|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 18 |
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Daca are cineva indemn, sa se roage pentru o persoana, Agneta, diagnosticata cu cancer. Anul trecut l-a primit pe Domnul, cel putin la nivel mental, dar se pare ca doar atat. Deocamdata. Se pare ca are parte de o cercetare cam dura.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
31/01/07 23:45
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Pentru cei care fac parte din lantul de rugaciune tanarcrestin, si nu numai, recomand cateva carti despre rugaciune:
Când tinerii se roagă, de Cheri Fuller şi Ron Luce
Citeste aceasta carte... daca doresti sa stii ce se va intampla cand vei incepe sa te rogi ca o persoana convinsa de puterea rugaciunii. Unii se roaga astfel!
Pentru ca poti sa Il chemi pe Dumnezeu, Pentru ca El iti va spune lucruri ascunse, lucruri pe care nu le cunosti Pentru ca depinzi de rugaciune Pentru ca stii ca este nevoie de o schimbare in viata ta si schimbarea nu va fi spre bine, daca... nu te rogi!
Ce se întâmplă când femeile se roagă, de Evelyn Christenson
CE SE ÃŽNTÂMPLĂ CÂND FEMEILE SE ROAGĂ este una dintre cele mai înălţătoare cărţi despre rugăciune din câte au fost scrise vreodată. ÃŽnvăţăturile sale practice şi biblice au fost experimentate în sute de seminarii, peste tot în lume, unde bărbaţi şi femei au învăţat să înalţe rugăciuni mai personale şi mai pline de credinţă.
Clasic al publicaţiilor creştine, CE SE ÃŽNTÂMPLĂ CÂND FEMEILE SE ROAGĂ a schimbat rugăciunea creştinilor timp de treizeci de ani. Fie că o citeşti pentru prima dată - sau o reciteşti după câţiva ani, fiecare pagină conţine un adevăr care îţi afectează dinamica rugăciunii. Această carte poate să-ţi schimbe viaţa de rugăciune - pentru totdeauna!
Dacă poporul Meu se va ruga - O chemare la rugăciune şi la redeşteptare, în ceasul al unsprezecelea , de Randy Maxwell
Ce s-ar intimpla in familiile noastre, in bisericile noastre si in comunitatile in care traim daca, urmand sfatul Domnului din 2 Cronici 7:14, ne-am smeri si ne-am ruga?
Raspunsul la aceasta intrebare se afla in cartea "Daca poporul Meu se va ruga", o carte patrunsa de pasiunea pentru rugaciune, ca metoda aleasa de Dumnezeu pentru a-Si intemeia Imparatia prin noi si pentru a raspunde celor mai mari nevoi ale noastre.
Rugaciunea este mai mult decat o disciplina spirituala sau un exercitiu de evlavie. In aceste pagini vei gasi cheia pentru resurse nelimitate. Abordarile practice şi personale din aceasta carte te vor provoca sa raspunzi chemarii lui Dumnezeu din cel de-al unsprezecelea ceas de a te ruga asa cum nu ai mai facut-o pina acum.
Parteneri in rugaciune, de John Maxwell
Sprijiniti-i si intariti-i pe liderii bisericii voastre si pe pastorul vostru.
Parteneri în rugaciune, prima carte din seria Resursele Bisericii de John Maxwell, arata atat liderilor bisericilor cat si membrilor acestora cum sa declanseze potentialul rugaciunii pentru ei, pentru altii si pentru biserica. Daca biserica ta – sau viata ta personala de partasie cu Dumnezeu – are mari lipsuri în domeniul rugaciunii si daca vrei sa ai parte de puterea si protectia pe care le asigura rugaciunea, Maxwell îti ofera cunostinte practice despre: - Bazele rugaciunii - Cum sa-ti îmbunatatesti viata de rugaciune - Cum sa te rogi pentru altii, inclusiv pentru liderii bisericii - Cum sa initiezi o lucrare de parteneriat în rugaciune în biserica locala - Cum sa încurajezi rugaciunea pentru trezire spirituala în întreaga lume
Îti lipseste darul lui Dumnezeu si binecuvantarea rugaciunii? Stii vreo persoana care ar putea beneficia de pe urma rugaciunilor tale regulate? În pofida promisiunii lui Dumnezeu referitoare la puterea rugaciunii de a schimba lumea noastra, cei mai multi dintre noi nu o experimenteaza niciodata. John Maxwell îti arata cum sa-ti întaresti viata de rugaciune si cum sa culegi roadele care-i asteapta pe cei ce devin parteneri în rugaciune.
