|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 36 |
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Sunt alaturi de tine, Magdy. Dumnezeu sa-ti ghideze pasii si sa-ti dea pacea Sa!
|
|
18/03/07 21:04
|
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
am luat botezul in apa!! multumesc ptr rugaciuni!! si de acum va rog sa va rugati mai mult ptr mine! 
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
21/03/07 07:48
|
|
Gulliver
membru
Inregistat: 26/03/07
|
|
Citind acest topic ma face sa tresar de bucurie ca pe lumea asta exista si oameni ca voi.
|
|
26/03/07 22:31
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Pace voua dragilor! As vrea sa va rugati si pt mine. Dumnezeu sa ma caluazeasca si sa vad voia Lui cu privire la o decizie care trebuie sa o iau. Va multumesc! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
27/03/07 00:24
|
|
monica
membru
|
|
Asher, esti notat pe listuta mea. Fie ca Dumnezeu sa te calauzeasca, sa-ti dea pacea Sa si sa te ajute sa iei o decizie dupa voia Sa!
Ultima modificare de monica (27/03/07 08:43)
|
|
27/03/07 08:40
|
|
monica
membru
|
|
Felicitari, Mirela, ma bucur mult pentru tine. Increde-te mereu in El, e sursa noastra de pace, bucurie, speranta! Multa binecuvantare!
|
|
27/03/07 08:43
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Va rog foarte mult sa va rugati pentru mine si fam.mea,avem nevoie de intelepciune , rabdare si putere sa mergem inainte prin problemele prin care trecem.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
13/04/07 04:48
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
|
17/04/07 22:12
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Multumesc pentru informatii. Este un eveniment tragic si este bine sa plangem cu cei ce plang.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
17/04/07 22:25
|
|
monica
membru
|
|
Imi pare rau pentru accident, sunt alaturi de voi si de toti cei care se roaga pentru acesti tineri.
|
|
18/04/07 12:09
|
|
monica
membru
|
|
Biserica anglofona THE WELL, impreuna cu diverse biserici si asociatii, organizeaza SERVE THE CITY BRUXELLES, o actiune de slujire a persoanelor care au nevoie de o mana intinsa (orfani, refugiati, emigranti, batrani si a altor oameni aflati in nevoi din oras). "Ii cunoastem dupa nevoile lor. Ce-ar fi daca le-am cunoaste numele?" Evenimentul va avea loc intre 30 iunie -9 iulie 2007, stati cu ochii pe site pentru detalii: http://www.servethecity.be/ Sa ne rugam pentru: - organizare; - voluntari: sa fie cat mai multi doritori care sa se implice in activitati; - intelepciune, calauzire, perseverenta pentru organizatori; - inimi schimbate si aduse la Isus; - personal, imi doresc sa invat sa slujesc altora din toata inima si sa fim lumini intr-o lume care, parca, nu mai stie sa se bucure si care, desi a auzit vorbindu-se despre Dumnezeu, alege sa-I nege puterea si, mai ales, dragostea LUI pentru noi pe care El a dovedit-o prin Isus. Va multumesc.
Ultima modificare de monica (18/04/07 12:15)
|
|
18/04/07 12:09
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
http://amedeia.wordpress.com/2007/04/17 ... /#comments
Dumnezeu a ascultat rugaciunile, dar e nevoie de sprijin in continuare !!! Rugati-va neincetat !!!
|
|
19/04/07 11:58
|
|
monica
membru
|
|
Azi, 7 mai 2007, e Ziua mondiala a copiilor ramasi orfani din cauza SIDA. In fiecare 15 secunde un copil isi pierde unul dintre parinti din cauza SIDA... Asociatia FXB (http://www.afxb.org/fr/FXBinAction/orphansday.html) ii reprezinta pe milioanele de copii, ramasi fara parinti, prin aceasta initiativa mondiala de solidaritate si sensibilizare a publicului larg. Puteti semna declaratia Campaniei: "Imi ridic vocea!": http://www.7mai.org/fr/index.php?link=signin Si, mai ales, ii puteti mentiona in rugaciune pe acesti copilasi care merita o soarta mai buna.
Ultima modificare de monica (07/05/07 12:51)
|
|
07/05/07 12:42
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
poate suna absurd ,dar ar fi dragut sa ne rugam pt 19 mai cand veti merge la referendum si pt 17-18 mai cand se va intalni cultul baptist pt alegeri de presedinte etc ca Dumnezeu sa aleaga prin noi omul potrivit 
Ultima modificare de our hearts hero (09/05/07 21:36)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/05/07 21:08
|
|
Joseph7
membru
|
|
Nu cred ca suna straniu, ci mai degraba arata ca te gandesti la viitorul tarii. Dai dovada de maturiate (in privinta asta) .
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
09/05/07 21:17
|
|
monica
membru
|
|
Cu ocazia celei de-a 6 editii a ZILEI INTERNATIONALE A COPIILOR DISPARUTI de azi, 25 mai 2007, va invit sa ne unim in rugaciune pentru toti copiii disparuti si pentru familiile lor, in special pentru Madelaine MCCANN (disparuta in 3 mai 2007, in Portugalia) si pentru Dilan PULZONETTI (disparut in 30 august 2006, in Belgia). Informatii despre asociatia care organizeaza aceasta manifestare gasiti aici: http://www.childfocus.be/fr/index.php
|
|
25/05/07 13:46
|
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
monica, multumesc pentru urari! va rog mult sa va rugati acum pentru mine penntru ca sunt intr'o sintutatie in care ma simt blocata... nu stiu cum sa trec mai departe si vreau domnul sa ma lumineze, sa imi vorbeasca...sa stiu ce sa fac... va rog mult sa va rugati pentru mine:( multumesc mult si domnul sa va binecuvinteze cu viata vesnica, scopul nostru ...
