TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ce ati schimba la voi? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6
OchiiCatreCer
membru

Inregistat: 28/08/07
...fratilor..eu ma bucur ca pt unii dintre voi totul  e k :) da' pt unii cum ar fi me,era o perioada cand toate erau bunee si frumoase...da'or inceput sa fie toate cam rele :(...una dintre MARILE baiuri e ca zic da nu fac...II VOINTA...DA' NU II INFAPTUIREA...,ma cert cam des cu parintii sii muulte altele....as vrea muult sa privesc mai mult la Domnul decat la lume... :)

09/09/07 22:15

Richard
membru

Inregistat: 19/09/07
Frumos subiect dar si totodata trist....pentru mine..sunt multe de schimbat in viata fiecaruia din noi...eu lucrez ca sofer profesionist si am de aface cu tot felul de oameni si uneori mai uit sa imi rastignesc firea pamanteasca si actionez exact cum nu-i place Domnului..e greu dar e bine sa veghem si cum sa o facem?  sa stam mai mult in rugaciune inaintea Domnului caci numai El ne da putere pentru asta

19/09/07 19:49

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
eu as vrea sa fiu mai energica si nu asa comoda cum sunt. si..mi-ar mai placea sa nu fiu asa retrasa...

07/10/07 17:36

hopeful
membru

Inregistat: 30/05/07
pai eu as vrea sa fiu o idee mai retrasa ... cateodata [daca nu de obicei] vorbesc prea mult ... si daca se poate doar despre mine :D

intr-un fel ii bine ca faci repede prieteni dar nu intodeauna dureaza :(

17/10/07 21:08

gabitza17
membru

Inregistat: 08/10/07
nu cred ca un om trebuie sa schimbe ceva la el trebuie doar sa se simta el bine in pielea lui ,sincer eu nu cred ca ar trebui sa schimb ceva la mine doar ptr ca oamenii imi zic sa ma schimb.

30/10/07 15:51

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
m-a amuzat mesajul tau ,nu stiu de ce :D.Pai nu te supara ,tu acu dai in narcisism :D Din moment ce nu exista perfectiune pe Pamant toti oamenii ar avea cate ceva de schimbat .Si daca nu vezi nimic de schimbat la tine cred ca ai o problema ...
pfoai ,sa nu te simti atacat(a) ,imi dadeam si eu parerea despre parerea ta :D

Ultima modificare de RainSong (30/10/07 18:50)

30/10/07 18:49

fluflu
membru

pai rainsong eu vreau sa cred ca gabitza17 se referea la faptul ca Dumnezeu ne-a creat niste fiinte minunate si ca el ne iubeste asa cum suntem tocmai din acest motiv ca el ne-a facut exclusiv pe placul lui fara 'mici ajustari', dar ca noi oamenii am vrea sa fim mai altfel dar uitam ca Dumnezeu ne-a creat asa cu un scop. :)

Ultima modificare de fluflu (30/10/07 19:12)

30/10/07 19:09

RainSong
membru

era o maxima :Dumnezeu te iubeste asa cum esti ,dar te iubeste prea mult pt a te lasa asa .
Pai la ce ziceai tu se anuleaza faza aia ca El vrea sa te schimbe dupa ce te intorci la El ,asta daca il lasi . nu are logica ce ai zis ,pt mine cel putin ;)
ps :parca zicea si Biblie ceva ,ca tina noastra e sa ne facem asemenea Lui

Ultima modificare de RainSong (30/10/07 19:18)

30/10/07 19:17

CALIN ANDREEA
membru

Inregistat: 21/11/07
Sunt multumita asa cum m-a dat Dumnezeu,desi cateodata am vrea sa mai schimbam ceva.

Ultima modificare de CALIN ANDREEA (07/12/07 13:13)

01/12/07 10:49

maranata
membru

Inregistat: 19/03/06
"Schimba-mi inima/ Fa-ma mai curat,/ Mai real, mai sfant/ M-ai adevarat."

