|
|
|
Lee...
membru
Inregistat: 28/04/06
|
|
nu sunt multzi oameni care fac jogging si/sau alt sport de placere...dar sunt multzi oameni care au nevoie sa-l practice... ce spunetzi?... trebuie un crestin autentic sa poarte grija si de trupul lui... de felul cum arata? este mentalitatea romanilor diferita de a altor popoare (ex. americanii) vis a vis de acest subiect?
_______________________________________ !!! No Compromise !!!
|
|
02/05/06 16:55
|
|
Lee...
membru
|
|
nu sunt nutritionist.....dar cunosc cate ceva in domeniul asta... vis a vis de vegetarieni...este stiut faptul ca organismul uman are nevoie de o alimentatie din care sa nu lipseasca si proteinele...atunca ii intreb pe vegetarieni de unde o sa isi procure proteinele? ...din soia si fasole? ma indoiesc....la un moment dat ti se uraste sa la mananci numai pe astea parerea mea este ca-i sanatos sa mananci si carne (mai rar de porc) dar sa fie slaba in grasimi (pui, vita,...) ...si branza este un produs bogat proteine...si ouale (doar un galbenus pe zi- dauneaza ficatului).... va mai dau un sfat...in special fetelor...secretul pt mentinerea unui corp sanatos si estetic este SPORTUL. cred ca va puteti rezerva cate trei zile pe saptamana(jumatate de ora in fiecare din aceste zile) pt ALERGAT.. credeti-ma...nicaieri nu arzi mai bine grasimile cum o faci la ALERGAT... dr. Lee
|
|
02/05/06 18:14
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Din lipsa de timp am sa dau aici un link foarte interesant despre faptul ca in ziua de astazi americanii pun foarte mare accent pe echilibrul in alergare:
http://www.topsanatate.ro/article.php/m ... ?id=21571.
Sunt informatii pretioase. Bucurati-va de ele!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
06/05/06 02:04
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
well eu ma numar printre persoanele care fac jogging de placere
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
16/05/06 07:22
|
|
Lee...
membru
|
|
Bravo tie !!! ...am observat ca putini sunt cei carora le pasa de sanatatea lor... Multzi se scuza ca nu au timp...alearga toata ziua sa faca bani...iar cand imbatranesc cheltuie mai mult decat au castigat, ca sa-si refaca sanatatea !!!
|
|
16/05/06 15:15
|
|
Larisa
membru
|
|
Lee, eu alerg 8 ore la serviciu in fiecare zi. Stau aproape tot timpul in picioare si trebuie sa ma misc dintr-un loc in altul. Ei bine, cand ajung acasa numai de jogging nu-mi arde, dar pentru ca iubitul meu lucreaza acasa si nu face prea multa miscare imi fac timp sa ies cu el la plimbare. De dragul lui. Mie imi pasa de sanatatea mea si de aceea incerc sa mananc sanatos si sa ma mentin in forma! Anii trec si indata, indata imi canta astia: "Ne-om revedea la cele tarmuri!"
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
17/05/06 05:40
|
|
Lee...
membru
|
|
ce dragut din partea ta... eu merg la sala... si vorbeam zilele trecute cu tovarasul meu de antrenament ca nu ma las de sala nici dupa ce ma casatoresc... ba o s-o iau si pe "ea" cu mine...
|
|
17/05/06 15:45
|
|
Larisa
membru
|
|
Ai grija Lee, ca eu tot acolo m-am latit! Deci vezi ce zice si viitoarea doamna!
|
|
18/05/06 03:20
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
da...sportul e ceva important pt a te mentine in forma...si pentru a avea o viata sanatoasa degeaba incearca lumea sa slabeasca cu diferite cure de slabire...tot sportul este raspunsul...
