TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ce ati schimba la voi? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6
adnada2d
membru

Inregistat: 25/04/07
eu as incepe mai demult , adica as fi vrut sa ma nasc intr-o familie crestina , mi-ar fi placut sa-l fi cunoscut pe domnul Isus mai demult si mi-ar fi placut sa fiu misionara , nu stiu daca asta vrea dumnezeu de la mine dar consider ca acum e prea tarziu sa devin misionar ...
Si consider ca copiii mei au parte de un mare privilegiu ca s-au nascut intr-o familie unde locuieste Domnul Isus.

"Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13

28/05/07 18:19

ramonna
membru

Inregistat: 24/03/07
Buna tuturor!

Sper sa nu ma bag ca musca in lapte, dar as vrea sa intervin si eu aici. Eu as vrea sa fiu mai putin sensibila. Ma afecteaza ff usor chiar o vorba spusa de cineva si care nu mi se pare mie ok. De multe ori am senzatia ca simt mult mai mult decat altii, exponential poate. Cineva mi-a spus sa transform asta intr-o calitate si sa nu mai fie o povara pt mine. M-am gandit cum as putea face asta, dar nu am reusit sa-mi dau seama. E adevarat ca scriu in buletinul bisericii mici eseuri in care sensibilitatea aceasta imi este de folos, dar sa fie de ajuns oare?

28/05/07 22:40

marco
membru

Inregistat: 19/05/07
e fain ce spui ramona, dar nu suntem noi criterii de adevar chiar daca ne deranjeaza unele lucruri. nu suntem perfecti dar perfectibili. si apoi fiecare e sensibil in felu sau.

pt adnana2d
ma buc ca ai astfel de aspiratii misionare dar stii ca poti fi misionara si in familia ta, in grupul tau de prieteni, in societatea in care traiesti? mai gandeste-te la lucrurile astea. nu de mult am citit un material in care se spunea ca astazi crestinii sunt chemati sa transforme lumea acolo unde traiesc ei. nu tre sa pleci in africa pt a fi misionar dar si romania e un pamant de misiune.

29/05/07 09:40

GabiB
membru

Inregistat: 09/07/05
As vrea sa nu ma mai inervez asa repede, sa nu ma mai cert asa mult cu sor-mea si sa fi studiat mai mult la vioara cand am fost in scoala.

29/05/07 15:47

Site web  
adnada2d
membru

Inregistat: 25/04/07
Marco ma bucur ca mi-ai raspuns , consider acest raspuns ca unul venit de la Dumnezeu prin tine , si sa stii ca m-am gandit in felul asta sa fiu misionarul lui Dumnezeu chiar printre ai mei , vecini , colegi , prieteni , rude care nu sunt mantuite. Sper sa-mi fac partea mea cat pot de bine , in asa fel incat sa-l fac pe tatal meu sa se bucure de copilul lui , adica de mine.

"Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13

30/05/07 15:32

CatalinD
membru

Inregistat: 02/03/07

jezzy a scris:

Poate pare incredibil dar eu n-as schimba nimic la mine

Mă gândeam că Domnul ne-a schimbat inima, dar procesul nu s-a incheiat, este intr-o continua schimbare.
   Domnul oricum ne-a iubit asa pacatosi cum suntem, dar acum, cand stiu cu inima aceasta schimbata de El cat de mult a suferit pe cruce din cauza mea, oricat de mult mi-ar place de mine, tot mai mult doresc sa schimbe El in continuare in mine tot ceea ce nu-I place Lui. Si o viata intreaga ma voi ruga sa tot schimbe, sa tot schimbe, până mă va transforma în persoana lângă care vrea să-Şi petreacă veşnicia. Masura schimbarii noastre este invers proportionala cu masura asemanarii noastre cu Domnul Isus.

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

30/05/07 16:42

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Io ma refeream la faptul ca accept felul in care am fost creata fara sa ma gandesc tot timpul(cum fac altii) ca "ce bine ar fi sa fiu mai inalt, mai slab, mai destept,mai cu moţ :D etc".In rest cu ce-ai spus tu sunt de acord.

30/05/07 16:57

CatalinD
membru

Păi cum să vrei să fii mai cu moţ ? Cu încă un moţ ?!? =D
Glumeam ;)

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

30/05/07 17:03

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Ce-as mai schimba la mine?Pesimismul care ma cuprinde cateodata!(cam des,din pacate :D )

31/05/07 09:54

Joseph7
membru

Magdy, daca ne incredem in Dumnezeu, El ne va ajuta.  Suntem alaturi de tine :).

31/05/07 18:30

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Fil.2.13  Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi si va da, dupa placerea Lui si vointa si infaptuirea.

Sa leg vointa si infaptuirea intotdeauna...

01/06/07 08:18

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Filipeni 2:3 ".........ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuş"
Dumnezeu sa ma ajute sa procedez astfel tot timpul... Amin

12/06/07 18:04

nina+
membru

Inregistat: 10/06/07
Eu as vrea sa fiu o persoana mai organizata, disciplinata; sa invat pt examane la timp; sa fiu punctuala si perseverenta; mi se pare ca-s cam mototola, las prea mult de la mine...sunt prea usor de modelat pt oameni, si prea greu de modelat pt Dumnezeu.
Si mai sunt o gramada, nici nu ma gandesc la toate deodata, ca ma sperii... Da, e un proces (cum zice CatalinD, da` nu stiu sa-l citez); mai anevoios la unii... sau la toti...

