|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 9 |
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
sunt curios care e povestea voastra... cum ati aflat de acest site, ce impresie v-a facut si ce v-a determinat sa va alaturati si sa va spuneti parerea pe forum. care sunt serviciile pe care le folositi cel mai des si ce ati dori sa va mai oferim?
|
|
03/10/06 00:26
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Am gasit intamplator TC, cautand pe google site-uri cu tematica crestina. M-am bucurat din prima clipa, de cand am citit viziunea TC in care m-am regasit si eu. E site-ul meu de suflet care ma tine la curent cu toate evenimentele crestine si care mi-a oferit ocazia sa scriu si sa impartasasesc si altora ideile si gandurile mele. Folosesc des forumul (chiar daca, in ultima vreme, n-am mai fost prea activa, sa stiti ca va citesc cu mare placere), felicitarile si linkurile care-mi sunt utile in navigarea mea pe Internet. Continuati sa faceti tot la fel de profesionist si cu pasiune ceea ce faceti! Aveti tot sprijinul si admiratia mea. Multe binecuvantari!
|
|
03/10/06 07:32
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Navigam după informaţii despre o formaţie muzicală creştină. Pe site-ul lor am găsit un link spre aici. De atunci am devenit şi eu "abţibild"... 
Ultima modificare de Lupea_Filip (03/10/06 08:36)
|
|
03/10/06 08:35
|
|
rubenK2
membru
Inregistat: 15/09/06
|
|
Mi-a trimis cineva odata o felicitare de pe site-ul asta si atunci am intrat si io sa vad felicitarile, dar am gasit mult mai mult 
_______________________________________ Libertatea nu e abilitatea de a face ceea ce vrei sa faci... E puterea de a a face ceea ce trebuie sa faci...
|
|
03/10/06 09:40
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
si eu l-am gasit tot prin intermediul google-lui si mi-a placut foarte mult si de tunci intru pe TC oridecate ori pot
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
03/10/06 10:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Eu cautam edituri crestine pe yahoo ( nu google ), si din link in link am dar si de tanarcrestin. M-am uitat, mi-a placut, mai ales forumul, si am ramas .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/10/06 10:42
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Site-ul mi-a fost recomandat de un prieten. Thank's Dinu, tu esti vinovat pentru ca am ajuns pe forum si le fac zile negre unora! 
|
|
03/10/06 11:07
|
|
manu_seria
membru
Inregistat: 04/12/05
|
|
Eu am aflat de TC prin cumnata mea, Claudia, care intra deseori (acum nu prea mai are timp)..m'am uitat, mi'a placut, si de atunci intru aproape in fiecare zi
_______________________________________ Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu. Incearca lucruri mari pentru Dumnezeu! (Hudson Taylor)
|
|
03/10/06 11:43
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Nici nu cred ca mai tin minte exact cum am aflat, oricum a fost din intamplare, nu de la cineva anume. Cred ca eram in cautare de site-uri crestine pentru tineri si adolescenti... si am dat de site-ul asta care mi-a placut. M-am uitat si pe la felicitari si apoi si la forum, asa am decis sa ma inregistrez, desi recunosc ca la inceput eram mai entuziasmata, acum postez mai rar ori din lipsa de timp, ori pur si simplu pentru ca nu mi se pare important sa imi zic parerea...
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
04/10/06 15:51
|
|
lancelot
membru
Inregistat: 03/10/06
|
|
Ieri, din plictiseala la birou, am decis sa vad cum se mai "misca" crestinismul in Romania....Din cate vad, fara sa jignesc pe nimeni, nu "misca"......
_______________________________________ touche monsieur pussycat !
|
|
04/10/06 16:32
|
|
april
admin forum
|
|
teen-elle a scris:
la inceput eram mai entuziasmata, acum postez mai rar ori din lipsa de timp, ori pur si simplu pentru ca nu mi se pare important sa imi zic parerea... |
La inceput suntem cam toti mai entuziasmati. A cam fost vacanta pe aici, dar acum s-a cam terminat. Spor la postat. De ce nu ar fi importanta parerea ta ? 
lancelot a scris:
Ieri, din plictiseala la birou, am decis sa vad cum se mai "misca" crestinismul in Romania....Din cate vad, fara sa jignesc pe nimeni, nu "misca"...... |
Nu cred ca in functie de ce se "misca" aici, se misca si crestinismul in Romania...