O inima curata Doamne este tot ce imi doresc din partea Ta :)

Cam toate vin din inima...atat bunatatea cat si rautatea. Ce ne desparte de Dumnezeu ? O inima rea si necredinciosa. Nu cred ca am ajuns sa fim "crestinul" perfect ... fiecare are o slabiciune la care trebuie sa lucreze si atata timp cat suntem pe pamant...ar trebui sa cautam sa urmam exemplul Domnului Isus. Numai ca El a fost perfect... noi nu o sa reusim. Dar trebuie sa incercam sa ne apropiem cat mai mult de perfectiune si asta zi de zi... zi de zi tot mai mult :)

Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !

16/12/07 00:32

stely777
membru

Inregistat: 06/01/08
... as schimba felul in care traiesc ...

06/01/08 21:32

fluflu
membru

roaga-te pentru asta

06/01/08 22:32

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
ar fi o droaie de lucruri, dar in 1 rand as vrea sa schimb acest " defect" (impropriu numit asa ) , de a face compromisuri(mai ales cand ti-ai luat anumite angajamente, si ai facut anumite promisiuni in fata oamenilor dar intai in fata lui Dumnezeu).. si voi reusi asta :) caci Domnul lucreaza..

13/01/08 22:26

diana.m
membru

Inregistat: 17/07/07
cred ca as schimba `graba` de a face ceva, ma impiedica uneori sa vad frumusetea lucrurilor `mici`.

Ultima modificare de diana.m (09/03/08 00:24)

13/01/08 23:04

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
mi-as dori sa fiu mai rabdatoare....

08/03/08 10:25

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
"Cand sunt cu tine, Doamne, e un vis" - as vrea sa nu se mai termine visul

08/03/08 21:26

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Buna tuturor.Ce asi schimba.Pai hm... stiti ce greu e cand suferi din cauza caci pui suflet in tot ce faci.(bine e ceva normal) dar cred caci uneori pun prea mult suflet pentru persoane ,ce nu merita neaparat.Deci asi vrea sa nu mai pun suflet la orice dar uf... ce pot face? asa m-a creiat Dumneze si El nu ne da mai mult decat putem duce".Pe curand.

16/04/08 00:18

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
piciorul.. sa-mi gasesc si eu mai usor "papuci" :D

Ultima modificare de bornagain (04/06/08 00:24)

04/06/08 00:24

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
As schimba..sa nu am asa repede incredere in cineva:D

05/07/08 16:28

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
As vrea sa nu mai am atatea pretentii, sa fiu mai nepasatoare :)

13/07/08 14:31

biencutza
membru

Inregistat: 13/07/08
chiar daca as avea multe de schimbat la mine .. totusi eu, nu as schimba nimic  ... sunt multumita asa cum sunt    [ mai ales pt ca nu suntem perfecti ] :)

Ultima modificare de biencutza.bm (19/07/08 20:11)

19/07/08 20:10

RainSong
membru

pe mine ma enerveaza ca pot sa ghicesc de dinainte unele faze ,sau am intuitie buna ,dar numai la chestii nesemnificative . Vreau sa am intuitie in chestii mai serioase

21/07/08 11:46

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Pai Rainy ai avut intuitie buna cica la 2 nunti pe forum. Be happy, sunt chestii serioase ;) :D

Eu as vrea sa fiu mai hotarata in deciziile pe care le iau.

21/07/08 12:18

The_sense_of_life
membru

Inregistat: 25/05/08
As vrea sa nu am incredere asa repede in cineva... chiar ma tem la faza asta... sh sa nu mai fiu asa usor influientabila... :D

21/07/08 15:05

RainSong
membru

The_sense_of_life a scris:

As vrea sa nu am incredere asa repede in cineva... chiar ma tem la faza asta... sh sa nu mai fiu asa usor influientabila... :D

eu nu pot sa am incredere in nimeni si nu pot sa fiu influentata :D :D

Vreau sa am mai multa vointa in anumite chestii .

21/07/08 17:40

Pagini:  1 2 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la