TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 57
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Ma bucur.  Si da, am vazut ca satanistii nu ucid pisici ci ucid suflete de oameni.  O viata frumoasa si poate te vei pocai inainte sa mori.  Ca altfel te vei plange amarnic ca ai urmat pe cineva care te-a inselat cu minciunile lui.

_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

01/05/07 19:59

   
dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
In improbabila ipoteza ca vei intra din nou Nocternus, sa stii ca articolul dat de tine nu este nimica nou pentru crestinism.
Matei 4:6,7 "Atunci diavolul L-a dus în sfînta cetate, L-a pus pe straşina Templului, şi I-a zis: ,,Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos; căci este scris: ,El va porunci îngerilor Săi să vegheze asupra Ta; şi ei Te vor lua pe mîni, ca nu cumva să Te loveşti cu piciorul de vreo piatră. ,,De asemenea este scris``, a zis Iisus: ,,Să nu ispiteşti pe Domnul, Dumnezeul tău.``"
Deci primul care a fost ispitit in felul aceste a fost insusi Isus. Ca Dumnezeu a zis.... Nu ispiti pe Dumnezeu. Da dar Dumnezeu a mai zis:
Iacov 4:2,3 "Voi poftiti, şi nu aveti; ucideti, pizmuiti, şi nu izbutiti să căpătati; vă certati, şi vă luptati; şi nu aveti, pentrucă nu cereti. Sau cereti şi nu căpătati, pentrucă cereti rău, cu gînd să risipiti în plăcerile voastre."
Sa stii ca Dumnezeu cunoaste gindurile omului. Atunci cand ii ceri lui Dumnezeu un lucru care iti va face bine sigur Dumnezeu til va da. Nu ca prietenul vostru satan care va da totul chiar atunci cand stie ca va da lucruri care va ucid.


_______________________________________
Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este!
Paul Tillich

01/05/07 20:41

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

Nocternus a scris:

ohooo...tot ce a promis Satan, a facut in timp util.

Tu vrei să auzi ce gândim NOI. Hm. Iar dacă-ţi cităm Biblia nu-ţi place. Că nu eşti curios de părerea lui Dumneze, ci de a NOASTRĂ.

   Ei bine, părerea noastră coincide cu a lui Dumnezeu. Nu văd de ce te-ar deranja asta, când tu îţi exprimi o neplăcere care chipurile ar fi a ta, dar ea este de fapt a Diavolului, şi anume aceea de a asculta Cuvântul lui Dumnezeu.

   Deci, pentru Satan care chipurile face tot ce-i ceri tu, şi ale cărui păreri le reprezinţi aici, şi pentru TINE, o (re)dedicaţie specială: Cuvântul lui Dumnezeu:


Daniel 7:8. "[...]Şi cornul acesta avea nişte ochi ca ochii de om, şi o gură..., care vorbea cu trufie.
2 Tesaloniceni 2:
9. Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne şi puteri mincinoase,
10. şi cu toate amăgirile nelegiuirii pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiţi.
11. Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună:
12. pentru ca toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiţi.


Nocternus a scris:

Uite exemple cand Iisus minte: http://www.evilbible.com/Jesus_Lied.htm

   Eu nu am chef să te ameninţ. Şi Isus nu doreşte să te apropii de El din cauza fricii de pedeapsa veşnică. Isus chiar te va ierta pentru această hulă dacă te vei pocăi vreodată. Dar, pentru că există şi un mare "dar", tocmai pentru cei care iubesc mai multşi aleg pentru toteauna lucrurile împotrivitoare lui Dumnezeu, dacă nu te vei întoarce cu inima spre El, o să plăteşti amarnic pentru această părere a lui Satan pe care ţi-ai însuşit-o şi pe care o serveşti şi altora, cu gând de a le strica credinţa în Isus.
   N-are nici o importanţă dacă crezi acest lucru sau nu. Dumnezeu este cum este, şi dacă tu-ţi închizi ochii faţă de El şi alegi lucrarea de amăgire pentru că ţi-ai găsit plăcerea în nelegiuire, te aşteaptă chinurile veşnice, în nici un caz o viaţă veşnică de distracţii cu Satana şi alţi băieţi şi fetiţe de comitet.

