|
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
o familie care au avut 3 copii,si cel mic,doar de 2 anisori,a sarit in spatele masinei,cand tatal sau dadea in spate,l-a calcat,si in drum spre spital a decedat.A ramas o familie sfasiata de durere.Va rog mult,sa ne rugam pentru aceasta familie.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
24/07/07 16:16
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Amin!
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
24/07/07 17:22
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
of...daca m-as apuca eu acum sa scriu cate motive as avea.... sunt atat de multe lucruri in care as avea nevoie de sprijin in rugaciune... dar cel mai mult am nevoie de putere si rabdare..si de credinta cat mai multa
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
30/07/07 20:12
|
|
mihaella
+
|
|
Increde-te in Domnul din toata inima ta si El va lucra! Domnul sa te binecuvinteze Tamara!
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
30/07/07 21:25
|
|
tamarta
membru
|
|
Amin...si pe tine Mihaela. stiu ca El lucreaza. Avem un Dumnezeu mare care nu sta nepasator, de aceea indraznesc sa-I cer lucruri mari cum ar fi...sa o aduca pe mama inapoi acasa, sanatoasa, pe fratii mei sa-i aduca pe drumul cel bun, pe tata sa-l intoarca unde a fost candva, la El, sa o vindece pe sora mea... sa ma ajute pe mine...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
31/07/07 09:06
|
|
Sarah
membru
|
|
tamarta4jc,ma rog pentru tine,si sunt convinsa ca Dumnezeu are un timp in care va raspunde rugaciunilor tale,in cel mai minunat mod posibil.Dumnezeu sa te tina puternica,si tare in Bratul Sau!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
31/07/07 17:06
|
|
tamarta
membru
|
|
stiu ca o va face. stiu ca nu ma va lasa, ca nu va ingadui mai mult decat pot duce desi eu spun de multe ori ca nu mai pot.... multumesc mult Sarah acum vreau sa multumesc tuturor celor care s-au rugat pt mama mea... I-a dat drumul acasa din spital ca nu mai aveau loc unde sa o tina, mai ales ca nici nu mai aveau ce sa-i faca la spital, si dragostea cu care am ingrijit-o a ajutat-o sa-si mai revina. acum poate vorbi, desi inca depinde de cineva. acum este copilul meu. mancat, spalat, tratament..si tot asa... poate va cer prea mult..rugati-va in continuare. Imi este foarte greu. Acum si Damaris(sora mea) dar si mama depind de mine in fiecare clipa... fii binecuvantati..El va va rasplati intr-o zi..daca nu aici pe pamant va fi sigur sus in ceruri
|
|
02/08/07 09:24
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Dumnezeu iti va rasplati pentru tot ce faci pentru familia ta, Tamara. Dumnezeu sa te binecuvinteze cu o inima plina de bucurie si sa intareasca in fiecare clipa. Ma rog si eu pentru tine si familia ta.
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
02/08/07 15:11
|
|
ch_girl
membru
Inregistat: 13/08/07
|
|
Va rog foarte mult sa va rugati si pentru cazul meu.Eu vreau sa ma pocaiesc si ma rog Domnului sa le dea parintilor mei putere sa ma inteleaga.Domnul sa fie cu voi!
Ultima modificare de ch_girl (13/08/07 23:39)
_______________________________________ Nimic fara Dumnezeu:)
|
|
13/08/07 23:33
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Sa ne rugam pentru unchiul credincios al Danei21 care a suferit un accident si acum este in coma la spital.
|
|
16/08/07 17:23
|
|
dora27
membru
Inregistat: 14/08/07
|
|
sa ne rugam pentru toti tinerii crestini........pentru ca suntem mereu expusi ispitelor si tentatiilor din lumea acesta, iar in sufletele unora se dau lupte puternice intre firea pamanteasca si cea duhovnicesca. Sa na ajute Dumnezeu sa ramanem ai Lui!!! (rugati-va si pentru mine).
_______________________________________ "Eu zice Domnul te voi invata si iti voi arata calea pe care trebuie sa o urmezi......"
