TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 33 34 35 36
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

vyolett a scris:

am nevoie de ajutor si sustinere in rugaciune.dupa 3 ani de rugaciuni am reusit sa ma inscriu la facultatea la care mi-am dorit.Cu ajutorul Domnului am terminat primul an la zi pe care mi l-au platit parinti, acum nu mai pot avea sustinerea lor fiindca mai am inca 4 frati la licee.singura mea obtiune ar fi sa intru suplinitor dar nu pot face naveta caci sunt de la tara si nu sunt autobuze sa pot ajunge si la facultate dupa 12.va rog rugati-va impreuna cu mine sa trec si de aceasta incercare.stiu ca Dumnezeul meu Cel viu lucreaza pentru binele nostru. Fiti binecuvantati! AMIN.

Eu o sa ma rog pentru tine. Domnul sa te ajute.
Nici o scoala nu-i prea mult. Doar daca vrei sa te faci spalatoreasa sau femeie de serviciu, atunci lasa facultatea si apuca-te de exercitiu. Nu ca munca de spalatoreasa te-ar injosi. Chiar daca faci facultatea poate o sa lucrezi o vreme la munca ce nu necesita calificare. Totusi, eu te incurajez sa nu renunti la scoala, ci ma rog pentru tine.
Trebuie sa te rogi si tu si sa muncesti cat poti de mult sa depasesti situatia critica. Poate si parintii vor face un efort daca vor vedea stradania ta. Sa nu-mi spui ca ai restante din anul 1 si de asta iti va fi mai greu cu sustinerea financiara. Munceste si roaga-te. Roaga-te si ... munceste. Domnul sa-ti dea izbanda.

Ultima modificare de Old (21/08/13 18:35)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

21/08/13 18:33

   
vyolett
membru

Inregistat: 21/08/13
amin

Ultima modificare de vyolett (26/08/13 12:55)


21/08/13 19:55

   
Pagini: 1 ... 33 34 35 36    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net