   Cât despre Isus mincinosul... dacă tu nu pricepi ce a vrut El să zică în exemplele date scoase din context acolo pe site, află că El nu a cerşit niciodată să fie înţeles.
   Adică nu-I disperat să-ţi dea ţie explicaţii. Dacă tu Îi ceri să te ajute să-L înţelegi, o va face. Raportul de dăruitor al înţelepciunii şi de cerşetor al ei ar trebui să-ţi fie destul de limpede: El dăruieşte, tu cerşeşti. Nu invers.
   Isus nu este preşul nimănui, ci El este Stăpânul Universului.
   Iar Diavolul şi toţi ai lui vor primi pedepse drepte pentru tot ce au făcut împotriva Lui de-a lungul timpului.

Deci, despre "minciunile" lui Isus:

Matei 13:
10. Ucenicii s-au apropiat de El, şi I-au zis: "De ce le vorbeşti în pilde?"
11. Isus le-a răspuns: "Pentru că vouă v-a fost dat să cunoaşteţi tainele Împărăţiei cerurilor, iar lor nu le-a fost dat.
12. Căci celui ce are, i se va da, şi va avea de prisos; iar de la cel ce n-are, se va lua chiar şi ce are.
13. De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd, şi măcar că aud, nu aud, nici nu înţeleg.
14. Şi cu privire la ei se împlineşte prorocia lui Isaia, care zice: "Veţi auzi cu urechile voastre, şi nu veţi înţelege; veţi privi cu ochii voştri, şi nu veţi vedea.
15. Căci inima acestui popor s-a împietrit; au ajuns tari de urechi, şi-au închis ochii, ca nu cumva să vadă cu ochii, să audă cu urechile, să înţeleagă cu inima, să se întoarcă la Dumnezeu, şi să-i vindec."
16. Dar ferice de ochii voştri că văd; şi de urechile voastre că aud!

P.S. Ca să fie clar: Eu nici nu-L apăr pe Isus, nici nu-l ameninţ sau îi ţin lecţii lui Satana (şi alor lui). Satana ştie mult mai bine decât mine ce am scris eu aici, pentru că el are o vechime cu mult mult mult mai mare decât mine "în câmpul muncii"  la lucrurile astea.

   Reiterez doar pentru noi, cei care privim aici, şi pentru sataniştii care "se mai întâmplă" pe aici, porţiuni din Cuvântul lui Dumnezeu.
   Evident că pentru asta Satan n-o să-mi mulţumească şi nici n-o să fie mulţumit, şi poate o să-mi şi tragă câteva, dar mulţumirea lui nu e preocuparea mea majoră, în schimb repetarea Cuvântului lui Dumnezeu ca toţi oamenii să aibă posibilitatea să-l creadă, sau să se întoarcă la el după ce l-au lepădat, asta e o preocupare majoră.
   Aşa că, doresc ca Domnul să vă ajute pe toţi sataniştii care intraţi pe aici să ieşi din întunericul în care aţi ajuns. Cred că nu la voia întâmplării aţi ajuns pe aici, ci El vă trimite semnale că încă mai sunt speranţe şi pentru voi.

   Odată trecut teribilismul cu "eu n-am nevoie", "mie nu-mi trebe aşa ceva" şi "voi credeţi că ne convertiţi", poate Cuvântul Lui va lucra totuşi în inima voastră şi va aduce regenerarea măcar a câtorva dintre voi.
   Din dragoste pentru Dumnezeu fiecare de aici va avea acelaşi discurs pentru voi, fiindcă Dumnezeu ne cere să vă spunem că El vrea să vă recupereze. Şi chiar vrea să vă iubim (deşi asta e greu pentru noi, şi aici avem nevoie de ajutorul Lui), cu toate că ne păreţi respingători prin persoana celuia care l-aţi primit să locuiască în voi şi să vă conducă viaţa.

Ultima modificare de Filip. (01/05/07 21:35)


01/05/07 21:15

Site web  
monica
membru

Locatie: Europa
Inregistat: 16/03/05

Nocternus a scris:

Nici nu trebuie sa-ti fie frica de Lucifer, pentru ca putin ii pasa de tine.Cea mai mare pedeapsa a ta va fi aceea ca te va lasa alaturi de d-zeul tau pt eternitate.Ce vrei mai mult de atat?