|
|
16/08/07 18:59
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
si pt mine
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
16/08/07 19:09
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Un e-mail primit de tanarcrestin :
"Buna, Te rog din toata inima sa citesti cu maxima seriozitate ceea ce urmeaza sa-ti spun... Nu stiu cati dintr voi stiti ce se intampla cu Ramona Ciobanu ( colega mea de liceu, tovarasa mea de misiune in Moldova si iubita mea sora in Domnul! Ea s-a intors de curand din Africa dupa o misiune de 3 luni in sate unde a lucrat cu copii, a evanghelizat..si a platit un pret pe care nu multi dintre noi suntem gata sa-l platim.... De curand a inceput sa aiba dureri in piept si stari de sufocare...A fost internata de urgentza la Timisoara si doctorii nu sunt siguri ce se petrece cu ea...Au gasit o tumoare si au extirpat tesuturi moarte si puroi din corpul ei...! In momentul in care eu va scriu randurile astea eu sunt in Wendover USA...si au trecut cam 30 de minute de cand am vorbit la telefon cu ea la Timisoara. Am plans impreuna si am incurajat-o amintindu-i ca Domnul nu-si uita copii.... Am nevoie de tine in lupta asta...O iubesc pe Ramona cu toata inima mea....Nu pot sa-mi imaginez viatza fara o sora ca ea...De multe ori vorbeam despre cum eu o sa fiu un pastor intr-o biserica mare si ea va fi directorul meu de misiune...O iubesc asa de mult... Te rog roaga-te pt ea.....impreuna cu mine! Te rog spune-le fratilor din biserica sa se roage pe Ramona Ciobanu, misionara din Africa care acum e pe patul de moarte... Te rog trimite mesajul asta tuturor din lista ta de prieteni, oameni pe care ii sti oameni ai rugaciunii.....Trimite mesaje.. Fa ca suferintza Ramonei sa fie auzita.....si intreaga comunitate de tinerii crestini sa se roage pt ea.... Aici am nr de ei de tel din Romania: 074-255-6186....nu o suna, e prea obosita, dar trimite-i un mesaj de incurajare....de inbarbatare... Iti multumesc mult pt suport... Domnul sa te binecuvinteze pt rugaciunile tale pt Ramona.... Cu dragoste din USA, FLAVIUS ILIONI happyfl2000@yahoo.com "
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/08/07 15:39
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Sa ne rugam pentru Tamarta4jc pentru mama ei care este in spital si starea ei este foarte grava si pentru tatal ei care inca nu si-a revenit dupa accident. Sa ne rugam pentru fratii ei sa fie alaturi de ea! Sa ne rugam pentru ea pentru putere si rabdare si pentru calauzire de la Domnul.
Ultima modificare de sunshine (25/08/07 23:21)
|
|
25/08/07 23:19
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Cred ca ar fi o idee buna ca sa spunem la toate grupele de rugaciune.
Tamarta4jc, eu ma rog pentru tine si cred ca Dumnezeu te va ajuta. Domnul sa te intareasca.
Ultima modificare de Joseph7 (27/08/07 01:51)
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
27/08/07 01:50
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Eu am trimis deja mail grupei mele. E o idee foarte buna, Joseph. Si, Tamarta, ma alatur si eu celor care se roaga pentru tine si ma rog ca Dumnezeu sa-ti raspunda si sa-ti dea putere sa nu te descurajezi, din contra, sa mergi inainte cu optimism si curaj!
|
|
27/08/07 23:37
|
|
Sarah
membru
|
|
mi-e inima franta,luni,intr-un accident teribil de motocicleta,a murit un tanar sot si tata,din Biserica noastra,va rog mult sa va rugati pentru Alina,care la 24 de ani a ramas vaduva,si pentru fiul sau Noah de doar 1 an,ramas orfan de tata.Dumnezeu sa le poarte de grija,si sa le mangaie inimile. Va multumesc mult.
|
|
29/08/07 18:58
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ma gandeam ca reincep examenele si sa ne rugam pt justdoit ,la UVT luni incep sper ca nu ma bag unde nu trebe :P
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/09/07 20:23
|
|
adelynutza
membru
Inregistat: 04/09/07
|
|
rugatzi'va si pentru mine ! ... in octombrie am de gand sa ma botez, si sper din suflet ca Domnul sa ma invetze kum sa traiesc pt el, si sa constientizez faptul k tot ce am apartzine LUI. Sper k Domnul sa ma ajute sa iert mai mult, si sa nu'mi fie frica de ziua de maine !
rugatzi'va va rog si pt tatal meu:((...sa inteleaga cuvantul, si sa nu mai fie impotriva pocaintzei...
multzumesc din suflet. ade.
|
|
04/09/07 18:13
|
|
mihaella
+
|
|
Ma bucur pentru tine ade si pentru hotararea pe care ai luat-o! Nu te teme de ziua de maine, El ii poarta deja de grija... lasa teama si ingrijorarea , increde-te in El ! Fi binecuvantata!
|
|
04/09/07 18:32
|
|
tamarta
membru
|
|
va multumesc mult pt rugaciunile voastre. am lipsit un timp de pe TC, pt ca situatia din familia m-a obligat sa fac asta... mama e mai bine, tata si-a revenit dupa accident..si eu sunt mai bine....
|
|
05/09/07 18:52
|
|
adelynutza
membru
Inregistat: 04/09/07
|
|
ms mult mihaella! asa voi face! .. stiu ca EL pregateste ce'i mai bun pt mine... si pana acum putzin timp ma ingrijoram mereu pt ziua de maine ... dar acum las totul in mainile Tatalui ... si e mult mai bine 
|
|
05/09/07 18:58
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
ne bucuram sa stim ca situatiile din familia ta se imbunatatesc... era si normal! doar ne-am rugat pentru tine. Domnul cu tine si cu cei dragi tie, in continuare! Bine ai revenit! 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
05/09/07 19:00
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
in afara de sweet andra ,mihaella si _benny_ care mai dati bacu anu asta ? Vreau sa ma rog pt voi si imi trebe nume ,daca vreti ... sau daca sunteti care dati capacitatea sau licenta 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/09/07 18:04
|
|
mihaella
+
|
|
Frumos RainSong! Multumesc mult si D-ul sa-ti rasplateasca ! Eu stiu doar de justdoit ca are marti niste examene..sa ne rugam si pentru el 
Ultima modificare de mihaella (07/09/07 18:13)
|
|
07/09/07 18:12
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|