TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Lant de rugaciune Tanarcrestin Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 18
daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
E foarte frumos ce faceti. Eu nu ma simt asa de "prins in tc" si consider ca nu are rost sa ma bag.  :)

27/02/11 18:40

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
pff daniel, lasa ca te prinzi tu pe urma :D

27/02/11 21:38

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
nu stiu cat ai prins ideea daniel. E legat de TC, dar e si mult legat de problemele tale si ale colegilor tai de grupa. E fain sa trimiti motive noi aproape in fiecare saptamana si sa stii ca cineva se roaga pt ele.

27/02/11 21:44

daniel
membru

Nu imi place suficient de mult tc-ul sau nu ma simt suficient de bine aici sau din cauza unor discutii ce le am aici nu pot sa ma bag intr-o grupa de rugaciune. :)

alex a scris:

pff daniel, lasa ca te prinzi tu pe urma :D
Daca imi amintesc bine am fost un timp si eu intr-o grupa.

Ultima modificare de daniel (28/02/11 14:54)

28/02/11 14:54

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
daca taceai filosof ramaneai. te-ai simtit insa cu musca pe caciula si ai comentat.

daniel a scris:

Nu imi place suficient de mult tc-ul sau nu ma simt suficient de bine aici sau din cauza unor discutii ce le am aici nu pot sa ma bag intr-o grupa de rugaciune. :)

de ce (mai) petreci timp aici ?

P.S. sa nu cumva sa faci ceva ca TC-ul/discutiile sa fie mai bun(e). sa nu cumva.

28/02/11 17:53

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Doresc să revin. Am ceva mai mult timp liber acum.
Pot sa fiu încadrată în oricare din grupe.

28/02/11 20:17

april
admin forum

se noteaza :)

28/02/11 21:18

daniel
membru

april a scris:

daca taceai filosof ramaneai. te-ai simtit insa cu musca pe caciula si ai comentat.
Daca raspundeam cu "da" ti-ar fi placut, daca ziceam nu, tu stii ce ai fi zis si pentru ca am zis si am explicat de ce, ma iei la....nu mai conteaza.

de ce (mai) petreci timp aici ?
Invat unele lucruri.

P.S. sa nu cumva sa faci ceva ca TC-ul/discutiile sa fie mai bun(e). sa nu cumva.
Depinde ce intelegi prin asta, daca te referi strict la rugaciune intr-o grupa tc ai dreptate, nu fac nimic. :P

Ultima modificare de daniel (28/02/11 23:10)

28/02/11 23:08

april
admin forum

nu te intrebase nimeni pe tine personal de ce nu esti amator de rugaciune tc ;) .

01/03/11 16:42

april
admin forum

Am tot asteptat sa se mai anunte cineva pt ca suntem mai putini decat in alte dati. NU s-a mai anuntat insa nimeni intre timp. Mai fac o ultima invitatie si apoi fac grupele cu cei care suntem.

Deci, cine mai vrea sa faca parte :) ? Invitatie speciala in primul rand pt cei care scriu la Chat :D .

06/04/11 22:45

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Eu m-am anuntat,dar o mai fac inca o data,poate se aude mai tare :D

07/04/11 09:34

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Eu vreau sa particip in continuare. :)

07/04/11 10:32

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
As vrea si eu sa particip. Pentru ca acum am timp berecheeet.

08/04/11 16:39

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
eu zic ca daca sunt 2 sau 3 in fiecare grupa e ok :D
april, cati suntem de toti ?

08/04/11 21:19

april
admin forum

21. e o grupa doar cu 2 fete si una doar cu 2 baieti. cred ca fac grupele sapt viitoare, cu cati suntem. se mai pot anunta si dupa altii.

08/04/11 21:32

april
admin forum

nu s-a mai anuntat nimeni si nu le-am mai refacut. imi pare rau, trebuia sa le fi facut asa cum erau. am comentat de dezinteresul participantilor, dar de dezinteres m-am facut vinovata si eu. as vrea sa repar asta si de aceea va invit iar sa reformam si revigoram lantul de rugaciune.

