|
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
am dat peste un site ,serios de felul lui,dar care este vizitat de pocaiti,unu si una,sau una si unu cum vreti sa le spuneti... site-ul nu il spun sa nu fac reclama... va las va amuzati. Niste anunturi fff. interesante :
-buna.sunt mirela,am29 de ani,sunt din braila si vreau sa cunosc pe cineva care sa-mi fie aproape.nr de tel e:0729383018.va rog frumos fara bip-uri.
-as dori o conversatie placuta cu cineva care iubeste pisicile
-Doresc sa cunosc un tanar crestin(penticostal)ptr o relatie frumoasa de prietenie,care sa se finalizeze cu casatorie...
-pace ma numesc laura , am 20 ani vreau sa cunosc cunosc un baiat serios , credincios, crestin pentru o relatie de prietenie cu ajutorul domnului .
-vreau sami gasesc jumatatea
-as dori sa ne cunoastem
-doresc sa corespondez cu tinere crestine raspuns arantat
-daca vrei sa ne cunoastem contacteazama
-Mie personal mi se pare cool acest site...Astept sa-mi scrii, daca esti serioasa...God bless you all!
-Doresc sa cunosc tineri pentru o eventuala relatie.
-doresc prietenie cu tineri untre20 25 ani........astept!!!!!!!!!!!!1
-Samuel, Mihai si Andrey: vrem sa cunoastem tinere crestine si apoi sa ne casatorim.Cerem seriozitate.
-caut o prietena, sincera !
-as dori sa cunosc tinara crestina dornica de o relatie serioasa din usa
|
"Radeti cat mai puteti baieti si fete!"
precizez ca am ales doar fff. putine mesajele...unele sunt postate de fete,altele de baieti, si am ales cateva "interesante" ... poate mai sunt nu stiu. Trebuie sa fii disperat rau sa scrii mesaje d'astea pe un site crestin )) asta e. Site-ul e romanesc bineinteles 100%...
daca aveti si voi adresa sau mesaje haioase pe tema "matrimoniale" eu astept
ps:pt. obiectii si comentarii trimiteti private messaje pls.
Ultima modificare de Seraphim (13/03/06 02:26)
|
|
13/03/06 02:25
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
cand am vazut titlul topicului, m-am speriat, credeam ca vreti sa postati si pe aici anunuturi dinastea.
oricum, am ras de numa, ....probabil pe disperarea unora, cum spuneai mai sus,.....
de curios am cautat sa vad pe ce site gasesti asa ceva, si m-am gandit ca decat sa posteze cineva pe aici astfel de anunturi, mai bine sa posteze acolo, sper ca nu se supara nimeni.
http://72.14.207.104/search?q=cache:YL5 ... k&cd=1
Ultima modificare de ionelcim (13/03/06 17:08)
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
13/03/06 16:54
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
MODEL DE OFERTA: Draga Adela, Sunt fericit sa te anunt ca m-am indragostit de tine incepand cu data de miercuri, 17 septembrie 2003. Referitor la intalnirea noastra din 17 septembrie 2003 la ora 15.00, as dori sa ma vezi ca pe un viitor iubit. Idila noastra va trece printr-o perioada de proba de nu mai putin de trei luni si, depinzand de compatibilitatea dintre noi, va fi permanenta. Bineinteles, pe parcursul perioadei de proba, in continuu vor fi cursuri despre mentinerea si dezvoltarea unei relatii si scheme de evaluare a relatiei pentru a promova de la iubit/iubita la sot/sotie. Cheltuielile pentru cafea si distractie vor fi initial impartite egal intre noi. Mai tarziu, pe seama performantelor tale, voi acoperi o parte mai mare a cheltuielilor. Te rog sa imi raspunzi in termen de 30 zile de la data primirii acestei scrisori, in caz contrar, aceasta oferta va fi anulata fara preaviz si voi lua in considerare pe altcineva. As fi fericit daca ai da mai departe aceasta scrisoare surorii tale, daca tu nu doresti sa beneficiezi de aceasta oferta. Multumesc anticipat. Al tau Victor Raspuns: Draga Victor, Iti multumesc pentru consideratia de care dai dovada adresandu-mi aceasta oferta. Sper ca vom avea o relatie viitoare, insa tocmai am incheiat selectia de oferte (am deja 5 oferte) si a fost ales Daniel. El e un baiat foarte dragut si asigura plata pe loc a cheltuielilor necesare intretinerii relatiei. Promit insa ca la primele semne de neseriozitate (neplata la termen) sau scaderea valorica si/sau numerica a serviciilor oferite voi organiza o noua selectie de oferte si voi lua in considerare si oferta ta. Pana atunci sora mea ar fi fericita sa colaboreze cu tine. Deocamdata a lui Daniel, Adela
|
|
06/11/06 20:20
|
|
filip
membru
|
|
Noapte de iarna, furtuna... Un brutar tocmai voia sa inchida magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri. - Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul. - Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi pe o vreme ca asta?!