Nu mi-ai spus ceva ce nu stiu. Bineinteles ca nu-i pasa de mine, cata vreme nu ma poate folosi si nu ma poate amagi.
Dar lui Dumnezeu ii pasa si asta mi-e de-ajuns.
Faptul ca  ca voi petrece eternitatea cu Dumnezeu nu e o pedeapsa, ci acest lucru va fi o rasplata si o bucurie si o onoare sa fiu cu Dumnezeu pentru totdeauna.
Nu stiu de ce te-ai suparat asa-ma refer la posturile de pe urmatoarele pagini-e doar o discutie, nu o incercare de convertire la o religie sau alta, nu????


01/05/07 21:51

   
Moth!
membru

Locatie: Cluj
Inregistat: 21/04/07
Imi cer scuze ca nu am mai putut intra in ultimul timp dar am fost cam ocupat.


Filip. a scris:

Tu vrei să auzi ce gândim NOI. Hm. Iar dacă-ţi cităm Biblia nu-ţi place. Că nu eşti curios de părerea lui Dumneze, ci de a NOASTRĂ.

   Ei bine, părerea noastră coincide cu a lui Dumnezeu. Nu văd de ce te-ar deranja asta, când tu îţi exprimi o neplăcere care chipurile ar fi a ta, dar ea este de fapt a Diavolului, şi anume aceea de a asculta Cuvântul lui Dumnezeu.


atunci ar fi mai bine sa mai cititi o data Biblia si sa o si analizati,sa cititi "printre randuri" daca se poate pentru ca s-ar putea sa descoperiti niste lucruri....interesante si as fi curios sa aflu daca chiar coincid cu gandurile voastre
In alta ordine de idei citatul asta este inca o dovada ca voi depindeti in totalitate de Dumnezeu si nici macar nu aveti o perspectiva proprie asupra lucrurilor.Pentru a treia oara rog pe cineva sa-mi deie dovezi ca Biblia este intradevar autentica si ca reprezinta cuvantul lui Dumnezeu.
Poate ar trebui sa cititi putin de pe http://www.evilbible.com/,sunt doar citate din Biblie dar cele care nu le convin crestinilor pentru ca arata o alta fata a lui Dumnezeu.Sper ca nu veti mai continua sa dati citate dijn Biblie.
Dupa cum spunea si Nocternus,ne-am indeplinit scopul dar daca vreti sa mai continuam cu discutiile raman bucuros.Insa fara sa mai vad faze de genu "pocaieste-te ca inca mai ai timp","Dumnezeu iubeste pe toti,chiar si pe Satan" si in special "Satan,tatal minciunilor".Daca vreti sa facem schimb de pareri si poate chiar sa invetam unii de la altii ar fi foarte frumos,in rest daca vreti sa ma convingeti ca sunt "pe calea pierzaniei" voi pleca si eu pentru ca n-am chef de astfel de critici,asa ca voi decideti.

Numa bine,

Moth ;)


01/05/07 22:01

   
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Saionara, dar bine-nteles, asta e numai parerea mea.

Si imi arati si mie de unde ai luat idea ca Dumnezeu iubeste pe satan?

  "Apoi am vazut pogorandu-se din cer un inger, care tinea in mana cheia Adancului si un lant mare.
  El a pus mana pe balaur, pe sarpele cel vechi, care este Diavolul si Satana, si l-a legat pentru o mie de ani.
  L-a aruncat in Adanc, l-a inchis acolo, si a pecetluit intrarea deasupra lui, ca sa nu mai INSELE Neamurile, pana se vor implini cei o mie de ani.  Dupa aceea, trebuie sa fie deslegat pentru putina vreme."  Apocalipsa 20:1-3

