TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 57
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
aaa ,si tu crezi ca in iad e foarte fain ? is si discoteci ,nu ?:D :D :D

28/04/07 10:37

Nocternus
membru

Inregistat: 21/04/07
cat de limitat poti sa fii...lasa ca is la voi in Rai ingerase si nu va plictisiti..
Daca ai suficienta vointa sa controlezi mediul din jurul tau, da, poti sa-ti modelezi lumea cum vrei...dar stai calm ca in cazul tau nici nu se pune problema.
Atata iti zic...nu-ti mai dorii asa de mult focul si "cazanul cu smoala"...ca s-ar putea sa ai parte de el.

28/04/07 11:44

RainSong
membru

retrageti cuvintele ,sunt fata ;) Eu nu imi doresc iadul ,pentru ca destinatia mea e Cerul :P

28/04/07 12:07

Nocternus
membru

Cerul ??? tu chiar crezi ca acolo e raiul ?? vezi sa nu te loveasca vreun avion..Raiul nu este in aceasta dimensiune, si nici Iadul...exista un plan diferit, numit astral.

28/04/07 13:59

monica
membru

Inregistat: 16/03/05

Nocternus a scris:

cat de limitat poti sa fii...lasa ca is la voi in Rai ingerase si nu va plictisiti..
Daca ai suficienta vointa sa controlezi mediul din jurul tau, da, poti sa-ti modelezi lumea cum vrei...dar stai calm ca in cazul tau nici nu se pune problema.
Atata iti zic...nu-ti mai dorii asa de mult focul si "cazanul cu smoala"...ca s-ar putea sa ai parte de el.

Ce ai scris mai sus e o amenintare? Daca da, atunci sa stii ca nu a fost bine primita.
Our hearts hero, ei chiar au ritualuri, numai ca nu cred ca se vor apuca sa dea detalii despre ele aici pe forum. Partea asta o afli, probabil, dupa ce aderi la religia satanista. Sau, poate, ma insel...Cand afla adeptul despre toate regulile satanismului inainte sau dupa ce adera?
Cum adica te nasti satanist?
Nu e, totusi, vorba de o alegere pe care o faci la un moment dat in viata?

30/04/07 14:46

Moth!
membru

NU. la botez nu am avut libertatea asta de a alege daca vrem sau nu sa fim crestini,ne-am manifestat dorinta pe parcursul vietii de a dori sa credem in ceva anume dar noi stim ca ne-am nascut pentru a fi satanisti si botezul nu poate schimba lucrul asta

30/04/07 15:12

RainSong
membru

cata off : pe tren am fost cu niste satanisti .... pe care i-am reintalnit si in tm ... mi mila de ei :|
Si ce moth sau nocternus ,cine va da viata ?Crezi ca daca Dumnezeu ar zice peste 2 ore :Gata ! nu ati muri ?Cine vi-o dat viata ?Ce pacaleala luati ;)

30/04/07 21:29

Moth!
membru

Eu vorbeam doar in numele meu si a altor satanisti pe care ii cunosc care au fost si ei botezati crestini,restul afiramatiei lui joseph7 nu cred ca merita comentata.

Cine mi-o dat viata?mama,bineinteles.nici Satan,nici Dumnezeu.

our hearts a scris:

Crezi ca daca Dumnezeu ar zice peste 2 ore :Gata ! nu ati muri ?

asta ii inca o dovada in plus ca iubirea lui Dumnezeu nu are limite,asa?
Satan nu ar ucide niciodata pe nimeni pentru ca El ne da libertatea de a alege si aici se include si viata asa ca nu ne-o poate lua daca nu vrem dar se pare ca dumnezeul vostru este ceva mai nemilos

Ultima modificare de Moth! (01/05/07 00:26)

01/05/07 00:25

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Si viata de unde provine?  Ce are satan ca sa poata sa iti dea tie?
Si daca satan asta nu va poate lua viata, dar Dumnezeu poate, i-a spune tu, cine are mai mare putere?  Adica, Dumnezeu are puterea sa iti ia viata cand vrea, dar tu esti capos si incapatanat si nu vrei sa te inchini inaintea Lui.  Si chiar daca te impotrivesti, crezi ca satan iti va prelungi tie viata?

Ultima modificare de Joseph7 (01/05/07 00:53)

01/05/07 00:52

Nocternus
membru

Adevarata viata a fost data de Lucifer in Gradina Raiului...sau voi considerati ca sa umblii orb, ca o jucarie a lui d-zeu e viata...
Daca dumnezeu are puterea sa-mi ia viata, de ce nu o face?, uite, eu il provoc...eu am protectia Iadului, si nimic nu ma poate atinge...nu ar fi primul care incearca, mai am eu un bun "prieten" Rafael.
Voi credeti ca Lucifer este asa de slab ?? este doar o chestiune de timp oameni buni.Mai exact o chestiune de 5 ani si 7 luni.Atunci veti vedea puterea Legiunii.