Ultima modificare de nina+ (16/06/07 15:21)

16/06/07 15:21

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
as vrea sa pot fi mai ironica ,bine ,da o ironie din aia pusa intr-o gluma ... si sa le pot zice anumitor oameni in fata ca nu ii suport .Si as fi vrut sa fac si io engleza serioasa la scoala ,o sa o urasc pe profa toata viata ca acuma chinui din cauza ei

18/06/07 11:55

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Uita-te la filme in engleza, fara subtitrare.

Cat mai multe, si o sa inveti engleza! (chiar daca e timpul scurt, vreo 10-20 de filme sigur te ajuta)

18/06/07 12:00

RainSong
membru

mi le dai tu ? 0_o mie imi tra listening , reading ,writing ,speaking .... pt asta imi urasc si parintii ... si pe mine ...

18/06/07 12:05

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
:) RainSong....suna a CAE....te provoaca? Hai sa-ti dau meditatii:))...glumesc

18/06/07 12:52

mirella
membru

Inregistat: 18/03/05
vreau sa schimb ceva tare la mine: nu vreau sa ma supar...adik sa nu las anumite lucruri sa ma intristeze... supararea nu e de la Domnul :( va rog mult sa va rugati pentru mine pentru lucrul asta...si eu ma rog deseori si incerc sa schimb lucrul acesta... multumesc

"Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13

23/07/07 21:31

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
hm... as vrea sa fiu mai statornica in hotararile mele pentru ca de multe ori in diferite circumstante spun: "Doamne de azi ma schimb, nu voi mai face cutare lucru..." si ma trezesc dupa un timp ca nu am realizat ceea ce am promis, deci  mai multa statornicie ;)

24/07/07 02:49

CatalinD
membru

mihaella a scris:

hm... as vrea sa fiu mai statornica in hotararile mele pentru ca de multe ori in diferite circumstante spun: "Doamne de azi ma schimb, nu voi mai face cutare lucru..." si ma trezesc dupa un timp ca nu am realizat ceea ce am promis, deci  mai multa statornicie ;)

Toata viata vom fi tristi de incercarile nereusite de a ne schimba. Intotdeauna doar Domnul reuseste sa aduca schimbarea in noi, si intradevar, noi ne dorim sa fim schimbati, iar pentru aceasta sa-I cerem staruitor si sa-L cautam mai mult, caci se va lasa gasit - ne-a promis aceasta. Si stralucirea fetei Sale peste noi ne va bucura si ne va schimba, privind la El nu vom mai avea posibilitatea sa gresim, fie si doar in nestatornicie =).

24/07/07 08:26

mihaella
+

Asa este...

Ultima modificare de mihaella (01/10/08 17:55)

24/07/07 15:04

RainSong
membru

as vrea sa am putin mai multa incredere in oameni ... ii privesc pe toti asa ,ca pe niste viitori profitori si tradatori ,ma astept ca toti sa ma tradeze ... partea faina ii ca nu mai sufar cand imi fac vreo faza naspa :)
Si as vrea sa nu mai mai poticnesc de astia de la bise .cand ii vad pe toti asa legalisti si iti dau in cap cu traditia ... ei se potiucnesc de mine ,eu de ei

07/09/07 18:28

mihaella
+

cu cat esti mai neincrezatoare in oameni (nu in mod exagerat) cu atat este mai mic riscul sa fi tradata... de obicei naivii patesc multe "faze naspa" cum ziceai tu.. Este scris si in Biblie : "blestemat este omul care se increde in om"... RainSong, increde-te in D-zeu si iti va fi de-ajuns!

07/09/07 20:03

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Eu as vrea sa fiu mai directa in a spune lucrurilor pe nume,fara prea multe ocolisuri.Intr-un timp am fost prea directa si am observat ca,chestia asta(scuze pt cacofonie) i-a cam deranjat pe unii.Acum, dupa ce am lasat-o mai moale,parca e mai rau...vreau sa zic ca nu e bine sa fi nici prea prea... intr-un anumit sens si nici prea prea... in alt sens doar ca eu,desi am inteles lucrul asta nu ma pot integra in aceasta cale de mijloc....din pacate!

09/09/07 20:05

RainSong
membru

Off ,cu asta m-am confruntat si eu ... nicicum nu ii bine ,multi sau pasaju cu mustrarea ,mai ales pocaitii ... :|

Eu as vrea sa pot sa am rabdare cu parintii ,sa nu mai fiu obraznica cu ei ,sa nu ii provoc si sa le intorc vorba .Aasa placere imi face sa ii provoc  si se le arat ca in multe chestii nu au dreptate si ca nu is infailibili ,uneori asa aberatii baga ... si incerc sa ma schimb ,dar mai greu ,m-au educat sa fiu cuminte ,prea cuminte etc dar nu si ii respect ...
Oricum in ultimul an m-am schimbat radical ,mi-am facut principii ,nu mai iau tot ce mi se baga in cap drept corect ... si sunt mai diferita de fetele de la bise ,ciudatica ,dar asta e ...

Si cu privire la exterior  invat sa ma accept ,ca daca El m-a creat si a zis ca ii bun ,atunci chiar ca ii bun
:) :) :)

09/09/07 21:18

Pagini:  1 2 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la