TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Organizatii secrete! Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Pai, la cat "bine" ne fac masonii ce "iluminare" iti mai trebuie?

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

12/03/07 23:34

   
Burrricu
membru

Locatie: Mures
Inregistat: 26/09/06
Pai sa fim sinceri, daca se inchideau dupa 1990 toate fabricile falimentare din Romania,si am fii fost condusi de politicienii straini din statele democratice, "nu de fosti comunistii", sa se fii taia in carne atunci cum au facut si alte state fost comuniste!
Sunt sigur ca nu ar mai fii existat criza de dupa 1999, nu ar mai fii existat o contiinua migrare in masa a populatiei din Romania din lipsa unui trai decent si aici fiecare dintre noi cred ca stie despre ce e vorba!
Sa vorbim lucruriilor pe nume :
-sunt zeci de mii de cazuri de romance plecate la munca in strainatate in speranta ca vor gasii un trai mai bun acolo, ajunse acolo constata ca au fost vandute de retele de traficantii de carne vie, nevoite sa se prostitueze, si cate alte cazuri!
- zecile de copii orfanii ce cutreiera straziile pentru ca casele de copii sau desfintat, cu mari sanse de a devenii potentiali criminali, violatorii, hotii, ..etc!
-cu dorinta implinirii unui vis vechi al ungurilor si anume regiunea autonoma ce cuprinde judetele: Mures, Harghita, Covasna; fara a se pune in discutie integritatea culturii romanesti din regiune!
- romanii in viziunea occidentala si asemanarea noastra cu tiganii!
Tara asta are nevoie de o schimbare, il iubesc pe Dumnezeu foarte mult si pe Isus Hristos, nu votez cu nici un antihrist, insa sunt de acord cu negru_iluminat, acolo dar totodata imi iubesc si tara si neamul!
Nu cum a devenit populara o vorba : SA TRAITI BINE!

Nu sunt masonic bai, si nici nu as vrea sa am de a face cu ei! Sa fie limpede ca apa la toata lumea1

Ultima modificare de Burrricu (13/03/07 20:39)


_______________________________________
Apa = "viata"

13/03/07 20:33

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Imi scapa, totusi, legatura dintre ceea ce ai scris si masonerie!!!

E adevarat ca tara are nevoie de o schimbare dar nu inteleg de ce trebuie sa-i aduci pe masoni la putere (pentru ca asa se intelege din paragraf) si nu crestini cu frica de Dumnezeu si dragoste de oameni?


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

13/03/07 21:00

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Păi se pare că omul chiar crede într-un altruism al masonilor. Nu crede că şi masonii ar veni de fapt la ciupeală.

Să schimbi un rău cu altul. Cam asta e singura alternativă în lumea asta. Că, la urma urmei, politica îi corupe chiar şi pe cei care pornesc în ea ca şi creştini.

Ce ziceţi, aşteptăm totuşi teocraţia? Oare cât suntem fiecare dintre noi pregătiţi pentru ea?...


13/03/07 21:49

Site web  
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Ar cam trebui sa fim pregatiti!!! :D
Iti dai seama ca o sa fim o vesnicie sub teocratie? Si n-o sa mai votam nimic? Si nu o sa mai avem sindicate? Si nici Drepturile Omului? ;)


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

13/03/07 22:02

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
:D:D:D:D

Eu mă gândeam că în teocraţie Dumnezeu chiar o să vadă dacă faci ceva greşit împotriva aproapelui, şi chiar o să aibă capacitatea imediată de a te pedepsi. Habar n-am, să zicem că or să fie semafoare în cer pentru a regulariza circulaţia. ÃŽţi ia gâtul dacă treci pe roşu? Cam asta e ideea... :D

Nu ştiu. Eu mă întreb adesea, dacă o să fie o domnie de o mie de ani urmată de ultima cafteală înainte de intrarea în veşnicie, de unde o să-şi mai recruteze Satana acoliţi după domnia de o mie de ani? Că, totuşi, şi aceea va fi o teocraţie. Care se presupune că ar trebui să arate cum ar trebui de fapt condusă lumea, şi să elimine răul, nedreptăţile etc. existente în societatea de azi. Dar dacă Satan va mai găsi totuşi nişte rău-voitori în societatea care a trăit sub teocraţie, ce succes ar avea de fapt forma de guvernare respectivă?