Ce are Satan sa-mi dea mie? are tot ce are d-zeu, cu o singura diferenta, Satan ne DARUIESTE ce are, nu se lauda doar cu puterea pe care o are intr-o carte numita "biblie".Puterea unei zeitati este direct proportionala cu credinta oamenilor in acea zeitate.Si d-zeu pierde teren.

01/05/07 01:50

Joseph7
membru

De ce nu iti ia Dumnezeu viata?  Pentru ca El te iubeste si are indelunga rabdare ca sa te pocaiesti si tu.  Pentru ca El si-a dat viata pentru tine ca sa iti mantuiasca sufletul.  Pentru ca sufletul tau este important pentru El.

Si eu cred ca satan are putere aici pe pamant numai atat cat Dumnezeu ii ingaduie.  Ca satan va veni si va domni pe pamant pentru 7 ani este scris si in Biblie asa ca nu am nici o teama.  Dar el deja a fost invins de Domnul Isus Cristos.

01/05/07 02:27

monica
membru

Inregistat: 16/03/05

Nocternus a scris:

Adevarata viata a fost data de Lucifer in Gradina Raiului...sau voi considerati ca sa umblii orb, ca o jucarie a lui d-zeu e viata...
Daca dumnezeu are puterea sa-mi ia viata, de ce nu o face?, uite, eu il provoc...eu am protectia Iadului, si nimic nu ma poate atinge...nu ar fi primul care incearca, mai am eu un bun "prieten" Rafael.
Voi credeti ca Lucifer este asa de slab ?? este doar o chestiune de timp oameni buni.Mai exact o chestiune de 5 ani si 7 luni.Atunci veti vedea puterea Legiunii.

Vezi ca ai la dispozitie 5 si 7 luni, dupa cum zici tu, daca nu, vei fi doar un prorooc mincinos. Sunt multi din Istoria curentelor religioase care au prevazut revenirea lui Isus, sfarsitul lumii si nu s-a intamplat nimic.
Si sa nu crezi ca mi-e frica de Lucifer, Dumnezeu respecta decizia fiecaruia si tot ceea ce face pentru oameni, nu face in ascuns, ci in lumina, in crestinismul biblic nu exista ritualuri secrete, lucruri ascunse doar pentru initiati. Planul lui Dumnezeu e expus in detaliu in Biblie, cine vrea sa-L descopere, o poate face.
Care e planul lui Lucifer asa cum il vezi tu?

Ultima modificare de monica (01/05/07 06:38)

01/05/07 06:38

Nocternus
membru

Nu va fi nici un sfarsit al lumii, voi cand auziti "vine mantuitorul" numai la sfarsit va puteti gandi...poate ca asta si inseamna el pt voi: distrugere.
Din contra, va fi doar o noua etapa in evolutia rasei umane.
In bible, dumnezeu poate sa scrie ce vrea, eu de mult nu mai cred in carti, fie ele scrise de apostoli si profeti.Cred doar in ceea ce vad pe astral.Nici nu trebuie sa-ti fie frica de Lucifer, pentru ca putin ii pasa de tine.Cea mai mare pedeapsa a ta va fi aceea ca te va lasa alaturi de d-zeul tau pt eternitate.Ce vrei mai mult de atat?

01/05/07 11:38

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Voi cu dumnezeul vostru, noi cu Dumnezeul nostru. Numai ca in eternitate va fi prea tarziu pentru voi.

De unde stii ca ceea ce zici ca vezi pe astral e adevarat ?

Si venirea Mantuitorului inseamna distrugere pentru voi si dumnezeul vostru, nu pentru noi.

01/05/07 11:51

Nocternus
membru

"Voi cu dumnezeul vostru, noi cu Dumnezeul nostru"
in sfarsit cineva a zis ceva inteligent, de acord..

"Numai ca in eternitate va fi prea tarziu pentru voi."
asta ramane de vazut.

"De unde stii ca ceea ce zici ca vezi pe astral e adevarat ?"
Astralul nu inseamna Iad, inseama toata lumea cealalta Rai+Iad+restul, asa ca nimeni nu poate sa spuna ca o anumita zeitate ne-a controlat proiectia astrala.
Nu, nu este adevarat...adevarul il gasiti intr-o carte care a fost modificata de 100 de ori pana acum, fiecare a schimbat ce nu i-a convenit in timpul lui Constantin.

01/05/07 15:41

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Nocternus a scris:

Nu, nu este adevarat...adevarul il gasiti intr-o carte care a fost modificata de 100 de ori pana acum, fiecare a schimbat ce nu i-a convenit in timpul lui Constantin.

De unde stii ? Ti-a zis satan?
Ai citit Cartea respectiva ? Daca nu, nu ar trebui sa vorbesti despre Ea.

P.S. Te-am mai rugat o data sa citezi corect cuvintele celorlalti.

01/05/07 16:40

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
satan is only a liar!
JESUS IS THE KING OF KINGS FOR EVER, THE ALMIGHTY GOD!

Ultima modificare de dodo86 (01/05/07 16:50)

01/05/07 16:49

Nocternus
membru

Da, am citit biblia...Satan minte ?? looooooooool...cand a mintit ? Pana acum niciodata nu m-a mintit, pe cand dumnezeu...ohooo...tot ce a promis Satan, a facut in timp util.
Uite exemple cand Iisus minte:
http://www.evilbible.com/Jesus_Lied.htm

Ultima modificare de Nocternus (01/05/07 18:58)

01/05/07 18:51

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Ioan 8:44 "Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii."

