|
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Va rog mult sa va rugati pentru familia mea,trecem printr-o situatie ciudata,neasteptata,tot ce vreau e sa lucreze Domnul asa cum stie El mai bine,si sa iesim biruitori. Va multumesc mult!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
29/01/08 19:40
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Domnul să fie cu voi şi să vă-ntărească!!!
|
|
29/01/08 19:43
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
sa stii ca esti si pe lista mea de rugaciune...si Dumnezeu asculta...asa ca va fi totul bine
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
29/01/08 19:47
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
" Duminica 24 februarie se va celebra cu bucurie si credinta Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania. Este al patrulea an consecutiv cand credinciosii se unesc cu un scop precis apropierea de Dumnezeu in rugaciune pentru binecuvantarea poporului roman !
Urmariti binele cetatii… si rugati-va Domnului pentru ea, pentru ca fericirea voastra atarna de fericirea ei! Ieremia 29:7 este motto-ul evenimentului.
Imaginati-va o Romanie aparte in care astazi in cel putin 1000 de biserici, de dimineata si la lasarea serii, credinciosii inalta cu putere rugaciunea : Doamne, binecuvinteaza Romania !
De anul trecut, romanii aflati departe de casa au hotarat sa fie in ruga cu noi pentru tara tuturor romanilor… Le multumim !
In plus, anul acesta ne rugam pentru marile evenimentele evanghelistice, organizate de Josh McDowell, Andrew Palau si Franklin Graham impreuna cu bisericile din Romania.
De asemenea, motivele principale de rugaciune sunt ca :
- Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare. - Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. - Presedintele tarii – sa fie si un om al lui Dumnezeu. - Guvernul – sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor. - Parlamentul si Camera Deputatiilor - sa fie institutii in care Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic. - Prefecturile tarii - sa fie institutii care sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei. - Primariile tarii - sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine. - Pastorii, preotii si alti lideri sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. - Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei. - Sa se marturisim pacatele personale. - Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare ! - Romania sa aiba o presa curata. - Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita. - Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina.
Multumim tuturor partenerilor media din tara si strainatate pentru colaborarea avuta spre Proslavirea Numelui Celui Vesnic, an de an. "
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/02/08 19:36
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
o sa ne rugam si noi ptr. motivele acestea si Domnul va raspunde.
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
01/02/08 21:19
|
|
bornagain
membru
|
|
eu am 2 motive ce au aparut in ultimele zile.. si as vrea sa va rog sa va rugati ptr. 1. astazi trebuia sa reincepem lucrul la cladirea bisericii ( de anul trecut ne-am apucat sa construim o cladire pentru biserica noastra ) si o echipa din USA ne-ar fi ajutat o saptamana. dar au fost niste probleme, au pierdut avioanele, legaturile, si doar jumatate din echipa a ajuns , doar la bucuresti.. ceilalti ar treb. sa ajunga astazi, si apoi deseara sa ajunga toti in craiova si de maine sa ne apucam de treaba. si este o presiune foarte mare ce noi o resimtim ptr. ca sunt piedici, dar stiu ca Domnul va fi cu noi, si ptr. asta vreau sa va rugati. ca toata echipa sa ajunga cu bine in Craiova si sa avem un timp binecuvantat aici.
2. acum cateva sapt. a fost data o lege potrivit careia cei care au implinit 18 ani nu vor mai primi alocatie. pare nesimnificativ... eu mai am pana la 18 ani deci inca nu sunt afectat de legea asta, dar stiu ca in tara se protesteaza ptr. asta, si as vrea ca noi sa ne rugam ca Domnul sa lucreze... chiar daca o alocatie pare putin, pentru unii copii ai Lui, dar nu numai, inseamna banii pe o luna de zile si au nevoie de ei.. iar daca nici pe astia nu ii au, hm..
multumesc frumos.
Ultima modificare de razvy16_bornagain (06/02/08 10:25)
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
06/02/08 10:24
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
legat de alocatii, pe langa rugaciune, mai puteti face si o aplicatie practica puteti semna o petitie online impotriva acestei legi. Link-ul e urmatorul: Petitie on-line
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
06/02/08 10:38
|
|
bornagain
membru
|
|
iauzi. super.. multumim beny.
|
|
06/02/08 10:54
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
multumim benny..eu una il trimit la toata lista
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
06/02/08 13:47
|
|
tamarta
membru
|
|
mie mi-a fost rau azi toata ziua si in seara asta am lesinat in cada...nu stiu ce am.... dar in primul rand va rog mult sa va rugati pentru sora mea!!! i-am facut si ei baie in seara si cand sa ma intorc sa iau samponul s-a bagat cu capul in apa si acum abia mai respira. va rog mult!! nu stiu ce sa mai fac!!! va anunt maine daca s-a mai rezolvat ceva
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
09/02/08 22:19
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Doamne,tamarta!!!!! Domnul sa vă ţină în Mâna Lui puternică!!! Mă rog şi eu pentru voi!