|
|
16/01/07 14:09
|
|
filip
membru
|
|
Un mare înţelept spunea odată:
Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut -companie placuta, mancare buna, bauturi bune... Ea merge marti si joi, eu miercuri si vineri.
2. Dormim in paturi separate, eu la Bucuresti , ea la Cluj.
3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.
4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: “intr-un loc unde nu am mai fost demultâ€. I-am sugerat bucataria...
5. Ne tinem de mana mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.
6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sunt prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.
7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina si mi-a raspuns: “In lacâ€.
8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.
9. A fugit dupa camionul de gunoi, urland: “Sunt in intirziere pt. gunoi?†Soferul i-a raspuns: “Nu, salta inauntru!â€
10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.
11. Nu i-am vorbit sotiei timp de 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup...
12. Ultima cearta (!) a fost din cauza mea. A intrebat “Ce e pe televizor?â€, iar eu i-am raspuns: “Prafâ€.
13. La inceput, Dumnezeu a creat pamantul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.
Ultima modificare de Filip. (22/03/07 12:46)
|
|
22/03/07 12:45
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Nu incerca s-o intelegi. Accept-o asa cum e! :p
El: Eu comand o pizza. Vrei si tu ceva?
Ea: Nu.
El: Ok.
Ea: Sau poate...
El: Ei, ce anume?
Ea: Nu stiu.
El: Nu stii daca vrei ceva?
El: Ti-e foame?
Ea: Nu stiu, poate putin.
El: Ce inseamna poate putin?
Ea: Inseamna ca nu sunt sigura.
El: Mie cand mi-e foame, stiu.
Ea: Poate o sa-mi fie foame mai incolo.
El: Deci iti comand si tie una.
Ea: Si daca totusi nici mai tarziu nu vreau...
El: Atunci n-o mananci.
Ea: Asta ar fi risipa...
El: Atunci o mananci maine.
Ea: Si daca maine nu am pofta de pizza?
El: Pizza poti sa mananci oricand.
Ea: Eu nu.
El: Atunci alege altceva.
Ea: Dar nu vreau nimic altceva.
El: Deci pizza.
El: Deci nimic.
Ea: Ba da.
El: Cred ca innebunesc.
Ea: De ce nu-ti comanzi tu ceva...
El: Cum crezi.
Ea: Dar ia pizza cu sunca.
El: Dar nu-mi place sunca.
Ea: Mie da.
El: Credeam ca trebuie sa-mi comand MIE ceva...
Ea: Pai asa si faci.
El: Si atunci de ce cu sunca?
Ea: In cazul in care mi se face si mie pofta...
El: Si?
Ea: Crezi ca vreau sa mananc ceva ce nu-mi place?
El: Cum adica tu?
Ea: De ce nu?
El: Stai un pic: Eu sa-mi comand MIE ceva, ce
TU o sa mananci, in cazul in care eventual o sa ti se faca foame???
Ea: Exact.
El: Si eu ce-o sa mananc?
Ea: Pai poate nici n-o sa-mi fie foame...
COMENTARIU: Judecatorul l-a absolvit pe inculpat de acuzatia de
omor in stare emotionala, acceptand circumstanta de legitima aparare.
