TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 32 33 34 35 36
Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Slavit sa fie Domnul! Refacere rapida!Domnul sa o protejeze in continuare!

29/04/13 14:16

Roxana
membru

As avea nevoie de sustinere in rugaciune pentru bunicul meu.Zilele trecute a facut un preinfarct si nu este mantuit.Viata lui nu a fost tocmai pe placul Domnului.Ma rog pentru mantuirea lui si ca Domnul sa-mi deschida o usa pentru a-i spune ce trebuie la momentul hotarat de El.Va multumesc, fiti binecuvantati si rasplatiti de Domnul!

06/05/13 13:42

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Fiul meu care a terminat a VIII-a sustine examenul de evaluare (25 si 27 iunie). Sper ca voia Domnului sa coincida cu asteptarile si rugaciunile noastre.

24/06/13 23:18

Roxana
membru

Domnul sa-l ajute sa fie cap :) Fie ca Domnul sa-i dea izbanda si asteptam numai 10 :)

25/06/13 08:34

Oblio
membru

Multumesc Domnului pentru ascultarea rugilor noastre, pentru toate bincuvantarile Sale. Multumesc tuturor care mi-ati fost alaturi in rugaciune.

Notele la examenul de evaluare:

Romana:                9,50
Matematica:          10

Media cls. V-VIII:  9,40

Spera sa aiba si el un loc la cel mai dorit liceu din oras.

29/06/13 17:18

Roxana
membru

Slavit sa fie Domnul! Felicitari, Domnul sa-i fie alaturi in continuare!Fiti binecuvantati!

29/06/13 21:25

emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Felicitari! Domnul sa fie cu voi pe mai departe!

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

30/06/13 14:51

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

Oblio a scris:

Multumesc Domnului pentru ascultarea rugilor noastre, pentru toate bincuvantarile Sale. Multumesc tuturor care mi-ati fost alaturi in rugaciune.

wow!Felicitari!

30/06/13 16:08

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

Oblio a scris:

Felicitari! Mult succes baiatului mai departe!:)

30/06/13 20:16

Oblio
membru

Toata lauda este a lui Dumnezeu care se ingrijeste de noi pacatosii. El raspunde nevoilor noastre cu dragoste si har.

Multumesc pentru felicitari si urari... :)

30/06/13 21:32

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Slavit sa fie Domnul pentru notele luate de baiatul vostru.
Domnul sa il faca in continuare cel dintai in toate lucrurile. :)

Oblio a scris:

Toata lauda este a lui Dumnezeu care se ingrijeste de noi pacatosii.

Asta-i tare.
Se ruga unul... Doamne ajuta-ne pe noi pacatosii, ca oricum, nu ai altii mai buni. :D

Ultima modificare de Old (30/06/13 21:55)

30/06/13 21:54

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
Multumesc mult pentru ca m-ati sustinut in rugaciune. Nici nu aveti idee cat de mult a contat pentru mine personal si la nota! Am terminat cu 9,50. :)
Am scris o postare pe blog si in timp ce o scriam m-am gandit si la voi, deci dedicatie ca multumire:
http://peurmelepasilorlui.blogspot.ro/2 ... ultur.html

Va imbratisez cu mare drag.

17/07/13 19:47

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Slava Domnului! Felicitari, Tanara crestina! :)

17/07/13 22:34

Roxana
membru

Felicitari Tanara crestina, Domnul sa-ti dea izbanda in continuare si sa faci voia Lui!

21/07/13 18:32

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
am nevoie sa ma sustineti in rugaciune pentru florin, prea multe probleme pentru un crestin.

26/07/13 20:34

Old
Moderator

giany, Domnul sa lucreze in viata lui florin. Desi nu stiu despre ce este vorba, eu te sustin si ma rog asa la general.

Ultima modificare de Old (26/07/13 20:47)

26/07/13 20:47

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

giany a scris:

am nevoie sa ma sustineti in rugaciune pentru florin, prea multe probleme pentru un crestin.

eu te voi sustine in rugaciune pentru florin.

26/07/13 20:50

giany
membru

cred ca ar trebui sa ne rugam cu totii pentru un lucru important: impotriva atacurilor lui satan si a slujitorilor lui satan la adresa slujitorilor Lui a DOMNULUI DUMNEZEU ATOTPUTERNICUL. sa ii lase de rusine si pe satan si pe slujitorii satanei. AMIN. AMIN. AMIN. rugati-va! satan te poate invinge pe tine crestinule dar nu si pe HRISTOS!

old , imi place versetul de la semnatura, roaga-te lui DUMNEZEU pentru florin si ia ca ghid versetul acela de la semnatura ta. il cunosc pe florin si poate merita. oricum DOMNUL stie mai bine ca mine daca merita sau nu.

Ultima modificare de giany (27/07/13 02:38)

27/07/13 02:28

adriana
membru

Eu imi amintesc ca tocmai pe giany il chema si Florin. In fine...

27/07/13 07:19

Old
Moderator

Se poate. Chiar daca-i el, ne rugam pentru el.