|
|
23/05/06 12:02
|
|
Larisa
membru
|
|
Cred ca prea putini practica sportul ca si hobby. Majoritatea ajung sa o faca pentru ca doctorul le-a zis ca ar fi sanatos pentru ei sau pentru ca vor sa slabeasca crezand ca vor fi mai frumoase numai oase!
|
|
25/05/06 04:10
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
Eu ma duc la sala de mult timp pentru ca imi place sa fiu sanatos.Mai joc fotbal,volei inot,etc. E greu sa faci asa ceva pentru ca trebuie sa ai grija de prejudecatile oamenilor, mai ales a celor din biserica.E pacat sa faci sport,ca trebuie sa fii duhovnicesc,ca esti firesc ca ai grija de trupul tau, ca Isus nu a facut asa ceva (Isus mergea foarte mult prin Israel sa propovaduiasca evanghelia, si mergea pe jos sau cu corabia, ma gandesc de ce nu se ducea prin Duhul ca Filip ca era mai simplu si mai economic). Apoi vin altele ca esti mandru,plin de sine,ca esti egoist,etc.E greu dar fiecare cu ale lui.Eu cred ca sanatatea e un lucru foarte important,si de aceea trebuie avut grija.
|
|
25/05/06 10:49
|
|
Lee...
membru
|
|
bai Kevin Levrone...u ti-ai pus fotografia lui Jay Cutler...si nickname ul "Kevin Levrone"...daca te vede Levrone te pupa ma...si-ar dori el sa arate ca Jay Cutler... (scuze pt offtopic)
|
|
25/05/06 14:59
|
|
Kevin Levrone
membru
Inregistat: 24/04/05
|
|
|
26/05/06 12:41
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
andra4jesus a scris:
well eu ma numar printre persoanele care fac jogging de placere |
fata asta vorbeste foarte serios....cateodata alearga si la 2 noapte..asa de placere...nu ma puteam abtine sa nu comentez aici ) (sorry de off topic)
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
31/05/06 22:49
|
|
andra4jesus
membru
|
|
uite cine ma cunoste
|
|
01/06/06 14:31
|
|
andra4jesus
membru
|
|
si eu te salut Lee
|
|
01/06/06 14:33
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Mda...si eu va salut si va invit sa discutati privat
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/06/06 14:56
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Hmm..consider sportul o necesitate, mai mult decat un hobby, desi pt unii poate fi si asa ceva. Pt mine niciodata nu va fi un hobby, dak e sa-l practic mai mult va fi dintr-o oarecare necesitate (ma refer la un sport anume, cum ar fi basketul, teniss-ul)... Dar acum un jogging pe zi sau putina gimnastica din cand in cand cred o poti face si din placere...
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
10/06/06 16:27
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
Sportul e un mod de viata. (imi aduc aminte de o curiozitate hazlie o sala de fitness cu banda runata pe o laterala a treptelor)
Ma jucam iarna cu bocancul in zapada facand gropitze prin miscare liniara du-te/vino. Am observat ca o cursa mai scurta a bocancului duce la o blocare mai rapida a acestuia in zapada, pe cand o cursa mai lunga aduce si un timp mai indelungat de culisaj si o miscare mai lina. Faceam analogia intre mecanismul de pe zapada si articulatiile noastre. Si ca exemplu as dori sa va dau propria-mi coloana care era mult mai flexibila in a se arcui pe spate cand faceam extensii la scoala decat acum cand petrec o gramada din timp pe scaun la computer.
Faceti sport, da' cu grija pt a va feri de accidente!
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
18/09/06 11:26
|
|
Diana-s-2-da-r
membru
Inregistat: 27/12/06
|
|
Spre rusinea mea o spun,dar eu nu prea fac sport....Dar vreau sa merg in curand la sala(avantajul e ca pot sa merg oricand,chiar si iarna,cand nu prea am chef sa fac jogging..),asa ca sper sa imi imbunatatesc "stilul de viata "din acest punct de vedere..