  "Cand se vor implin cei o mie da ani, Satana va fi deslegat;
  si va iesi din temnita lui, ca sa insele Neamurile, care sunt in cele patru colturi ale pamantului, pe Gog si pe Magog, ca sa-i adune pentru razboi.  Numarul lor va fi ca nisipul marii.
  Si ei s-au suit pe fata pamantului, si au inconjurat tabara sfintilor si cetatea prea iubita.  Dar din cer s-a pogorat un foc care i-a mistuit.
  Si diavolul, care-i insela, a fost aruncat in iazul de foc si de pucioasa, unde este fiara si proorocul mincinos.  Si vor fi munciti zi si noapte in vecii vecilor." Apocalipsa 20:7-10

  "Apoi mi-a zis: " S-a ispravit!  Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul.  Celui ce ii este sete, ii voi da sa bea fara plata din izvorul apei vietii.
  Dar cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli, si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua."  Apocalipsa 21:6-8

Pe langa faptul ca Dumnezeul nostru este dragoste, El este si drept si pacatul nu poate sta in prezenta Sa.  El este atotputernic si il va spulbera pe satan al tau numai cu un cuvant.  Vrei sa vezi dragostea lui Dumnezeu?  Pocaieste-te cat se mai zice inca azi.  Maine nu este ziua ta.  Si daca ti-ai ales de tata pe satan vei impartasi soarta lui.

Ultima modificare de Joseph7 (01/05/07 22:40)


_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

01/05/07 22:17

   
Dana
membru

Locatie: romania
Inregistat: 04/01/07
Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stanga Lui: ,Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic, care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui!

Apocalipsa 20:10 Si diavolul, care-i insela, a fost aruncat in iazul de foc si de pucioasa, unde este fiara si proorocul mincinos. Si vor fi munciti zi si noapte in vecii vecilor.

Si acesta va fi sfarsitul...

Ultima modificare de dana (01/05/07 22:38)


_______________________________________
people come into your life for a reason, a season or a lifetime...

01/05/07 22:37

   
Moth!
membru

Locatie: Cluj
Inregistat: 21/04/07
Unul dintre voi a scris ca iubirea lui Dumnezeu este nemarginita astfel incat il poate iubi si pe Satan,probabil era in postul pe care l-ai sters.

Acest este probabil ultimul post al meu pe forumul vostru si trebuie sa recunosc ca sunt dezamagit de majoritatea userilor.Impresia buna pe care mi-ati facut-o la inceput a dsiparut si am ajuns din nou la concluzia ca,crestinii is foarte incuiati la cap si mentalitatea vostra este mai invechita ca religia de care sunteti convinsi ca este "cea dreapta",ati fi surprinsi cum este privit crestinismul pe plan mondial dar....traim in Romania si se pare ca oamenii trabuie sa fie la fel de inpoiati ca si tara, pacat...:(

Se pare ca joseph7 si dodo sunt la fel ca "satanistii" nostri rebeli adica doar teribilisti,nici macar nu is in stare sa poarte o discutie inteligenta cat despre cei ca dana care nu au o perspectiva asupra lucrurilor ci Biblia este elementul principal dupa care se ghideaza viata lor....trebuie sa recunosc ca imi este foarte mila de voi.Imi pare rau pentru userii cu capul pe umeri de pe forum care au fost eclipsati de "crestinii de duminica" cu viziuni nu tocmai ample asupra lumii.

daca vreti(desi este foarte improbabil) sa mai aflati cate ceva despre Satanismul Traditional,site-ul covenului,un site informativ:

www.freewebs.com/noctulius   

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu topicul asta dar nu imi pare rau pentru ca pe langa scopul propus cred ca am demonstrat inca o  data ca satanistii sunt net superiori crestinilor.Cu oameni slabi ca voi Mesia nu va avea nici o sansa cand va veni Apocalipsa pentru ca legiunea lui Satan e formata doar din elite

Acestea fiind spuse imi iau ramas bun prietenii mei crestini

Numa bine,

Moth ;)


01/05/07 23:31

   
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Iti garantez ca eu nu am scris asa ceva.  Ceea ce am sters era vorba despre botez, dar am inteles gresit ceea ce scrise persoana dinnainte si de asta am ales sa sterg mesajul.

Omule, noi credem in Biblie ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu.  El este cel care ne invata, ne mustra, ne calauzeste prin Duhul Sfant.  Dar degeaba iti spun eu tie lucrurile astea pentru ca tu nu le poti intelege.