Ultima modificare de Filip. (13/03/07 22:10)


13/03/07 22:09

Site web  
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Parerea mea personala si proprie e ca in imparatia de o mie de ani se va demonstra ca omul este corupt pana in maduva oaselor datorita pacatului originar si ca nu numai Satan este vinovat de tot raul din lume ci si firea noastra care se impotriveste Duhului lui Dumnezeu.
Tot parerea mea este ca acesta a fost timpul lui Satan pentru a-si arata "valoarea" iar in imparatia de o mie de ani va fi timpul oamenilor sa-si dea "valoarea".

Dar sa revenim la topic ca ne ia April la niste suturi de ne trimite direct in imparatia de o mie de ani!! :D :D :D


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

13/03/07 22:32

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bă, de unde ai scos-o! Pe asta o notez!


13/03/07 22:55

Site web  
danjoe
membru

Locatie: Catharia
Inregistat: 06/04/07
archanghelescu,
Zici de crestini cu frica de Dumnezeu.
Dumnezeu este cumva vindicativ, mananca oameni cruzi dimineata , la pranz si seara ?
De unde, din ce religie il scoti pe aceste Dumnezeu rau?
Eu Il stiam bun, iertator, ajutator, si nu un Satan imbracat in haine albe...
E un haos teologic in capul matale, baietica...
Din ce credinta, din ce religie, din ce biserica vi cu acest Bau-Bau?
Bah, Duhul lui Dumnezeu, ma faci sa ma cutremur de saracia limbajului  folosit.

Iar la Masoni sa-l treceti si pe Al.Vaida Voievod, cel cu tratatul de la Trianon faurirea Romaniei Mari...

stima,
danjoe.·.


07/04/07 00:16

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Ma cam confuzezi danjoe!!!
Nu prea inteleg ce are sula cu prefectura!

Nu stiu cum de ai reusit sa deduci ce teologie am eu doar din expresia "crestini cu frica de Dumnezeu"... poate imi explici!

In rest... multa pace si bine ai venit pe forum (daca nu cumva postezi sub un alt user)!!! :D


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

07/04/07 16:59

   
Burrricu
membru

Locatie: Mures
Inregistat: 26/09/06

dar nu inteleg de ce trebuie sa-i aduci pe masoni la putere (pentru ca asa se intelege din paragraf) si nu crestini cu frica de Dumnezeu si dragoste de oameni?

Pai referitor la ceea ce ai spus, se pare ca asa ceva tot mai rar exista, iar cei cu adevarat credinciosi Domnului nu prea sunt ei interesati spre politica!


_______________________________________
Apa = "viata"

20/04/07 00:28

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Si atunci ii bagam pe masoni! Misto logica.

O sa ajungem sa-l votam chiar si pe Anticrist!!!


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

23/04/07 22:59

   
Vortex
membru

Locatie: Hell
Inregistat: 27/04/07
Masonii sunt o organizatie semi-secreta,Masonii (oamenii din umbra) sunt cei ce controleaza lumea. Ei sunt cei care controleaza guvernele lumii, si oricine le va sta in calea asupra telului vor fi eliminatii. Singurul presedinte a Romaniei care nu a fost mason a fost Constantinescu , Ceausescu a fost si el mason chiar avand  un mare rank printre ei , si se spune ca ar fi fost eliminat pentru ca ar fi intors ochii asupra poporului (pt cei ce nu intelege: a inceput sa faca pt popor mai mult).
Prea multe sa ii impiedecati nu putetzi face  si nu va recomand pt ca ,s-ar putea sa avetzi un accident foarte urat in caz care s-ar simti amenintati.

