TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 57
dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07

Nocternus a scris:

si sa va lasati calcati in picioare de preoti prin biserici

Care preoti? Care biserici? Undei biserica aia unde popa calca enoriasii in picioare? :D :D :D :D :D Ma duc si eu sa vad :D. Da. Stiu ca era o imagine simbolica dar nam ce face daca fantezia ma duce asa departe :) .
1 Petru 2:9 „Voi însă sînteţi o seminţie aleasă, o PREOTIE împărătească, un neam sfînt, un popor, pe care Dumnezeu Şi l-a cîştigat ca să fie al Lui, ca să vestiţi puterile minunate ale Celui ce v'a chemat din întunerec la lumina Sa minunată;”
Crestinii adevarati sunt toti preoti inaintea lui Dumnezeu. Daca totusi ai gasit „crestini” care se lasa calcati in picioare(si sunt), inca nu siau inteles menirea. Pacat de ei.

Nocternus a scris:

Si voi repede credeti fara sa verificati.Vorbiti despre lucruri pe care nu le cunoasteti deloc, decat dintr-o biblie care desi a fost scrisa de apostoli, a fost mult modificata...dar cati dintre voi stiti ca articolele din biblie au fost votate intr-un consiliu, in care s-a luat biblia originala si s-a votat ce e bine pt preoti si ce nu ?? aaa....cred ca v-a scapat.

Nu... nu nea scapat. Problema este ca conciliu a ales doar cartile despre care se putea demonstra ca erau autentice, si erau scrise de persoane care au trait in timpul vietii, mortii si invierii lui Isus si inceputul Crestinismului.

Nocternus a scris:

atunci de ce nu a lasat omul sa se inchine cui vrea ?? de ce toti a ordonat d-zeu ucidera preotilor lui Baal ?? daca asta intelegi tu prin vointa libera, ma dezamagesti.
Ceea ce mi-a oferit Satan nu o sa-mi mai poata oferi nimeni, pentru ca niciodata nu am fost refuzat
uau...rau si bine...ce urmati voi este raul si binele vazut de d-zeu, nicidecum vazut de tine.Eu am propriul meu rau si bine, deoarece am propria mea vointa.

In primul rand proorocii lui Baal erau niste mincinosi. Doar cand Ilie a chemat foc din cer, focul a coborat. Citeste 1 Imparati 18.

dodo86 a scris:

Satan este un fals, ipocrit, tatal minciunii. Diavolul intinde omului pe tava cunostinta, dar acea cunostinta care dauneaza, omoara. Consecventa pacatului este moartea. Diavolul pune pacatul intrun pachet frumos, bine impachetat si il ofera oamenilor. La prima vedere pare ca Diavolul este un prieten, un deschizator de drumuri, care ne ingadue toate lucrurile fara sa ne puna limita. Totusi cand deschizi pachetul gasesti moarte.
Ex: Drogurile sunt frumoase, chiar iti dau senzatii tari, sublime. Diavolul iti spune: probeaza sa vezi ce frumos este, dar fara sa iti spuna consecventele. Omul probeaza si nu dupa mult timp drogul devine o necesitate care nu mai provoaca placere ci aduce boala psihica si fizica. Aaaa multumesc prietene satan ca miai descis orizontul(inspre moarte)
As avea alte mii de exemple sa iti fac.
Tu ai o conceptie gresita de Dumnezeu. Dumnezeu a zis : Toate lucrurile iti sunt permise dar nu toate iti sunt de folos. Asfel Dumnezeu nu numai te lasa liber sa faci ca vrei dar iti si spune consecventa tuturor lucrurilor(daca vei citi Biblia vei gasi indrumare in viata si in cele mai marunte lucruri), astfel tu decizi ce este bine pentru tine. Atunci cand pacatuesti Dumnezeu e mahnit nu pentruca iai fi facut vreun rau ci pentruca tiai facut rau tie insuti.
Sa stii ca satan este un mincinos si vrea ca tu sa stii doar o parte limitata a lucrurilor. Dumnezeu in schib vrea ca noi sa cunoastem tot adevarul asfel incat sa ne ferim de lucrurile care ne-ar putea face rau. Pace tie.

Nocternus a scris:

nu se ascunde dupa niste norisori, sus, acolo unde muritorul de rand sa nu-l poata ajunge

Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu am partasie cu Dumnezeu in fiecare zi. Uneori el devine pentru mine chiar mai real decat lumea fizica.

Nocternus a scris:

Aveti grija ce faceti...

Bine, dar ai si tu grija ce faci.... :)

Moth! a scris:

adica de ce sa nu faci un lucru care iti aduce fericire,fara sa deranjeze pe cineva actiunea ta
daca veti studia bine cele 10 porunci si veti citi printre randuri va veti da seama ca majoritatea reprezinta instincte naturale pe care Dumnezeu vrea sa ni le asupreasca

Ha… Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta. Da cand iti necinstesti parintii nu le faci rau?
Să nu ucizi. Nu faci rau la nimeni cand ucizi.
Sa nu preacurvesti. Creca barbatul femeii care preacurveste sau viceversa este tare fericit(a).
Să nu furi. Eu unu deabea astept sa ma fure cineva :) .
Sa nu minti. Idem.
Of Math !….De ce cauti fericirea in locul gresit?

Ultima modificare de dodo86 (27/04/07 01:26)

27/04/07 01:19

Lilith
membru

Inregistat: 27/04/07
2.    Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor...Se pare ca pe aceasta ai omis-o...Daca analizezi un pic porunca asta icoanele nu sunt tocmai asemanari la care oamenii se inchina cu foarte mare sinceritate??Sau ele sunt tocmai exceptiile care confirma regula??;))

27/04/07 01:38

Moth!
membru

Inregistat: 21/04/07
10.  Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.-asta io nu o inteleg,de ce sa nu poftesti? daca vrei un lucru pe care l-ai mai vazut la cineva inseamna ca te straduiesti sa muncesti mai mult ca sa-l meriti.

7.       Sa nu fii desfranat.
8.     Sa nu furi.
9.     Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.

sincer,pe astea cine le respecta

La "sa nu ucizi"...daca esti intr-o situatie cand trebuie sa omori pe cineva ca sa nu te omoare el pe tine,atunci ce faci?
Dumnezeu nu o zis ca is facultative,is PORUNCI deci trebuie respectate orice ar fi

27/04/07 01:52

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Dodo, ai grija ca se inmultesc :).  Sti zicala aia:  Dai diavolului un deget si el iti ia toata mana.

