|
|
|
redgreeneyes
membru
Inregistat: 27/12/05
|
|
|
22/05/06 13:54
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Acum 5-6 ani a venit la mine in oras un om care a starnit mare senzatie.Langa scoala unde mergeam eu era o Biserica Ortodoxa si zi de zi acest om statea acolo cu mainile impreunate,cu fata spre cer de parca se ruga si nici nu va vine sa credeti dar se raspandise zvonul ca acest om ar fi...Isus!!!Era imbracat cu niste haine vechi si avea o barba imensa si statea acolo ca intr-un fel de transa ,pt ca au incercat unii sa vb cu el dar parca nici nu auzea.Toti ziceau ca a venit asa ca sa nu-l cunoasca lumea.Pana la urma a plecat ,cam dupa o saptamana.
Acum rad de asemena idei...Isus nu va mai veni pe pamant decat atunci cand ne va rapi si atunci va aparea in toata gloria Sa El nu va mai trebui sa vina deghizat,va aparea si orice ochi il va vedea si va sti ca este El.
Bineinteles El este cu noi dar nu are o prezenta fizica,este in inima noastra.
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
23/05/06 17:37
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
jezzy a scris:
Acum 5-6 ani a venit la mine in oras un om care a starnit mare senzatie.Langa scoala unde mergeam eu era o Biserica Ortodoxa si zi de zi acest om statea acolo cu mainile impreunate,cu fata spre cer de parca se ruga si nici nu va vine sa credeti dar se raspandise zvonul ca acest om ar fi...Isus!!!Era imbracat cu niste haine vechi si avea o barba imensa si statea acolo ca intr-un fel de transa ,pt ca au incercat unii sa vb cu el dar parca nici nu auzea.Toti ziceau ca a venit asa ca sa nu-l cunoasca lumea.Pana la urma a plecat ,cam dupa o saptamana.
Acum rad de asemena idei...Isus nu va mai veni pe pamant decat atunci cand ne va rapi si atunci va aparea in toata gloria Sa El nu va mai trebui sa vina deghizat,va aparea si orice ochi il va vedea si va sti ca este El.
Bineinteles El este cu noi dar nu are o prezenta fizica,este in inima noastra. |
Bineinteles ca Isus nu se arata multimilor asa cum se arata in trecut, dar totusi dupa inviere el S-a aratat ucenicilor inainte si dupa ridicarea la cer. Deci daca S-a aratat atunci dece nu se poate ca El sa se arate si azi?
Trebuie sa fie intrupat in om ca sa-L vedem?
|
|
23/05/06 19:43
|
|
Lee...
membru
Inregistat: 28/04/06
|
|
redgreeneyes a scris:
Trebuie sa fie intrupat in om ca sa-L vedem? |
nu L-am vazut niciodata pe Isus intrupat...dar stau in fiecare zi de vorba cu El... Isus se mai arata si astazi celor care Il cauta sincer si din toata inima...oamenilor care II cer o dovada palpabila a existentei Lui...dar asta e un FAVOR din partea Lui !!! totusi Isus spune: "ferice de cei ce nu vad si cred"...nu uitati ca Isus este Dumnezeu... iar omul este limitat si nu are capacitatea de a-L vedea pe Dumnezeu in toata Frumusetea sa si cu toate Atributele sale... asta ar insemna ca Dumnezeu sa-ti descopere doar o mica particica din El...
_______________________________________ !!! No Compromise !!!
|
|
23/05/06 20:33
|
|
redgreeneyes
membru
|
|
Oamenii care nu au o inima dupa voia Sa nu pot sa auda vocea Lui, si chiar daca L-ar auzi nu cred ca acei oameni ar mai trai...
|
|
23/05/06 21:14
|
|
sola scriptura
membru
Inregistat: 30/01/06
|
|
In racoarea zilei ma chemi sa ma intalnesc cu Tine… Ma cunosti atat de bine….stii fiecare celula din mine…fiecare lacrima ce curge pe obraz… Cunosti suspinul meu…dorinta mea…omul dinlauntru… Cunosti teama…slabiciunea…neputinta mea… Dar cat de minunat esti Tu, caci ai ales sa ma iubesti asa cum sunt…pana la capat…! M-ai fermecat si cucerit cu iubirea ta care a acoperit greselile mele… Mi-ai deschis ochii sa vad minunile Tale …si stralucirea Ta! Nimic nu se compara cu Tine…!
_______________________________________ God is good
|
|
17/11/06 21:30
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Langa biserica evanghelista din Aiud am vazut si eu un om care zicea ca este Iisus.Dupa o saptamana nu l-am mai vazut... Mereu atacati biserica ortodoxa sincer nu inteleg de ce. Iisus poate aparea dupa cate stiu eu dar nu trupeste si numai la cei care cu adevarat sunt curati cu inima si au puterea sa vada(duhovniceste).
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
26/08/08 21:23
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
bairstow a scris:
Mereu atacati biserica ortodoxa sincer nu inteleg de ce. |
Din acelasi motiv care te determina sa ataci si tu pe cei care nu sunt de aceeasi parere cu tine . Personal nu atac biserici si nici oameni (in nici un caz), ci principii si atitudini...
