|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 6 |
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
ce miar place sa schimb ar fi: sa fiu mai radabtoare , sa pot sa am din nou incredere in unii oameni si un lucru pe care nu il mai pot schimba dar mi-ar fi placut e ca sa fiu la filosofie si nu stiintele-naturii
Ultima modificare de andra4jesus (29/03/06 07:33)
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
29/03/06 07:14
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
pai niciodata nu-i tarziu, oricum azi este la moda sa fi la 2 facultatzi
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
30/03/06 00:40
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Si sa nu-ti foloseasca niciuna!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
30/03/06 03:30
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
pai..eu la mine as schimba multe...sa ma invat minte uneori...cand un om greseste...il iert..da sa nu mai am aceeasi incredere in el pe care am avut-o mereu..se poate spune naivitate...
|
|
26/04/06 21:54
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Teoretic ar trebui sa fim ca niste copilasi care sunt dezamagiti si in urmatorul moment se urca pe masa si vor sa-ti sara in brate in speranta ca tu o sa-i prinzi. Asherit, cred ca primul pas pe care de cele mai multe ori nu putem sa-l facem este sa mai avem incredere in cel care ne-a gresit. Cere vointa si incredere neclintita in lucrurile care nu se vad. Partea noastra este sa iertam si sa continuam sa investim in oameni chiar daca de cele mai multe ori majoritate ne va dezamagi.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
27/04/06 02:14
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Intradevar! Ar fi placut sa gandeasca toata lumea asa! Cu ajutorul Lui Dumnezeu putem creste spiritual dar si din toate punctele de vedere si cu rabdare putem sa schimbam lumea din jurul nostru. Eu chiar am facut ceva in sensul acesta, Duminica. Am motivat pe cateva cunostinte sa facem o surpriza cuiva care sarbatorea 19 ani luni! N-a mers totul asa cum mi-am dorit dar sper ca ce-am investit atunci, in cei care mi-au sustinut ideea, sa dureze in timp. Atunci chiar m-as putea bucura deplin! Nadejdea mea e Dumnezeu! Slava Lui! Numai pt ca El exista, merita sa traim!
Probabil ca am deviat cam mult de la subiect, si vreau sa imi cer scuze. Eu mai am multe de schimbat, dar ce v-am povestit chiar a fost o schimbare majora pt mine si pt ceilalti sper!
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va arate cum vrea sa fiti pt El!
Ultima modificare de asher (08/06/06 15:17)
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
27/04/06 11:07
|
|
anddrusca
membru
Inregistat: 05/09/05
|
|
hmm..cred ca ar fi multe de schimbat la mine...de unele aspecte imi dau seama, pt ca sunt mai evidente, mai vizibile, si deranjeaza mai mult si mai des...de unele nu sunt nici macar constienta..doar Dumnezeu mai stie cata nebunie si mizerie mai este si in inima mea, si cat mai are de lucrat sa ma faca asa cum ar tr sa fiu...
dar ca sa specific unele lucruri pe care le vreau schimbate, si inlocuite cu altele cat mai curand:
mi-as dori sa fiu mai perseverenta in ceea ce imi propun, sa imi folosesc timpul mai eficient, mi-as dori sa nu mai fiu atat de irascibila, sa imi cantaresc mai bine cuvintele, sa jignesc mai putin, sa incurajez mai mult, sa stiu cum sa confrunt comportamentele gresite ale prietenilor mei, spre cresterea lor, dar in acelasi timp, sa o fac cu dragoste, si sa cultiv relatii de calitate, as vrea sa nu mai fiu atat de indiferenta fata de cei din jurul meu, as vrea sa fiu mai altruista, sa daruiesc mai mult, mi-as dori sa scap de apatie, si sa am mai mult entuziasm, as vrea sa imi asum mai multe riscuri pt Domnul, sa ies din sfera mea de comfort, si sa pasesc pe apa privind la Domnul meu...cred ca e o experienta unica, si posibila...it's up to me now...as dori sa am discutii mai profunde si mai semnificative cu cei din jurul meu, vreau sa evit flecariile si vorbele nefolositoare, as vrea sa invat sa fiu mai dependenta de Dumnezeu si sa nu ma mai bazez pe ce pot eu face, spune, influenta...vreau sa am impact, si sa las o marturie frumoasa oriunde merg, vreau sa inlatur aroganta, si sa devin accesibila pt oamenii de langa mine, vreau sa nu mai trec indiferenta pe langa cei nebagati in seama si marginalizati de societate, vreau sa inlocuiesc rautatea cu bunatate si seninatate...vreau sa gust din plin unicitatea personalitatii mele, si sa nu mai incerc sa copiez pe altii...