POPOARELE LUMII CER UN SINGUR GUVERN MONDIAL

Suprabancherii internationali încurajeaza, finanteaza si înarmeaza ambele parti ale conflictelor armate, realizând profit din varsarea de sânge a popoarelor manipulate de ei si furnizând un argument în plus în favoarea Noii Ordini Mondiale. Acest argument este: "Nationalismul este principala cauza a razboaielor si a atrocitatilor. Trebuie ca popoarele lumii sa renunte la nationalism si sa accepte sa traiasca în pace, fara varsare de sânge, sub un singur guvern mondial". Dar, vom vedea mai jos ca exact acesti "technocrati" si suprabancheri internationali, aceasta elita care conduce din umbra prin marionetele pe care le plaseaza în fruntea guvernelor nationale, planifica razboaiele si moartea în masa ca sa reduca populatia globului cu cel putin 85%. Masacrul pe care l-au efectuat trupele americane în Irak ar putea fi doar o repetitie generala la un masacru mai mare care sa atinga ambele scopuri ale guvernului din umbra: sa reduca populatia globului si sa-i convinga pe supravietuitori sa renunte la nationalitate si sa devina sclavi benevoli ai elitei conducatoare, care le vor da în schimb mult dorita pace. Dupa fiecare razboi mondial, omenirea a fost cu un pas mai aproape de Noua Ordine Mondiala. Dupa primul a aparut Liga Natiunilor, care însa nu cuprindea decât 63 de tari. Dupa cel de-al doilea, au aparut Organizatia Natiunilor Unite, care cuprinde 159 de natiuni, aproape întreaga populatie a globului, si pe lânga care au aparut Tribunalul International, fortele de "pace" ale Natiunilor Unite, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Organizatia Mondiala a Sanatatii, UNESCO, UNICEF, si asa mai departe. In momentul în care guvernul din umbra gaseste ca a sosit momentul sa aboleasca guvernele nationale, toate structurile statale care sa le înlocuiasca pe cele nationale vor fi deja pregatite. Una dintre ele este Asociatia Pentru Constitutia si Parlamentul Mondial (World Constitution and Parliament Association - WCPA), care a fost organizata ca sa functioneze deghizându-se într-o miscare de masa a particularilor doritori de pace si fratie între popoare.

La înfiintarea Asociatiei pentru Constitutia si Parlamentul Mondial - WCPA, un rol mare l-a jucat Uniunea Mondiala (World Union), al carei presedinte, N. S. Rao, este unul dintre cei doi presedinti ai WCPA. Celalalt presedinte, Philip Isely, este si el membru în Uniunea Mondiala; si secretarul general al acestei uniuni, Samar Basu, este ofiter în WCPA. Dar Uniunea Mondiala s-a contopit cu Bunavointa Mondiala (World Goodwill), care este o creatie a trustului Lucis (Lucifer). Printre membrii trustului Lucifer - Lucis se enumera: Robert McNamara, care a fost Secretarul Apararii Statelor Unite, Donald Regan, Henry Kissinger, care a fost Secretarul de Stat al Statelor Unite, David Rockefeller, Paul Volker, care a fost presedinte la Federal Reserve, Ramsey Clark, care a fost Procurorul General al Statelor Unite si George Schulz, care a avut multe functii înalte în guvernul american, inclusiv cea de Secretar de Stat, toti vârfuri în CFR si în Comisia Trilaterala; si, în fine, reverendul Jesse Jackson, care da tonul politic populatiei de culoare din Statele Unite. O alta asociatie care colaboreaza cu WCPA este Consiliul Mondial al Bisericilor, a carei presedinta din 1975, Cynthia Wedel, este membra de onoare a Parlamentului Mondial Provizoriu. Pentru ca sa ne facem o idee despre cum este tesuta reteaua conspiratiei guvernului din umbra, sa-l examinam pe Philip Isely; el este membru în Asociatia Internationala a Educatorilor pentru Pace, Asociatia Federalista Mondiala, Amnistia Internationala (Amnesty International), Uniunea Libertatilor Civile Americane, Academia Americana de Stiinte Politice si Sociale, Asociatia pentru Educatia Globala, Prietenii Pamântului, Clubul Sierra, Societatea Audubon, Societatea Naturii Salbatice, Asociatia Umanistilor Americani, SANE, Asociatia Planetara, Institutul pentru Protectia Lumii, Cetatenii Planetei, Reteaua Viitorului Global, si alte astfel de asociatii "de mase" - toate finantate de cineva. Supraîncarcat de atributii cum este, în 1958 Philip Isely, de profesiune "inginer de integrare", a candidat pentru Congresul Statelor Unite. Dar, cele mai strânse legaturi le are WCPA cu Societatea pentru Viitorul Globului, unde Philip Isely e membru alaturi de John W. Gardner, fost Secretar al Departamentului de Sanatate, Educatie si Asistenta Sociala, Robert S. McNamara, fost presedinte al Bancii Mondiale, Glenn T. Seaborg, fost presedinte al Comisiei de Energie Atomica, si altii. Activitatea acestei societati consta din faurirea planului pe care-l urmeaza guvernele pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Marele public îsi închipuie ca si aceasta Societate pentru Viitorul Globului este, ca diverse alte societati si asociatii, o miscare populara cu scopuri de binefacere sau de protejare a naturii. In 1984, la sesiunea acestei societati, au participat Asociatia Umanistilor Americani, Baha’i, Institutul Brookins, Clubul de la Roma, CFR, Fratia Luminii Interioare (termen masonic), Proiectul Global al Anului 2000, Asociatia Internationala a Educatorilor pentru Pace, Organizatia Nationala a Femeilor, Initiativa Planetara, Proiectul Foametei, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Comisia Trilaterala, Societatea pentru Viitorul Lumii si Y.E.S. Societatea pentru Viitorul Lumii se afla sub egida marilor industrii ca AT&T (telefoanele Statelor Unite), General Electric, General Motors, IBM, Ortho Pharmaceutical, Xerox, si altele. General Electric, General Motors si Xerox finanteaza si Comisia Trilaterala. De aceea, când Philip Isely publica noua Constitutie a omenirii desnationalizate, sefii de state o iau în serios (GHK, pp. 83-86).