Ioan 1:1 spune:  "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu."

Capis?

Tu vrei ca eu sa ader la "religia" ta satanista, sa aflu mai multe despre ea, cand nici macar tu nu sti ce este adevarul.  Iti formez tu pareri si idei despre ce este adevarul asa cum iti trece prin cap si ne zici noua ca asta este adevarul.  Omule, du-te si traieste asa cum iti place, dar tine minte ca toate lucrurile care le facem isi vor trage consecintele.  Eu am ales sa cred in Cuvantul lui Dumnezeu, nu prin puterea mea proprie, ci prin puterea care o are Cuvantul Sau si prin cercetarea Duhului Sfant.  Cred in lumea spirituala si satan, dar cred si in Dumnezeu care este deasupra tuturor.  Tu nu prea intelegi lucrul asta, ca satan a fost biruit.  Tu ti-ai ales stapanul, si eu l-am ales pe al meu.  Intre mine si tine nu poate fi nici o legatura atata timp cat tu vrei sa imi umplii capul cu ideile stapanului tau.  Vrei cu adevarat sa inveti despre adevar putem discuta oricand.  Pana atunci, nu vad sensul sa continuam discutia.  Eu nu cred ca se merita sa ai mintea deschisa la orice, asa cum tu nu ai mintea deschisa pentru Biblie si crestinism.  Religia ta iti interzise sa faci lucrul asta.  Asa ca nu imi spune mie ca sunt inchis la minte.

Ultima modificare de Joseph7 (02/05/07 03:48)


_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

01/05/07 23:37

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

Moth! a scris:

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu topicul asta dar nu imi pare rau pentru ca pe langa scopul propus cred ca am demonstrat inca o  data ca satanistii sunt net superiori crestinilor.Cu oameni slabi ca voi Mesia nu va avea nici o sansa cand va veni Apocalipsa pentru ca legiunea lui Satan e formata doar din elite

Hm, chiar asa? Ai fi putut participa si la alte discutii de pe forum, ca sa cunosti inteligenta crestinilor mai bine.
Cat despre Apocalipsa, nu as vrea sa ne intalnim acolo in tabere diferite, pentru ca si Satan stie ca nu are nici o sansa. Dar nu o fi prost sa va spuna si voua asta.

Intr-un fel imi pare rau ca v-ati simtit atacati, dar daca dati deja bir cu fugitii, nu pareti a fi elita aia de care vorbeai.


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

02/05/07 00:02

   
dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07

Moth! a scris:

Unul dintre voi a scris ca iubirea lui Dumnezeu este nemarginita astfel incat il poate iubi si pe Satan


dodo86 a scris:

Poate vei intreba: daca Dumnezeu este atotputernic de ce nu la distrus inca pe Satan? Eu cred ca aceasta este demonstratia iubirii perfecte a lui Dumnezeu. DUMNEZEU IN MILA LUI IMENSA A DAT TIMP SI LUI LUCIFER SA SE INTOARCA SINCER DE PE CALEA LUI. Dumnezeu isi va revela dreptatea lui perfecta fata de satan cu pedeapsa iadului.

Se vede ca nu ai inteles ce am spus, cum nu prea ai inteles tot ceea ce am scris deoarece limbile noastre spirituale sunt total diferite. Da Dumnezeu a iubit pe Satan deoarece Dumnezeu iubeste tot ce a creat. Totusi timpul lui Lucifer sa terminat pe cruce cu moartea Domnului Isus. Razboiul este deja castigat. Diavolul nu mai poate face nimic. Pacat de voi ca luptati un razboi deja pierdut.

Moth! a scris:

Se pare ca joseph7 si dodo sunt la fel ca "satanistii" nostri rebeli adica doar teribilisti

:D :D :D :D :D Multumesc Moth! ! Pentru mine este un compliment.
1 Corinteni 1:18 "Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sînt pe calea pierzării: dar pentru noi, cari sîntem pe calea mîntuirii, este puterea lui Dumnezeu"

Moth! a scris:

nici macar nu is in stare sa poarte o discutie inteligenta

:D Da. Sunt doua posibilitati. Ori eu sunt prea prost si tu cu inteligenta ta superioara nu reusesti sa te cobori la nivelul meu... :( (imi pare rau ca nu am scris lucruri inteligente). Ori eu is prea destept si tu nu reusesti sa te ridici la nivel, astfel ca consideri prostie ceea ce scriu... :( (iar imi pare rau)

Oricum pentru mine a fost o experienta pozitiva care mia largit orizontul si ma ajutat sa cresc spiritual. :) Multumesc prietenii mei satanisti...