Spre (re)informare si (re)aducere aminte :

april a scris:

...lant de rugaciune pentru si cu persoanele de pe tanarcrestin.

In mare, ideea este sa ne impartim in 7 grupe, pentru fiecare zi o grupa, si sa ne rugam liber ( fiecare cand si cat poate) pentru Tc si persoanele de pe Tc :).

Vor fi cateva subiecte generale de rugaciune si subiecte speciale, in functie de ceea ce se va propune din partea celor care participa.

Amatorii sunt rugati sa ia legatura cu mine, pe e-mail sau prin mesaje private. Fiecare sa spuna daca are o zi a saptamanii preferata sau daca este flexibil. Se va tine cont de aceasta, dar se va urmari ca grupele sa fie echilibrate.

Rugam seriozitate. Dorim paticipanti care sa se implice cu adevarat. Multumim. :)

april a scris:

Invitatie pentru forumistii cei activi pe aici si pe la jocuri :D :

Nu ati dori sa ne si rugam impreuna :) ?

Daca doriti invitatii nominale, va fac o lista aici ;) .

april a scris:

Pentru toti, cateva detalii despre lantul de rugaciune : sunt 7 grupe , pt fiecare zi a saptamanii cate una .

Subiectele :

I ) generale – pentru toate echipele :

- 1) TC : portal, forum, felicitari, revista, Biblia online -         

- 2) persoanele de pe TC : echipa, membri, vizitatori

II ) speciale

-  fiecare echipa va avea un coordonator care va tine legatura cu membrii si va stabili impreuna cu ei cum, cand, cat, pentru ce sa se roage impreuna, si care va fi contactat primul in caz de urgenta .

- daca o persoana din lantul de rugaciune are un motiv personal de rugaciune, urgent, grav, important, il poate propune intai coordonatorului echipei din care face parte, apoi, dupa caz, acesta mi-l poate comunica mie , eu urmand sa-l dau mai departe si celorlalte echipe, sau il poate comunica direct celorlalti coordinatori spre a fi dat mai departe membrilor grupelor.

Cum ne vom ruga ?

Fiecare echipa are o zi anume pentru rugaciune: membrii ei se vor ruga in  ziua respectiva, cand  si de cate ori  pot, pentru subiectele generale stabilite. Nu va fi fixata o ora anume. Fiecare este liber sa se organizeze cum poate. Bineinteles ca se poate si posti . In cazul subiectelor speciale, ele vor fi stabilite in cadrul grupei impreuna cu coordonatorul .

Rog inca o data sa se tina cont ca este un lant de rugaciune pentru Tc si pentru noi, cei de pe Tc, de aceea este de preferat sa ne rugam intai pentru noi. Pentru alte subiecte generale de rugaciune exista un subiect pe forum “Sa ne rugam impreuna. “

Cei din grupe vor primi un e-mail mai amplu. Grupele vor fi reorganizate cat mai repede , asa ca cine mai doreste sa participe este rugat sa ia legatura cu mine.

Cred ca este foarte mare nevoie de rugaciune. Se cere seriozitate.

P.S. Grupele sunt independente de perioadele de post si rugaciune TC.

18/09/11 21:34

Old
Moderator

april a scris:

Cred ca este foarte mare nevoie de rugaciune. Se cere seriozitate.

Ma cred serios ;) asa ca ma inscriu.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (18/09/11 22:14)

18/09/11 22:14

april
admin forum

m-ati lasat fara cuvinte.

23/09/11 17:32

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Prea multi doritori? :D

23/09/11 19:21

Old
Moderator

April, poate nu au vazut chemarea.

MRU, tu vrei sa participi?

Oricum, te rogi zilnic; eu asa cred. Ai avea inca un motiv important de rugaciune intr-o zi pe saptamana. Ce zici?

feedback a scris:

... raman si eu.

