|
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
Oblio a scris:
Astăzi soţioara mea va trece printr-o operaţie de deviaţie de sept (probabil în jur de ora 9). Ştiu că cei care ve-ţi citi îmi veţi fi alături cu un gand de rugăciune către Tatăl, de aceea vă mulţumesc de pe acum. |
Domnul sa fie cu sotia ta,ne vom ruga pentru ea.
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
14/05/12 08:25
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
jezzy a scris:
Luni am un examen destul de important pentru cariera mea, ca sa zic asa.Mi-ar prinde bine daca v-ati aduce aminte de mine cand va rugati.Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru pana atunci, dar puteti sa va setati un reminder pe telefon, cam pe la 9, asa Sper sa revin cu vesti bune! |
Domnul sa fie cu tine la acest examen,ne vom ruga pentru tine.
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
14/05/12 08:26
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Multumesc inca o data tuturor celor care mi-ati fost alaturi in rugaciune. Totul este bine.
jezzy, asteptam vesti bune si de la tine.
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
14/05/12 17:03
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
jezzi, ce ne spui?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
14/05/12 18:32
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
Jezzy, cum a fost la acel examen?
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
15/05/12 21:05
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Jezzy, nu mai dai semne de viata? Examenul te-a dat gata si nu mai poti zice nimic... Acum prea ne ti in suspans...
Ultima modificare de march (15/05/12 21:09)
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
15/05/12 21:09
|
|
march
membru
|
|
felyy a scris:
...maine am examen... | Spor la invatat si Domnul sa fie cu tine! Iti tinem pumnii!
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
23/05/12 18:48
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
march a scris:
felyy a scris:
...maine am examen... | Spor la invatat si Domnul sa fie cu tine! Iti tinem pumnii! |
Domnu sa fie cu tine, sa te lumineze si sa iti aduca de aminte tot ce ai invatat!
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
23/05/12 21:57
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Multumesc....am stiut tot tot...exact ce am invatat mi-a picat nu imi aduc aminte de cand sunt in facultate, masterat sa fi stiut chiar tot perfect...au fost probleme deci puteam gresi numai la formule si calcule...dar nu am gresit, asa ma bucur
multumesc inca o data!!
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
24/05/12 13:07
|
|
march
membru
|
|
Ma bucur ca a fost bine. Nu ne multumi noua, Domul e Cel care te-a ajutat. Fii binecuvantata!
|
|
24/05/12 13:59
|
|
march
membru
|
|
Eu am maine concursul pentru care am invata zilele astea, va rog mult sa va rugati si petru mine
|
|
08/06/12 18:26
|
|
Old
Moderator
|
|
Domnul sa fie cu tine!
Sa ne spui ce ai facut, cat ai stiut, ce nota ai luat!
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/06/12 23:06
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Lasa la la caldura mare agitatia termica crestie deci si energia adica stii mai multe
|
|
09/06/12 17:04
|
|
Lucica
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Am si eu o intentie de rugaciune... inca nu mi-am gasit nimic de lucru (desi am cautat f mult) si sunt si la facultate, dar inca nu am platit o rata si imi doresc f mult sa continui. Cineva s-a oferit sa ma ajute dar imi e f greu sa accept ajutorul de la acea persoana desi pana la urma voi accepta dar tot aman momentul in care sa iau o hotarare pt ca e o hotarare grea pt mine. In afara de asta acasa nu mai avem aproape nimic si sunt cateva pers care mi-ar putea da sau imprumuta bani dar nu pot continua asa la nesfarsit. va rog rugati-va pt mine ca sa-mi gasesc ceva de lucru si sa pot continua facultatea.
Ultima modificare de Lucica (01/07/12 14:18)
|
|
01/07/12 13:52
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
O sa ma rog pentru tine, Lucica.
|
|
02/07/12 10:37
|
|
Lucica
membru
|
|
Multumesc
|
|
02/07/12 11:31
|
|
Oblio
membru
|
|
Domnul să audă şi să răspundă aşteptărilor şi nevoilor tale! Îţi vom fi alături în rugăciuni, Lucica.
Atenţie la ajutorul deja oferit şi la deciziile pe care le iei. Poate fi tocmai modul în care Domnul începe să răspundă. E bine să-ţi verifici motivele care stau în spatele reţinerilor mai ales înainte de un eventual refuz.
Ultima modificare de Oblio (02/07/12 15:45)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
02/07/12 15:28
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Faca-se Voia Domnului in viata ta Lucica .Domnul sa te tina pe Calea Lui si sa-ti dea intelepciune si indrumare in alegerile ce le ai de luat!Fii binecuvantata!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
02/07/12 20:50
|
|
Lucica
membru
|
|
Oblio a scris:
Atenţie la ajutorul deja oferit şi la deciziile pe care le iei. Poate fi tocmai modul în care Domnul începe să răspundă. E bine să-ţi verifici motivele care stau în spatele reţinerilor mai ales înainte de un eventual refuz. |
Trebuie sa invat sa fiu mai smerita
|
|
03/07/12 18:28
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Cat de curand(nu stim inca data exacta),va fi operata nepotica mea pe cord deschis in Bucuresti. Are o dubla malformatie care i-a fost depistata doar acum cateva saptamani. V-as fi recunoascatoare daca va veti ruga impreuna cu mine pentru reusita operatiei.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
22/09/12 17:12
|
|
Old
Moderator
|
|
Sa ne tii la curent si cu data. Eu vreau sa te ajut cu rugaciune.
|
|
22/09/12 20:02
|
|
Oblio
membru
|
|
Of MRU, Domnul să-i dea tărie şi să-i uşureze suferinţa!
|
|
22/09/12 22:18
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
MRU a scris:
Cat de curand(nu stim inca data exacta),va fi operata nepotica mea pe cord deschis in Bucuresti. Are o dubla malformatie care i-a fost depistata doar acum cateva saptamani. V-as fi recunoascatoare daca va veti ruga impreuna cu mine pentru reusita operatiei. |
Domnul sa lucreze ! Te sustin in rugaciune, Domnul sa o ajute sa treaca cu bine peste operatie si sa o vindece!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
23/09/12 17:35
|
|
march
membru
|
|
As vrea sa va rugati si pentru biserica mea, va urma o saptamana de evanghelizare si Domnul sa dea o trezire spirituala in biserica noastra, sa se intoarca cat mai multe suflete la El.
le: MRU, ce mai face nepotica ta? E totul bine?
Ultima modificare de march (27/09/12 19:04)
|
|
27/09/12 19:03
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|