|
|
|
Eagle 006
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
RainSong a scris:
ai uitat sa precizezi ca si eu ti-am povestit de TC draga eagle 006 |
Deci RainSong,sa recapitulam:dupa cum ziceam mai sus,eu am aflat de tanarcrestin cautand muzica crestina pe goole.Asta s-a intamplat cam acum un an.De atunci am mai vizitat site-ul deoarece imi placeau felicitarile si muzica de pe aici. E adevarat ca mi-ai povestit despre tanarcrestin,dar asta s-a intamplat abia vara asta,cand mi-ai zis ca ai discutat pe TC niste subiecte interesante cu mai multe persoane de pe forum.Dupa cateva saptamani m-am gandit sa imi fac si eu cont pe tanarcrestin.
PS:Si intrebarea era:"Cum ai aflat de tanarcrestin?" ...pe google!!!
Ultima modificare de Eagle 006 (26/09/07 19:00)
_______________________________________ Fii un gladiator al cerului in aceasta lume!!!
|
|
26/09/07 18:50
|
|
Dorothy
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
Salut tuturor. Eu sunt din Republica Moldova. Am aflat de tanarcrestin in primavara acestui an, cautind o felicitare prin google . Mi-au placut toate lucrurile din prima si de atunci va tot vizitez si va citesc, dar abia acum am hotarit si eu sa scriu. Tineti-o tot asa. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa reverse din harul Lui tot mai mult peste ceea ce faceti.
|
|
27/09/07 11:14
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Eu am aflat de site de la o prietena.Si obisnuiesc sa citesc dar nu prea postez..cam atat !
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
28/09/07 17:58
|
|
blessed
membru
Inregistat: 08/10/07
|
|
Stiam de mult timp de acest forum,citeam destul de des pe aici,dar abia acum m-am inregistrat.
Domnul cu voi!!!!!!!!!!
|
|
08/10/07 19:42
|
|
CALIN ANDREEA
membru
Inregistat: 21/11/07
|
|
Am intrat ca sa iau ceva muzica si uite ca am ajuns si aici ,e interesant tot ce se discuta
|
|
21/11/07 18:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Bun venit si te asteptam la discutiile astea interesante .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
21/11/07 18:08
|
|
roxana-angel
membru
Inregistat: 11/03/07
|
|
Salut all!Eu am gasit siteul asta pentru ca vroiam sa descarc muzica crestina si am ajuns aici:)oricum ma bucur!
_______________________________________ Pot totul in Hristos care ma intareste!
|
|
22/11/07 15:23
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
vezi ca ai sa gasesti pe aici scris ca nu e bine sa descarci muzica crestina...cumpar-o!
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
22/11/07 15:25
|
|
roxana-angel
membru
Inregistat: 11/03/07
|
|
de obicei nu descarc muzica,sa stii,dar aveam nevoie de o singura piesa si am gasit o aici:)sorry!
_______________________________________ Pot totul in Hristos care ma intareste!
|
|
22/11/07 15:42
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
april a scris:
Bun venit si te asteptam la discutiile astea interesante . |
care discutii sunt interesante ca io nu prea vad nimic interesant. sorry , that`s the truth.
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
22/11/07 16:17
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
pai se ating f multe subiecte interesante...e adevarat ca nu se vb de tunning la masini sau clasamentul la football...poate pt tine astea ar fi intiresante te-ai implicat sa deschizi vre-un topic cu vre-o nelamurire a ta?..sau intri odata la 2 sapt sa vezi ce mai zice lumea?
