TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Spune-ti off-ul/Off-ul nostru vis-a-vis de noi, cei de pe forum Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 12
giany
membru

Inregistat: 18/05/07

copilu a scris:

esti doar nevinovat si amuzant.

mama ta probabil ar spune ca sunt placut in cazul in care nu e vreo zgripturoaica. :)

Ultima modificare de giany (21/10/10 23:36)

21/10/10 23:05

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
giany... cartonas rosu. Adica ne vedem peste 7 zile.

22/10/10 09:01

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

MRU a scris:

Draga april....

multumesc :)

Lucica a scris:

Eu cred ca acest topic nu trebuia sa existe, pt ca nu a facut decat sa incinga si mai mult spiritele. Oricum erau prea multe impunsaturi, jigniri si critici la adresa celorlalti pe forum...de ce sa existe un topic special pt asta?

eu zic ca e ok ca exista, pt ca :

emanuel a scris:

eu cred ca e mai bine sa spunem of-ul iar apoi sa rezolvam crestineste decat sa lasam sa mocneasca si sa afisam o fata se de supersfinti. Cred ca realitatea e mai eficienta, decat simularea. Bine, bine , de acord si eu trebuie sa lucram la realitate sa fie asa cum am vrea sa fie.

Lucica a scris:

Cred ca o solutia ca forumul sa fie ce a fost inainte

cum a fost inainte  :) ?

Lucica a scris:

Sunt unele certuri nevinovate si amuzante (ex: giany- bairstow) dar sunt persoane ca si Rainsong, Filip si mai nou si April care au luat o pauza sau au plecat de tot din cauza ca s-au simtit jigniti pe forum.

asa de mult ai citit/citesti pe forum ? woow, sunt impresionata ca l-ai citit (si) pe filip :). dar de unde stii tu ca de aia  aplecat de pe forum ?

26/12/10 18:13

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07
of, of, of, iara a trecut un val de suparare pe Tanar Crestin. Oare unde e dragostea despre care stim ca e indelung rabdatoare... nu se manie...acopera totul...sufera totul... O avem?  Ca daca nu...n-avem nimic si orice-am incerca sa facem e in zadar.

13/01/11 16:16

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (14/02/11 00:24)

13/01/11 16:31

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

homless a scris:

De exemplu , irlanda mi-e foarte simpatica cu frazele ei acide, (e amuzanta pt ca nu mi se adreseaza mie), dar ce a facut-o sa devina atat de dura?

Daca citeai cu ochii deschisi tot, inclusiv penultimul mesaj al Andreei(e drept ca din lasitate si l-a sters) si pe cel al lui daniel, ai fi remarcat ca aciditatea mea, care pe tine te amuza, este ceai calmant  sau balsam vindecator in comparatie cu aciditatea unora ca ei,  care folosindu-se de niste " :D " si " :) " si de niste cuvinte nesimtite si obaznice  ambalate profesionist in poleiala "bunei intentii", au dat dovada de o duritate(pe langa altele) care, daca am fi drepti, m-a depasit.

Cand crezi ca este duritatea mai profund perceputa, cand ti se spune verde in fata, sau cand ajutandu-se de niste cuvinte si  o atitudine amabile iti transmite niste lucruri pe care cuvintele dure spuse verde in fata n-o pot face?

homless a scris:

Sunt sigura ca e ceva mai mult decat cunoastem noi, si e vorba de o anumita neimplinire din viata ei.

Mai, citisem eu pe aici despre tine cum ca ai fi desteapta, inteligenta etc, dar cu concluzia asta m-ai dat gata. Te-ai depasit pe tine insati.

Vorbind serios, apreciez ca totusi cauti o scuza pertinenta duritatii mele, dar nu are vreo legatura cu implinirile sau neiplinirie din viata mea.

Imi recunosc duritatea si aciditatea exprimarii mele( fapt pentru care evit activarea regulata pe forum) dar totusi o prefer in locul celei mascata si consider ca a fi dur in situatii si cu persoane care o cer nu-i o atitudine necrestineasca.

14/01/11 00:23

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

ceai calmant sau balsam vindecator
Asta zici tu despre tine dar ce zic ceilalti ?

Limbajul pe care il folosesti nu are nici o legatura cu dragostea, totusi, de apreciat ca ai zis "Imi recunosc duritatea si aciditatea exprimarii mele"

Majoritatea oamenilor prefera linistea si pacea, oaza de liniste dupa cum scria mai sus. Daca tu alegi sa oferi altceva e problema ta, daca exceptand acest post nu am taiat in nimeni nu e pentru ca nu am simtit nevoia uneori ci pt ca m-am abtinut, de altfel nici un om normal nu are nevoie de "aciditate".