Intre 1946 si 1950, Philip Isely a fost organizatorul Actiunii pentru Federatia Mondiala, iar între 1954 si 1958, al Consiliului Americii de Nord pentru Conventia mondiala a Popoarelor. Apoi, în 1958-59, a fost seful Comitetului pentru Adunarea Constituanta a Constitutiei Mondiale, devenind secretarul ei general, pentru a deveni finalmente, în 1966, secretarul general al WCPA. Philip Isely a emis prima circulara pentru convocarea unei adunari constituante mondiale între 1958 si 1961; mii de înalti demnitari de stat au aderat la ea, prim ministri, ministri de cabinet si laureati ai premiului Nobel. Lucrarile au început în 1965, întâi la Milano, si apoi la Wolfach în Germania si au durat pâna în 1968. In 1977 a avut loc a doua sesiune de lucrari la Innsbruck, cu numele de Adunarea Constituanta Mondiala. La Constitutia mondiala au aderat 25 de tari la acea data. A treia sesiune a avut loc în 1979 la Colombo, în Sri Lanka; altele trei au avut loc în 1982 la Brighton, în Anglia, în 1985 la New Delhi, în India si în 1987 la Miami Beach, în Florida. S-au adoptat 11 acte la aceste sesiuni si la ultima au fost desemnati membrii Prezidiului Mondial si ai Parlamentului Mondial Provizoriu. Acest guvern provizoriu va fi înlocuit cu un guvern mondial deplin dupa ce 25 de tari vor ratifica Constitutia mondiala. Intre 29 aprilie si 9 mai 1991 a avut loc o alta sesiune la Lisabona, unde s-a lansat procesul de ratificare a Constitutiei mondiale (GHK, pp. 164-165).

