|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 18 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Ne-am gandit la un lant de rugaciune pentru si cu persoanele de pe tanarcrestin.
In mare, ideea este sa ne impartim in 7 grupe, pentru fiecare zi o grupa, si sa ne rugam liber ( fiecare cand si cat poate) pentru Tc si persoanele de pe Tc .
Vor fi cateva subiecte generale de rugaciune si subiecte speciale, in functie de ceea ce se va propune din partea celor care participa.
Amatorii sunt rugati sa ia legatura cu mine, pe e-mail sau prin mesaje private. Fiecare sa spuna daca are o zi a saptamanii preferata sau daca este flexibil. Se va tine cont de aceasta, dar se va urmari ca grupele sa fie echilibrate.
Rugam seriozitate. Dorim paticipanti care sa se implice cu adevarat. Multumim. 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/12/06 22:55
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Foarte faina ideea ta, eu vreau sa ma implic cu tot dragul si cu toate resursele mele. Multa binecuvantare si Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii, draga April! Salutari din frigurosul Bruxelles pentru voi toti, Monica
|
|
04/12/06 18:21
|
|
april
admin forum
|
|
Salutari si tie , monica, si esti "primita" cu bucurie in echipa de rugaciune .
Mai asteptam si alti "amatori" .
|
|
06/12/06 21:23
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
No, ce se mai aude? 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/12/06 22:00
|
|
april
admin forum
|
|
our hearts hero a scris:
No, ce se mai aude?  |
Se aduna forumistii . Dar ar putea sa se anunte mai multi .
|
|
09/12/06 22:17
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Si eu abia astept sa ne strangem o data si sa incepem sa ne rugam. E un lucru foate bun asta...
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
09/12/06 22:27
|
|
april
admin forum
|
|
asher a scris:
Si eu abia astept sa ne strangem o data si sa incepem sa ne rugam. E un lucru foate bun asta... |
Rugaciunea este o putere, folosita insa prea putin uneori...
Daca ar fi mai multi asa de nerabdatori ca tine , asher, am incepe mai curand .
|
|
10/12/06 17:29
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Isaia 5:26  El ridică un steag popoarelor îndepărtate, şi le fluieră de la un capăt al pământului: şi iată-le, vin repede şi uşor.
Intaririle sosesc!!!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
10/12/06 23:43
|
|
april
admin forum
|
|
+Archangel+ a scris:
Isaia 5:26  El ridică un steag popoarelor îndepărtate, şi le fluieră de la un capăt al pământului: şi iată-le, vin repede şi uşor.
Intaririle sosesc!!! |

|
|
10/12/06 23:57
|
|
maura
membru
Inregistat: 03/02/06
|
|
Buna ideea cu lantul de rugaciune si multumiri in mod deosebit lui april pentru asta. Ma implic si eu cu tot ce-mi sta mie in putere sa fac :-)
_______________________________________ Ma cred cea mai fericita dintre pamanteni,insa nu trebuie sa o spun;e prea crud pentru ceilalti.
|
|
12/12/06 21:58
|
|
maranata
membru
Inregistat: 19/03/06
|
|
Cerul este plin de raspunsuri la rugaciuni pe care nimeni nu a avut vreodata curajul sa le faca !
_______________________________________ Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !
|
|
22/12/06 03:22
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Noutati :
Suntem 28. Fiecare membru va primi in curand un e-mail cu componenta echipelor si subiectele de rugaciune. |
E-mail-urile au fost trimise . Si suntem 29.
|
|
29/12/06 08:20
|
|
april
admin forum
|
|
Suntem 30 .
P.S. va rog sa va verificati e-mail-urile si sa-mi trimiteti un mesaj de confirmare . Multumesc.
|
|
29/12/06 18:32
|
|
RainSong
membru
|
|
Super ... azi e ziua mea 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/01/07 13:33
|
|
Ionela_Gabriela
membru
Inregistat: 07/01/07
|
|
si eu ma implic.Am o ideea,de fapt nu stiu dak ati auzit de un lant care exista de rugaciune.fiecare isi alege o ora cand sa se roage,timp de 30 de minute si se roaga pt toti cei implicati si pt ea.ce ziceti,este bine?
|
|
12/01/07 19:41
|
|
mihaela
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Desi sunt noua printe voi, as vrea sa particip si eu in lantul de rugaciune. Domnul sa va binecuvanteze pe toti cei ce se unesc in lucruri placute de Dumnezeu. Astept raspuns cat mai curand. Va salut pe toti cu Ps.84
|
|
12/01/07 23:07
|
|
april
admin forum
|
|
Ionela_Gabriela a scris:
si eu ma implic.Am o ideea,de fapt nu stiu dak ati auzit de un lant care exista de rugaciune.fiecare isi alege o ora cand sa se roage,timp de 30 de minute si se roaga pt toti cei implicati si pt ea.ce ziceti,este bine? |
Cred ca ar fi cam greu de realizat...
Oricum, Ionela_Gabriela si mihaela, scrieti-ne mai multe despre voi, sa va cunoastem un pic :
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=206 
|
|
12/01/07 23:18
|
|
mihaela
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Draga April, numele mii la-i cunoscut deja ,sunt din satul Gulia Judetul Dambovita, casatorita am 4 fetite, lam cunoscut pe Domnul Isus din anul 1996 pe data de 29 decembrie in Biserica Evanghelica Romana . Ca si Ionela stiu si eu de existenta unui lant de rugaciune care functioneaza nonstop. As dorii sa am partasie si cu tinerii de pe acest forum.
|
|
12/01/07 23:38
|
|
april
admin forum
|
|
Ok. Bun venit si spor la postat .
Va dadusem un link unde sa scrieti mai multe despre voi , dar e ok si aici .
|
|
12/01/07 23:46
|
|
Ionela_Gabriela
membru
Inregistat: 07/01/07
|
|
April pe mine ma cheam Ionela.l-am cunoscut pe Domnul tot intr-o biserica Evanghelica.Eu sunt din Bucuresti,am 16 ani si as dori si eu sa iau parte la acest lant de rugaciune.
|
|
18/01/07 09:44
|
|
april
admin forum
|
|
Ionela, am incercat sa-ti trimit e-mail, dar nu s-a dus. Te rog sa-mi trimiti tu unul. Multumesc.
|
|
26/01/07 20:20
|
|
RainSong
membru
|
|
April, am primit emailu, dar mi lene sa raspund acum ... 
|
|
26/01/07 20:30
|
|
april
admin forum
|
|
Ai raspuns deja .
|
|
26/01/07 20:35
|
|
Elizuk
membru
Inregistat: 30/07/06
|
|
salut...tare ideea cu lantul de rugaciune...nu stiu daca ati observat dar in ultima vreme se tot vorbeste de rugaciune si Domnul lucreaza... si eu fac parte dintr-un lant de rugaciune care a inceput pe 1 ianuarie,cred k este acelasi despre care vorbeste si mihaela...
_______________________________________ Don't give up... Look up!
|
|
27/01/07 01:43
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|