Oricum, ai putea sa contribui si tu la "miscarea" lui, ce zici ? 
|
|
04/10/06 19:24
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Io nu stiu cum am ajuns aici, doar ca m-am trezit postând
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
04/10/06 22:20
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Eu nu prea imi aduc aminte cum de am intrat pe tanarcrestin, dar sunt sigura ca am primit link-ul de la cei de la mine de la biserica intr-un mesaj offline. La inceput nici macar nu stiam cum sa intru pe site, ce sa mai zic de pus fotografii si altele, dar Domnul a fost bun cu mine si incet, incet am descoperit cum functioneaza lucrurile!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
06/10/06 05:21
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
mie mi-a zis unul ca sunt glume bune "crestine" pe un site. asa v-ati pricopsit cu mine... dar am un plan:
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 7414#17414
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
19/10/06 09:39
|
|
lancelot
membru
Inregistat: 03/10/06
|
|
april a scris:
Nu cred ca in functie de ce se "misca" aici, se misca si crestinismul in Romania...
Oricum, ai putea sa contribui si tu la "miscarea" lui, ce zici ?  |
Imping April..imping 
_______________________________________ touche monsieur pussycat !
|
|
19/10/06 09:50
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Pai ... am intrat pe google sa caut melodii ale formatiei vitamina c ... am ajuns la festival 100% pt Hristos, am mai ratacit pe alte siteuri si am ajuns aici ...  Multumesc! 
Ultima modificare de our hearts hero (08/11/06 17:14)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/11/06 15:45
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Bun venit, şi spor la postat!
|
|
08/11/06 16:05
|
|
maura
membru
Inregistat: 03/02/06
|
|
Nu prea stiu cum am ajuns pe aici dar mi-a placut si drept dovada vizitez zilnic site-ul asta. Cum nimic nu e la intamplare...vreau sa cred ca nici asta nu e chiar o intamplare :-D si slava Domnului pentru toate!
_______________________________________ Ma cred cea mai fericita dintre pamanteni,insa nu trebuie sa o spun;e prea crud pentru ceilalti.
|
|
08/11/06 17:53
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
cred ca Google este principalul "vinovat" pentru majoritatea care suntem aici 
|
|
08/11/06 18:23
|
|
Ste.fan
membru
|
|
mai bine zis cine a facut optimizarea pentru motoarele de cautare(aka. ben)
Ultima modificare de Seraphim (08/11/06 18:39)
|
|
08/11/06 18:39
|
|
crina22
membru
Inregistat: 02/12/06
|
|
eu am cautat acest site pe google, pt ca vreau sa aflu mai multe despre ce inseamna cultul asta
|
|
02/12/06 22:05
|
|
crina22
membru
|
|
l-am cautat in dorinta ca cibneva care este crestin dupa evanghelie poate sa-mi raspunda si mie la cateva intrebari, eu sunt ortodoxa dar nu am avut niciodata nimic impotriva celor cu alte religii, drept dovada cea mai buna prietena a mea din copilarie este baptista. as vrea sa stiu si eu exact ce este permis si ce este interzis in religia asta. se aseamana cumva cu ortodoxii? ce constituie pacat fatal si ce este permis.
|
|
02/12/06 22:15
|
|
crina22
membru
|
|
va rog mult sa-mi raspundeti ca este foarte important pt mine sa aflu. sunt intr-o situatie mai delicata si trebuie sa stiu ce trebuie sa fac.
|
|
02/12/06 22:18
|
|
april
admin forum
|
|
crina, intai bine ai venit .
Aici sunt persoane de confesiuni diferite. Nu suntem toti de aceeasi "religie" .
Te intereseaza Crestinii dupa Evanghelie in mod deosebit ? Sunt si din acestia pe aici. Poate intrebi ceva concret, si asa poate iti poate raspunde cineva la ce te framanta .
|
|
02/12/06 22:24
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
prietena mea este "de vina" ca am ajuns si eu pe aicia :P
Ultima modificare de brightsky (04/12/06 21:24)
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
04/12/06 21:24
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|