Te provoc sa fi miloasa si blanda.

14/01/11 03:18

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

homless a scris:

De exemplu , irlanda mi-e foarte simpatica cu frazele ei acide, (e amuzanta pt ca nu mi se adreseaza mie), dar ce a facut-o sa devina atat de dura?

irlanda a scris:

Daca citeai cu ochii deschisi tot, inclusiv penultimul mesaj al Andreei(e drept ca din lasitate si l-a sters) si pe cel al lui daniel........

cre'ca homeless a tras aceasta concluzie, in urma activitatii tale generale de pe forum, nu doar in urma unui schimb de replici pe care l-ai avut cu cei doi sau hai cei trei, ca sa ma implic si pe mine.

homless a scris:

Sunt sigura ca e ceva mai mult decat cunoastem noi, si e vorba de o anumita neimplinire din viata ei.

irlanda a scris:

Mai, citisem eu pe aici despre tine cum ca ai fi desteapta, inteligenta etc, dar cu concluzia asta m-ai dat gata. Te-ai depasit pe tine insati.

mai poti adauga si "cinica' (usor metaforic acest cuvant) obiectiva si pertinenta in remarce (la calitatile sau defectele lui homeless).iar cu aceasta concluzie nu s-a depasit pe ea insasi, era doar o chestiuta usor de remarcat si ar mai fi fost inca cateva de adaugat, dar se pare ca fata asta (cea desteapta si inteligenta) mai are umpic de diplomatie. eu nu am, dar nici nu ma obosesc.

homeless, stii prea bine ca unele scuze sunt asa de suprafata si cam atat. te-as intreba de cate ori ti-a venit sa te dai cu capul de pereti din cauza problemelor, a starii tale psihice de moment, si totusi cand ai deschis gura sau ai tastat pentru a vorbi cu-n om, ai stiut sa te disociezi de toate supararile tale, si ai putut sa vorbesti amabil si obiectiv cu acea persoana, pt. ca oricat de "darmata" erai in acele momente, stiai ca omul ala nu are nicio vina si ca nu este normal sa ne varsam nervii pe altii?

o anumita trasatura, se cheama rautate gratuita. alta se cheama intransigenta. iar astea le ai sau nu.

daniel a scris:

Te provoc sa fi miloasa si blanda.

:)))) m-ai facut sa rad. pe cat facem pariu ca nu accepta provocarea? chiar daca ar vrea, probabil este foarte multa vreme de cand a uitat ce inseamna aceste cuvinte si i-ar trebui ani probabil, pt a invata din nou ce semnifica aceste doua calitati (posibil ea sa le numeasca defecte)

Ultima modificare de ultimul mohican (14/01/11 09:11)

14/01/11 08:32

+Archangel+
Moderator

irlanda, nu ai vrea sa incerci si o alta abordare? De ce simti nevoia sa ataci pe cineva?

14/01/11 10:27

irlanda
membru

daniel a scris:

Asta zici tu despre tine dar ce zic ceilalti ?

Ceilalti ca tine? Chiar nu-mi pasa.

daniel a scris:

Limbajul pe care il folosesti nu are nici o legatura cu dragostea

Nici n-am spus ca ar avea. Limbajul si atitudinea ta insa, au avut  din plin, la fel cum si sarutul lui Iuda n-a avut legatura cu  altceva decat dragoste, respect, pace etc.

daniel a scris:

Te provoc sa fii miloasa si blanda.

Iau eu te provoc sa inveti sa scrii corect romaneste ca acusi vei ingrosa randurile "'telectualitatii romanesti" si limba romana ramane un mister de nedeslusit pentru tine.

Archangel a scris:

irlanda, nu ai vrea sa incerci si o alta abordare?

De obicei abordarea mea nu este din senin ci in urma altor abordari cel putin la fel cu a mea.

Archangel a scris:

De ce simti nevoia sa ataci pe cineva?

La felul cum ai pus intrebarea un singur raspuns te-ar multumi. Si de data asta vreau sa te multumesc.

"Simt nevoia sa atac" pentru ca in mine salasluieste o fiara vesnic nesatula de rautate care de multa vreme nu mai stie(de fapt n-a stiut vreodata) ce-i aia mila si blandetea si care probabil i-ar trebui cateva vieti sacunoasca ce semnifica aceste doua calitati. Multumit?

14/01/11 12:53

+Archangel+
Moderator

irlanda a scris:

"Simt nevoia sa atac" pentru ca in mine salasluieste o fiara vesnic nesatula de rautate care de multa vreme nu mai stie(de fapt n-a stiut vreodata) ce-i aia mila si blandetea si care probabil i-ar trebui cateva vieti sacunoasca ce semnifica aceste doua calitati.