Cartea lui Gary Kah contine în facsimil corespondenta si documentele pe care le-a primit el de la Filip Isely pe vremea când acesta credea ca Gary Kah este, ca si el, devotat cauzei înrobirii maselor si distrugerii structurii nationale si statale a popoarelor. Scrisorile oficiale contin lista demnitarilor WCPA, care se recruteaza dintre membrii proeminenti politic ai tuturor religiilor - iudaism, crestinism, hinduism, budism, alte religii asiatice, cu preponderenta religiilor pagâne, pentru ca acestea au multe puncte comune cu Noua "Religie" a "Noii Ere". De asemenea, este de remarcat strânsa legatura dintre ONU si agentiile ONU, pe de o parte, si WCPA pe de alta. Dintre 150 membri de onoare, 34 sunt înalti functionari ai ONU; 14 sunt bancheri din marea finanta; 8 sunt laureati ai Premiului Nobel (care în ultimele decenii a devenit un for pur politic). Ca nationalitate, 26 sunt din India, 10 din Nigeria, 9 din Statele Unite, 9 din Marea Britanie, 8 din Canada, 6 din Pakistan. Desi acestia decoreaza cu renumele lor WCPA, adevaratii conducatori sunt necunoscuti si lucreaza din umbra. Gary Kah a primit ultima scrisoare la 28 februarie 1991, în care era invitat sa participe la sesiunea din Lisabona; pentru ca sa fie demn de a participa, trebuia sau sa promoveze ideea Noii Ordini Mondiale în afise publicate în ziare cu circulatie de cel putin 25.000 de exemplare, sau sa adune semnaturile a cel putin 700 de noi aderenti. Asta însemna ca el trebuia sa înceapa sa promoveze activ Noua Ordine Mondala; cum constiinta nu l-a lasat sa faca acest lucru, s-a retras si s-a grabit sa-si publice cartea - pe de-o parte din convingerea adânca a imensului rau pe care Noua Ordine Mondiala îl pregateste pentru omenire, pe de alta pentru a-si proteja viata si familia, caci conspiratia satanica mondiala îsi elimina adversarii pe ascuns, nu la lumina zilei, când au devenit cunoscuti, ca sa nu-si arate adevarata fata (GHK, pp.169;82).

Câta vreme americanul nu si-a pierdut dreptul de a fi purtator de arma, elita conspiratoare se fereste de a trezi banuielile publicului pe care îl împinge spre sclavie. In 1787, parintii natiunii americane ("our founding fathers") i-au prescris cetateanului în Constitutia Statelor Unite dreptul de a purta arme tocmai pentru a se apara de "abuzurile guvernului". De aceea, în ziua de azi a început o campanie masiva în mass-media americana pentru a convinge cetatenii sa renunte la dreptul de a purta arme, concomitent cu o avalansa de omoruri misterioase si fara nici un scop aparent; psihopati care, sub influenta drogurilor sau a altor mijloace de alterare a constiintei, dau buzna în magazine, în restaurante, în scoli si împusca la întâmplare, ca apoi sa ramâna nauci sau sa se sinucida. Aceste asasinate absurde, aparent la întâmplare au darul sa convinga publicul ca guvernul trebuie sa confiste armele de la cetateni.

In ultima sa scrisoare catre Gary Kah, Philip Isely scrie: "Când se vorbeste despre Noua Ordine Mondiala, se pomeneste doar despre rearanjarea echilibrului de forte între natiuni suverane, gratie concentrarii puterii militare în locuri strategice, în timp ce toate natiunile ramân înarmate în suficienta masura ca sa nu fie expuse agresiunii. Dar NU aceasta este Noua Ordine Mondiala... (ci) o Federatie Mondiala de natiuni dezarmate sub constitutia unui Guvern Francmasonic Federal Mondial, nici mai mult nici mai putin. Constitutia e deja scrisa." (GHK, facsimilul scrisorii). Atât în aceasta scrisoare, cât si în cea trimisa sefilor de stat, se accentueaza nereusita ONU de a mentine pacea în lume - motiv pentru care este necesara WCPA, care pastreaza însa logo-ul ONU. Tot asa, aparitia ONU a fost justificata prin nereusita Ligii Natiunilor, de dupa primul razboi mondial, de a mentine pacea în lume. Dar, acelasi grup de persoane au faurit atât Liga Natiunilor cât si ONU si WCPA .(GHK, p.176)

Ultima modificare de Vortex (02/05/07 01:43)


_______________________________________
I am Legion coz we are many.

02/05/07 01:35

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Vortex, creştinii care se ţin de Domnul în vremurile de acum au fost avertizaţi oricum asupra a ceea ce urmează să se întâmple sub tutela lui Anticrist şi a Satanei. Şi mulţi cunosc că organizaţiile masonice sunt un instrument al lui Lucifer, pe care de altfel îl şi venerează.