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
22/11/07 16:54
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
giany_v a scris:
care discutii sunt interesante ca io nu prea vad nimic interesant. sorry , that`s the truth. |
pai pentru altii sunt interesant.daca nu ti s epar interesante...iti poti ocupa timpul cu alte lucruri ...ce ti se pare tie interesant ,nu?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
22/11/07 17:19
|
|
Costel
membru
Inregistat: 22/05/07
|
|
m3diator a scris:
sunt curios care e povestea voastra... cum ati aflat de acest site, ce impresie v-a facut si ce v-a determinat sa va alaturati si sa va spuneti parerea pe forum. care sunt serviciile pe care le folositi cel mai des si ce ati dori sa va mai oferim? |
Din intamplare,am o impresie destul de buna.Imi face placere sa cred ca sant si persoane sincere aici,chiar daca se mai strecoara unii cu pareri si invataturi departe de adevar. Domnul sa va binecuvinteze!
|
|
25/12/07 13:45
|
|
cata666
membru
Inregistat: 10/12/07
|
|
CUM AM AFLAT ....... dar cum fac sa ies te rog sa mi stergi profilu k daca nu mai scriu de citeva ori k si alte cuv neintelese sau un cuvint urit sau un cuv... deci te rog domnule moderator plin de virtuti stergema din ....
|
|
26/12/07 17:43
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Eventual iti dau eu ban, dar contul nu il sterg. Ok?
|
|
26/12/07 17:49
|
|
stely777
membru
Inregistat: 06/01/08
|
|
hmmm nu mai stiu cum am dat de siteu asta, in orice caz din greseala am ajuns pe aici ... da ma atras mult forumu :P
_______________________________________ don't give up ... look up!
|
|
06/01/08 21:29
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
pai bineinteles.forumul e atractiv cat timp suntem noi activi pe el
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
06/01/08 22:31
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
navigam pe net, si din ce-mi amintesc am intrat pe site-ul penielului care avea un link catre site-ul tanarcrestin. am aruncat o privire, mi s-a parut interesant si mi-am facut un user. si a trecut ceva timp de cand n-am mai intrat aici , si mai ales pe forum.. vreo 6 luni.. si de cateva zile am inceput sa intru iarasi, sa citesc ceea ce e postat aici si cred k din aceasta cauza continui sa intru.. pentru k sunt lucruri care te ajuta sa cresti spiritual( discutii, consiliere cu alti frati in credinta, relationare cu alti tineri, etc..)
Ultima modificare de razvy16_bornagain (12/01/08 18:41)
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
12/01/08 18:40
|
|
think.pink.with.jesus
membru
Inregistat: 12/01/08
|
|
eu....primeam intr`una felicitari de la o verisoara....la un moment dat, am intrat sa vad si eu..ce e asa fain..si mi`a placut mult...site`ul..cu tot ce cuprinde..iar forum`urile astea sunt superr...GBU all
_______________________________________ ...just..a Pink Butterfly in Jesus`s hands...
|
|
12/01/08 19:45
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Oh, pai nu mai tin minte exact:D. Dar cred ca am cautat pe google site-uri crestine si am dat de acesta. Nu intru prea des, dar cand intru mai mult citesc... Sunt unele discutii chiar f interesante.
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
26/01/08 22:45
|
|
la fille de Dieu
membru
Inregistat: 28/01/08
|
|
Buna tutuor...eu de cateva saptamani am dat la intamplare de acest site si mi s-a parut constructiv si frumos.........asa ca FITI BINECUVANTATI!!!
_______________________________________ "Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu." Isaia 43:1b
|
|
28/01/08 18:50
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
la fille de Dieu a scris:
Buna tutuor...eu de cateva saptamani am dat la intamplare de acest site si mi s-a parut constructiv si frumos.........asa ca FITI BINECUVANTATI!!! |
Bienvenue .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/01/08 18:59
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
un translator va rugam ?Username-ul tau inseamna fiica de Dumnezeu ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/01/08 19:03
|
|
la fille de Dieu
membru
|
|
fiica LUI Dumnezeu
_______________________________________ "Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu." Isaia 43:1b
|
|
28/01/08 19:07
|
|
la fille de Dieu
membru
|
|
merci mult april Domnul cu voi toti!
|
|
28/01/08 19:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|