|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Continuam sa ne rugam pentru adriana( inainte - MRU), pentru ca nu a dat semnal ca s-au rezolvat problemele. Asteptam un semnal daca trebuie sa continuam a ne ruga pentru Tanara Crestina.
De asemenea AndreeaC are nevoie sa fie sustinuta in rugaciune. A avut o operatie de peritonita perforata (daca bine am inteles).
Am putea sa ne rugam ca Ultimul Mohican sa se recunoasca primul pacatos si sa se intosrcs la credinta.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/02/13 18:22
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Multumesc, Old. Nu nu s-a rezolvat inca problema, dimpotriva... Rugati-va, va rog, ca sora mea sa fie intarita si operatia sa fie un succes!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
03/02/13 15:52
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
Old a scris:
Asteptam un semnal daca trebuie sa continuam a ne ruga pentru Tanara Crestina.
|
Durerile de cap le am aproape in fiecare zi, dar sunt de scurta durata si rare pe parcursul zilei. Ametelile au incetat, multumesc lui Dumnezeu. Tiuitul nu m-a lasat nicio secunda, dar macar le aud doar cand e liniste. Junghiurile in coloana, mai sunt, dar apar mult mai rar decat inainte, deci e mai bine. Tiuitul este singurul ce s-a mentinut constant si niciun doctor la care am fost pana acum nu-si poate da seama care este cauza si astfel nici nu am descoperit un tratament pt el. Clar, rugaciunea este cel mai bun tratament posibil. Mai am de mers pe la ceva doctori in urmatoarea perioada. Unul din ei mi-a spus ca de siguranta sa fac si o tomografie cerebrala insa mai vreau sa astept putin, sa mai investighez si altfel inainte sa ma radiez asa mult de buna voie. Venind una dupa alta si la o intensitate mare atunci, cazusem intr-un fel de depresie. Acum sunt mai linistita, mai fericita si incerc sa raman senina prin credinta in Domnul. Multumesc mult ca va rugati pt mine. Chiar apreciez mult.
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
03/02/13 20:24
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
Old a scris:
De asemenea AndreeaC are nevoie sa fie sustinuta in rugaciune. A avut o operatie de peritonita perforata (daca bine am inteles).
|
)Ma amuza ce ai zis tu Old...cu operatia, e peritonita apendiculara si ca sa intelegi ti-am explicat ca a fost apendicul perforat gangrenos si cu puroi doar localizat. Multumesc Domnului ma simt mai bine dupa 3 sapt, ieri am fost externata. Multumesc pentru sustinere.
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
05/02/13 19:00
|
|
Old
Moderator
|
|
Deci ne mai ruagam sau ti-a zis ca esti sanatoasa tun?
Acuma cu diagnosticele ce sa-ti zic? daca ma intreaba cineva maine oricum nu mai stiu, decat daca sriu pe o copiuta si o port la mine.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/02/13 23:18
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Sa ne rugam impreuna pentru toti cei nemantuiti de pe forum, stiu ca multi o fac, dar poate sunt si multi care nu cred, eu o sa va rog sa ne plecam astazi cu totii capetele sau genunchii in fata Domnului si sa spunem o rugaciune pentru ei.Domnul sa le arate dragostea Sa si Lumina Sa.Fiti binecuvantati de Domnul!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
06/02/13 06:21
|
|
Roxana
membru
|
|
FiicaDeRege, cum se mai simte bunicul tau? Tanaracrestina, sa ne mai spui cum te simti si cum merge lucrarea
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
18/02/13 21:34
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Din punct de vedere fizic, e din ce in ce mai rau, dar nu mai e descurajat; zice ca asteapta cu nerabdare sa mearga acasa. Noi nu prea am vrea inca, dar stim ca merge intr-un loc mai bun.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
19/02/13 20:00
|
|
Roxana
membru
|
|
Domnul sa fie cu voi in continuare FiicaDeRege, ne rugam pentru bunicul tau.
|
|
20/02/13 18:38
|
|
adriana
membru
|
|
Azi am aflat ca ziua cea mare este pe 5 martie...Rugati-va impreuna cu mine,va rog, ca totul sa fie un succes, prin care Dumnezeu sa fie slavit!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
24/02/13 16:48
|
|
Roxana
membru
|
|
Amin! Domnul sa lucreze spre Slava Numelui Sau!
|
|
24/02/13 17:04
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
emma_mada a scris:
Cand iti amintesti, poti sa te rogi si pentru mine. Nu ma supar daca o mai fac si altii. |
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
28/02/13 12:35
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Bunicul meu a plecat spre locurile unde e vesnic soare. Rugati-va pentru familia mea, cand va aduceti aminte de mine.
