TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ce ati schimba la voi? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6
Larysa
membru

Inregistat: 25/06/10
As vrea sa nu mai fiu asa timida pt ca uneori pierzi foarte multe din cauza asa si sunt constienta de lucru dar asta e.

27/06/10 22:58

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
am multe modificari de facut ... cel putin asa am impresia ... sa nu imi mai pese asa mult ... asta e ... sa zic si eu ... lasa ca merge si asa ...

05/05/14 13:28

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Eu zic...   pastreaza ce ai (daca nu-i doar o declaratie)... chiar daca, deocamdata, culegi mai mult durere.

Cel mai de pret dar pe care-l poti avea (pentru ca Cineva a binevoit sa ti-l dea) e tocmai ceea ce iti aduce acum,  in acest veac (si) mult amar - dragostea (preocuparea de aproapele) fata in fata cu nerecunostinta. 

Un prieten adevarat ori un frate de credinta  te ajuta prin aritudinea si raspunsul lui sa exersezi si sa exerciti cu bucurie acest dar. Adevarata proba insa, este atunci cand iti este incercata dragostea (si intarita daca esti gata sa birui, adica sa nu cedezi lupta cu isspititorul) prin dusmani si oamenii nerecunoscatori. Aici e investitia cea mare a talantilor unui fiu credincios.

Daca simti ca e greu, ca nu faci fata provocarilor celui rau, nu insemna ca trebuie sa renunti la ce ai. Cere mai degraba mai mult, fii asemeni celui cu cinci talanti. ;)

Ultima modificare de Oblio (04/06/14 20:15)

04/06/14 19:57

giany
membru

Inregistat: 18/05/07

mihaella a scris:

cu cat esti mai neincrezatoare in oameni (nu in mod exagerat) cu atat este mai mic riscul sa fi tradata... de obicei naivii patesc multe "faze naspa" cum ziceai tu.. Este scris si in Biblie : "blestemat este omul care se increde in om"... RainSong, increde-te in D-zeu si iti va fi de-ajuns!

mda ... asa e ... :)

15/06/14 14:53

Pagini: 1 ... 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la