Asta este evident. Ceea ce ma intreb eu (pentru ca nu stiu daca imi vei da vreun raspuns) este ce anume a facut sa iasa aceasta fiara la suprafata. O astfel de fiara locuieste in interiorul fiecaruia dar este necesar un context pentru a o scoate la suprafata.

14/01/11 15:40

irlanda
membru

Archangel a scris:

Asta este evident.

Nu, nu este evident.

Archangel a scris:

...dar este necesar un context pentru a o scoate la suprafata.

Nedreptatea, fatarnicia, liberalismul religios, prostia fudula...

14/01/11 16:45

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Irlanda, io zic sa mai asteptam si anul acesta, poate se vor indrepta. Nu-i sapam, nu le punem gunoi,  ci ii incurajam la cele sfinte: la dreptate, sinceritate, perseverenta in credinta, si intelepciune smerita.

Poate, se vor indrepta. Eu zic asa: hai sa-i ajutam. Poate, poate!

14/01/11 17:16

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
irlanda  ai probleme serioase si iti recomand sa le rezolvi ;)

Legat de ce i-am zis lui april, ne-a rugat sa nu ne certam din cauza ei dar ca raspuns la aberatiile tale cu "iuda" iti spun doar ca nu faci diferenta intre limbajul politicos si mizeria pe care o folosesti. Poate nu mai conteaza pt tine cum vorbesti dar eu si ceilalti de pe forum avem pretenti mai mari...se cauta dragoste la crestini si bun simt la ceilalti ;) !!!

Ultima modificare de daniel (14/01/11 17:27)

14/01/11 17:26

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
daniel , eu zic sa cautam lucrurile care aduc pacea. :)

14/01/11 17:44

irlanda
membru

daniel a scris:

irlanda  ai probleme serioase si iti recomand sa le rezolvi

Pastreaza-ti recomandarile.

daniel a scris:

aberatiile tale cu "iuda"

Eram convinsa ca n-o sa pricepi "aberatiile"...asta este. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

daniel a scris:

nu faci diferenta intre limbajul politicos si mizeria pe care o folosesti

Tu nu intelegi ca mai mizerie este sa folosesti un limbaj politicos in spatele caruia se ascunde oribila fata a fatarniciei, lasitatii ...

daniel a scris:

dar eu si ceilalti de pe forum avem pretenti mai mari...se cauta dragoste la crestini si bun simt la ceilalti  !!!

Tu si ceilalti de pe forum, daca sinteti asa de buni, dati voi dovada de dragoste si bun simt si dupa aceea sa aveti pretentii sau sa le cautati la altii.

Si cum nu o faceti, iti recomand sa o lasi mai moale cu titlul de puratator de cuvant si de luptator neinfricat al dragostei.

Ultima modificare de irlanda (14/01/11 17:50)

14/01/11 17:49

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
irlanda, bine'ai revenit!

mai, e drept c'aici se spun off'urile noastre, vis a vis de noi, da' nu tre sa detaliati chiar asa :D :D sa'nteles ce era de inteles ;)

14/01/11 17:57

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07
mutat la comentarii

Ultima modificare de daaria (14/01/11 18:01)

14/01/11 17:59

homeless
membru

x

14/01/11 22:26

irlanda
membru

feed a scris:

rlanda, bine'ai revenit!

Saru'mana. Promit sa nu zabovesc prea mult.

homless a scris:

Nu am citit tot, nu am stiut care este motivul conflictului.

Atunci mai corect era sa te abtii de la observatie si de la a ma da pe mine exemplu de duritate absoluta.

homless a scris:

Personal, prefer sa mi se spuna unde gresesc pe un ton amabil, nu sa mi se arunce 'cruditati' in fata, poate nu pot digera, dar e o optiune personala.

Cine scrie pe un forum public isi asuma responsabilitatea celor scrise si daca greseste trebuie sa se astepte sa suporte niste consecinte care pot fi crude, coapte, fierte sau prajite. Depinde de cine se nimereste prin preajma sa i le serveasca.Nu depinde insa  de preferintele personale.

homless a scris:

Mda... e ok daca nu vrei sa recunosti.

N-o mai face pe psihologul cu mine. Nu-i nimic de recunoscut.

14/01/11 23:43

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

irlanda a scris:

...Cine scrie pe un forum public isi asuma responsabilitatea celor scrise si daca greseste trebuie sa se astepte sa suporte niste consecinte care pot fi crude, coapte, fierte sau prajite. Depinde de cine se nimereste prin preajma sa i le serveasca.Nu depinde insa  de preferintele personale.