Ultima modificare de Joseph7 (27/04/07 02:48)

27/04/07 02:44

Nocternus
membru

"Care preoti? Care biserici? Undei biserica aia unde popa calca enoriasii in picioare? :D :D :D :D :D Ma duc si eu sa vad :D."
Mai uita-te si tu la televizor, oricum cred ca degeaba mergi la acea biserica pt ca popa e cam ocupat cu procese..
Cum isi pateaza unii credinta...

"In primul rand proorocii lui Baal erau niste mincinosi. Doar cand Ilie a chemat foc din cer, focul a coborat. Citeste 1 Imparati 18."
Aaa...si asta ii da dreptul sa-i omoare...am inteles...
Pt ca lui d-zeu nu-i convenea ca erau mincinosi...
Daca erau asa mincinosi, inseamna ca nu cunosteau adevarul, deci nu reprezentau un pericol...Acuma se pune problema, daca erau asa "inofensivi", de ce i-a atacat ?
Unde mai este vointa libera? Si acesta este doar un caz din multe altele in care cei "necrdinciosi" sunt torturati pt asta...s-a cam dus vointa libera...

"Bine, dar ai si tu grija ce faci.... :)"
Eu am...crede-ma.

"Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu am partasie cu Dumnezeu in fiecare zi. Uneori el devine pentru mine chiar mai real decat lumea fizica."
Felicitari, ma bucur pt tine, eu am crezut mult in el, dar m-a cam dezamagit.Cam mult...Singura "partasie" pe care am avut-o eu s-a numit "RESEMNARE", logic ca am trecut peste fiecare necaz, dar conteaza CUM treci...inainte treceam cu durere, tristete, acum trec prin rezolvarea problemei...e o diferenta.

Afla ca eu imi cinstesc parintii, si nu ucid decat in cazuri extreme cand imi este pusa in primejdie propria viata.Mint doar ca sa fac pe cineva sa se simta bine, sau pt a-mi distruge un dusman care-mi vrea raul.
Niciodata nu as minti un prieten.
Uite un ex., vine o fata mai grasa si te intreaba cum arata, preferi sa spui adevarul "ca o vaca", sau sa minti "arati bine..." ?
Cat despre furat, nu am motive sa fur deoarece Satan se ocupa de toate nevoile mele.
Sa nu fii desfranat...sunt foarte loial cui merita sa fiu, in plus, cand ambii parteneri sunt de acord, nu vad unde este pacatul...Cu toate acestea, sunt IMPOTRIVA violului.

27/04/07 07:23

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Nocternus, te rog sa citezi corect, pentru ca e greu de facut diferenta intre cuvintele tale si ale celor pe care-i citezi. Cum citezi, poti vedea in dreapta chenarului unde scrii, la "BBCode:activ."

De asemenea, esti invitat si tu si Moth! si Lilith  ( chiar ca va inmultiti ) la Noi, cei de pe forum, sa ne spuneti mai multe despre voi. Pe mine m-ar interesa in mod deosebit numele si avatarele voastre.

Si nu cred ca ar strica sa cititi mai multe pe forum,  sa va dati seama cam cu ce fel de crestini aveti de-a face. Ati putea crea un nou subiect, cu intrebarile vostre despre noi si/sau crestinism, in cazul in care va este mai simplu asa, in loc sa cautati pe forum raspunsuri. Asta, bineinteles , daca va si intereseaza.
Aici propun sa discutam doar despre voi.

27/04/07 07:52

CatalinD
membru

Moth! a scris:

Pacatul este o notiune abstracta pentru mine,adica de ce sa nu faci un lucru care iti aduce fericire,fara sa deranjeze pe cineva actiunea ta doar pentru ca Dumnezeu interzice asta? daca veti studia bine cele 10 porunci si veti citi printre randuri va veti da seama ca majoritatea reprezinta instincte naturale pe care Dumnezeu vrea sa ni le asupreasca

Care pacate (lucruri interzise de Dumnezeu, cum spui) iti aduc "fericire" ?

Sa te inchini la idoli? In spatele fiecarui idol care da, este mort si nu te poate ajuta cu nimic, este un demon extrem de viu. Si nu vei fi judecat de acel demon caruia ii faci pe plac, ci vei fi inaintea lui insusi Dumnezeu pentru a da socoteala de ascultarea care suntem datori sa i-o dam, fie si numai pentru existenta noastra decisa de El.

Sa ucizi? Poate nu. Sa minti sau sa furi? Sa-ti necinstesti parintii? Dar daca vei fi tu cel furat, mintit si necinstit? Consideri ca eu as fi asuprit de Dumnezeu daca nu iti fac tie sau altuia toate acestea? Nu consideri ca Dumnezeu te iubeste si pe tine ferindu-te sa ti se intimple acestea, si pe mine ferindu-ma de judecata si mai ales pedeapsa eterna care ar decurge din aceste "fericiri"?

Cat despre ce zici ca Dumnezeu ne asupreste instinctele naturale, nici vorba de asa ceva. De aceste "instincte naturale" suntem constientizati citind Biblia ca ne sunt potrivnice vietuirii noastre cu adevarat fericiti in comuniune cu Dumnezeu. Aceasta fericire de a-L asculta si a dori sa traim dupa voia Lui, este considerata ca o penitenta sau netraire de cei necredinciosi, si asta poate si din simplul motiv ca nu au gustat din ea ca intradevar sa-si poata exprima parerea in cunostinta de cauza.

"Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El!" (Psalmi 34:8)

Ultima modificare de CatalinD (27/04/07 09:03)

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

27/04/07 08:55

filip
membru

Inregistat: 27/04/05

Nocternus a scris:

Aveti grija ce faceti...tot ce va cer este sa ganditi.Voua va este oferit Raiul, o GRATUITATE, deoarece tot ce trebuie sa faci este sa te supui unui d-zeu si vointei lui.
Noua NU ne este oferita o gratuitate, deoarce pt Iad noi trebuie sa luptam in permanenta, sa avansam mai intai noi, ca apoi sa putem ajuta Iadul.Sa luam un caz concret...ce prefertati? sa vi se ofere un lucru gratuit intr-un supermarket sau sa-l platiti cu pretul corect...Nu uitati ca orice gratuitate ascunde ceva in spate...si calitatea este indoielnica.
Satanismul nu este pt oricine, este pt cei puternici care vor sa-si dedice viata lui Satan, si rasplata vine atat pe Pamant, cat si dupa.
Iubirea adevarata am cunoscut-o fiind satanist, deoarece niciodata nu sunt singur..am cu cine discuta.Cand am fost crestin, vorbeam singur in rugaciune, pt ca tot ce mi-a oferit d-zeu a fost suferinta.
Asa ca prefer "ispita" lui Lucifer.