PS: miss me? 
Ultima modificare de UnderZero (26/08/08 21:31)
|
|
26/08/08 21:31
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Eu nu atac pe nimeni doar imi expun ideiile.Ce ar fi sa scriu ca am fost la o biserica pocaita si l-am vazut pe satana predicand intr-o viziune de moment ?
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
26/08/08 21:33
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
hmmm...as putea sa te contrazic? Acum, sincer...Domnul stie ce vedem si auzim...Acum - iti dai seama ca nici cel rau nu sta cu bratele incrucisate. Asta e general valabil...In cazul pe care l-ai specificat mai sus - nu ma pot pronunta... Despre: expunerea...evident ca asta fac toti.Ca doar nu ne-om bate, nu? 
Ultima modificare de UnderZero (26/08/08 21:46)
|
|
26/08/08 21:36
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Consider ca in zilele din urma, Antihristul va preface/contraface in asa masura revenirea lui Isus, incat, datorita "spectacolului" multi vor ignora Scrierile, si se vor avanta "painii si circului".
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
02/09/08 23:48
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
In vremurile din urma se vor ridica multi care vor declara despre ei ca sunt Isus. Eu m-am gandit la aspectul asta si din alt punct de vedere. Oamenii declara si marturisesc un Isus care seamana izbitor de bine cu cel real, insa e doar putintel diferit.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
14/02/10 18:33
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Isus e unic daca scrii Isus Hristos, altfel, nu prea este unic.
Ultima modificare de emanuel (08/08/10 13:05)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
08/08/10 13:05
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Din cate stiu si pe Baraba il chema Isus. Isus era un nume frecvent atunci.
|
|
10/12/12 15:12
|
|
mihai33
membru
Inregistat: 25/06/10
|
|
Eu as fi vrut sa vb despre chipul Sau de dupa inviere. se pare ca dupa inviete a avut un chip usor diferit
-in Daniel referirea la a doua venire este facuta in termenii "cel asemeni Fiului Omului" deci cumva asemeni dar nu identic - sa ne aducem aminte ca dupa inviere femeile care L-au vazut pe drum au crezut ca este un strain iar un strain (roman) se deosebea de ppulatia locala prin faptul ca era mai deschis la ten si era tuns scurt si barbierit.
-alt indiciu este faptul ca Iisus proroceste faptul ca Duhul Sfint va dovedi lumea vinovata in ceea ce priveste faptul ca pe Iisus nu il vom mai vedea- s-ar intelege ori ca lumea spune ca nu il vom vedea intrupat dar in realitate da ori va spune ca il vom vedea insa in realitate vom vedea un chip usor diferit.
alt verset spune ca "asa cum a plecat asa se va intoace" care se poate referi la chipul cu care s-a inaltat. -alte apocrife descriu diferenta si adauga ca in plus noul chip asemanator mai deschis la culoare avea trasaturi un pic mai severe si doar cu mustata fara barba.
|
|
01/02/13 19:12
|
|
mihai33
membru
Inregistat: 25/06/10
|
|
Apoi mai este o posibilitate - daca cele 42 de luni reprezinta o perioada de anonimitate a venirii lui Dumnezeu ca sa locuiasca cu oamenii -interval necesar rapirii prin convertire la tronul pamintesc a primilor din noua biserica mireasa (operatiune secreta din punct de vedere al credibilitatii in fata restului lumii) ei bine este posibil ca intre ei sa fie reintrupat si Iisus cu noul chip si noul nume insa iesirea lui din anonimitate -chiar si fata de cei rapiti sa se faca abia dupa urgia justitiara a celor 3 zile de intuneric vulcanic. Probabil ca unora dintre ei li se descopera identitatea sa pamineasca lucru care ar constityui venirea ca steaua diminetii -pe care putini o afla cei care sint "treji" (la ora aia').
iar venirea ca o trimbita sa fie venirea cu mijloacele aeriene de transport la locul in care il astepta Cel vechi de zile care va fi luat autoritatea religioasa globala intre timp. iar noi cu totii toti care vom vedea oricine si orice ochi (supravietuitorii urgiei care va lua prima treime dintre noi) sa il vedem purtati pe norii cerului de imaginile TV pe care le vom vedea cu mic cu mare.
tot Cel vechi de zile (Savaot/Duhul Sfint/Domnul Dumnezeul nostru) il va chema si il va anunta pt o anumita zi la ora exacta asa incit cu totii sa fim pregatiti sa asteptam iesind astfel in intimpinare -cu amanuntul ca la locul intilnirii care va fi un loc deschis vor fi prezenti acea multime de barbati imbracati in alb.
in mai multe rinduri se spune ca ziua venirii sale este infricosatoare -deoarece incepind cu aceasta zi va incepe a doua parte a strimtorarii materiale care se va suprapune peste prima cauzata de urgie dar care consta in injumatatirea treptata a populatiei -zi dupa zi -si nimeni dintre cei vii nu va sti ziua cind ii va veni rindul sa moara subit prin lucrarea puterilor justitiare reprezentate de El ca arhetip al lor.
|
|
01/02/13 20:20
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|