27/07/13 07:20

giany
membru

giany a scris:

cred ca ar trebui sa ne rugam cu totii pentru un lucru important: impotriva atacurilor lui satan si a slujitorilor lui satan la adresa slujitorilor Lui a DOMNULUI DUMNEZEU ATOTPUTERNICUL. sa ii lase de rusine si pe satan si pe slujitorii satanei. AMIN. AMIN. AMIN. roaga-te! satan nu te poate invinge crestinule !

vorba unui vecin: cand esti cu mine esti ca si singur. :)

Ultima modificare de giany (02/08/13 01:40)

31/07/13 18:32

giany
membru

Old a scris:

giany, Domnul sa lucreze in viata lui florin. Desi nu stiu despre ce este vorba, eu te sustin si ma rog asa la general.

multumesc old.

feedback a scris:

eu te voi sustine in rugaciune pentru florin.

multumesc feed-ule :D

adriana a scris:

Eu imi amintesc ca tocmai pe giany il chema si Florin. In fine...

de unde iti amintesti? nu mai tin minte daca mi-am scris pe forum numele.

Old a scris:

Se poate. Chiar daca-i el, ne rugam pentru el.

m-ai dezamagit. una calda , una rece. curat crestin, coane oldica.

01/08/13 15:43

vyolett
membru

Inregistat: 21/08/13
am nevoie de ajutor si sustinere in rugaciune.dupa 3 ani de rugaciuni am reusit sa ma inscriu la facultatea la care mi-am dorit.Cu ajutorul Domnului am terminat primul an la zi pe care mi l-au platit parinti, acum nu mai pot avea sustinerea lor fiindca mai am inca 4 frati la licee.singura mea obtiune ar fi sa intru suplinitor dar nu pot face naveta caci sunt de la tara si nu sunt autobuze sa pot ajunge si la facultate dupa 12.va rog rugati-va impreuna cu mine sa trec si de aceasta incercare.stiu ca Dumnezeul meu Cel viu lucreaza pentru binele nostru. Fiti binecuvantati! AMIN.

21/08/13 16:19

adriana
membru

Pe vremea mea existau si burse sociale.Nu te ar ajuta? sau nu se dau daca nu esti la buget?

Ai putea sa ceri si cazare la un camin, si sa ti gasesti un job in orasul in care inveti.Zic si eu...

Am citit de curand o meditatie cu un batranel, care atunci cand a venit inundatia peste casa lui a respins rand pe rand metodele de salvare(barca, elicopter, etc), pentru ca Dumnezeu il va salva. Revoltat ca el s-a rugat cu staruita  Dumnezeu nu il salva in mod miraculos, i-a cerut socoteala lui Dumnezeu. Atunci... Dumnezeu i-a enumerat toate metodele prin care incercase sa il salveze(prin oameni)...dar El le refuzase.

Nu vreau sa te descurajez dar uneori e important sa fim deschisi sa vedem modul lui Dumnezeu de actiune. Uneori metoda lui de a rezolva un lucru nu coincide cu asteptarile noastre...si cerem un raspuns pe care El ni l-a dat demult.

Poate nu e cazul tau.:)
Concluzia e ca trebuie sa veghem mereu si sa nu ne lasam urechile astupate la Glasul Lui.

Ultima modificare de adriana (21/08/13 16:36)

21/08/13 16:33

SaveOurSouls
membru

Inregistat: 31/07/13
Vyolett, o sa ma rog pentru tine la Dumnezeu, dar din experienta mea de viata facultatea nu te va ajuta aproape deloc decat ca simpla hartie necesara la dosarul de angajare, nu stiu daca merita efortul tau de avea prezenta totala la facultate. Cerintele profesionale practice sunt total diferite de cursurile teoretice inutile de la facultate, acorzi o importanta nemeritata unui sistem invechit si nepractic. Ma uit de multe ori si la medici invata 10 ani ca in final sa recomande aceleasi 10-20 de medicamente pacientilor. De ce crezi ca refuza firmele absolventi de facultate?

Scoala mutileaza personalitatea, dintr-un copil sociabil, deschis, placut ajunsesem o tocilara fara personalitate speriata de contactul cu oamenii pentru ca viata traita printre profesori fixisti si mai ales printre niste carti umplute de inutilitati abstracte formeaza un om golit sufleteste. Si tarziu dupa ce am teminat si facultatea am inteles ca nu m-a ajutat nimic din ce invatasesem la liceu, facultate, toti algoritmii din programare expirati din anii ‘70 nu-mi foloseau in meseria de programare in anii 2000, nu ma angaja nimeni cu teoria din scoala a trebuit sa invat singura programare de pe siturile americane de programare ca sa ma angajez. Si la fel este in toate domeniile nu doar in programare cui folosesc toate nuvelele si romanele violente si deprimante de la ora de limba romana, rezolvarea sistemelor de ecuatii, fizica relativista, reactia la catena laterala, tratatul de la versailles, capitala etiopiei cui folosesc in viata informatiile astea ori inutile ori hiperspecializata(doar in cercetare) ori expirate cand alta este cerinta pe plan profesional? Vei vedea ca teoria scolara nu are nimic in comun cu practica profesionala iar invatamantul este in criza si schimbare in toata lumea si se pune accent pe practica in vreme ce in Romania conteaza doar teoria de asta firmele nici nu angajeaza tineri absolventi pentru ca sunt total nepregatiti de facultati pentru joburi.

Ultima modificare de SaveOurSouls (21/08/13 16:37)

L-am cunoscut pe Dumnezeu la 33 de ani cand m-am aflat fata in fata cu moartea mea, aici e experienta mea: http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 278#228278

21/08/13 16:36

Pagini: 1 ... 32 33 34 35 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la