TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Cum ai aflat de tanarcrestin ? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 9
Eagle 006
membru

Inregistat: 19/09/07

RainSong a scris:

ai uitat sa precizezi ca si eu ti-am povestit de TC draga eagle 006 ;)

Deci RainSong,sa recapitulam:dupa cum ziceam mai sus,eu am aflat de tanarcrestin cautand muzica crestina pe goole.Asta s-a intamplat cam acum un an.De atunci am mai vizitat site-ul deoarece imi placeau felicitarile si muzica de pe aici.
   E adevarat ca mi-ai povestit despre tanarcrestin,dar asta s-a intamplat abia vara asta,cand mi-ai zis ca ai discutat pe TC niste subiecte interesante cu mai multe persoane de pe forum.Dupa cateva saptamani m-am gandit sa imi fac si eu cont pe tanarcrestin.

PS:Si intrebarea era:"Cum ai aflat de tanarcrestin?" ...pe google!!!  ;)

Ultima modificare de Eagle 006 (26/09/07 19:00)

26/09/07 18:50

Dorothy
membru

Inregistat: 26/09/07
Salut tuturor. Eu sunt din Republica Moldova. Am aflat de tanarcrestin in primavara acestui an, cautind o felicitare prin google :). Mi-au placut toate lucrurile din prima si de atunci va tot vizitez si va citesc, dar abia acum am hotarit si eu sa scriu. Tineti-o tot asa. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa reverse din harul Lui tot mai mult peste ceea ce faceti.

27/09/07 11:14

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Eu am aflat de site de la o prietena.Si obisnuiesc sa citesc dar nu prea postez..cam atat !

28/09/07 17:58

blessed
membru

Inregistat: 08/10/07
Stiam de mult timp de acest forum,citeam destul de des pe aici,dar abia acum m-am inregistrat.:)

Domnul cu voi!!!!!!!!!!

08/10/07 19:42

CALIN ANDREEA
membru

Inregistat: 21/11/07
Am intrat ca sa iau ceva muzica si uite ca am ajuns si aici ,e interesant tot ce se discuta

21/11/07 18:05

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Bun venit si te asteptam la discutiile astea interesante ;) .

21/11/07 18:08

roxana-angel
membru

Inregistat: 11/03/07
Salut all!Eu am gasit siteul asta pentru ca vroiam sa descarc muzica crestina si am ajuns aici:)oricum ma bucur!

22/11/07 15:23

Site web  
gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
vezi ca ai sa gasesti pe aici scris ca nu e bine sa descarci muzica crestina...cumpar-o!:)

22/11/07 15:25

Site web  
roxana-angel
membru

Inregistat: 11/03/07
de obicei nu descarc muzica,sa stii,dar aveam nevoie de o singura piesa si am gasit o aici:)sorry!

22/11/07 15:42

Site web  
giany
membru

Inregistat: 18/05/07

april a scris:

Bun venit si te asteptam la discutiile astea interesante ;) .

care discutii sunt interesante ca io nu prea vad nimic interesant.
sorry , that`s the truth.

22/11/07 16:17

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
pai se ating f multe subiecte interesante...e adevarat ca nu se vb de tunning la masini sau clasamentul la football...poate pt tine astea ar fi intiresante
te-ai implicat sa deschizi vre-un topic cu vre-o nelamurire a ta?..sau intri odata la 2 sapt sa vezi ce mai zice lumea?

22/11/07 16:54

Site web  
fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

giany_v a scris:

care discutii sunt interesante ca io nu prea vad nimic interesant.
sorry , that`s the truth.

pai pentru altii sunt interesant.daca nu ti s epar interesante...iti poti ocupa timpul cu alte lucruri ...ce ti se pare tie interesant ,nu? :D

22/11/07 17:19

Costel
membru

Inregistat: 22/05/07

m3diator a scris:

sunt curios care e povestea voastra... cum ati aflat de acest site,
ce impresie v-a facut si ce v-a determinat sa va alaturati si sa va
spuneti parerea pe forum.
care sunt serviciile pe care le folositi cel mai des si ce ati dori sa va
mai oferim?

Din intamplare,am o impresie destul de buna.Imi face placere sa cred ca sant si persoane sincere aici,chiar daca se mai strecoara unii cu pareri si invataturi departe de adevar.       Domnul sa va binecuvinteze!

25/12/07 13:45

cata666
membru

Inregistat: 10/12/07
CUM AM AFLAT .......  dar cum fac sa ies te rog  sa mi stergi profilu k daca nu mai scriu de citeva ori k  si alte cuv neintelese sau  un cuvint urit sau un cuv... deci te rog  domnule moderator plin de virtuti stergema din ....

26/12/07 17:43

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Eventual iti dau eu ban, dar contul nu il sterg. Ok?

26/12/07 17:49

stely777
membru

Inregistat: 06/01/08
hmmm nu mai stiu cum am dat de siteu asta, in orice caz din greseala am ajuns pe aici ... da ma atras mult forumu :P

06/01/08 21:29

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
pai bineinteles.forumul e atractiv cat timp suntem noi activi pe el :D :D

06/01/08 22:31

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
navigam pe net, si din ce-mi amintesc am intrat pe site-ul penielului care avea un link  catre site-ul tanarcrestin. am aruncat o privire, mi s-a parut interesant si mi-am facut un user. si a trecut ceva timp de cand n-am mai intrat aici , si mai ales pe forum.. vreo 6 luni.. si de cateva zile am inceput sa intru iarasi, sa citesc ceea ce e postat aici si cred k din aceasta cauza continui sa intru.. pentru k sunt lucruri care te ajuta sa cresti spiritual( discutii, consiliere cu alti frati in credinta, relationare cu alti tineri, etc..) :)

Ultima modificare de razvy16_bornagain (12/01/08 18:41)

12/01/08 18:40

think.pink.with.jesus
membru

Inregistat: 12/01/08
eu..:)..primeam intr`una felicitari de la o verisoara..:)..la un moment dat, am intrat sa vad si eu..ce e asa fain..si mi`a placut mult...site`ul..cu tot ce cuprinde..iar forum`urile astea sunt superr...GBU all

12/01/08 19:45

teen-elle
membru

Inregistat: 02/05/06
Oh, pai nu mai tin minte exact:D. Dar cred ca am cautat pe google site-uri crestine si am dat de acesta. Nu intru prea des, dar cand intru mai mult citesc... Sunt unele discutii chiar f interesante.

26/01/08 22:45

la fille de Dieu
membru

Inregistat: 28/01/08
Buna tutuor...eu de cateva saptamani am dat la intamplare de acest site si mi s-a parut constructiv si frumos.........asa ca FITI BINECUVANTATI!!!

28/01/08 18:50

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

la fille de Dieu a scris:

Buna tutuor...eu de cateva saptamani am dat la intamplare de acest site si mi s-a parut constructiv si frumos.........asa ca FITI BINECUVANTATI!!!

Bienvenue :) .

28/01/08 18:59

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
un translator va rugam ?Username-ul tau inseamna fiica de Dumnezeu ?

28/01/08 19:03

la fille de Dieu
membru

fiica LUI Dumnezeu ;)

28/01/08 19:07

la fille de Dieu
membru

merci mult april ;) Domnul cu voi toti!

28/01/08 19:25

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 9    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la