Era la inceput de an asta! Ramane valabil?

anomis a scris:

As vrea si eu sa particip. Pentru ca acum am timp berecheeet.

Mai ramane oferta valabila? Stiu ca acum esti ocupata, si e de bine! :) Daca poti sa-ti faci putin timp pentru rugaciune impreuna cu tinerii crestini esti asteptata sa confirmi participarea. :)

+Archangel+, tu participi?

alex a scris:

eu zic ca daca sunt 2 sau 3 in fiecare grupa e ok :D
april, cati suntem de toti ?

Daca zici cati suntem, inseamna ca esti si tu, nu?
@zambezi, vii si tu cu noi intr-o grupa de rugaciune?

Roxana a scris:

Eu m-am anuntat,dar o mai fac inca o data,poate se aude mai tare :D

Roxana, ramane valabila inscrierea?

@emma_mada, tu te inscrii?

@daaria, participi la o grupa de rugaciune?

@shoricel, haide si tu! Nu-ti ia mult timp! Ai doar de castigat.

Antonela, ai avea si tu nitel timp, acuma chiar daca ai reinceput slefuirea micilor diamante?

mihaella a scris:

Doresc să revin. Am ceva mai mult timp liber acum.
Pot sa fiu încadrată în oricare din grupe.

Ai spus asta cu vreo 7 luni in urma. :) Ramane valabila inscrierea? Reusesti sa ai putin timp?

RainSong a scris:

E fain sa trimiti motive noi aproape in fiecare saptamana si sa stii ca cineva se roaga pt ele.

Vrei sa faci parte si tu din grupele de rugaciune? Sa poti trimite motive de rugaciune si sa fie cine te ajuta iar la randul tau sa poti sluji rugandu-te pentru altii?

@benny, tu vrei sa fii intr-o grupa de rugaciune TC?

@tamarta, te inscri si tu?

@dhannyella, ai vrea sa participi si tu?

@ irlanda, sper ca te inscrii si tu.

@ edi.theraven, te inscrii si tu?

@ FiicaDeRege, vrei si tu sa participi?

Altcineva? Sa va intreb nominal chiar pe toti? ;)

Ultima modificare de OLD TRAIAN (23/09/11 20:24)

23/09/11 19:49

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

OLD TRAIAN a scris:

Antonela, ai avea si tu nitel timp, acuma chiar daca ai reinceput slefuirea micilor diamante ?

Da, sigur. Particip cu drag. :)

23/09/11 20:21

RainSong
membru

OLD TRAIAN a scris:

Vrei sa faci parte si tu din grupele de rugaciune? Sa poti trimite motive de rugaciune si sa fie cine te ajuta iar la randul tau sa poti sluji rugandu-te pentru altii?

draga, eu sunt in grupa de rugaciune de mai multa vreme decat esti tu inregistrat pe forum :D S-au tot schimbat grupele in timp, am avut multi colegi.
    Si foarte multi pe care i-ai nominalizat sunt deja in grupe de rugaciune :P Esti batran si nu foarte informat :))

23/09/11 20:51

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Afirm din nou :

Andreea a scris:

Eu vreau să rămân. Dar am o mică dorință și anume : nu vreau să se schimbe membrii din grupele existente , doar dacă situația o va cere.

23/09/11 20:57

RainSong
membru

vaiii Andreea, asa mult ne iubesti pe noi, colegele tale? :D Si eu care pacatuisem gandindu-ma sa renunt ca va deprim prea tare cu motivele mele ..

23/09/11 21:02

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

RainSong a scris:

vaiii Andreea, asa mult ne iubesti pe noi, colegele tale? :D Si eu care pacatuisem gandindu-ma sa renunt ca va deprim prea tare cu motivele mele ..

Deloc dragă. Mă face să nu mă simt singura cu probleme. Nu că m-aș bucura că aveți. ;)

23/09/11 21:04

Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 18    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la