Puterea rugăciunii unui părinte, de Stormie Omartian
Nu este important să fii un părinte perfect. Important este să fii un părinte care stă pe genunchi pentru copilul său. De ce să laşi viaţa copilului tău la voia întâmplării, când I-o poţi încredinţa lui Dumnezeu?
Stormie Omartian împreună cu soţul ei, Michael, şi-au petrecut ultimii 20 de ani crescându-şi copiii... şi învâţând să se roage cu putere pentru ei. ÃŽn cele 30 de capitole, scurte şi uşor de citit, ale acestei cărţi, Stormie îţi arată cum te poţi ruga şi tu la fel, indiferent de vârsta copilului tău şi de etapa de viaţă pe care o parcurge.
Află citind această carte cum să vii înaintea Tatălui şi să încredinţezi orice detaliu al vieţii copilului tău în mâna Lui puternică şi plină de dragoste.
Puterea rugăciunii unei soţii, de Stormie Omartian
Nu schimbi nimic îngrijorându-te pentru căsnicia ta... Poţi schimba însă totul rugându-te pentru ea.
Solicitările cărora trebuie să le facă faţă soţia secolului 21 şi tensiunea în care trăieşte zilnic pot face ca o viaţă de căsnicie împlinită să i se pară un vis irealizabil. Dumnezeu însă este încântat să facă lucruri imposibile, cu condiţia doar ca noi să I-o cerem. ÃŽn cartea aceasta, Stormie Omartian ne arată cum a consolidat Dumnezeu propria ei căsnicie din momentul în care a început să se roage pentru soţul ei cu privire la domenii esenţiale din viaţa unui bărbat.
Orice soţie care doreşte o relaţie mai strânsă cu soţul ei va aprecia această perspectivă nouă asupra puterii rugăciunii în căsnicie. Pe lângă exemple din viaţa reală, Stormie oferă la sfârşitul fiecărui capitol un model de rugăciune şi "instrumente ale puterii" -- versete biblice care inspiră şi încurajează -- pentru ca soţiile să poată fi sigure de împlinirea minunatelor promisiuni ale lui Dumnezeu de reabilitate, reînnoire şi succes în căsnicie.
Rugăciunea lui Iaebeţ, de Bruce Wilkinson
Doreşti să fii binecuvântat de Dumnezeu într-un mod deosebit?
Eşti gata să atingi extraordinarul? Să ÃŽi ceri lui Dumnezeu multe binecuvântări pe care El doreşte să ţi le dea? Vino alături de Bruce Wilkinson ca să descoperi cum rugăciunea unui erou biblic mai puţin cunoscut poate declanşa puterea, protecţia şi favoarea lui Dumnezeu. Vei vedea cum rugăciunea zilnică te poate ajuta să laşi trecutul în spate şi să străbaţi viaţa care ţi-a fost menită să o trăieşti.
Sa ne rugam, de Watchman Nee
"Rugaciunea este cel mai minunat act de pe taramul spiritual... Rugaciunea este o taina... Rugaciunea nu este altceva decat un act facut de credincios impreuna cu Dumnezeu. Rugaciunea pe care o rosteste un credincios pe pamanat este doar exprimarea voii lui Dumnezeu din cer. Rugaciunea nu este exprimarea dorintei noastre ca Dumnezeu sa cedeze la cererile noastre si sa ne indeplineasca dorintele egoiste. Nu este fortarea lui Dumnezeu sa-si schimbe voia si sa faca ceea ce nu vrea...
Rugaciunea nu schimba ceea ce Dumnezeu a hotarat. Ea nu schimba niciodata nimic, ea doar obtine ceea ce El a hotarat mai inainte."
Exista mult mai multe carti despre rugaciune si i-as invita pe cei care le-au citit sa ni le recomande si noua .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/03/07 13:25
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Chiar nu am citit de mult o carte Săr'na, cred ca o sa aleg cel putin una din lista ta si o sa o citesc
|
|
04/03/07 14:28
|
|
april
admin forum
|
|
Anunt pentru toti cei care fac parte din grupe : verificati-va e-mail-urile si raspundeti. Multumesc.
Pentru cei care nu fac parte : poate doresc sa faca si ei parte .
|
|
20/04/07 20:50
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
April, Domnul sa te binecuvinteze pentru tot ce faci pentru noi, pentru slava Lui. Multumesc mult pentur lista de carti. 