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
05/04/07 14:11
|
|
jezzy
membru
|
|
Un tanar se întoarce acasă foarte trist, după ce plecase să ceară mana prietenei sale. Văzandu-l aşa, tatăl sau îl intreaba: -Ce s-a întamplat ? Te-a refuzat? -Da .. mi-a tras o palma!! -Cum aşa? Nu i-ai spus cum te-am învăţat eu: "Draga mea, timpul se opreşte în loc pentru mine cand privesc în ochii tai!" -Vaaaaaaaaai!!!!!!!!!???!?!?! Am greşit formula... I-am spus: " AI O FAŢĂ DE-MI STĂ CEASUL!!!!!"
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
22/04/07 15:08
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
-Buna ziua!Sunt noua sotie a fostului dumneavoastra sot.Am venit sa recuperez cateva dintre lucrurile pe care le-a uitat aici dupa divort. -Si care ar fi acelea? -Trei prosoape,doua batiste si apartamentul
|
|
25/04/07 17:16
|
|
Magdy
membru
|
|
Un cuplu mergea pe un drum de tara de cativa km si nici unul nu zicea nimic din cauza unui scandal pe care l-au avut cu o ora in urma.Si asa cum treceau ei pe langa o ferma cu porci,capre ,oi,sotul intreaba sarcastic: -Neamurile tale? La care sotia raspunde: -Da.socrii si cumnatii!
Ultima modificare de Magdy (15/05/07 18:25)
|
|
15/05/07 18:20
|
|
jezzy
membru
|
|
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa. El se uita la ea, respira adanc si spuse: - Bine, macar ai incercat...
|
|
26/05/07 13:24
|
|
jezzy
membru
|
|
- De ce se imbraca mireasa in alb? - Exprima bucuria! - Atunci e clar de ce mirele se imbraca in negru!
|
|
30/05/07 19:38
|
|
Magdy
membru
|
|
INAINTE SI DUPA CASATORIE
Inainte de casatorie:
EL: Ura! In sfirsit! Nu mai puteam astepta!
EA: Poate ar trebui sa plec?
EL: Nu, nici sa nu te gindesti!
EA: Ma iubesti?
EL: Sigur!
EA: M-ai inselat vreodata?
EL: Nu, cum de ti-a venit asa ceva prin minte?
EA: Ma vei saruta?
EL: Da, sigur!
EA: Ma vei bate?
EL: Nici intr-un caz!
EA: Pot sa te cred?
Dupa casatorie:
cititi de jos in sus!
|
|
14/06/07 22:00
|
|
Magdy
membru
|
|
D'ale casniciei
Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri. Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora 5.00 » si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul. Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat: "Este ora 5.00. Trezeste-te!".
Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.
|
|
04/07/07 15:36
|
|
jezzy
membru
|
|
In aceste vremuri neoromantice, o cerere in casatorie poate suna asa: El: Vrei sa te mariti cu mine? Ea: Vai, m-ai luat asa pe neasteptate! El: Da sau nu - si zi mai repede ca am parcat neregulamentar.
prea tare
|
|
11/09/07 20:41
|
|
filip
membru
|
|
OOoooooooooooooooooooooooooooOOOOOoOoooOOOOOOoooo, Mai trăieşte Jezzy...
Era cam pustiu pe aici pe la glume, dar acum au revenit forţe... proaspete?
|
|
12/09/07 08:11
|
|
jezzy
membru
|
|
Filip. a scris:
OOoooooooooooooooooooooooooooOOOOOoOoooOOOOOOoooo, Mai trăieşte Jezzy... |
Asta trebuia sa o scrii la "Frustrarile noastre"
|
|
12/09/07 11:31
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
jezzy a scris:
Asta trebuia sa o scrii la "Frustrarile noastre" |
A scris-o
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/09/07 11:58
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Ce tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
15/12/07 16:38
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Tare, dar destul de exagerat. Dar din moment ce e scris o tanti ...
|
|
15/12/07 17:03
|
|
maranata
membru
Inregistat: 19/03/06
|
|
Cele mal grele întrebari Femeile obisnuiesc sa puna cele mai grele întrebari barbatilor lor. Iata care sunt cinci din ele: "La ce te gandesti?", "Ma iubesti?", "Arat grasa?", "Crezi ca ea e mai frumoasa decat mine?", "Ce ai face daca as muri?" Intrebarile sunt atat de critice, deoarece un raspuns nepotrivit poate duce la un scandal de pomina, daca nu la divort. Ne permitem sa dam cateva staturi barbatilor cum sa raspunda acestor întrebari încuietoare.