hmm..si inca multe altele, sper si cred ca intr-o zi voi fi desavarsita...Domnul lucreaza la colturile zgrunturoase ale caracterului meu..de abia astept sa vad "opera" gata, finisata....etc... si dc as lua ziua de azi de la capat..as invata mai mult la anatomie:(
Ultima modificare de anddrusca (27/04/06 16:30)
_______________________________________ I'm thankful my feelings do not define me. My Creator has deemed me his treasure, he calls me beautiful. God's love is reliable and unchanging. Therefore, I look to him before I look in the mirror.
|
|
27/04/06 16:19
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
ce frumos....cred ca in afara de chestia cu anatomia, pot subscrie si eu la tot ce ai scris, Domnul sa te ajute sa devi desavarsita, ma bucur pt ca mai sunt astfel de oameni si in ziua de astazi....mai ales pe tc.
bravo anddrusca !!!
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
27/04/06 23:37
|
|
anddrusca
membru
Inregistat: 05/09/05
|
|
mi-am mai adus aminte de ceva ce ar tr schimbat la mine....tare tare imi doresc sa nu mai fac toate lucrurile importante pe ultima 100 de metrii...atunci cand, zic eu, sunt ff eficienta, dar adevarul e ca situatiile importante ma iau prin surprindere si ma gasesc nepregatita in fata lor de mult prea multe ori, asta in viata de zi cu zi...in ce priveste vesnicia...sunt asigurata...nu vreau, nu imi permit, si nu pot sa risc cu asta:)
Ultima modificare de anddrusca (03/05/06 11:03)
_______________________________________ I'm thankful my feelings do not define me. My Creator has deemed me his treasure, he calls me beautiful. God's love is reliable and unchanging. Therefore, I look to him before I look in the mirror.
|
|
03/05/06 11:02
|
|
asher
membru
|
|
Frumos... Sa stii ca nu numai tu Anddrusca ai aceasta problema. Cel mai valabil pt mine e cand vine vorba de pregatirea pt sesiune. Sper si ma straduiesc sa invat pana la urma cum sa o fac si pe asta buna!
Fiti binecuvatati de Domnul, preaiubitilor! 
Ultima modificare de asher (08/06/06 15:17)
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
03/05/06 14:27
|
|
Ammy28
membru
Inregistat: 20/10/05
|
|
Am gasit un poem testamentar al scriitorului Garcia Marquez care defineste multe din lucrurile pe care le vreau schimbate in mine.Si nu vreau sa astept varsta de 80-90 de ani pentru asta. "Daca Dumnezeu mi-ar mai oferi inca o bucata de viata...as aprecia valoarea lucrurilor nu pentru ce valoreaza,ci pentru ce inseamna ele cu adevarat.As dormi putin,caci prin fiecare minut cand inchidem ochii pierdem 60 de minute de lumina.As merge cand altii se opresc,m-as trezi cand altii dorm.As trai ca un indragostit de dragoste.Dumnezeule,daca as avea o inima,mi-as scrie ura pe gheata si as astepta primele raze de soare;n-as lasa sa treaca nici macar o zi fara sa le spun celor pe care-i iubesc cat de mult ii iubesc...Am invatat atat de multe de la voi,oamenilor! Am invatat ca lumea vrea sa traiasca pe culmi,fara sa stie ca adevarata fericire consta in felul in care escaladezi muntele....Am invatat ca un om nu are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus decat atunci cand se apleaca ca sa-l ajute sa se ridice." Nu cred in schimbarea caracterului prin metode omenesti.Insa cred in efigia lui Christos in fiecare dintre noi.In caracterul pe care L-a avut El.Personal sunt teribil de dezamagita de mine insami.Lipsa organizarii,a perseverentei,graba in luarea deciziilor,dificultatea de a-mi pastra promisiunile.Egoismul.Lipsa unei constante si statornicii in fiecare zi din viata.Greutatea de a crede in oameni neconditionat.Chiar daca te-au ranit sau dezamagit inainte.Sovaiala,indoiala,nesiguranta.Lipsa persistentei in credinta.Cateodata ma simt efectiv inlantuita in mine insami.Si atunci strig catre El.Sa zideasca caracterul Lui in mine.Revelatia Adevarului.Care ma va face libera.Libera in Cristos.Pentru ca El da si vointa si infaptuirea.