Cam ciudat raţionamentul tău. Zici că Dumnezeu oferă ceva gratis, apoi vorbeşti de suferinţă (şi implicit privaţiuni, dacă aminteşti şi faptele pe care creştinii influenţaţi de Dumnezeu le consideră ca inacceptabile şi de ne-înfăptuit), şi supunere a voii cuiva faţă de voia altcuiva. Suferinţa şi privaţiunile le primesc cei care stau pe tuşă, sau cei care luptă? Ce-i gratuit aici? Unde-i abandonul şi lenea? Ţi se pare uşor să faci voia altuia, şi nu voia ta proprie?

Tu zici că lupţi să avansezi pentru Iad. E adevărat. Dar să spui că creştinul primeşte ceva de gratis şi contrafăcut e cam mult. Creştinii care luptă, luptă şi ei pentru ceva concret, luptă şi ei să avanseze în împărăţia lui Dumnezeu, suferă pentru o răsplată viitoare. Şi de asemenea pentru o măsură de răsplată care se primeşte şi aici pe pământ.

Prin urmare nu văd până aici o deosebire între satanism şi creştinism. Dacă satanistul luptă, şi creştinul luptă. Dacă satanistul are parte de satisfacţii pe pâmânt - şi creştinul are. Dacă satanistul va avea parte de o răsplată viitoare - şi creştinul va avea.

Diferenţele apar nu din conceptele în sine de luptă şi răsplată, ci în definirea acestor concepte pentru fiecare categorie - satanist, respectiv creştin, în parte.

Iar cum definiţiile sunt în mare parte influenţate de sursa lor, desigur că satanistul şi creştinul vor avea definiţii diferite pentru luptă şi răsplată atât pentru propria lor categorie religioasă, cât şi pentru categoria adversarului. Şi definiţiile cred că sunt destul de cunoscute privind atât dintr-o parte, cât şi din cealaltă.

Bun, până acuma a fost doar teorie. Dar cine validează teoria? Rezultatele experimentale! Ar fi simplu să spunem că va trebui să aşteptăm sfârşitul ca să vedem cine are de fapt dreptate: Dumnezeu sau Satana, dar s-ar putea să fie prea târziu pentru unii, care vor face o alegere într-un sens sau altul.

Prin urmare, lansez şi eu o întrebare:
- dacă Satan vrea atât de mult binele omenirii, şi îi stă în putere să-l aplice, de ce nu ne eliberează odată de domnia acestui Dumnezeu ingrat şi rău?

Pe creştini Dumnezeu i-a informat prin mijloacele Sale proprii (în principal Biblia) că doreşte ca toţi oamenii să aibă posibilitatea să aleagă liber să intre sub stăpânirea Sa (aici ar fi de fapt mult de spus - despre dragoste, relaţie personală şi alte lucruri care în general nu sunt asociate cu stăpânirea; însă în termenii în care vorbim acum, de luptă şi de mijloace de informare, cred că e mai bine să mă refer dstrict la tabere şi finalitate "politică"), şi să aibă cel puţin un moment în viaţa lor când să fie puşi faţă în faţă cu această alegere. Şi până nu se va face acest lucru, El se va abţine de la a-Şi impune punctul de vedere (pe care de altfel prin sursele de informare istorică sau experimentală, nouă creştinilor, şi sursele acceptate de noi spun că şi altora, ne-a (le-a) demonstrat că la orice oră poate să-l impună).

Care este explicaţia pe care vi-o dă vouă Satana pentru faptul că el nu-şi impune încă dominaţia şi punctele sale de vedere în univers? Pentru că cele două personalităţi majore ale acestui univers se deosebesc prea mult pntru a putea coabita, şi ambele afirmă că la un moment dat va exista o confruntare între ei, din care ambii afirmă despre ei înşişi că ei vor fi cei învingători.

De ce la ambele persoane coincide faptul că va exista o confruntare finală? Dumnezeu afirmă clar că o doreşte şi că va avea loc la un moment impus de El. de ce aşteaptă Satan acel moment, şi nu preia el iniţiativa, dacă şi el o doreşte? De ce nu dovedeşte că Dumnezeu este de fapt incapabil de a impune momentul luptei şi de a o căştiga?

Ultima modificare de Filip. (27/04/07 10:16)

27/04/07 10:03

Site web  
Vortex
membru

Inregistat: 27/04/07
""Prin urmare, lansez şi eu o întrebare:
- dacă Satan vrea atât de mult binele omenirii, şi îi stă în putere să-l aplice, de ce nu ne eliberează odată de domnia acestui Dumnezeu ingrat şi rău?""

Daca Satan va interveni asta nu lar face sa fie mai bun decat dumnezeu pt ca ar deveni exact ca el, El doreste ca omu sa isi aleaga singur destinul si scopu lui in viata, numai ca Satan il va indruma,ii va dezvalui lukruri pe care dumnezeu nu doreste ca omul sa le afle.
Pt ca, cu mult timp in urma asa a fakut si El alegand sa nu se mai supuna vointei lui  dumnezeu.

"Dar in final Vointa mea s-a trezit la viata, si am Gandit, si mi-am Inteles propria persoana, si am stiut ca gandirea Mea este singulara, si ca esenta fiintei mele este unica"

Ultima modificare de Vortex (27/04/07 13:59)

27/04/07 13:46

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
OK. Satana este un gentleman, şi nu vrea să se coboare la nivelul celor de teapa lui Dumnezeu. ÃŽn schimb îmi cere mie să mă lupt cu Dumnezeu şi în a-i convinge şi pe alţii că Dumnezeu este rău. Am mai văzut eu căţei dinăştia care latră şi sunt viteji din spatele altora.