1."La ce te gandesti?" Raspunsul corect ar trebui sa fie formulat astfel: "Iarta-ma draga ca sunt atat de ganditor. Ma gandeam cat de buna, de frumoasa si de inteligenta esti tu si, ce mare binecuvantare mi-a dat Dumnezeu prin tine". Desigur, afirmatia aceasta n-ar trebui sa aiba nimic de a face cu cele la care te gandeai atunci, cum ar fi fotbalul, baschetul, pescuitul, etc...
2."Ma iubesti?" Raspunsul corect este "Da". Pentru cei care doresc sa fie mai elaborati m raspunsul lor, recomandam: "Da, draga!" Printre raspunsurile gresite putem enumera: - Presupun ca da. - Te simti mai bine daca-ti spun ca da? - Depinde ce întelegi tu prin dragoste. - Conteaza? - Cine, eu?
3."Arat grasa?" Raspunsul corect este tara îndoiala: "Nu, bineînteles ca nu!", dupa care parasiti imediat încaperea. Este un mare risc sa raspundeti; - N-as putea spune ca esti grasa, dar nici slaba. - Comparat cu cine? - Cateva kilograme în plus nu-ti fac rau. - Am vazut altele si mai grase. - Vrei sa repeti întrebarea?
4."Crezi ca e mai frumoasa ca mine?" Cea din chestiune poate fi o prietena, o trecatoare, sau actrita din filmul pe care tocmai îl vizionati. Oricine ar fi, raspunsul corect este: "Nu, tu esti mult mai frumoasa!" Printre raspunsurile riscante, putem enumera: - Nu e mai frumoasa. E frumoasa în alt fel. - Nu stiu cum se masoara lucrurile acestea. - Da, dar tu ai o personalitate mai interesanta. - Numai în sensul ca ea e mai tanara si mai subtirica.
5."Ce ai face daca as muri?" Raspunsul este: "Iubita inimii mele, în cazul unei asemenea tragedii, viata ar fi fara nici un sens pentru mine. M-as arunca sub rotile primului camion". Cu toate ca pare cea mai stupida întrebare din pachetul celor cinci, ea contine reale pericole, pe care le-am putea ilustra cel mai bine cu urmatoarea întamplare: "Draga", spuse sotia. "Ce ai face daca as muri?" "Vai, iubit-o! As fi cel mai nenorocit om. Cum poti sa pui asemenea întrebari?" "Te-ai recasatori?", insista ea. "Nu! Desigur ca nu!", raspunse el. "Deci nu-ti place sa tii casatorit?" "Desigur ca-mi place draga mea", spuse el încurcat deja. "Deci, te-ai recasatori?" "Ei bine"... spuse el ezitand, "ma voi recasatori". "Daaaa?", întreba ea vadit ranita. "S-ar putea...", zise el si mai derutat. "Si ai s-o aduci în casa facuta de noi doi?" "Presupun ca da", raspunse el foarte ezitant. "Si ai s-o lasi sa se îmbrace cu rochiile mele?" "Cred ca da, daca asa va vrea ea?" "Apoi ai sa iei fotografiile mele de pe noptiere si ai sa le inlocuiesti cu ale ei?" "Cred ca ar fi corect asa...", zise el cu vocea stinsa. "Si ai s-o lasi sa umble cu bicicleta mea?", întreba ea furioasa. "Nu draga. Asta nu. Nu stie sa mearga pe bicicleta."
_______________________________________ Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !
|
|
16/12/07 13:31
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
super raspunsul la ultima intrebare...da' oare s-a prins sotia?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
17/12/07 14:50
|
|
Magdy
membru
|
|
Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa: - Asta pentru ce este, draga? - Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala? - A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Pleaca tipa linistita... A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap. - Asta pentru ce mai e, draga? - Te-a sunat calul!
|
|
19/12/07 12:19
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
super tare...adica e chiar tare ...mai vreau Magdy..
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
20/12/07 16:01
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|