Numa bine si voua!

satan is only a liar!
JESUS IS THE KING OF KINGS FOR EVER, THE ALMIGHTY GOD!

Ultima modificare de dodo86 (02/05/07 01:01)


_______________________________________
Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este!
Paul Tillich

02/05/07 01:00

   
Vortex
membru

Locatie: Hell
Inregistat: 27/04/07
"Tu vrei ca eu sa ader la "religia" ta satanista"

Nici un Satanist nu iti va cere asta , pt a deveni Satanist trebuie sa te simti atras de tot ce inseamna Satan, in schimb tu vezi numai biblia pe care  totzi o urmatzi orbeste si un dumnezeu care incepe sa uite de voi.

"sa aflu mai multe despre ea"

Asta ar  fi documentativ pt voi, poate ati intelege  unele lucruri despre noi Satanisti si ati incepe sa ne judecati  altfel (imposibil oricum pt voi).


"Cat despre Apocalipsa, nu as vrea sa ne intalnim acolo in tabere diferite, pentru ca si Satan stie ca nu are nici o sansa. Dar nu o fi prost sa va spuna si voua asta."

Nu trebuie sa ne zica Satan ce sanse avem pentru ca noi stim cine si ce sanse are .

"Intr-un fel imi pare rau ca v-ati simtit atacati, dar daca dati deja bir cu fugitii, nu pareti a fi elita aia de care vorbeai."

Nimeni nu fuge , nimeni nu se simte atacat , dar si tu cand stii ca vb cu  persoane care nu pot sa tina o conversatie, si nu vor sa vada si cealalta parte a lucrurilor ,mai bine preferi sa intrerupi conversatia si sa iti vezi de drum.

Ultima modificare de Vortex (02/05/07 01:15)


_______________________________________
I am Legion coz we are many.

02/05/07 01:14

   
Dana
membru

Locatie: romania
Inregistat: 04/01/07

Vortex a scris:

Nici un Satanist nu iti va cere asta , pt a deveni Satanist trebuie sa te simti atras de tot ce inseamna Satan, in schimb tu vezi numai biblia pe care  totzi o urmatzi orbeste


2petru 3:17 Voi deci, preaiubitilor, stiind mai dinainte aceste lucruri, paziti-va ca nu cumva sa va lasati tarati de ratacirea acestor nelegiuiti, si sa va pierdeti taria;


Vortex a scris:

Nu trebuie sa ne zica Satan ce sanse avem pentru ca noi stim cine si ce sanse are .

Asta o spui de la tine,nu poti demonstra...


Vortex a scris:

... dar si tu cand stii ca vb cu  persoane care nu pot sa tina o conversatie, si nu vor sa vada si cealalta parte a lucrurilor...

Pe tine te-a interesat sincer cealalta parte a lucrurilor?Nu prea cred!


_______________________________________
people come into your life for a reason, a season or a lifetime...

02/05/07 01:25

   
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Vortex a scris:

Nu trebuie sa ne zica Satan ce sanse avem pentru ca noi stim cine si ce sanse are .

Nimeni nu fuge , nimeni nu se simte atacat , dar si tu cand stii ca vb cu  persoane care nu pot sa tina o conversatie, si nu vor sa vada si cealalta parte a lucrurilor ,mai bine preferi sa intrerupi conversatia si sa iti vezi de drum.


Asa intelpciune nu am mai intalnit:  sa sti ca satan are sanse fara ca el sa iti fi spus ca are sanse:).  Ce sa spun, voi sunteti deasupra nivelului meu de gandire si de cunoastere.  Din pacate, prostia mea ma face totusi sa nu merg legat la ochi ca oaia la macelarie dupa niste intelpti ca voi.  Mai degraba urmez pe cei care au avut experiente cu Dumnezeu, asa cum sunt relatate ele in Biblia mea.