M-am amuzat cu remarca asta, si mi-ai dat o adevarata buna dispozitie. :D :D :D :D
Stiu ca-s oftopic, si nu o lungesc. Chiar daca am scris putin, poate o sa primesc cruditati, sau prajituri, dar macar stiu de ce. :D :D :D

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

14/01/11 23:49

homeless
membru

x

15/01/11 15:48

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
irlanda, cand am avut primul schimb de replici, mi-am zis: uite o persoana din cauza careia o sa fiu banat. :D apoi am mai frunzarit tc-ul si mi-am dat seama ca de fapt tu nu aveai ceva de impartit cu mine anume, nu,  asa erau toate replicile tale. adica indiferent de situatie, tu stii numai sa dai cu pietre si atat. nu e rau sa fii critic din cand in cand. nici sa "judeci', nici sa fii acid. dar in afara de aceste atitudini, cateodata mai trebuie si sa fii amabil, jovial, bun. politicos (caracteristici d-astea ce te trimit pe tine la dex). sincer m-am uitat acum la revenirea ta pe forum (temporara sau nu) dupa o pauza de cateva luni. desi stii prea bine ca ai avut cateva mesaje de la diversi useri, ce sunau cam asa: "irlanda, cand revii.... irlanda mi-e dor de tine" etc pe la thread-ul "wanted" cred, nici macar nu te-ai obosit sa treci p-acolo sa zici un simplu: mersi (vezi: http://dexonline.ro/definitie/mersi) in schimb ai stiut din nou, sa te certi cu inca cativa useri. de fapt daca ma apuc sa caut toata activitatea ta de pe forum, voi gasi o multime de certuri, de replici acide si de duritati, utilizate la adresa a o multime de forumisti. eu sincer ma indoiesc ca toti acestia meritau acest tratament si ca ai avut dreptate folosind acest limbaj.dar tu nu stii sa comunici altfel. nici nu o sa mai inveti de acum. oamenii nu se schimba peste noapte, desi puterea Celui de Sus e mare,asa cum ai zis: "unde nu e nici Dumnezeu nu cere" sau mai era un proverb: "impotriva prostiei si zeii lupta in zadar"

daniele, ce crezi? ti-a acceptat provocarea (aia de a invata ce inseamna mila si a afla sensulul cuvantului bunatate)

homeless, eu te facesem desteapta, dar nu ti-o lua in cap ca o sa-ti gasesc si defecte daca mai ramai p-acilea :D

postez aci mesajul, nu cred ca sunt offtopic, dar daca e ceva il pot muta la comentarii.

de cate ori am avut vreo dezbatere cu cineva p-acilea, niciodata nu m-am abtinut de comentarii ironice, rautacisme sau chestiute de genul asta, de frica banarii ca sa zic asa. m-am abtinut in schimb pentru ca gandeam ceva de genul: ok, omul se inseala aici, a gresit dar nu merita pt asta sa il ironizez sau supar eu. cu irlanda n-o sa ma mai abtin. (adica ai un statut special, e de bine)

Ultima modificare de ultimul mohican (15/01/11 16:28)

15/01/11 16:09

irlanda
membru

homless a scris:

N-am gasit un exemplu mai potrivit si nu ma abtin doar ca sa-ti fac tie pe plac

Trebuia sa te abtii ca asa era corect nu ca sa-mi faci mie pe plac.

homless a scris:

iti place sa iei toate observatiile mult prea personal

M-ai nominalizat, d'aia am luat-o personal.

homless a scris:

te simti bine in centrul atentiei?

Chiar deloc, avand in vedere simpatia dintre mine si ceilalti.

Aminteste-ti ca in centrul atentiei tu m-ai adus cu exemplul tau.Eu incheiasem discutia dupa ce april a postat mesajul la administrativ/comentarii in care ne cerea sa nu mai continuam.

homless a scris:

In fine, nu sunt eu aici nici victima, nici criminalul, asa ca din partea mea subiectul este inchis.

Era mai bine daca nici macar nu-l deschideai.

15/01/11 16:40

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
homeless, irlanda, daniel, ultimul mohican - de data asta va ignor mesajele, cuvintele folosite si atitudinea fata de ceilalti forumisti. luati-o ca o avertizare prietenoasa.

Dar dupa mesajul acesta nu o voi mai face.

TC este cum suntem noi, este asa cum il facem noi sa fie. Am tot scris asta si o mai scriu ( am vazut ca au mai scris-o si altii ) .

Asa ca va rog sa va respectati (sa va iubiti ar fi poate prea mult cerut) partenerii de discutii. Nu vreau sa va trimit la Regulament. Prefer sa apelez la bunul vostru simt. Dar daca nu va fi de ajuns, vom ajunge si la Regulement, cu parere de rau.

15/01/11 20:49

Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 12    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la