, a familiei mele si a parintilor (socrilor mei) cantarind si daruirea oamenilor minunati de pe "Tanar Crestin" ce mi-au stat alaturi prin rugaciuni sustinute; - pentru grija pe care o poarta acestui forum inspirandu-l prin Duhului Sau Sfant dar si pentru incercarile la care il supune vadind inimile si intarind credinta; - multumiri ca a ales sa-Si descopere din slava Sa si sa straluceasca si aici, ca-Si face Numele cunoscut si prin TC;
Cereri: - ma rog ca Mangaietorul sa ramana si sa lucreze in continuare ori de cate ori nevoile spirituale ale oamenilor Il cheama pe "Tanar Crestin"; - sa creasca in sanul acestei comunitati, intelegerea si dragostea, atitudinea specifica lor sa devina mai puternica si biruitoare in viitor, pentru cat mai multi dintre noi; - Domnul sa lucreze in continuare la credinta si aprofundarea Cuvantului in familia mea si sa-i creasca puterea de a infrunta greutatile cu care se confrunta acum; - sa-mi sprijine fiul aflat in anul scolar dinaintea examenului de capacitate; -sa deschida inimile spre credinta rudelor mele care inca nu o au si a acelora care si-au luat deocamdata indemn timid spre citirea Bibliei.
Ultima modificare de Oblio (30/11/12 19:45)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
30/11/12 19:41
|
|
felyy
membru
|
|
Motive de multumire:
- pentru familia mea sotul si fetita noastra, pentru dragostea si armonia din casa noastra - pentru ca ne-a bnecuvantat pe toate planurile - pentru dragostea si bunatatea pe care El ne-o arata in fiecare zi desi uneori nu meritam - pentru prieteni de pe TC, aici am gasit oameni minunati caraora am putut sa le spun orice
Motive de rugaciune:
- pentru starea mea spirituala, vreau sa ma apropiu mai mult de Domnul - pentru un loc e munca - pentru casa noastra care este in constructie....sa ne putem muta la toamna - pentru Tc....as vrea mai multa activitate, sa fim mai pritenosi unii cu alti, mai uniti, sa crestem impreuna spiritual
Ultima modificare de felyy (30/11/12 20:32)
|
|
30/11/12 20:30
|
|
april
admin forum
|
|
Motivele mele :
multumire :
- pt vietile influentate/schimbate in bine prin Tanarcrestin - pt persoanele deosebite pe care le-am cunoscut (real si/sau virtual) aici - pt rugaciunile inaltate pt mine de fetele din grupa mea de rugaciune si inca alte cateva forumiste
- pt familia mea, serviciul meu si prietenele mele
cerere :
- pentru ca prin tanarcrestin sa fie in continuare influentate/schimbate in bine vieti - pentru binecuvantarea tuturor persoanelor care au avut, au si/sau vor avea tangenta cu tanarcrestin (echipa, membri, vizitatori)
- pentru implinirea voii lui Dumnezeu in viata mea - pt familia mea si, mai ales, mantuirea fratilor si surorii mele.
18 : april, dhannyella, Roxana, irinus, MRU, feedback, Old, FiicaDeRege, the_stranger, Oblio, anomis, antonela, irlanda, +Archangel+, RainSong, tamarta, benny, felyy
duminica 2 dec : Roxana, Old luni 3 dec : felyy, the_stranger marti 4 dec : Oblio, feedback miercuri 5 dec : antonela, dhannyella joi 6 dec : benny, tamarta vineri 7 dec : FiicaDeRege, anomis, +Archangel+ sambata 8 dec : april, irlanda, RainSong
fara zi specificata : MRU si irinus
fara motive: irinus, MRU, FiicaDeRege, anomis, irlanda, +Archangel+, RainSong, tamarta.
Cum facem ?
|
|
01/12/12 19:28
|
|
Roxana
membru
|
|
Pai cred ca ar trebui amanata putin.Eu pot sa ma rog si pentru cei care nu si-au postat motivele, dar la modul general sau atat cat primesc calauzire de la Domnul.
|
|
01/12/12 20:21
|
|
irlanda
membru
|
|
Eu motive de cerere nu am.
|
|
01/12/12 23:55
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
ne inscriem si noi ziua de marti, o sa revin cu motivele 
|
|
02/12/12 00:35
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
april a scris:
... Lista poate fi actualizata permanent, inainte si in timpul saptamanii de post si rugaciune.... |
Eu am inceput deja. Se poate amana sau se poate lua inca o saptamana. 
Ultima modificare de Old (02/12/12 07:56)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/12/12 07:55
|
|
Roxana
membru
|
|
Am putea sa luam inca o saptamana ca suntem multi..am inceput si eu. Alex, care noi? Tu si mai cine?
|
|
02/12/12 08:01
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|