Si sunt in asentimentul tau:  nici mie nu imi place sa vorbesc cu persoane care nu vor sa vada cealalta parte.  Daca agreezi cu mine, nu vom mai avea neintelegeri :D.


_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

02/05/07 01:43

   
Adam0111
membru

Locatie: Baia Mare, Romania
Inregistat: 01/05/07

Moth! a scris:

Nu am de ce sa fiu suparat pe Dumnezeu,doar ca nu pot "trai cu frica de el" sau sau sa-mi traiesc viata dupa principiul "crede si nu cerceta",parca chestiile astea is oarecum opuse cu ceea ce simt eu si de aceea am ales alta cale,afland mai tarziu ca principiile mele se regasesc intr-o religie,satanismul

Am intrat recent pe forum, dar vad multe contradictii, asa ca m-am gandit sa te lamuresc si eu cu niste lucruri.
1.Frica fata de Dunezeu nu e ceva de genul, frica de leu, ci ea trebuie vazuta ca si cand stii ca Dumnezeu ete stapanul tuturor. Tie nu ti-e frica de presedinte, dar faci dupa legile pe care el le aproba.
2.Nu exista nicaieri in Biblie "crede si nu cerceta", dimpotriva Dumnezeu spune ca sa cercetam toate cate sunt si sa luam ceea ce bun.
3.Nu trebuie sa ai o religie care sa indeplineasca ceea ce simti tu, ci pur si simplu sa crezi in Dumnezeu. Te-ai gandit vreodata de ce in alte religii ale lumii (hinduism,budism etc.), nu sunt si cei care se opun, referindu-ma ca satanismul e opus crestinismului?
As vrea sa vezi un filmulet care pe mine m-a marcat, iar dupa aceea sa-mi zici parerea ta: http://www.ortodoxtv.com/filme-video/sa ... a-rock.php
Cu stima,
     Cosmin.


_______________________________________
"Faceti-mi bucuria deplina si aveti o simtire, o dragoste, un suflet si un gand."

02/05/07 06:59

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
Se pare ca dintre voi numai Moth! a priceput cum se citeaza corect un mesaj. E adevarat ca el se considera mai inteligent decat crestinii. Ar fi putut insa sa le explice si colegilor Nocternus si Vortex cum se face.

Ma scuzati ca nu m-am putut abtine, dar ma gandesc ca unii dintre noi, care n-or fi asa de inteligenti cum sunteti voi, pot avea probleme cu separarea cuvintelor voastre de ale noastre.


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

02/05/07 07:53

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Uff...!!! :( :( :(
Am nimerit la spartul targului. Si chiar vroiam sa discut cateva lucruri cu baietii "negri"! Sper sa mai dea un semn de viata!!!

Pentru prietenii mei crestini!
Daca tot o dati in duhuri de ce nu ati stopat discutia de la inceput? De ce, in lipsa argumentelor, ati preferat sa luati pozitii defensive? Mie topicul imi lasa impresia ca ne-am luat-o in bot la capitolul argumentatie si punctaj maxim la gazde proaste.

Daca nu faceti fata unei discutii nu va mai bagati decat sa incepeti sa aruncati cu rosii!!!


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

12/05/07 02:43

   
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Eu am avut impresia ca aici se discuta mai mult subiecte crestine.  Mai citeste si tu Proverbele si ai sa iti dai seama ca unele discutii este mai bine sa nu le porti pentru ca nu vei ajunge nicaieri cu ele.

Si sincer sa fiu eu nu prea am fost de acord cu subiectul asta.

Ultima modificare de Joseph7 (12/05/07 02:58)


_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

12/05/07 02:55

   
Dana
membru

Locatie: romania
Inregistat: 04/01/07

+Archangel+ a scris:

Uff...!!! :( :( :(
Pentru prietenii mei crestini!
Daca tot o dati in duhuri de ce nu ati stopat discutia de la inceput? De ce, in lipsa argumentelor, ati preferat sa luati pozitii defensive? Mie topicul imi lasa impresia ca ne-am luat-o in bot la capitolul argumentatie si punctaj maxim la gazde proaste.

