TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ce ati schimba la voi? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6
Ammy28
membru

Inregistat: 20/10/05
Cunosc o persoana caruia,imediat dupa convertire,Domnul ii deschisese ochii spirituali,si vedea anumite lucruri prin ochii Lui.Povestea ca ii vedea pe cei din jur(oameni obisnuiti,insa crestini,fii ai lui Dumnezeu)de o asa frumusete si splendoare incat ii venea sa se arunce la picioarele lor,si sa se inchine).Cred ca ii vedea prin ochii Dragostei.Sigur ca noi avem defecte.De personalitate,de caracter.Insa mai cred ca odata ce am intrat in Cristos(prin deschiderea inimii in fata Lui,prin credinta si primirea jerfei Sale),am intrat in slava.Si in lumea spirituala,noi DEJA suntem perfecti.Fiinte vrednice de slava,pure,nobile,frumoase.Care sunt tesute din dragoste,traiesc in dragoste si emana dragoste.Toata problema consta in a fi si pe pamant cine suntem in cer:-)).Si,personal,cred ca ajungem mai repede acolo privind in sus(cautand sa ne vedem prin ochii Lui-2Cor.3:18),decat privind in jos(la defectele si neajunsurile noastre-caci este unul care adora sa vada ca facem asta si ne dam in cap).Citeam undeva ca etimologia cuvantului persoana vine din greaca-"persona"-care inseamna "a privi fata in fata".Deci ce constituie esenta personalitatii noastra este modul in care ne privesc cei din jur,mod pe care noi apoi il interiorizam.Sa avem grija a cui parere despre noi o acceptam ca adevarata,si o credem.Pentru ca aceea devenim.Fie ca El sa ne dea harul sa ne vedem pe noi insine si unii pe altii prin ochii Lui.

Ultima modificare de Ammy28 (21/08/08 10:29)

21/08/08 10:28

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
asa este... si eu am experimentat odata un lucru asemanator cu acesta... si l-am povestit pe forum... Doamne ajuta-ne sa vedem prin prisma ochilor Tai!

21/08/08 10:33

Site web  
simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Ce ar fi daca am incerca sa vedem oamenii prin jertfa Domnului Isus Christos? :)

21/08/08 10:51

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
da... buna provocarea...:D:D:D... Isaia 53 cred ca ne-ar fi de mare folos...;)

21/08/08 11:15

Site web  
Bella
membru

Inregistat: 01/10/08
Doamne ajuta.
Ce-as schimba?As schimba cinismul de care uneori dau dovada si fara voia mea ranesc

01/10/08 13:27

selena
membru

Inregistat: 01/03/07
as vrea sa am mai mult curaj si sa nu ma las influentata de cei din jur.As vrea sa mi mentin punctul de vedere indiferent de consecinte.

06/10/08 13:38

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Mi-as dori sa nu ma mai stresez atat de usor pt unele lucruri [ parinti, scoala, lectii etc. ].As vrea sa fiu mai rabdatoare si mai linistita, poate nu asa directa, incat sa-i supar pe cei mai sensibili si as afiu mai degajata in unele privinte :) , insa cel mai mult mi-as dori sa imi pot intelege parintii mai mult, chiar si atunci cand unele gesturi pe care ei le fac sunt absurde, nu doar in opinia mea :) .

22/12/08 19:24

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
as vrea sa nu imi mai fac iluzii desarte [cateodata]

22/12/08 19:35

[anda]
membru

Inregistat: 09/09/08
pe mine :D

23/12/08 21:31

simple
membru

Inregistat: 19/10/05
wow...Daca as putea sa schimb....as schimba tot! Dar cum nu poti face dintr-o Dacie veche...un Mercedes...
- voi incerca sa am mai mult curaj sa merg spre ceilalti si sa nu astept sa vina toti spre mine ca si cum as fii "Miss Univers"
- voi ruga pe Domnul sa ma ajute sa pun "straja  gurii mele" pentru a evita catasftrofele
- voi incerca sa accept ca si altii sunt diferiti de mine si sa nu mai incerc sa duc pe toti la numitorul meu comun
- vreau de asemene sa invat sa ma bucur mai mult de viata si de ocazii caci o data pierdute...nu sunt "regasibile"
si etc...

12/01/09 00:28

abelusca
membru

Inregistat: 20/03/08
Ati schimba multe ,dar conteaza sa ma las schimbat de El

04/02/09 18:58

Site web  
cami
membru

Inregistat: 17/07/07
eu as schimba tot ;) .

04/02/09 19:49

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09

flory a scris:

eu as schimba tot ;) .

hehe. si eu tot asa..sunt zile in care ma intreb: azi am semanat cu isus catusi de putin?

04/02/09 20:19

simple
membru

Inregistat: 19/10/05
as vrea sa fiu mai putin "pripita"...sa ma gandesc de mai 10 ori inainte sa iau o decizie

05/02/09 21:24

belinda
membru

Inregistat: 13/11/08
as vrea sami schimb viata in fiecare zi
tot mai mult sa ma apropii de El!

"Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...

14/02/09 12:22

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
Mi-am dat seama ca ar trebui sa fiu mai deschis si sa accept mai mult opiniile celorlalti, sa comunic cu ei, nu sa-mi impun brusc numai punctul meu de vedere.

02/05/09 00:13

TINA@
membru

Inregistat: 07/05/09
Ei bine as vrea sa ma alatur si eu voua si sa va spun cam ce as vrea eu sa-mi schimb eu!de fapt sunt multe lucruri care as dori sa le schiimb!Ei bine le voi lua la rind!!!!!As vre sa am mai multa rabdare!Asta e minusul meu!As vrea sa fiiu mai atenta in unele cazuri!as vrea sa pun mai mult timp deoparte p-u sufletul meu adica sa creez o relatie mai strinsa cu domnul!Probabil Astai tot o sa ma mai gindesc!!!

08/05/09 19:52

TheReasonILive
membru

Inregistat: 01/03/08
as vrea sa fiu mai putin orgolioasa, si sa accept critica mai usor.

11/05/09 22:16

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Eu as vrea vrea sa nu fiu atat de incapatanat :D

11/05/09 22:25

Dorina
membru

Inregistat: 10/05/09
Eu as vrea atat de mult sa pot fi multumitoare pentru tot ce ingaduie Domnul in viata mea...Oamenii care reusesc asta sunt, dupa parerea mea, adevarati titani ai credintei si vor duce cu bine la capat orice li s-ar incredinta.

11/05/09 22:34

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Eu as vrea sa fiu mai hotarata in ceea ce fac si decid. Daca s-ar face un tabel cu cei mai nehotarati oameni de pe planeta asta, cu siguranta as fi printre primii 10.

27/05/10 22:32

Christina
membru

Inregistat: 15/01/10
poate cel mai mult am nevoie sa ma schimb  acolo unde vad ca nu ascult de Dumnezeu. El imi zice sa fac una, eu fac alta si apoi regret ..
dar eu una as schimba la mine cam tot, pentru ca nu imi place de mine. :D

28/05/10 23:02

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (13/02/11 23:11)

12/06/10 17:37

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
As vrea sa nu mai fiu asa pofticioasa :(.

12/06/10 19:46

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
as vrea sa nu mai pun atata suflet in tot ceea ce fac ci numai in lucrurile importante...:D

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

27/06/10 13:41

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la