Dacă este aşa de bun şi de altruist, atunci de ce nu ne debarasează de Dumnezeu odată pentru totdeauna? Dacă-i stă în putere să ne facă acest bine, de ce nu ni-l face el? Asta ar dovedi că are dreptate, şi că poate într-adevăr să-şi însoţească şi cu fapta vorbele. Iar dacă nu-i curios să mă ajute, ci - vezi Doamne, vrea să mă înveţe să cresc, sau zice "fiecare pentru el", atunci de ce se mai interesează de soarta mea? Ori mă vede neajutorat şi intervine să mă ajute pentru că-i pasă de mine, ori să mă lase în pace şi să nu se mai amestece în ciorba mea dacă n-are treabă acolo, să nu mă mai agite şi să mă aburească în a mă bate singur cu cineva pe care nu-l pot învinge.

Până una alta, celor care credem în Hristos, El ne-a demonstrat că într-adevăr El e cine spune că e, prin învierea din morţi. Prin urmare eu ÃŽl cred şi când îmi spune că deocamdată se abţine de la a-l pune pe Satan la locul lui, din motivele pe care mi le-a prezentat. Plus că îmi promite la fiecare pas că mă va apăra de cei care sunt mai tari ca mine şi vor să-mi facă rău numai aşa, fiindcă ei pot să-mi facă rău - adică Satana şi cei ai lui.

Ce a făcut Satan pentru satanişti, înafară de a le spune că trebuie să se dezlipească de Dumnezeu şi să înveţe să se lupte singuri pentru a obţine ceva care e mai întotdeauna împotriva voii lui Dumnezeu? Ce face concret Satana pentru oameni înafară de a-i pune să se îndoiască de Cuvântul lui Dumnezeu şi de a-i încuraja cu vorbe în a trăi lucruri care ÃŽi displac lui Dumnezeu?

Ce cunoştinţe a dezvăluit Satana, pe care Dumnezeu nu ar fi dorit ca omul să le afle? Ce a rezultat din acele cunoştinţe?

Şi care-i poanta cu singularitatea? Ce mare descoperire a făcut Satana în acest scop? Eu văd că Dumnezeu ne-a creat pe toţi deosebiţi şi singulari. Ceea ce prezinţi tu ca afirmaţie din gura lui Satan e doar o chestiune de observabilitate. Ce mare brânză a spus de fapt acolo? Nu pricep, trebuia să fiu impresionat? Asta înseamnă marile "taine" pe care ni le-a ascuns Dumnezeu şi pentru care trebuie neapărat să ne "eliberăm" gândirea şi să trăim în lucruri împotrivitoare lui Dumnezeu?

Ultima modificare de Filip. (27/04/07 14:34)

27/04/07 14:31

Site web  
Nocternus
membru

Nimeni nu te debaraseaza de dumnezeu, tu o faci singur daca esti in stare."daca ii sta in putere sa faca acest bine, de ce nu ni-l face el"...se vede ca nu esti satanist...de ce sa-i ajute Satan pe cei care sunt impotriva Lui ? Inca ati ramas cu ideea de bine/rau...si vad ca e cam greu sa renuntati la ea.Satan nu face pomana cu nimeni, decat daca acea pers. merita...si crestinii sunt ultimele persoane pt care Satan ar avea vreun interes.
Satan isi ajuta satanistii, logic...si nu pe toti, ci pe cei care fac ceva pt Iad.Ce ar castiga daca ar veni la un crestin care toata ziua aduce blasfemii la adresa Lui, considerandu-l un "tip rosu cu coarne si coada si mai stiu eu ce...".
Cat despre dumnezeu...daca intr-adevar este asa de bun si milos pe cum pretinzi, nu ajungeam la satanism, pt ca la inceput am fost crestin, ca majoritatea dintre noi.Tot ce am primit a fost un lung sir de dezamagiri.Asta ca sa vad cat "ma iubeste"..sincer il durea in fund de mine.Satan nu a venit niciodata nechemat, insa cand mi-am aratat interesul in El, atunci mi-a prezentat avantajele si dezavantajele Iadului si m-a lasat sa iau o decizie...si asta am facut.
Satan te va ajuta la inceput, dar va insista mult sa te dezvolti, pentru ca tu sa depinzi de El din ce in ce mai putin.Cu toate acestea, NU te va parasi, si va fi intotdeauna de partea ta atunci cand intervine o problema pe care nu o putem rezolva sau cand avem nevoie de un sfat.
Ce a rezultat din aceste cunostinte??foarte multe mai baiete...abilitatea de a ne proiecta pe astral, de a ne controla gandurile, de a directiona energie spre a atinge diferite scopuri in viata.Si nu uita ca lupt pt El pentru ca asa imi doresc, asa simt eu.Nu e genul..."nu-ti dau aia daca nu faci aia"...dar de la un timp te simti tu nasol pt ca zi de zi te binecuvanteaza cu darurile Lui, si simti nevoia de a face ceva, de a lupta din propria ta vointa pentru El.
Cititi si voi biblia si uitati-va ca invata omul sa ramana slab, dependent de d-zeu...daca vreti citate, spuneti-mi.Ii spune omului ca sa nu-si dezvolte nici o abilitate, sa ramana ca toti ceilalti.Nu am nevoie de nici o carte satanica pt a va arata ca d-zeu va vrea slabi, pt ca va putea manipula cum vrea...uitati-va putin la voi...cati dintre voi si-au dezvoltat niste abilitati gen telekinetism? ma refer dintre cei care nu s-au nascut cu aceasta abilitate ? Cu ajutorul lui Satan, am reusit si asta si am creat un site in care am expus metoda(care este chiar f simpla, si nu ia mai mult de 2 saptamani), pentru ca mai multi oameni sa beneficieze de cunostintele acestea.
Eu unul sunt mandru ca sunt satanist, si nu vad aceasta religie ca pe o revolta impotriva societatii, ci mai degraba ca pe un mod de a fi.
Ai spus intr-un loc ca "Am mai vazut eu catei dinastia care latra si sunt viteji in spatele altora." Nu te supara ca-ti spun, dar nu gandesti deloc...Lucifer a cazut din Rai PT NOI, si a luptat pana la capat alaturi de ingerii care l-au urmat, cu toate ca stia ca va pierde...dar a facut asta pt noi, pt ca fiecare om sa aiba ochii deschisi.Las a fost d-zeu care a chemat toti arhanghelii, inclusiv pe Mihail, in ajutor.
Eu unul ii multumesc lui Lucifer pentru ca zi de zi imi arata ca este de partea mea, zi de zi ma ajuta sa avansez, sa-mi dezvolt sufletul, sa capat cunostiinte noi, El mi-a aratat cum e sa nu ingenunchezi in fata nimanui, cum e sa fiu propriul meu Stapan, insa cu toate acestea sa ai cel mai bun prieten, care nu te lasa niciodata la greu: Lucifer.Nu voi regreta niciodata alegerea facuta, pentru ca deseori ma uit in trecut...la perioada cand am fost crestin...si fac o simpla analiza -- cate rugaciuni au fost indeplinite cand eram crestin, si cate au fost indeplinite de cand sunt satanist...si rezultatul e surprinzator, deoarece TOT ce am cerut lui Satan am primit intr-un fel sau altul.
Tu il slujesti pe Hristos ca "a inviat din morti"...bun, si ce la ce iti foloseste asta acum ? in viata de zi cu zi ma refer...asta a fost acum 2000 de ani.Mie Satan nu imi soate ochii nu minuni facute acum 2000 de ani...noi vedem miracolele Lui Satan zilnic, deoarece cu El devenim tot mai aproape de zeitate.El nu se teme sa ne spuna tainele prin care avansam, deoarece stie ca ii vom fi LOIALI pt totdeuna.Cei care vor doar sa se foloseasca de El, nici nu sunt primiti atunci cand se dedica, pt ca Satan nu are nevoie de astfel de suflete, el are nevoie de ELITA.Un suflet care il urmeaza din propria vointa valoreaza de 10X mai mult decat un suflet speriat care este obligat sa il urmeze.Cititi din biblie felul cum d-zeu le da boala, distrugere, asupra celor care nu ii urmeaza cuvantul.