Deci ,eu chiar nu te inteleg...ce ai pierdut tu aici ?
Eu vorbesc numai in numele meu , si nu cred ca fac parte dintre cei fara argumente !
La faza cu gazdele ..hmm.., nu mi s-a parut a fi facut ceva iesit din comun . Baietii acestia s-au retras pentru ca si-au terminat pledoaria si nu mai aveau nimic de spus ...


_______________________________________
people come into your life for a reason, a season or a lifetime...

12/05/07 02:57

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

Joseph7 a scris:

Eu am avut impresia ca aici se discuta mai mult subiecte crestine.


Aha, sa-nteleg ca tc e un fel de members only! Got it! Imi cer scuze!!!


dana a scris:

Deci ,eu chiar nu te inteleg...ce ai pierdut tu aici ?


Am pierdut o ocazie de a discuta cu cei din tabara cealalta pe teritoriul meu. Sincer, mi se pare mai interesanta o discutie in contradictoriu cu "ceilalti" decat cu "ai mei"!


dana a scris:

Baietii acestia s-au retras pentru ca si-au terminat pledoaria si nu mai aveau nimic de spus ...


Cred si eu... daca nu mai aveau cine!!!


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

12/05/07 03:13

   
Dana
membru

Locatie: romania
Inregistat: 04/01/07

+Archangel+ a scris:

Cred si eu... daca nu mai aveau cine!!!


Nu inteleg ce vrei sa zici !


_______________________________________
people come into your life for a reason, a season or a lifetime...

12/05/07 03:16

   
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Atunci poate ar fi bine sa-ti deosebesti fratii de dusmanii tai.  Fii pe pace. 

Si nu este "members only" cum ai zis tu.  Vrea sa afle cineva cine suntem si ce credem, sunt bine veniti.  Cand cineva iti spune sa lasi Biblia deoparte si ei nu vor sa creada o iota din ce spune, dar noi sa acceptam ideile lor sataniste, apai scuza-ma:  daca este casa mea, am dreptul sa iti spun la revedere.


_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

12/05/07 03:20

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Tu nu ai vazut ce pozitii au adoptat ai nostri spre sfarsitul discutiei? Nu mai era nimeni deschis dialogului ci doar isi expuneau parerile ca fiind apriori adevarate. Si eu consider ca sunt adevarate dar "baietii negri" nu le considera asa si, normal, nu au niciun efect asupra lor decat de iritare.
Trebuie sa-i prinzi cu propriile lor greseli in logica gandirii lor! :)

Joseph, trebuie sa fii in stare sa explici de ce nu poti sa lasi Biblia deoparte.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

12/05/07 03:22

   
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Dar tu nu intelegi ca nu poti schimba pe cineva care nu cauta sa fie schimbat.  De cate ori nu am pus intrebari la care nu au vrut sau nu au putut sa raspunda pentru ca stiu ca daca raspund o vor incurca.  Ei tot se invarteau in jurul ideii ca satan le da libertatea sa aleaga ce vor si ca el le spune ce este adevarul si nici macar nu stiau de unde vin ideilea astea sau cat de adevarate sunt.  Si apoi noua ne cereau sa lasam Biblia deoparte ca sa discutam cu ei.  S-astepte mult si bine.  Am patit-o odata cu erezii dintr-astea din partea crestinilor nu a satanistilor.  Daca n-ai observat, mai spre sfarsit au inceput sa ne introduca texte de ale lor.  Cine stie cine o fi scris lucrurile astea.  In fine, este mai bine sa te pazesti de anumite lucruri.

Apai tu care poti sa explici mai bine, de ce nu te-ai bagat?


_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

12/05/07 03:30

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
De acord cu tine!
Dar nu le da satisfactia de a-si spune ca au avut dreptate: ca suntem niste incuiati! Daca nu poti sa-i dobori cu armele tale doboara-i cu armele lor. Au foarte multe lipsuri la capitolul coerenta logica.

Nu m-am bagat pentru ca in noaptea asta am gasit si am citit topicul... si ma oftic! :(

Ultima modificare de +Archangel+ (12/05/07 03:36)


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

12/05/07 03:35

   
Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 57    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net