TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Maxime si cugetari/Succes / esec Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1
Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Succesul este de multe ori rezultatul unui pas gresit in directia corecta.

Succesul este cel slab pregatit profesor. Ii pacaleste pe oamenii intelepti si ii face sa creada ca nu pot sa piarda.

Succesul este singurul pacat impotriva tovarasilor nostri care nu se iarta. (Ambrose Bierce)

Un om de succes este cel care poate pune o temelie trainica cu caramizile cu care ceilalti au aruncat in el.

27/02/06 20:53

Site web  
Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Doamne, incerci sa imi spui ceva? Pentru ca ...

Daca esecul nu inseamna ca eu sunt un esec, inseamna doar ca n-am reusit inca.

Esecul nu inseamna ca n-am realizat nimic, inseamna ca am invatat ceva.

Esecul nu inseamna ca am fost neinteleasa inseamna ca am avut destula credinta sa
experimentez.

Esecul nu inseamna ca am cazut din har, inseamna ca am indraznit sa incerc.

Esecul nu inseamna ca n-am lucruri laolalata, inseamna ca trebuie sa fac cateceva altfel.

Esecul nu inseamna ca sunt inferioara, inseamna ca nu sunt perfecta.

Esecul nu inseamna ca mi-am irosit timpul, inseamna ca am o scuza pentru a incepe din nou.

Esecul nu inseamna ca trebuie sa renunt, inseamna ca trebuie sa incerc mai hotarat.

Esecul nu inseamna ca nu voi reusi niciodata, inseamna ca am nevoie de mai multa rabdare.

Esecul nu inseamna ca Tu m-ai abandonat, inseamna ca Tu trebuie sa ai o idee mai buna.

A ACCEPTA ESECUL CA FINAL INSEAMNA SA FII IN FINAL UN ESEC.

01/03/06 01:07

Site web  
Alessandra
membru

Inregistat: 04/03/06
Un singur lucru face visurile imposibile: frica de esec.

08/03/06 11:55

vaxaly
membru

Inregistat: 28/03/05
Nici un succes oricit ar fi de mare, sa nu te exalte pina intr-atita incit sa ai despre tine o parere exagerata de mare. (Plut Cons)

Ca sa izbutesti in viata trebuie mai ales sa cunosti oamenii, sa le ghicesti sufletul, sa decoperi indosul zimbetelor lor gindurile ascunse. (G. Bacovia)

Majoritatea oamenilor ar avea succese in lucrurile mici daca nu si-ar face probleme cu ambitiile mari. (H. Wadsorth)

Daca vrei sa ai succes in viata, formeaza o echipa cu Dumnezeu. (Nahaba Radislav)

31/03/06 15:58

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Esecul este o parte indispensabila si de neinlocuit a procesului de invatare si crestere.

Nu esecul este cel care te modeleaza; modul in care reactionezi in fata esecului este ceea ce te modeleaza.

Esecul nu este un eveniment, ci mai degraba interpretarea pe care o dam unui eveniment. Esecul nu este ceva care ni se intampla sau o eticheta pe care o punem unor intamplari. Este in schimb modul in care privim rezultatele.

( citate din "Daca vrei sa mergi pe apa, trebuie sa cobori din barca", de John Ortberg)

Cel care nu a dat gres, acela nu poate fi mare. Esecul este testul maretiei. ( Herman Melville)

01/07/06 21:26

deliamm
membru

Inregistat: 07/07/06
Daca vrei sa ajungi la fericire, atunci pune-ti orice ca tinta, numai una singura nu: fericirea. (L. Blaga)           

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. (Victor Hugo)

Orice ai fi prin nastere, ramai la fel; nu abandona linia talentelor tale. Fii ceea ce a intentionta natura sa fii si vei reusi.(SydneySmith)                                                                           

Am urcat munti la care nu le-am vazut varfurile, am strabatut deserturi fierbinti si oceane fara sfarsit insa din pacate nu am vazut roua din iarba din fata casei mele.

Daca este cineva in Hristos,este o faptura noua.Cele vechi ...s-au dus. 2 Corinteni 5:17

07/07/06 23:51

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
" Un om de succes este cel care construieste o fundatie tainica din caramizile pe care altii le-au aruncat in el." David Brinkley

03/11/11 22:27

antonela
Moderator

"Adevaratul succes nu inseamna ce ai facut in comparatie cu ce au facut altii, ci ce ai facut din ceea ce te-a trimis Dumnezeu sa faci."

sursa: Meditatii zilnice- Bob Gass

13/12/11 23:37

antonela
Moderator

"Reuşită înseamnă să cunoşti şi să faci voia lui Dumnezeu pentru viata ta. "

sursa: Meditatii zilnice- Bob Gass

21/12/11 18:52

antonela
Moderator

“Măsura succesului/insuccesului nu este dacă te lupţi cu o problemă dificilă, ci dacă este sau nu aceeaşi problemă care te necăjea şi anul trecut.” John Foster Dulles

01/01/12 13:00

march
membru

Inregistat: 27/02/12
‎"You only lose when you don’t learn from your defeat."
AbdulBary Yahya

(Pierzi doar atunci cand nu inveti din desecul tau)

‎" Pick battles big enough to matter, small enough to win "
Jonathan Kozel

(Alege batalii destul de insemnate, destul d emici pentru a le castiga)

Ultima modificare de march (22/02/13 14:40)

21/02/13 21:30

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Daca vrei sa vezi curcubeul, intai trebuie sa suporti ploaia.

08/06/13 00:17

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
"Campionii nu sunt născuți în săli de gimnastică. Campionii sunt născuți din ceva adânc înfiripat - o dorință, un vis, o năzuință. Ei trebuie să aibe pricepere și voinţă. Dar voinţa trebuie să fie mai puternică decât priceperea."
                                                  -Muhamad Ali

Ultima modificare de edi.theraven (20/01/14 22:35)

20/01/14 22:34

Site web  
Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la