27/04/07 16:30

Moth!
membru

april a scris:

Nocternus, te rog sa citezi corect, pentru ca e greu de facut diferenta intre cuvintele tale si ale celor pe care-i citezi. Cum citezi, poti vedea in dreapta chenarului unde scrii, la "BBCode:activ."

De asemenea, esti invitat si tu si Moth! si Lilith  ( chiar ca va inmultiti ) la Noi, cei de pe forum, sa ne spuneti mai multe despre voi. Pe mine m-ar interesa in mod deosebit numele si avatarele voastre.

Si nu cred ca ar strica sa cititi mai multe pe forum,  sa va dati seama cam cu ce fel de crestini aveti de-a face. Ati putea crea un nou subiect, cu intrebarile vostre despre noi si/sau crestinism, in cazul in care va este mai simplu asa, in loc sa cautati pe forum raspunsuri. Asta, bineinteles , daca va si intereseaza.
Aici propun sa discutam doar despre voi.

Vreau sa imi cer scuze pentru ca am deviat de la subiectul pe care ni l-am propus initial,eu vroiam sa prezint diferentele dintre Rebeli si Traditionali dar m-am cam lasat dus de val asa ca daca aveti intrebari legat de asta va rog sa le puneti,in afara de asta putem schimba linistiti pareri daca doriti in continuare.Nu voi creea alt topic pentru ca scopul meu este bine definit si oricum am deviat destul de la el.
Am studiat forumul si mi-am dat seama ca voi sunteti genul de crestini mai "open-minded",nu genul de incuiati cu care am de-a face zilnic si care ne judeca fara a ne asculta punctul de vedere, sincer m-ati impresionat in mod placut :)

Avatarele noastre reprezinta sigiliile unor demoni.La fel cum voi aveti icoane,la noi sigiliile astea reprezinta demonii,al meu il reprezinta pe Belial.
Numele noastre nu cred ca au vreo importanta dar totusi cred ca le gasiti la profil

O singura intrebare am pentru voi:de ce urmati cu atata strictete Biblia si de ce sunteti asa convinsi ca invataturile de-acolo sunt bune?

As dori sa va cer si voua si "fratilor" mei sa continuam discutia pe acelasi tot calm,civilizat si fara jigniri ca pana acuma

Toate cele bune,

Moth ;)

27/04/07 17:53

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07

Nocternus a scris:

Cititi si voi biblia si uitati-va ca invata omul sa ramana slab, dependent de d-zeu...

Stiti ceva prieteni satanisti? Unicul Dumnezeu adevarat ar putea trimite un singur inger ca sa-l distruga pe satan. diavolul este ridicol, mincinos si ESTE DEJA INVINS. Da diavolul a fost deja invins pe cruce. Diavolul nu are nicio putere. Asteapta cu frica momentul in care va fi trimis in iadul cel vesnic. Si in iad nu domneste diavolul. Daca credeti ca diavolul este domnitorul iadului, ha, o sa suferiti o eternitate cu dragul vostru prienten caruia ii este ciuda ca va fi singur si cauta zi de zi sa mai minta si pe altii sa nu fie singur.
Marcu 16:17,18 "Iată semnele cari vor însoti pe cei ce vor crede: IN NUMELE MEU VOR SCOATE DRACI; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mînă şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mînile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa."
Crestinii adevarati sunt fiintele cele mai puternice de pe pamant IN NUMELE LUI ISUS. Diavolul cu toata gasca lui daca ar veni la mine, nu miar putea face nimic deoarece eu am toata autoritatea peste el in Numele Domnului Isus. Eu sunt fiu de Dumnezeu, mostenitorul vesniciilor. Nu ma impresioneaza nimic din povestile voastre astrale. Sunteti doar niste oameni care cautati fericirea in cel mai gresit loc si nu o veti gasi niciodata. Singurul izvor de fericire adevarata este Dumnezeul Atotputernic: Tatal meu.
Cineva din voi zicea ca a fost crestin si ca Dumnezeu nu ii raspundea la rugaciuni. Crestinismul nu consta in a face rugaciuni si a astepta raspuns la ele. Nici lui Dumnezeu nu ii place sa fie folosit. Crestinul adevarat nici nu are nevoie sa ceara lui Dumnezeu nimic, deoarece Dumnezeu stie inainte ca noi sa ii cerem ceea ce avem nevoie, si provede.
Sa stiti ca autostrada pe care mergeti va duce la moarte nicidecum la fericire.
Dumnezeu a zis:"Puneti-ma la incercare..."

Ultima modificare de dodo86 (27/04/07 19:03)

27/04/07 19:01

april
admin forum

Moth! a scris:

Avatarele noastre reprezinta sigiliile unor demoni.La fel cum voi aveti icoane,la noi sigiliile astea reprezinta demonii,al meu il reprezinta pe Belial.