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
21/04/07 18:34
|
|
adnada2d
membru
Inregistat: 25/04/07
|
|
as dori sa ma alatur si eu lantului de rugaciune , ce ziceti e prea tarziu?
_______________________________________ "Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13
|
|
25/04/07 12:57
|
|
april
admin forum
|
|
adnada2d a scris:
as dori sa ma alatur si eu lantului de rugaciune , ce ziceti e prea tarziu? |
Prea tarziu nu este, poate prea devreme . Bun venit .
Am dori intai sa te cunoastem mai bine , si asta va cere ceva timp si mai multe mesaje pe forum.
|
|
25/04/07 13:26
|
|
adnada2d
membru
|
|
Am 31 ani , sunt casatorita , am doi copii si sunt insarcinata cu al treilea in 22 saptamani,m-am nascut din nou pe 25 august 1999, sunt membru al bisericii baptiste CUVANTUL ADEVARULUI din Bucuresti.
_______________________________________ "Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13
|
|
25/04/07 13:39
|
|
adnada2d
membru
|
|
vreau sa mai spun ca sunt vizitator de foarte mult timp , anul trecut chiar m-am inregistrat , dar nefolosind adresa am uitat parola si acum m-am reinregistrat ptr ca doream sa postez la acest subiect. Daca vreti sa mai stiti ceva despre mine , nu ezitati sa ma intrebati.
|
|
25/04/07 13:44
|
|
april
admin forum
|
|
Ok, asnada2d, te-as ruga insa sa scrii si la : Noi, cei de pe forum .
Tot acolo poti citi mai multe despre noi .
|
|
25/04/07 17:35
|
|
april
admin forum
|
|
Invitatie pentru forumistii cei activi pe aici si pe la jocuri :
Nu ati dori sa ne si rugam impreuna ?
Daca doriti invitatii nominale, va fac o lista aici .
|
|
04/05/07 23:30
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
La ce anume te-ai gandit cand zici sa ne rugam impreuna?
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
04/05/07 23:42
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Reporting for duty, ma'am!!! 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
04/05/07 23:46
|
|
Joseph7
membru
|
|
Traducere: Raportez la datorie, doamna. 
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
04/05/07 23:49
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Gee, thanks!!!  Tradu' 
|
|
04/05/07 23:52
|
|
Joseph7
membru
|
|
Poate unii dintre noi nu intelegem engleza asa de bine.
Traducere:
Strasnic, multumesc!!! (zambet urias) Translate (imi faci cu ochiul)

Ultima modificare de Joseph7 (04/05/07 23:55)
|
|
04/05/07 23:55
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Wow, esti amazing!
Traducere: Mama, you are uimitor!
N-as fi stiut in veci sa traduc "gee"! Bravo tie!!! 
|
|
04/05/07 23:58
|
|
april
admin forum
|
|
Chatul este in alta parte.
E vorba de lantul de rugaciune. Si poate si de altceva.
P.S. la ce subiect suntem aici ?
|
|
05/05/07 00:00
|
|
Joseph7
membru
|
|
Am intrebat: Cum vrei sa ne rugam impreuna. Am incercat sa te ajut. Nu o mai fac data viitoare.
|
|
05/05/07 00:02
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Stateam si noi la un pahar de vorba pana veneai tu!!!
Bine ca nu esti profesoara (saracii copii)!!!
|
|
05/05/07 00:07
|
|
april
admin forum
|
|
Joseph7 a scris:
Am intrebat: Cum vrei sa ne rugam impreuna. |
Era o invitatie pentru ceilalti, sa faca si ei parte din lantul de rugaciune.
|
|
05/05/07 00:16
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Aha, am inteles!!!
Hai, Joseph7, sa ne jucam pe chat! 
|
|
05/05/07 00:20
|
|
adnada2d
membru
|
|
da eu sunt dispusa sa accept , imi convine orice varianta , astept instructiuni:)
|
|
05/05/07 10:53
|
|
april
admin forum
|
|
adnada2d a scris:
da eu sunt dispusa sa accept , imi convine orice varianta , astept instructiuni  |
Nu e vorba sa fii dispusa, e vorba sa doresti asta. Ok. Am retinut .
Intre timp, spor la postat.
|
|
05/05/07 15:01
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
As dori sa intru si eu in "lant de rugaciune". April? 
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
06/05/07 19:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|