|
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
de ce?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
27/12/10 17:54
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
si eu raman ,desigur 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/12/10 18:24
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
@benny.. pt ca nu a fost colaborarea pe care ai asteptat-o? nu a mers grupa asa de bine, cel putin asa am avut eu impresia 
|
|
27/12/10 21:43
|
|
benny
membru
|
|
Cam asa ceva... Intr-o lume informationala, nu s-a putut gasit nicio forma de comunicare care sa fie oportuna pt toti in aceleasi momente. Astept o schimbare... Poate poate..
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
27/12/10 23:14
|
|
alex
membru
|
|
am eu cateva idei 
|
|
28/12/10 12:41
|
|
benny
membru
|
|
impartaseste-mi-le si mie, te rog. Daca nu aici, atunci in privat.
|
|
28/12/10 13:19
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
in privat, va rog.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/12/10 14:46
|
|
alex
membru
|
|
ce se mai aude cu grupele? 
|
|
05/01/11 18:34
|
|
april
admin forum
|
|
ca de obicei unii se lasa asteptati cu raspunsul sau vor sa fie rugati.
|
|
05/01/11 19:30
|
|
RainSong
membru
|
|
dar ai dat mail sa ii intrebi pe toti daca raman sau nu?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/01/11 19:37
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Si eu as vrea sa raman.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
05/01/11 23:04
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
april a scris:
ca de obicei unii se lasa asteptati cu raspunsul sau vor sa fie rugati. |

Raman si eu.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
06/01/11 11:32
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
dar ai dat mail sa ii intrebi pe toti daca raman sau nu? |
inca nu. am scris intai aici, sa vad reactiile. dar cum unii nu (mai) dau pe aici...crezi ca i-ar (mai) interesa sa se roage pt Tc ?
|
|
06/01/11 14:36
|
|
RainSong
membru
|
|
april a scris:
crezi ca i-ar (mai) interesa sa se roage pt Tc ? |
eu cred ca da. De exemplu, eu as fi vrut sa particip la saptamana aia de post si rugaciune de pe forum dar am aflat cand deja incepuse; in perioada cand nu mai postam se intamplase.
|
|
06/01/11 14:48
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
|
10/01/11 09:28
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Lantul de rugaciune cred ca si-a cam pierdut din verigi.
Cine mai doreste sa faca parte din el este rugat sa se anunte. Il mai pot reorganiza o data. |
o sa termin ce am inceput.
am trimis mail tuturor membrilor. cand voi aduna toate raspunsurile voi reorganiza grupele. in cele cu destui membri componenta lor va ramane aceeasi. daca vor fi prea putini voi vedea cum voi face.
|
|
11/01/11 21:05
|
|
benny
membru
|
|
Mie nu mi-ai trimis...
|
|
12/01/11 00:42
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
nici mie 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
12/01/11 16:29
|
|
april
admin forum
|
|
am trimis doar celor care nu au confirmat aici 
va mai dura ceva. cum am scris mai sus, incerc sa ii adun si readun pe toti apoi va anunt.
|
|
12/01/11 19:36
|
|
benny
membru
|
|
În regulă. 
|
|
13/01/11 00:50
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
april a scris:
am trimis doar celor care nu au confirmat aici 
va mai dura ceva. cum am scris mai sus, incerc sa ii adun si readun pe toti apoi va anunt. |
Am inteles, multumim 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
13/01/11 11:46
|
|
alex
membru
|
|
april a scris:
va mai dura ceva |
noutati ceva? a trecut mai bine de o luna de atunci 
|
|
26/02/11 13:14
|
|
april
admin forum
|
|
a trecut, dar niciun amator nou in timpul asta.
unele grupe au prea putini membri.
|
|
26/02/11 19:17
|
|
alex
membru
|
|
|
26/02/11 20:58
|
|
april
admin forum
|
|
19 confirmati ( 5 s-au retras, 7 n-au raspuns...inca )
altfel spus 2 grupe cu 4, una cu 3, 3 cu 2 si una cu 1.
Chat-ul e mai usor de facut, rugaciunea pt locul unde se poate face si chat-ul respectiv, mai greu.
Dar se poate face o invitatie oficiala inca o data :
april a scris:
...lant de rugaciune pentru si cu persoanele de pe tanarcrestin.
In mare, ideea este sa ne impartim in 7 grupe, pentru fiecare zi o grupa, si sa ne rugam liber ( fiecare cand si cat poate) pentru Tc si persoanele de pe Tc .
Vor fi cateva subiecte generale de rugaciune si subiecte speciale, in functie de ceea ce se va propune din partea celor care participa.
Amatorii sunt rugati sa ia legatura cu mine, pe e-mail sau prin mesaje private. Fiecare sa spuna daca are o zi a saptamanii preferata sau daca este flexibil. Se va tine cont de aceasta, dar se va urmari ca grupele sa fie echilibrate.
Rugam seriozitate. Dorim paticipanti care sa se implice cu adevarat. Multumim.  |
april a scris:
Invitatie pentru forumistii cei activi pe aici si pe la jocuri :
Nu ati dori sa ne si rugam impreuna ?
Daca doriti invitatii nominale, va fac o lista aici . |
april a scris:
Pentru toti, cateva detalii despre lantul de rugaciune : sunt 7 grupe , pt fiecare zi a saptamanii cate una .
Subiectele :
I ) generale – pentru toate echipele :
- 1) TC : portal, forum, felicitari, revista, Biblia online -
- 2) persoanele de pe TC : echipa, membri, vizitatori
II ) speciale
- fiecare echipa va avea un coordonator care va tine legatura cu membrii si va stabili impreuna cu ei cum, cand, cat, pentru ce sa se roage impreuna, si care va fi contactat primul in caz de urgenta . - daca o persoana din lantul de rugaciune are un motiv personal de rugaciune, urgent, grav, important, il poate propune intai coordonatorului echipei din care face parte, apoi, dupa caz, acesta mi-l poate comunica mie , eu urmand sa-l dau mai departe si celorlalte echipe, sau il poate comunica direct celorlalti coordinatori spre a fi dat mai departe membrilor grupelor.
Cum ne vom ruga ?
Fiecare echipa are o zi anume pentru rugaciune: membrii ei se vor ruga in ziua respectiva, cand si de cate ori pot, pentru subiectele generale stabilite. Nu va fi fixata o ora anume. Fiecare este liber sa se organizeze cum poate. Bineinteles ca se poate si posti . In cazul subiectelor speciale, ele vor fi stabilite in cadrul grupei impreuna cu coordonatorul .
Rog data sa se tina cont ca este un lant de rugaciune pentru Tc si pentru noi, cei de pe Tc, de aceea este de preferat sa ne rugam intai pentru noi. Pentru alte subiecte generale de rugaciune exista un subiect pe forum “Sa ne rugam impreuna. “
Cei din grupe vor primi un e-mail mai amplu. Grupele vor fi reorganizate cat mai repede , asa ca cine mai doreste sa participe este rugat sa ia legatura cu mine.
Cred ca este foarte mare nevoie de rugaciune. Se cere seriozitate.
P.S. Grupele sunt independente de perioadele de post si rugaciune TC. |
|
|
26/02/11 22:21
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|