Ai observat ca suntem mai open-mind, dar nu ai observat ca suntem contra icoanelor :). Am , totusi o intrebare, si o pun aici, chiar daca e off-topic : aveti un site satanist ? Si daca da, daca am intra noi acolo si ne-am pune la avatare "icoane", ingeri, cruci, etc, ce ati zice ?

Si alta intrebare : cum vedeti voi iadul ?

27/04/07 19:12

Nocternus
membru

Nu am zice nimic daca ati pune ingeri si cruci la avatare, deoarece respectam celelalte credinte.
Si pt dodo...omule, habar n-ai ce vorbesti...crezi intr-un d-zeu care nici nu iti raspunde la rugaciuni.Crezi doar pt ca restul cred(ce tipic)...cum am mai zis, principiul turmei de oi.Stii ce se intampla cu o turma de oi dupa ce prima oaie cade in prapastie ? toate celelalte o urmeaza...si asta nu este o gluma.
Spui ca "nu crezi in povestile mele astrale"...de parca iti cer sa crezi..
Speram doar sa gasesc niste oameni dispusi sa incerce asa ceva, NU sa creada.Sau va este frica de adevar ??
Si inca ceva...ce te face sa crezi ca nu sunt fericit ?? ai tu puterea sa-mi citesti gandurile ?? ce tari sunteti...crede-ma ca sunt f f f fericit.Am realizat tot ce am vrut pana acum.
Eu nici nu mai incerc sa-mi bat capul cu unii oameni, deoarece un satanist destul de bine pregatit mi-a spus "degeaba aduci argumente, deoarece nici cu dovada in fata nu te vor crede.Asa este natura lor, si pana nu se schimba de la sine, avem mainile legate.Dupa aceea vor vedea singuri adevarul, si nu mai au nevoie de dovezi."Concluzia: nu poti cere omului sa-si invinga limitele atata timp cat considera ca are limite.
Spui ca este "unicul dumnezeu adevarat"...atata iti spun, dumnezeul adevarat isi contacteaza supusii, are bunul simt sa vina intr-un ritual...dumnezeul adevarat nu se ascunde de noi, si nici nu ne refuza cand ii cerem ceva.

Cum vad iadul: ca un loc schimbator, in care trebuie sa stii sa-ti creezi propriul paradis.Aici domneste principiul haosului.
Noi consideram ca Iadul NU este FIX deoarece opiniile noastre despre lumea ideala difera.Odata ajunsi aici, suntem in lumea noastra, iar aceasta lume se modifica.Peisajul devine in asa fel incat sa ne reprezinte, temperatura se regleaza asa fel incat sa ne simtim perfect.Noi ne cream Iadul.
Si normal ca vei avea parte de foc si chin daca la asta te gandesti cand intri pe portile lui.Ceea ce vrei, aia primesti.
Iadul este paradisul satanistilor si infernul crestinilor pacatosi care nu stiu cum functioneaza.

Ultima modificare de Nocternus (27/04/07 19:43)

27/04/07 19:43

Moth!
membru

@April: noi avem numai site,forum nu avem deci nu putem sa va puneti avatare;crede-ma ca am intrat pe multe forumuri sataniste si am vazut crestini care au postat poze cu icoane doar ca aceia ne-au facut in toate felurile si au incercat sa ne aduca "pe calea cea buna".n-au reusit. nu incercati si voi asta.Vroiam sa facem schimb de pareri ca sa avem ce invata unii de la altii.

dodo86 a scris:

Marcu 16:17,18 "Iată semnele cari vor însoti pe cei ce vor crede: IN NUMELE MEU VOR SCOATE DRACI; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mînă şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mînile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa."

si ce imi dovedeste asta? tu nu poti sa-ti spui parerea proprie,trebuie sa citezi din Biblie? v-am spus ca eu nu cred ca ce scrie acolo este adevarat,v-as ruga sa aduceti argumente daca doriti sa mai folositi Biblia ca pe ceva de necontestat

La fel cum zicea si Nocternus,Iadul il modelezi dupa cum vrei tu sa arate si nu inteleg de ce ziceti ca nu Lucifer este imparatul Iadului din moment ce El l-a creat

27/04/07 20:27

Joseph7
membru

Nocternus a scris:

Nu am zice nimic daca ati pune ingeri si cruci la avatare, deoarece respectam celelalte credinte.

Pai fati un site si asteapta sa vina crestinii la tine.

Nocternus a scris:

Speram doar sa gasesc niste oameni dispusi sa incerce asa ceva, NU sa creada.Sau va este frica de adevar ??

Iti sugerez ceva:  incearca si tu sa te pocaiesti si dupa aceea ne mai gandim la propunerea ta.  Ce zici?  Si eu cred ca Dumnezeu a vorbit si prin astrii, asa cum atunci cand Domnul Isus s-a nascut s-a vazut o stea.  Cred ca Dumnezeu a vorbit prin stele dar faptul ca oamenii au inceput sa faca  idoli din lucrurile  acestea au deformat adevarul.
Si tu vorbesti de adevar cand tatal tau este tatal minciunii???? Ma faci sa rad.

Nocternus a scris:

Si inca ceva...ce te face sa crezi ca nu sunt fericit ?? ai tu puterea sa-mi citesti gandurile ?? ce tari sunteti...crede-ma ca sunt f f f fericit.Am realizat tot ce am vrut pana acum.

Nu ai vrea sa ne spui si noua ce lucruri frumoase ai realizat pana acuma?

Nocternus a scris:

Eu nici nu mai incerc sa-mi bat capul cu unii oameni, deoarece un satanist destul de bine pregatit mi-a spus "degeaba aduci argumente, deoarece nici cu dovada in fata nu te vor crede.Asa este natura lor, si pana nu se schimba de la sine, avem mainile legate.Dupa aceea vor vedea singuri adevarul, si nu mai au nevoie de dovezi."Concluzia: nu poti cere omului sa-si invinga limitele atata timp cat considera ca are limite.

In sfarsit un lucru in care agreem.  Asa ca:  o viata frumoasa.  Nu te obliga nimeni sa postezi aici.  Eu unul nu ma voi schimba in ceea ce cred.  Dar poate asta este si scopul tau:  sa introduci indoiala in inimile celor mai slabi.  Asa ca un lup imbracat in blana de oaie care sa vara intr-o turma de oi.

Si tu nu ai limite?  Tu nu esti convins de ideile pe care le crezi?  Tu poti fi schimbat?
Si ce dovezi ai tu sa ne aduci noua?  Eu unul cred in satan si ca ne vrea moartea.  De aceea ma feresc de el.