Ultima modificare de Magdy (09/02/08 22:34)
|
|
09/02/08 22:33
|
|
tamarta
membru
|
|
multumesc mult. Damaris si-a revenit dupa vreo cateva ore. acum sper ca o sa imi revin si eu
|
|
10/02/08 13:14
|
|
bornagain
membru
|
|
multumesc pentru cei care v-ati rugat.echipa din USA a ajuns cu bine in romania , toata, si in craiova, si am avut 4 zile extraordinare impreuna. peste 3 zile o sa plece din romania si as vrea sa va rog sa va rugati ptr. drumul de intoarcere. au fost multe probleme in aceasta perioada, diavolul a lovit de multe ori, dar Domnul si-a aratat slava peste toate aceste incercari.
|
|
10/02/08 13:21
|
|
ruthy
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Am si eu un motiv de rugaciune: sunt certata cu cei mai buni prieteni. E o prietenie de 10 ani si nu vreau sa se destrame, iar cel rau lucreaza cu putere. Vrea sa ma distruga si stie daca destrama acesta prietenie a mai pus o ceva spre distrugerea mea. Sper ca domnul sa lucreze mai puternic, si acest conflit sa conduca la intarirea priteniei.Amin
|
|
11/02/08 08:27
|
|
bornagain
membru
|
|
pai am mai multe motive.. unul ar fi, maine merg la doctor pentru un examen important si sper sa aflu ce trebuie sa aflu , apoi ptr. ca miercuri echipa din USA o sa zboare inapoi spre America, dar in primul rand ptr. ca pleaca maine spre Bucuresti si ptr. biserica "mea" care in ultima vreme a trecut prin incercari foarte serioase.
|
|
11/02/08 18:33
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Vă spun şi eu un motiv,poate lipsit de importanţă pt unii.Mâine merg "cică" la olimpiadă şi poate vă rugaţi pt mine,că,parcă, nu mai ştiu nimic!Mulţumesc
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
15/02/08 19:47
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Si eu o sa merg sambata viitoare la olimpiada de romana daca puteti,rugati-va si pt mine...trebuie sa recapitulez tot si sa invat inca.Va multumesc!Gbu all!
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
16/02/08 10:41
|
|
symoo
membru
Inregistat: 04/11/07
|
|
Va rog sa va rugati pentru mine..am niste pb f mari de sanatate!!va multumesc!Dl sa va binecuvinteze!
_______________________________________ I am not skilled to understand..
|
|
23/02/08 15:43
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
din nou eu,de data aceasta o alta problema,ne-am dorit mult al doilea copil,dar deja au aparut probleme,va rog sa va rugati ca Domnul sa-si faca VOIA SA,si sa ne ajute sa o intelegem. (Pe fondul acestei situatii voi fi mai rar aici... )
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
26/02/08 17:15
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Sarah, parerea mea e sa nu insistati pe la doctori daca nu mere ... DOAMNE FERESTE sa iasa un copil cu probleme ... am vazut multe cazuri de genul asta si no ... doar va previn ... daca insisti TATAL iti va da ... dar poate nu iti va conveni ceea ce vei primi ...
symoo... tu ce probleme ai ??? poate te va ajuta cineva de aici ... io cunosc un leac pt cei care au piatra la rinichi ... daca are cineva nevoie sa spuna...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/02/08 17:21
|
|
tamarta
membru
|
|
rugati-va si pentru mine. in ultiul timp m-am simtit foarte slabita din nou. Mi-am facut analizele si nu sunt bune deloc, am si o infectie in organism si medicii inca nu au descoperit unde este...etc.
Va multumesc mult. fiti binecuvantati
|
|
27/02/08 15:52
|
|
symoo
membru
Inregistat: 04/11/07
|
|
giany_v a scris:
symoo... tu ce probleme ai ??? poate te va ajuta cineva de aici ... io cunosc un leac pt cei care au piatra la rinichi ... daca are cineva nevoie sa spuna... |
pai no..am o boala a pieli..mi se usca toata..si acu de curand..am fost la doctor si am aflat niste lucruri..alte lucruri..nu asa bune:( am nevoie de rugaciune..100thx
_______________________________________ I am not skilled to understand..
|
|
29/02/08 17:36
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Sa ne rugam pentru Tamarta4jc care are o infectie in corp si are mare nevoie de rugaciunile noastre pentru ca este destul de grava. Haideti sa credem impreuna cu ea ca Dumnezeu lucreaza in viata ei si ca ii va da vindecarea de care are nevoie.
|
|
07/04/08 22:08
|
|
tamarta
membru
|
|
am reusit si eu sa intru pentru cateva minute. Multumesc Sunshine pentru ca ai transmis mesajul meu. Dupa cum va spus si ea, am o infectie mai veche in corp, de care nu stiam nimic, si a afectat mai multe organe pana acum. pe partea stanga au spus ca sunt sanse de 1% de vindecare... va rog sa ma amintiti si pe mine in rugaciunile voastre. este o lupta contracronometru...pentru ca infectia se raspandeste... va multumesc mult si fiti binecuvantati
|
|
08/04/08 15:35
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
simona85 a scris:
Am un prieten la care tin foarte mult si comunic cu el de un an.....va rog mult sa il aduceti si pe prietenul meu in rugaciunile voastre:(pentru caci are probleme de sanatate destul de grave)imi doresc ce e mai bun pentru el... si caut ca in orice clipa sa il rog pe Dumnezeu pentru binele lui.VA ROG MULT!!! SA VA RUGATI PT SANATATEA LUI SI:( Ca Dumnezeu sa ii sadeasca in inima un imbolt mai mare,pentru a-l cauta pe "El(Dumnezeu)"tot mai mult).Toti avem nevoie de o crestere spirituala si mai mare...in mod personal recunosc caci (mai cad). Dar rugandul pe Dumnezeu sa ma ridice...cu lacrimi, durere ,bucurii etc merg mai departe. ....Fie ca Domnul sa fie cu noi cu bucuriile si cu problemele noastre.Si inca odata va rog sa nu il uitati,de a-l aduce in rugaciune pe prietenul meu.VA MULTUMESC DIN INIMA! |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
15/04/08 20:44
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|