Ultima modificare de dana (01/05/07 18:56)

01/05/07 18:55

Joseph7
membru

Dar spune-ne putin ce anume ti-a promis satan si a implinit in timp util.

Fratii mei, eu nu stiu ce ati simtit voi, daca ati deschis pagina trimisa de nautilus, dar eu am simtit o putere drageasca.  Fr Doru, patorul nostru,  m-a atentionat ca nu se poate face mare lucru cu satanisti si este mai bine sa ma feresc de ei.  Trebuie sa intelegem ca aici este vorba de o lume si forte spirituale pe care noi oamenii nu le putem infrunta prin puterile noastre.  Vas indemna sa fiti vigilenti cu privire la acest subiect.  Nu tot ce zbora se mananca.  Ei se pare ca cred in Dumnezeu si satan dar asa cum este tatal lor, asa si ei deformeaza adevarul.  Satan nu foloseste neadevaruri care nu pot fi inghitite, ci el pe langa adevar introduce o minciuna si asa ne pacaleste.  Va indemn sa fiti cu mare bagare de seama si sa nu luam cu usurinta faptul ca vorbim cu satanisti.  Satan e mai siret decat ne putem imagina si are puteri pe care noi nu le putem intelege.

Ultima modificare de Joseph7 (01/05/07 19:14)

01/05/07 19:02

Nocternus
membru

Bai fetitzo, Adevarul inseamna pt fiecare om altceva, eu l-am gasit cel care mi se potriveste.
Daca dumnezeu nu era de acord cu planul lui Lucifer, asta nu inseamna ca planul nu este bun PT NOI.Invatati sa ganditi singuri, nu prin dumnezeu.Dumnezeu vrea aia, dumnezeu considera ca aia e bine, aia e rau, ala e adevarul, ala e minciuna....eu va intreb pe VOI ce credeti, ca daca vroiam sa aflu ce crede dumnezeu, ma rezumam la biblie si nici nu mai intram pe acest forum.

01/05/07 19:04

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Nocternus a scris:

Bai fetitzo

Nici sa vorbiti civilizat nu va lasa...

01/05/07 19:06

Nocternus
membru

Pt Joseph:
Ajutorul de zi cu zi, oriunde m-as afla.Atat in lucruri mici, cat si foarte importante.Dupa ce m-am dedicat, daca intr-adevar era tatal minciunilor, nici nu ma baga in seama, pt ca sufletul meu era oricum dedicat Lui.Insa nu a fost asa, din contra...am fost rasplatit pt increderea mea in El.
El mi-a dat motive sa traiesc, m-a invatat ce e aia fericire, insa o fericire care vine din Victorie, nu din umilinta in fata unui zeu.
Cand am fost bolnav, m-a vindecat, cand cineva mi-a vrut raul, l-a pedepsit.

01/05/07 19:14

Joseph7
membru

Nocternus, te rog sa ai grija cum vorbesti cu o domnisoara, ca acus iti arat usa.  Eu unul m-am cam saturat de prostiile tale.  Daca vrei sa fi impotriva lui Dumnezeu asta este treaba ta.  Sigur este ca tu, satan si cei ce il urmeaza ati fost biruiti de Dumnezeu si acum va mai zvarcoliti si voi putin pana nu veti fi aruncati in iadul de foc.  Inceteaza.  Am vazut ce satanisti traditionali mai sunteti si voi.   Traditionali sau contemorani tot satanisti sunteti si duceti pe altii la pierzare.  Tatal vostru este satan care si-a batut si continua sa isi bata joc de creatia lui Dumnezeu.

01/05/07 19:20

Nocternus
membru

Nu e nevoie sa-mi arati usa, o gasesc si singur.Acesta este ultimul post ca deja m-am saturat de ceea ce vad "nu-stiu ce frate ti-a zis tie ca vreau sa convertesc"...de parca am nevoie de niste crestini...sau Satan ar avea nevoie.In primul rand, scopul acestui topic a fost de la bun inceput ca "omul obisnuit, de pe strada" sa inteleaga ce e ala satanism, NICIDECUM sa adere la el.Stati calmi sa satanismul nu este pt oricine.De multe ori am refuzat satanisti dedicati, deoarece nu sunt destul de bine pregatiti...deci fara frica, nu am ajuns sa iau membrii de pe tanar crestin.....Oricum daca ati inteles macar faptul ca satanistii NU ucid pisici si nu sunt aia de va darama crucile prin cimitire, atunci scopul meu a fost indeplinit...Vroiam doar sa faceti si voi diferenta intre satanism si teribilism.De aici, fiecare cu dumnezeul lui.
Si daca "bai fetitzo" nu e civilizat, atunci ce sa mai zic...Mie cand imi spune cineva "bai baiete" nu reactionez asa...parca v-as fi injurat...
Numai bine.

01/05/07 19:52

Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la