Nocternus a scris:

Spui ca este "unicul dumnezeu adevarat"...atata iti spun, dumnezeul adevarat isi contacteaza supusii, are bunul simt sa vina intr-un ritual...dumnezeul adevarat nu se ascunde de noi, si nici nu ne refuza cand ii cerem ceva.

Si spunem, acum tu crezi ca satan e dumnezeul adevarat?  Nu voi ati spus ca el se supunea Dumnezeului adevarat, dar pentru ca a avrut libertate s-a razvratit?
Si Dumnezeul adevarat nu s-a ascuns de loc de noi.  El s-a revelat unor oameni, s-a revelat in natura, in Cuvantul Sau, si cel mai important a parasit si slava Lui cereasca, s-a smerit si a luat chip de om.  Si si-a dat viata pentru noi pentru ca si noi sa avem parte de fericire.  Ce a facut satan pentru tine in afara ca ti-a deschis mintea?

Nocternus a scris:

Cum vad iadul: ca un loc schimbator, in care trebuie sa stii sa-ti creezi propriul paradis.Aici domneste principiul haosului.
Noi consideram ca Iadul NU este FIX deoarece opiniile noastre despre lumea ideala difera.Odata ajunsi aici, suntem in lumea noastra, iar aceasta lume se modifica.Peisajul devine in asa fel incat sa ne reprezinte, temperatura se regleaza asa fel incat sa ne simtim perfect.Noi ne cream Iadul.
Si normal ca vei avea parte de foc si chin daca la asta te gandesti cand intri pe portile lui.Ceea ce vrei, aia primesti.
Iadul este paradisul satanistilor si infernul crestinilor pacatosi care nu stiu cum functioneaza.

Uite asta e o idee:  ne amagim ca noi facem ce vrem in lumea spirituala.  Noi suntem cei care faurim pardisul sau......haosul?  Ce combinatie.  Hey, probabil pentru tine viata aici pe pamant este un preludiu al iadului, nu?  E atata haos pe pamant ca nici nu mai ai nevoie sa ajungi in iad.  Poti sa iti traiesti viata aici fericit fara sa mai astepti ceva in viitor.

Parca il vad pe ilustru vostru conducator, satan, cum ranjeste acum cu privire la voi si parca il vad spunand:  "Mai, de astia nu mai trebuie sa ma ingrijorez.  Cred tot ce le spun, dar saracii nici nu stiu ce-i asteapta.  Nu inteleg ca eu am puteri asa de mari si ma doare pe mine in cot de sufletul lor."
Si ma rog cine iti da tie ceea ce doresti? Daca satan nu a creat, de unde are el sa iti dea tie ceva.

Mai-nainte spuneati ca voi nu credeti in pacat.  Acum crestinii sunt pacatosi?  Pe ce baza spui tu ca suntem pacatosi daca voi nu credeti intr-un bine sau un rau?  Daca nu aveti o biblie care sa va spuna ce este pacatul, cu ce drept ne spui ca noi suntem pacatosi?  Oare satan a vostru nu este suparat ca folositi termeni pe care Dumenzeu si crestinii ii folosesc.  Ai grija, nu vrei sa intri in dizgratia satanei, ca dupa aia.....Chiar, ce se intampla daca nu esti pe placul satanei?  Sa nu imi spui ca esti aruncat in Rai, ca Dumnezeu nu primeste astfel de oameni acolo.
Si sa iti mai spun un lucru:  orice crestin este pacatos dar el a fost curatit de pacatele lui prin sangele Domnului Isus Cristos.  Asa ca iti garantez ca nu vei vedea tu crestini adevarati in iad.

Ultima modificare de Joseph7 (01/05/07 01:46)

27/04/07 20:40

monica
membru

Inregistat: 16/03/05
Eu deja m-am pierdut printre atatea curente sataniste...voi sustineti ca acest satanism traditional e diferit de celelalte tendinte. Prin ce e diferit? Fiindca sunteti o religie, trebuie sa aveti o doctrina, nu?
Ati putea careva sa enumerati cateva caracteristici-gen, noi credem ca/in...
O observatie: crestininismul si satanismul sunt doua religii opuse una alteia, nu  exista cale de mijloc intre cele doua. Ori esti de-o parte, ori de cealalta-dar asta o stim cu totii.
Eu, una-ca sa-l parafrazez pe Nocternus-prefer sa-mi traiesc viata si eternitatea cu Dumnezeu decat o singura clipa in compania lui Lucifer care n-are ce sa-mi ofere mai pretios decat mi-a oferit si-mi ofera Dumnezeu: dragostea Lui dovedita prin moartea lui Isus pe cruce, pacea Lui, fidelitatea Lui, ajutorul Lui in momente din viata mea cand nimeni altcineva nu m-a ajutat.
Eu nu cad in genunchi in fata unui preot, singurul care merita toata inchinarea mea prin rugaciune, fapta si vorba e Dumnezeu.
Si, apropo de Lucifer, nu cred ca are coarne, asa cum e infatisat in toate pozele mai vechi sau mai noi, e mai degraba un inger inteligent, capabil de orice ca sa-si atinga scopul si sa-i atraga pe cat mai multi la el si sa-i indeparteze de Dumnezeu.
Oare, voi sunteti convinsi ca lui Lucifer ii pasa de voi, pentru ca eu sunt suta la suta convinsa ca lui Dumnezeu ii pasa de mine...