Ultima modificare de FiicaDeRege (28/02/13 23:36)
|
|
28/02/13 23:35
|
|
Roxana
membru
|
|
Domnul sa fie cu voi si sa va intareasca, sa va reannoiasca puterile
|
|
01/03/13 00:03
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
Ah, grea experienta! Domnul sa va dea putere, mai ales la gandul ca va veti revedea intr-o zi.
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
01/03/13 11:28
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
FiicaDeRege a scris:
Bunicul meu a plecat spre locurile unde e vesnic soare. Rugati-va pentru familia mea, cand va aduceti aminte de mine. |
Eu am aflat de la mami ca a murit, ca mi-a spus ca merge la inmormantare. E o grea incercare pentru familie, dar sufletul e mai linistit ca stim ca este in ceruri acum. V-am adus si pe voi inaintea Domnului in rugaciune >:d<
Ultima modificare de tamarta (03/03/13 04:18)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
03/03/13 04:17
|
|
Roxana
membru
|
|
Adriana, Domnul sa fie cu voi maine!
|
|
03/03/13 15:05
|
|
adriana
membru
|
|
Aaa...se pare ca Dumnezeu are alt plan. Nepoata mea afacut otita si deocamdata planurile s-au amanat.
|
|
03/03/13 18:00
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
tamarta a scris:
Eu am aflat de la mami ca a murit, ca mi-a spus ca merge la inmormantare. E o grea incercare pentru familie, dar sufletul e mai linistit ca stim ca este in ceruri acum. V-am adus si pe voi inaintea Domnului in rugaciune >:d< |
Da, au fost si parintii tai azi. Intr-adevar, este o mare mangaiere sa stim ca e acolo unde a tanjit sa ajunga.
Multumesc tuturor pentru rugaciuni! El este cu adevarat Dumnezeul oricarei mangaieri.
|
|
03/03/13 19:24
|
|
Old
Moderator
|
|
Fiica, Domnul s afie cu voi in continuare!
adriana, Domnul sa lucreze dupa voia Sa!
|
|
03/03/13 21:31
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Va rog, rugati-va pentru familia unei fete de la noi de la biserica. Ea provine dintr-o familie de religie ortodoxa, si ea s-a botezat duminica trecuta la noi, in ciuda impotrivirii parintilor ei. Acum ei nu mai vorbesc cu ea, tatal ei a injurat-o, i-a spus sa isi ia lucrurile si sa plece. Ea e distrusa emotional. De cateva zile nu mai mananca, e la pamant. E o incercare mare pentru ea, si e greu sa ramai alaturi de Domnul in conditiile astea. Domnul sa o tina langa El, iar pe parinti sa ii cerceteze.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
11/03/13 18:53
|
|
Roxana
membru
|
|
Domnul sa-i fie alaturi si sa o intareasca, sa o tina pe calea Lui.Ar fi foarte bine pentru ea daca ati sustine-o benny.Are nevoie de incurajari sa poata fi puternica sa tina piept acestor uneltiri.Daca nu va avea un mediu crestin, un sprijin tare in care sa nadajduiasca, cu siguranta va ceda presiunilor.Ne rugam pentru ea!
|
|
11/03/13 19:36
|
|
Old
Moderator
|
|
adriana a scris:
Aaa...se pare ca Dumnezeu are alt plan. Nepoata mea afacut otita si deocamdata planurile s-au amanat. |
Adriana, ne aduci noutati despre nepoata ta? Cum a lucrat Domnul?
|
|
28/04/13 01:09
|
|
adriana
membru
|
|
A fost operata pe 1 aprilie si acum este in plin proces de recuperare. Malformatia a fost mai complexa decat au aratat investigatiile si a fost in mare masura rezolvata chirurgical.
Multumesc celor care au sustinut-o in rugaciune!
|
|
28/04/13 11:51
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|