TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Cum ai aflat de tanarcrestin ? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 9
Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07

la fille de Dieu a scris:

Buna tutuor...eu de cateva saptamani am dat la intamplare de acest site si mi s-a parut constructiv si frumos.........asa ca FITI BINECUVANTATI!!!

Bine ai venit!!! Speram sa te simti bine cu noi,si Spor la POSTAT!!!! :)

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

28/01/08 19:51

la fille de Dieu
membru

Inregistat: 28/01/08
merci mult pentru primire sarah :)
Domnul sa te binecuvanteze!!!

28/01/08 19:58

MIDIAN
membru

Inregistat: 31/01/08
+ARCHANGEL+ e de vina :)

31/01/08 00:47

Site web  
monica
membru

Inregistat: 16/03/05
Bine ai venit, Fille de Dieu, avem aceeasi locatie, sper ca te-ai adaptat
si-ti place in Belgia.

31/01/08 22:31

ionel07
membru

Inregistat: 31/01/08
il caut pe bunul dumnezeu am nevoie de el,nu mai pot singur in lumea asta care este plina de cenusa si fum.Asa am gasit pagina voastra care sper,sa ma ajute in intarirea credintei fata de dumnezeu.Domnul sa va binecuvinteze.

01/02/08 00:46

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
bine ai venit, ionel07. Dumnezeu sa te lumineze si sa iti raspunda la cautari!!

01/02/08 01:18

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Numa' să nu-ţi pui încrederea prea mult în oameni în general, şi în oamenii de aici în particular. Pune-ţi încrederea în Domnul, şi recunoaşte-L pe El în toate căile tale, şi El îţi va pune la dispoziţie diverse instrumente, printre care posibil şi acest site sau altele, cu care să te ajute tot El, să te apropii de El. El în toate!

Nu vreau să pară fraze sforăitoare, sau lucruri venite din partea unuia care e super spiritual şi face aşa 24/7. Poate nu fac nici 1%. Dar asta încerc. Asta e calea pe care trebuie să încercăm să mergem. Hai şi tu cu noi!

01/02/08 09:13

Site web  
pesciolino
membru

Inregistat: 23/07/08
Eu am deja o saptamana de cand v-am descoperit,si vad in viata mea gasesc mai multa ravna pentru Cuvant...sunt multe lucruri noi..."Numai sa nu te increzi in oameni..."

Ultima modificare de pesciolino (03/08/08 01:32)

31/07/08 02:03

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
de tanarcrestin am afat intr-un mod ciudat; voiam sa ma inscriu in mai multe forumuri ortodoxe; culmea-desi ma inscriam nici un forum nu imi dadea acceptul:D m-am suparat rau de tot si am spus sa vad ce mai este pe aici; sincer, am testat sa vad cat de repede se da "accept-ul" si...a mers.

02/08/08 16:37

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
ne bucuram ca te-ai integrat atat de repede :)

02/08/08 23:41

gabisara
membru

Inregistat: 03/09/08
Domnul sa va binecuvinteze.
Eu am dat peste acest side din intimplare, da fapt am citit cärtile adevarul crestin, apoi am cautat intruna un chat crestin si iata-ma ca v-am gasit.
De astzi m-am inregistrat si eu. am observat ca discutiile sint chiar interesante.

03/09/08 18:32

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
gabisara Welcome!!
Spor la postat! :)

03/09/08 19:05

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Bun venit gabisara, Domnul sa te binecuvinteze si pe tine si sa petreci un timp frumos pe acest forum :)

Sa fiu ontopic spun si eu cum am ajuns pe tanarcrestin (asa in mare ca e mult de atunci ;) ):   cautam si eu situri crestine si cred ca al III-lea pe care am intrat a fost acesta....m-am inregistrat dupa un timp (stiam pe cineva, era logat pe numele lui si mi-am amintit de el...) da, cam asta a fost toata istoria, recunosc ca daca nu stiam pe nimeni slabe sanse sa ma fii inregistrat :D

03/09/08 21:26

diana.m
membru

Inregistat: 17/07/07
imi amintesc si eu ca o prietena mi-a dat link sa citesc o gluma de pe tanar crestin , dar a durat ceva timp pana m-am inregistrat. Eu nu cunosteam pe nimeni, stiu insa ca m-am inregistrat exact cand faceam 2 ani de la botez.

03/09/08 23:41

abelusca
membru

Inregistat: 20/03/08
Am facut cunostinta cu www.tanarcrestin.net  prin intermediul unei prietene (TanaraCrestina),unde mi-a recomandat sa ma inscriu si na...oleee uite pe aici in prezent postand :D

Ultima modificare de abelusca (04/09/08 20:47)

04/09/08 20:45

Site web  
alina
membru

Inregistat: 24/08/08
intr-o zi am mers la o fata crisstina si era pe tanarcrestin ..
am vazut ca este interesant si m-am inscris si eu :)
:D God bless you! :D

04/09/08 22:00

caryna
membru

Inregistat: 08/10/08
buna! eu cautam muzica crestina!! si de acolo...am gasit tanar crestin ...va stiu de ceva timp... dar acum e prima oara cand va scriu va pup!

08/10/08 13:56

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Bine ai venit, caryna! :) Spor la citit (vei afla multe lucruri interesante :)  ) , dar şi la postat! ;)

08/10/08 14:05

felyy
membru

Bun venit caryna!! Spor la postat! :):)

Ultima modificare de felyy (08/10/08 14:12)

08/10/08 14:11

marianb
membru

Inregistat: 27/08/08
stiam de foarte mult timp de acest site, am intrat de multe ori pe situl  tanarcrestin.net dar ca vizitator si acum cateva saptamani  nu stiu cum de m-am avut ce face si m-am inregistrat, dar asta e acum numai conteaza
d c cineva are ceva impotriva sa imi spuna, imi pot sterge si contul :D:))

Ultima modificare de marianb (09/10/08 13:29)

Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.

http://marianescu.blogspot.com

09/10/08 13:26

felyy
membru

marianb a scris:

d c cineva are ceva impotriva sa imi spuna, imi pot sterge si contul :D:))

hei cine? ce? sa aiba cu tine daca esti cuminte :D :D :D

09/10/08 17:17

caryna
membru

Inregistat: 08/10/08
multumesc!felyy si Magdy..:D

12/10/08 16:38

Danny07
membru

Inregistat: 15/12/08
Salut:DAm intrat pe acest forum acum cateva zile,in timp ce cautam niste forumuri crestine.A fost ultimul pe care am intrat,da este singurul care m-a impresionat.Felicitari realizatorilor pentru ca pastreaza atmosfera crestina.

17/12/08 21:28

nikku
membru

Inregistat: 26/11/08
Salut Danny07, bine ai venit printre noi :)

17/12/08 21:32

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

Danny07 a scris:

Salut:DAm intrat pe acest forum acum cateva zile,in timp ce cautam niste forumuri crestine.A fost ultimul pe care am intrat,da este singurul care m-a impresionat.Felicitari realizatorilor pentru ca pastreaza atmosfera crestina.

Bine ai venit, Danny07. :) Spor la citit şi, binenţeles, postat! ;)

Să-ţi dea Domnul răbdare să ne suporţi! :D:D

Ultima modificare de Magdy (18/12/08 11:34)

18/12/08 11:34

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 9    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la