27/04/07 20:43

Nocternus
membru

Prin ce e diferit ? prin faptul ca fiecare initiat vede singur adevarul fara a-l citii dintr-o carte, prin faptul ca initiatul in satanism traditional are o legatura foarte stransa cu divinitatea, adica vorbeste cu un demon sau cu Lucifer asa cum ar vorbi cu un om, cu un prieten caruia poti sa-i spui orice.
Daca dumnezeu te-a ajutat in momentele grele, foarte bine.Nu spun ca nu ar fi adevarat.
Eu aici prezint doar cazul meu, iar eu unul am fost dezamagit.Adica toata viata crezi in dumnezeu, iti pui toata nadejdea in el.. pt ce? ca sa ai parte de un Rai controlat, in care vointa lui d-zeu o va supune pe a ta, un loc in care nu ai nici emotii, nici initiativa, nici gandire...un simplu suflet incojurat de liniste si pace.Pt unii e de ajuns, pt altii....nu.Exista oameni in lumea asta care vor mai mult...eu sunt unul dintre ei.
Eu unul sunt 100% convins ca lui Lucifer ii pasa de mine.Mi-a aratat asta zilnic de cativa ani.
Si intr-adevar, Lucifer este un inger inteligent...de ce sa tortureze oameni cand le poate oferi putere, fericire, inteligenta...Astfel si-a format Legiunea, iar sufletelor de acolo le este oferit TOTUL...de ce? pentru ca un soldat care e fericit, care are de toate, altfel lupta...are MOTIVE pentru care sa lupte...pe cand un suflet chinuit, torturat...va dati si voi seama.Omul va realiza in timp valoarea acestor daruri, si isi va da seama ca daca Lucifer este distrus, atunci aceste daruri vor pieri odata cu El, iar omul va ajunge din nou jucaria Raiului.
Cat despre "indepartarea de d-zeu"...nu ai dreptate in totalitate.Consider ca ne-am nascut satanisti, pt ca de mic am simtit ca ceva nu e in regula cu crestinismul.Nici un ritual nu te poate "face" satanist, si nu am intrat pe acest forum ca sa "convertim", insa vreau doar ca lumea sa inteleaga ce e ala satanism, ca e o prostie rara in tara asta...de ex am citit in jurnalul national un kkt de articol cum ca "satanistii fumeaza marihuana radioactiva" si niste aberatii de ma bufnea rasul , dar pe de-o parte eram trist sa vad cata prostie e in tara asta.Articolul incepea ceva gen: "scuipa de 3 ori in san, fa-ti cruce si spune piei drace"...uite gandire de sec. 21...mai rau ca in evul mediu.
Omul va trebui sa foloseasca aceste daruri in 2 moduri: I.pentru propria evolurie, pt a-si atinge niste scopuri, (pt ca fiecare dintre noi avem dorinte)...cei care nu mai au, sunt niste morti vii si  II.pentru a lupta de partea Maestrului nostru, in semn de recunostiinta pt darurile primite.

Si inca ceva...as vrea sa aflu opinia voastra despre Rai.

Ultima modificare de Nocternus (27/04/07 21:28)

27/04/07 21:22

Nocternus
membru

Pt Joseph7: tie chiar iti trebuie o biblie care sa iti spuna ce e ala pacat?? singur nu poti sa gandesti ?? nu exista pacat, exista doar actiune si consecinta, putem numi "pacat" ceea ce faci impotriva ta, de ex. pt noi, sa te droghezi e un pacat deorece te degradeaza, noi consideram pacat tot ce are consecinte negative asupra noastra, cat despre d-zeu...sa fim seriosi, n-am nevoie de o zeitate care sa-mi spuna ce am voie sa fac si ce nu...aia nu mai e libertate.
"Pai fa-ti un site si asteapta sa vina crestinii la tine ??" de parca am nevoie de ei, daca nu s-au nascut satanisti, nici nu vor deveni vreodata.Am intrat aici doar pt ca sunt scarbit de lipsa totala de informare a celor din jur.
Lucifer - tatal minciunilor ?!?!? da-mi un ex. cand Lucifer a mintit.Cand i-a spus Evei ca daca va musca din mar, va avea ochii deschisi, a mintit ?!?!? Cu mine a fost f sincer.Putea dupa ce m-am dedicat sa renunte la mine, sa nu-mi mai ofere nimic, pt ca oricum eram de partea Lui...insa nu a fost asa.Din contra..pe masura ce avansam, interactiunea mea cu El a fost tot mai puternica.
"dumnezeul adevarat s-a revelat unor oameni" ...loool...deci voi crestinii nu aveti aceeasi valoare pt el ??Lucifer se arata la fiecare in parte, deoarece fiecare suntem importanti pt El, indiferent de rang si putere.
"satan nu a creat" ?? de unde stii tu?? l-ai invocat?? aaa...da...din bliblie, uitasem....
ce a facut Satan pt mine?? mi-a schimbat total viata in BINE.Am ajuns sa inteleg lucruri care pana atunci mi se pareau imposibil de inteles, am ajuns sa inteleg ce va fi dupa moarte, am invatat sa elimin umilinta din sufletul meu, am invatat cum e sa ai pe cineva care sa-ti puna mana pe umar (la propriu) si sa te ajute cu adevarat, nu sa te abureasca cu faze gen "rasplata vine in Rai, pana atunci suferiti da-va dracu".

27/04/07 21:48

april
admin forum

Nocternus a scris:

Si inca ceva...as vrea sa aflu opinia voastra despre Rai.

Raiul si iadul

Aici discutam despre voi.

27/04/07 21:54

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
nocternus ,si faci si ritualuri din alea ? :P  poate ne explici ce inseamna avataru tau  ;)

Ultima modificare de our hearts hero (27/04/07 22:11)

27/04/07 22:11

Nocternus
membru

Avatarul meu este sigiliul lui Lucifer.Normal ca fac ritualuri, este modul nostru de a comunica cu El.
Sper ca aveti atata minte sa va ganditi ca un ritual se face frumos, acasa, si NU in vreo padure parasita sau mai rau, cimitir...sa fim seriosi.
Sau sa nu credeti ca ritualul este ceva fix, invocatii in nustiu-ce limba si dinastea,,,ritualul ni-l construim noi, pas cu pas, dupa propria persoana, pentru ca noi suntem la randul nostru, creatori.

27/04/07 22:30

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
esti inregistrat si pe ads ?  Pe acolo multi ziceau ca au fost crestini sau atei intai ,pana sa descopere .Deci cum ramane cu :"daca nu s-au nascut satanisti, nici nu vor deveni vreodata" (asta e citatu tau dat lui joseph7)

Ultima modificare de our hearts hero (27/04/07 22:51)

27/04/07 22:47

Nocternus
membru

ads-ul este o mare prostie...parerea mea...si la fel si bsr-ul.Oamenii aia habar n-au ce e ala IAD si cine e SATAN.Majoritatea vorbesc din carti, putini vorbesc din experienta.Adevaratele organizatii de satanisti nu stau pe net, si sunt destule adevarate.
Daca esti nascut satanist, chiar daca la inceput esti crestin, vei fi atras de satanism intr-un mod...deosebit.Satanistii stiu la ce ma refer...

27/04/07 23:01

Pagini:  1 2 3 4 5 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la