  Mă miră că eşti dispus să dai atâtea detalii despre lucrarea lui Satan, detalii care ne întăresc cu atât mai mult convingerea că trebuie să ne ferim de el şi de sistemele lui de organizare, care au sedus atâtea minţi luminate ale tuturor timpurilor, şi care continuă să seducă prin puterea lumească vremelnică pe care o oferă.

  Poţi să ne zici şi nouă resursele din care ai compilat sau copiat ce ai scris mai sus? Mie unul GHK nu-mi spune mare lucru.

Ultima modificare de Filip. (02/05/07 08:48)


02/05/07 08:46

Site web  
Vortex
membru

Locatie: Hell
Inregistat: 27/04/07
detalile astea sunt publicate si asta da de inteles ca nu suntetzi  destul de informati ;) . Pot sa va dau sute de articole despre ei si sunt foarte documentat in cazu asta .

_______________________________________
I am Legion coz we are many.

02/05/07 19:35

   
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Poate fi dovedit ca articolele contin informatii corecte si nu e vreo "teorie a conspiratiei"? :)

Ultima modificare de Seraphim (02/05/07 19:48)


02/05/07 19:48

   
Adam0111
membru

Locatie: Baia Mare, Romania
Inregistat: 01/05/07
Errorrrrr

Ultima modificare de Adam0111 (13/08/13 11:03)


_______________________________________
"Faceti-mi bucuria deplina si aveti o simtire, o dragoste, un suflet si un gand."

02/05/07 22:47

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

Vortex a scris:

detalile astea sunt publicate

Hehe, nu subliniam o lipsă a noastră de informare. Mă miram de disponibilitatea ta de a da informaţii care nu avantajează nici satanismul nici pe masoni. Şi ţi-am scris mai sus de ce nu avantajează.

   Ştii faza cu "o împărăţie dezbinată împotriva ei însăşi nu poate să dăinuie"? Găsesc normal că unii oameni din interese opuse lui Satan ne dau informaţii în lupta împotriva împărăţiei întunericului. Mă surprinde însă că tu, care pari un slujitor al acestei împărăţii, te alături acestor eforturi ale ceror care expun împărăţia întunericului aşa cum e, nu aşa cum ar vrea să pară.

   Evident, în mintea mea s-au formulat câteva ipoteze ca răspuns la întrebarea "de ce faci acest lucru". Dar deocamdată le păstrez doar pentru mine şi doar la nivel de ipoteze.

Ultima modificare de Filip. (03/05/07 09:20)


03/05/07 09:19

Site web  
Vortex
membru

Locatie: Hell
Inregistat: 27/04/07
Daca tu asta crezi ca vreau sa va informez, eu vreau sa va arat ca nu suntetzi documentati ((ma refer la majoritatea) . Is multe lukruri pe care voi nu le cunoasteti.

_______________________________________
I am Legion coz we are many.

04/05/07 17:22

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Lumineaza-ne!!! ;)

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

04/05/07 22:40

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

Vortex a scris:

Is multe lukruri pe care voi nu le cunoasteti.

Nu mi se pare firesc ca Satana să ne dea informaţii despre felul cum lucrează el.

  Nu ştiu de ce tu, ca un slujbaş al lui aşa cum bănuiesc că te consideri, o faci.

  Să fie vanitatea de a arăta cuiva cât de dezinformat sau ignorant este mai mare decât înţelepciundea de a nu-i prezenta adversarului tău puntele tale slabe?

  Dumnezeu oricum nu ne lasă dezinformaţi. Că se foloseşte de unii dintre foştii adepţi ai lui Satana pe care El i-a recuperat, sau că se foloseşte chiar de Satana însuşi şi de adepţi momentani ai lui, Dumnezeu ne informează. Şi cred că asta spune câte ceva despre puterea Lui de a face orice vrea.

