|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 9 |
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
april a scris:
Te intereseaza Crestinii dupa Evanghelie in mod deosebit ? Sunt si din acestia pe aici. |
Dap, sunt ... eu spre exemplu.
april a scris:
Poate intrebi ceva concret, si asa poate iti poate raspunde cineva la ce te framanta . |

Ultima modificare de Seraphim (04/12/06 21:55)
|
|
04/12/06 21:54
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
eu am cunoscut site-ul printr-o felicitare ,dar de forum n-am fost interesata pana acum...Oricum ma bucur foarte mult ca exista  
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
04/12/06 22:01
|
|
silviu_cta
membru
Inregistat: 04/12/06
|
|
cautam maxime pe google dat de forumul tc
|
|
05/12/06 11:56
|
|
Ste.fan
membru
|
|
|
05/12/06 12:19
|
|
RedboY
membru
Inregistat: 30/12/06
|
|
yo stiu despre acest site de ceva timp... inca "de pe vremea" cand era pe hostu de la lx.ro  park am aflat de existenta lui de pe forumul Phorum.ro
|
|
30/12/06 00:30
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Cel de pe lx.ro e alt site, nu are nici o legatură cu acesta.
|
|
30/12/06 00:59
|
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
hehe, cum am auzit eu de tanarcrestin ? pai am un frate talentat care si-a propus intr-o zi sa faca ceva si cand i-a iesit ceea ce vroia sa faca mi-a zis si mie si uite asa am aflat :P s e fain siteu ovi
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
10/03/07 00:15
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
eu,am primit o felicitare..si uite asa-s si eu pe-aici...imi place f.mult dovada ca aproape zilnic accesez site-ul....fiti binecuvantati!!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
21/03/07 15:07
|
|
danyela
membru
Inregistat: 13/04/07
|
|
l-am gasit pe un alt site crestin
|
|
14/04/07 09:21
|
|
adnada2d
membru
Inregistat: 25/04/07
|
|
si eu la fel ca si danyela , l-am gasit intamplator , intrind pe un alt site crestin, si pe mine m-a atras foarte mult GANDUL LUI JOY care este pe pagina principala , intram in fiecare zi sa vad daca a mai scris ceva nou , apoi am intrat pe forum si am vazut niste subiecte foarte interesante ...si usor , usor , am inceput sa intru aproape in fiecare zi .
Ultima modificare de adnada2d (26/04/07 13:30)
_______________________________________ "Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13
|
|
26/04/07 13:29
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
am aflat de la "concurentza" pt ca cica deranjam prin ceea ce scriam pe 4god ... pai daca adevarul deranjeaza ce ne facem fratilor?
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
25/05/07 10:02
|
|
giany
membru
|
|
apropo ce ziceti de imaginea de la avatar? ce vedeti in ea ? eu va spun ca a aparut intr-o casa de oameni la o cunostinta de a mea. sunt curios ce parere aveti voi si astept mesajele voastre.
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
25/05/07 10:04
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
O pată de cafă pe o dărabă de pânză?  
|
|
25/05/07 11:18
|
|
lara
membru
|
|
Parca ar fi chipul Domnului Isus. La asta m-a dus gandul cand am vazut-o de prima data.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
25/05/07 11:30
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Chipul actorului din filme ?
Ultima modificare de dana (25/05/07 11:35)
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
25/05/07 11:33
|
|
Dana
membru
|
|
x
Ultima modificare de dana (25/05/07 11:34)
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
25/05/07 11:34
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Pe mine ma enerveaza aia care n-au de lucru si modifica poze ca sa apara nush ce chip sau vreo fantoma ceva Si zic apoi ca "uite ce mi-a aparut in poza si in realitate nu se vedea".Sau nu neaparat ca le modifica, poate depinde si din ce unghi fotografiaza si mai stiu eu ce alte chestii. Am o gramada de fotografii de astea.Unele sunt chiar reusite, n-am ce sa zic.
Mie una poza aia nu imi spune nimic.De unde si pana unde un chip acolo? Eu nu vad 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
25/05/07 11:40
|
|
giany
membru
|
|
eu am vazut chhipul CELUI MARE din cate am realizat facut din nori! se aseamana cu noi oamenii si chiar ca daca cele ce le vedem noi din filme si mai stiu eu pe unde apar, referitor la IISUS, seamana fff mult TATAL cu FIUL . oricum e ceva extraordinar!!!
|
|
25/05/07 11:46
|
|
giany
membru
|
|
marita si de la distanta se distinge mult mai repede si mai usor ... daca vrea cineva sa o studieze o pot trimite .
|
|
25/05/07 11:47
|
|
Dana
membru
|
|
Mai , giani ,L-a vazut cineva pe Tatal ?
|
|
25/05/07 11:48
|
|
lara
membru
|
|
Deci mie una sincer,inainte de a vedea intrebarea pusa de giany am avut impresia ca in avatar e chipul Lui desi nu intelegeam de ce apare asa incetosat.
|
|
25/05/07 11:50
|
|
lara
membru
|
|
Nu-l putem vedea pe Tatal,dar acolo cred ca e vorba de Fiul. Cum spuneam , o vecina de-a mea L-a vazut in timp ce se ruga si asa s-a pocait ea. I-a aparut Domnul Isus in fata stand intr-un rau si cu o carpa murdara in mana si a intrebat-o daca doreste sa-i spele acea carpa,iar ea ....bineinteles ca i-a spus "Da".Deci, cred in astfel de lucruri "paranormale".
|
|
25/05/07 11:52
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|