_______________________________________ In adevar, legea Duhului de viata in Hristos Isus, m-a izbavit de Legea pacatului si a mortii(Rom 8:2)
|
|
09/05/06 19:30
|
|
jo4jesus
membru
Inregistat: 25/05/06
|
|
ce as schimba la mine? cred ca atitudinea mea putin rebela si faptul ca sunt uneori prea nepasatoare de lucrurile care mi se intampla ...vreau ca acest lucru sa se schimbe
|
|
25/05/06 23:23
|
|
sunshine
membru
|
|
hmmm...pai...da...sa zicem ca ma recunosc putin si prin mesajul tau jo4jesus...atitundine putin rebela..imi suna cunoscut...
|
|
26/05/06 18:04
|
|
asher
membru
|
|
Toata viata cred ca am putea completa aici... ce as vrea sa mai schimb? Sa inlocuiesc cuvintele negative cu unele pozitive... si vrednice de un copil al lui Dumnezeu .... precum: naspa, nasol, etc... Sa dispara! din vocabularul meu... si o sa fac asta chiar de acum o sa ma gandesc cu ce le-as putea inlocui peste tot unde le-am folosit aici pe Forum...
|
|
08/06/06 15:16
|
|
sunshine
membru
|
|
-x-
Ultima modificare de asherit (12/08/06 18:19)
|
|
12/08/06 18:15
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Cred ca folosirea cuvintelor precizate de tine tine de cultura, civilizatie, etc. Ma refer la nivelul tau intelectual. Dar nici asta nu este o problema, pentru ca limbajul asta este unul colocvial, si se foloseste peste tot. Sincer, nu cred ca are de-a face cu crestinismul sau pacatul sau ceva de genul asta!
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
13/08/06 17:54
|
|
joy
membru
Inregistat: 23/05/05
|
|
atat de bine si de frumos ai scris ammy28...si eu ma regasesc in cuvintele tale........
_______________________________________ joy
|
|
14/08/06 04:02
|
|
Diana-s-2-da-r
membru
Inregistat: 27/12/06
|
|
Pfaiiii..sunt multe lucruri..as vrea sa am mai multa rabdare,mai multa credinta,mai mult devotament si dragoste pt cei din jur,mai multa bucurie,sa fiu o binecuvantare pt ceilalti,sa ma concentrez asupra lui Dzeu,nu asupra mea, asupra vietii sau a nevoilor mele .SA fiu mai serioasa in legatura cu Dzeu si mult mai receptiva la nevoile oamenilor.Si "sa nu pun semnul intrebarii atunci cand Dzeu pune punct".Cred ca acest lucru e foarte important.Imi doresc sa fiu mai smerita si poate mai deschisa in relatiile cu cei din jur.Fie ca Domnul sa schimbe toate lucrurile rele din noi!!!!
|
|
06/02/07 16:58
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Poate pare incredibil dar eu n-as schimba nimic la mine...Chiar Ii multumesc lui Dumnezeu pentru felul in care am fost "asamblata" din toate punctele de vedere...Stiu ca nu-s nici pe departe perfecta da' nici nu vreau sa fiu.Si sunt constienta ca nimic din ceea ce fac sau sunt nu L-a determinat pe Dumnezeu sa ma iubeasca.El ma iubeste pur si simplu!Cu toate "imperfectiunile" mele!
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
06/02/07 18:01
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Ce as schimba? In primul rand limba Si pe urma....voi mai vedea eu ce ....
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
06/02/07 18:56
|
|
Diana-s-2-da-r
membru
|
|
Ferice de tine Jezzy! Intr-o lume in care toti avem nemultumiri in legatura cu felul in care suntem,tu iti accepti si defectele cu seninatate!GBU!
|
|
07/02/07 08:57
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
As alunga din mine firea mea irascibila,recalcitranta.(ceea ce nu este imposibil!!) As incerca sa nu mai reprosez celor ce mi-au gresit,dupa ce i-am iertat.(adica sa nu le mai scot ochii!!!!!) Pentru asta trebuie sa-mi rastignesc firea mea pamanteasca!
|
|
07/02/07 10:05
|
|
Diana-s-2-da-r
membru
|
|
Multa bafta,Magdy,si Domnul fie cu tine!Sper ca Domnul sa ne modeleze pe fiecare asa cum vrea El,pentru a fi vase de cinste,si nu de ocara...
Ultima modificare de Diana-s-2-da-r (18/02/07 16:05)
|
|
18/02/07 16:03
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
|
18/02/07 21:06
|
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
eu vreau sa fiu mai aproape de domnul. daca as schimba ceva asta ar fi timpul care il pierd degeaba cand pot sa fac ceva ptr domnul, sa citesc biblia, sa ma rog. . . sa nu ma supar, sa fac ceea ce imi propun ..adik am ambitii, sa ma tin de ele :P sa ascult de parinti si sa-i respect asa cum merita :P
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
10/03/07 00:52
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|