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
13/06/07 09:40
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
april a scris:
Invitatie la rugaciune : " Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit " ! |
april... revin ... cine e neprihanit ca io sincer nu-l vad pe niciunul...de pe lumea asta...oi fi eu chior...
Joseph... io am mai scris ca totul e conditionat...e legat de CREDINTA in EL... dar de unde stii ca tu ai CREDINTA ADEVARATA... io nu pot sa aflu asa ceva!!! tu cum ai facut sa descoperi ca ai??? io zic ca de la a spune ca avem CREDINTA si pana la a avea e drum lung omule, si nu lung, enorm de imens si imposibil de lung ... alta distanta nu am gasit, dar sunt altele si mai mari... si in final vin cu o afirmatie : tre sa fie si un final al imposibilului...
Ultima modificare de giany_v (16/06/07 21:08)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
16/06/07 20:30
|
|
Joseph7
membru
|
|
giany, suntem neprihaniti prin credinta in Isus Cristos. Daca tu crezi ca vei vedea un om neprihanit pe pamantul asta prin faptele lui proprii, atunci iti doresc multa rabdare, indelunga rabdare si sa treci usor peste dezamagirea care iti va cuprinde inima ta . Daca tu te poti vedea neprihanit in acest fel, atunci poti astepta si de la altii sa reuseasca sa fie curati si sfinti prin puterile lor. Daca nu, ingaduie si treci cu vederea peste defectele pe care le vezi la fiecare dintre noi. La fel incerc si eu sa fac
Si pentru ca tot suntem la capitolul asta al neprihanirii, imi cer scuze pentru ca am fost mai dur cu tine in ultimele zile. Am fost si eu apasat si am uitat pentru o clipa ca si eu doresc ca cei din jurul meu sa aiba rabdare cu mine atunci cand gresesc sau nu le convine ceva la mine. 
Spor la postat, dar mai la subiect si considera-i si pe cei ce vor citi mesajele tale atunci cand scri ceva, chiar daca tie ti se pare ca este mesajul este foarte adevarat . Si prezentarea conteaza, felul in care te adresezi cuiva .
Ultima modificare de Joseph7 (16/06/07 21:03)
|
|
16/06/07 21:01
|
|
giany
membru
|
|
dragi oameni , am nevoie de rugaciune pentru un prieten si pentru giany_v., sincera, sa spuna fiecare dintre cei ce doresc ceva de la viata pentru acestia de mai sus. sa invatam sa multumim noua in primul rand si sa nu uitam de unde vin toate. rostiti in voi aceasta rugaciune. multumesc 
Ultima modificare de giany_v (25/06/07 20:54)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
24/06/07 17:39
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Am cunoscut un baiat care are o poveste de viata cam naspa ... ii dintr-o familie de penti ,inainte mergea si el la bise ,dar acu nu mai are nici o treaba ,cel putin pana sa vina la confe ... fumeaza ,si nu se poate lasa de asta ,a incercat de cateva ori dar degeaba .Tatal lui desi e penti ,ii mai rau poate decat unul din lume ,ceea ce il "distruge" mult ... are ceva probleme si cu un fost prieten ... si ii e greu sa vorbeasca despre problemele lui ,dar cred ca nici nu prea are cu cine ... am vb ceva cu el si am ramas surprinsa de multe chestii . Si acum la confe cred ca Dumnezeu i-a vorbit ,chiar daca nu clar ,el a auzit ceva soapte Ideea e daca vreti sa va rugati pt el sa se lase de fumat ,a inceput de azi sa incerce din nou ;sa isi rezolve problemele cu familia si sa isi gaseasca din nou pacea si niste prieteni care chiar is copii de Dumnezeu ;sa mai gaseasca si o persoana cu care sa poate vb deschis si sa nu ii fie rusine fata de colegi ,de fostii prieteni (sa speram ca vor fi fosti) ... na ,fratele lui a rugat o groaza de persoane sa se roage pt el ,dar cam nimic ... oricum io cred ca daca va rugati si voi ,la conferinta din august il voi vedea schimbat + ca o sa imi aduca sucul promis daca reuseste Multumesc 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/06/07 19:58
|
|
giany
membru
|
|
ce frumos ar fi daca am reusi sa renuntam la a ne mai face rau oamenii intre noi ... sa ne luptam cu noi insine si sa invinga binele din noi multumesc   
Ultima modificare de giany_v (26/06/07 21:04)
|
|
25/06/07 12:28
|
|
monica
membru
|
|
Vreau sa va multumesc personal tuturor celor care ati sustinut proiectul SERVE THE CITY in rugaciune. Iata cateva din concluziile evenimentului din acest an: - 300 de voluntari; - 30 de proiecte; - o ocazie de a sluji celorlalti fara a astepta nimic in schimb si oportunitati concrete si neagresive de prezentare a propriei credinte in Dumnezeu; - 1500 de oameni prezenti la festival si concert sambata, 7 iulie 2007; - convingerea ca Serve the City trebuie sa continue si in timpul anului cu sprijinul voluntarilor locali. Puteti vedea mai jos niste poze si sa va faceti o idee despre impactul proiectului in comunitatea multiculturala din Bruxelles: http://www.rogierbos.eu/galleries/STC_Brussel_2007/
|
|
20/07/07 13:53
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Daca vreti sa va rugati pentru mine caci simt ca m-am indepartat putin de Dumnezeu! El sa ma ridice si sa-mi dea din nou putere, credinta si dragostea dintai! Domnul sa va rasplateasca!
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/07/07 18:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|