Ultima modificare de Filip. (05/05/07 03:09)


05/05/07 03:08

Site web  
Burrricu
membru

Locatie: Mures
Inregistat: 26/09/06
Acum imi dau si eu cu parerea, dintotdeauna omul a fost fascinat de ceea ce i sa interzis , a incercat, a cautat sa afle mai multe.De obicei aceste lucruri erau interzise pt binele sau, de pilda sa luam de exemplu pacatul primar, era pt binele omului: azi nu ar mai fii cunoscut si raul. doar binele!
Sunt uimit de ceea ce scrieti aici, as fii curios sa vad si eu filmuletele acelea , as fii curios sa stiu cum se face ca unii din parlamentarii nostri fac parte din asemenea organizatii?Eu, stiti ce cred : multe informatii sunt extrase de prin ceva romane sau cartii, scrise de buni scriitori!Aceste organizatii sunt si exista cu adevarat , ne influenteaza viata , mai nou vor sa aiba si controlul suprem : creierul uman! Imaginativa ce pot face cu aceasta arma pe care o are omul, creierul, oricum o singura chestiune  au in vedere aceste organizatii si anume faptul ca Inginerul Suprem ISUS HRISTOS- Dumnezeu, Extraterestrii, Creatorul,Yehova, Alah, spunei cum vrei thu, va venii intr-o zii la poporul sau, si vor fii distrusi definitiv cu toate planurile lor deabolice, pentru ca omul este o creatie si totul are un Creator , nu va permite EL!


_______________________________________
Apa = "viata"

06/05/07 01:39

   
Adam0111
membru

Locatie: Baia Mare, Romania
Inregistat: 01/05/07

Filip. a scris:

ÃŽmi scapă mie ceva, Adam, sau ai reluat intenţionat aceleaşi lucruri postate şi de Vortex câteva mesaje mai sus. Pot să întreb care-i şpilu'?

  Imi cer scuze, dar nu era intentionat, insa eu am studiat lucrurile aste legate de masonerie si mi se face ciuda cand vad ca unii nu vor sa accepte adevarul. Mesajul era pentru dl. Burrricu, care imi contesta studiul efectuat asupra acestei mari grupari mondiale.
  Imi cer scuze inca odata, drept care am sa-l sterg. Multumesc de observatie. Eu intru mai rar si cand intru nu prea apuc sa citesc decat vreo cateva fraze si trebuie sa ies. Insa ceea ce a scris Vortex, eu citisem demult si aveam pagina pe calc. Imi pare rau ca nu mai am si materialul video. Nu se gaseste pe net deoarece ar pune in pericol societatea si pe cei implicati. Insa ceva asemanator puteti vedea si pe  www.pentagonstrike.co.uk.
Multumesc pentru tot si orice nelamurire fata de masonerie, poate sa vina din partea voastra sub forma unei intrebari decente, la care in limita timpului pe care-l am la dispozitie va voi raspunde.
Cu stima,
     Cosmin.


_______________________________________
"Faceti-mi bucuria deplina si aveti o simtire, o dragoste, un suflet si un gand."

07/05/07 01:51

   
Vortex
membru

Locatie: Hell
Inregistat: 27/04/07
Inforatii despre masonii am  stiva de ele,si material video si eu inainte sa devin satanist eram fascinat sa aflu cat mai multe despre ei. Daca veti citi totul cu atentie poate o sa va dati seama ca unele lukruri au fost benefice pt intreaga planeta.

_______________________________________
I am Legion coz we are many.

11/05/07 08:10

   
Jkfe_ac
membru

Inregistat: 22/03/07
e interesanta semnatura ta vortex...si e interesanta si povetea in care a fost zisa...si ce sa intamplat la sfarsit...
e interesanta faza cu masonii..de ce nu se dau astea pe fata la stiri.sau in mas media?...


11/05/07 21:31

   
Pagini:  1 2 3 4 5    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net