Ultima modificare de Diana-s-2-da-r (09/01/07 11:30)
|
|
09/01/07 11:29
|
|
maximilian
membru
Inregistat: 18/12/06
|
|
aici eu merg la bise cu autobuzul si stiu orele la care circula cateaodata imi ramane putin timp dar ca sa ajung la timp alerg, faza e ca nu sunt totdeauna imbracat in sport dar asta nu e o problema cred eu. imi place tenisul(ping pong) , fotbalul-(dar cu cei care joaca finut nu ca pe teren sa-ti rupi picioarele),patinajul, ciclismul, sper ca va place sportul meu , daca nu mai datimi niste idei. sportul=miscare
_______________________________________ Cine nu este cu MINE (isus) este impotriva mea ;si cine nu aduna cu mine risipeste LUCA 10:23
|
|
13/01/07 02:11
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Parerea mea... ca sportul este o necesitate... mai ales atunci cand ai un loc de munca static... la care trebuie sa stai timp indelungat pe scaun, in fata unui calculator, sau la un birou. In acest caz ai nevoie de putina miscare, de putin sport, pentru a tine organismul in echilibru.
Acuma ce sa spun.. sportul poate fi si un hobby... de ce nu? De exemplu mie imi place foarte mult sa joc volley. Am participat in echipa scolii in anii trecuti, dar anul asta nu imi permite timpul sa mai merg la antrenamente, asa ca stau acasa si invat. De asemenea imi place tenisul de masa, si tenisul de camp (la care mai am de lucrat mult...)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
16/11/07 22:34
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Eu o perioada lunga de timp nu am facut sport deloc [eram si scutita la scoala de educatie fizica] .Am fost la inot cateva luni pe la 10 ani ,dupaia la gimnastica medicala la spital ,si apoi pauza totala .Si sfat din experienta :miscati-va ,sariti prin casa ,zguduiti tavanul vecinilor de sus ,loviti peretele vecinilor de langa cu mingea ,spargeti lustra ,numa nu stati [eu cu fra am facut toate astea ,saraca mama] .Si perioada aia fara sport mi-a facut rau ,mi-a agravat problemele . Acuma fac inot pentru spate si imi face mare placere ,asa fain ma simt dupa ce inot .Si la vara am de gand sa alerg ,cred ca dimineata cand nu e foarte cald ,dar mi lene sa alerg .Ii naspa ca eu nu pot face orice sport sau exercitii ,tra sa fiu atenta . Cat despre sala ,am fost si acolo ,dar nu mi se pare foarte sanatos ,ca numai tragi de fiare si nu e miscare libera ,nu prea e aer pe acolo si ramai si mic . Apropo ,aerobicul [din ala de care fac fetele ,de stau pe randuri in fata oglinzii si pe muzica parca] strica spatele .
ps :am citit ca inotul si mersul pe bicicleta sunt bune pentru varice ,tocmai ce imi trebe [am probleme cu venele ca se mai vad si sunt plina de vanatai]
Ultima modificare de RainSong (24/05/08 23:03)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/05/08 23:01
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Eu am practicat karate si gimnastica o perioada si de-atunci m-am obisnuit sa fac exercitii. Dupa ceva timp de stat acasa fara miscare se simte foarte tare nevoia. Ptr. mine sportul sau cultura fizica mi se pare la fel de importanta ca si cea psihica. Nu pot intelege deloc tinerii care fug...de sport. Fetele se plang ca le creste burtica, dar nu se gandesc sa faca cateva abdomene pe zi. Le-ar ajuta si in viata de zi cu zi, si la aspect si la nastere. Un abdomen cu muschi puternici va reveni foarte bine la normal dupa nastere. Alergarea, inotul, exercitile de mobilitate si exercitiile de forta fara greutati(flotari, genoflexiuni, abdomene) cred ca sunt foarte necesare si indicate. Fiecare dupa cat poate.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
23/06/08 09:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|