|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 6 |
|
joy
membru
Inregistat: 23/05/05
|
|
cu siguranta sunt lucruri in viata noastra pe care am dori sa le schimbam....care ar fi acelea?
_______________________________________ joy
|
|
16/01/06 11:32
|
|
joy
membru
|
|
ca sa sparg gheata...si sa dau curaj la altii voi incepe eu... eu una as dori sa invat sa imi controlez mai bine temperamentul de colerica, sa ma tin de promisiunile pe care le fac.... cam atat pt acum...va las pe voi....
|
|
16/01/06 11:34
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Sa nu mai fiu atat de grabita si mi-ar placea sa am mai multa rabdare, mai ales cu ceilalti. Sa invat sa spun NU atunci cand sunt provocata sa intru in proiecte care nu mi se potrivesc sau pentru care nu am timp, deja am inceput sa invat lucrul acesta.
|
|
16/01/06 21:51
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Eu as vrea sa nu mai fiu casnica! E impotriva temperamentului meu si cred ca am fost pusa la respect destul de mult! Mie imi place cum sunt.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
17/01/06 03:20
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti.
Un om care are o parere prea bune despre el insusi, este ca si cel ce calatoreste intr-un balon. Toti oamenii ii par mai mici decit sint in realitate, dar, in acelasi timp toti il vad mai mic decit decit se crede el.
Ultima modificare de doitili (18/01/06 16:51)
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
18/01/06 16:28
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
mi-ar place sa fiu mai rabdatoare, mai calma si sa stiu mai bine sa dezvolt calitatile celor din jur ..... .....si as putea spune sa fiu un pic mai maleabila
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
18/01/06 16:57
|
|
mit4jc
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
sa ma fi apucat de cantat de cand eram mai mic si sa fi citit mult mai mult
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
20/01/06 22:17
|
|
cmiriam
membru
Inregistat: 07/01/06
|
|
Sa fi citit mai mult... sa fiu mai rabdatoare si mai prietenoasa.... sa fi mers la o scoala importanta 
_______________________________________ "Sunt un vers inca nescris, un vers pe care Dzeu l-a inventat. "
|
|
21/01/06 00:32
|
|
cmiriam
membru
Inregistat: 07/01/06
|
|
Chiar zilele astea am gasit ceva la mine.. si m-am hotarat serios sa schimb asta...: starea de nemultumire continua fata de imperfectiunile mele si imperfectiunile celorlalti... Cred ca in loc de nemultumire si deprimarea care vine dintr-o practicare a ei continua, mi-ar sta mai bine daca as fi bucuroasa sau cel putin plina de speranta.
_______________________________________ "Sunt un vers inca nescris, un vers pe care Dzeu l-a inventat. "
|
|
27/01/06 18:27
|
|
anda82
membru
Inregistat: 26/01/06
|
|
eu am terminat matematica asa ca am sa va zic 3 ecuatii false pe care le-am invatat la cursul de voluntar 1.arat bine+admiratie=pers completa,2.performanta +competenta=pers completa,3status+recunostiinta sociala=pers completa Dumnezeu +eu=pers completa -singura Ecuatie valida.astea imi sunt principiile,ma straduiesc sa le am tot timpul si restul se invata ,daca e placut in fata Domnului
|
|
28/01/06 01:01
|
|
maura
membru
Inregistat: 03/02/06
|
|
Incredibil dar adevarat...de-ar fi sa ma nasc iarasi...nu asi schimba nimic!
_______________________________________ Ma cred cea mai fericita dintre pamanteni,insa nu trebuie sa o spun;e prea crud pentru ceilalti.
|
|
03/02/06 18:38
|
|
oanaforgaci
membru
Inregistat: 19/03/05
|
|
eu as dori sa nu mai fiu asa de rautacioasa si mai putin pretentioasa.
_______________________________________ let go, and let God...
|
|
21/02/06 16:42
|
|
alexandra
membru
Inregistat: 02/08/05
|
|
eu la mine as schimba faptul ca ma incred foarte repede in orice persoana si acest fapt m-a fcut sa pierd mult din increderea in mine insumi....multe persoane nu meritau increderea mea.asta e...
_______________________________________ "Caci pt mine a trai este Hristos si a muri este un castig."
|
|
21/02/06 17:13
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
eu mi-as schimba orele de somn, si nu reusesc nici cum,....parca asa-i de dulce somnu dimineata....as prefera sa fie invers, sa adorm seara usor si sa ma trezesc dim, tot usor.
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
21/02/06 18:40
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
ce as schimba eu la mine? cred ca sunt cam multe....as vrea sa fiu mai rabdatoare....sa am mult mai multa incredere in mine...stau cam prost cu self-esteemul asta...aaa si sa nu ma incred prea mult in oameni....nu de alta daaa te potzi lovi cam rau si pfuuuai cam doare...
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
22/02/06 21:05
|
|
Cris Cristi
membru
Inregistat: 22/02/06
|
|
Mai ,eu as vrea sa-mi schimb firea pamanteasca ca sa nu mai trebuiasca sa o rastignesc in fiecare zi...nu de alta ,dar cateodata mai uit sa o rastignesc...
_______________________________________ "Toate izvoarele mele sunt in Tine." Ps.87:7
|
|
22/02/06 21:28
|
|
IoanaB
membru
 Inregistat: 23/02/06
|
|
ce as schimba la mine??? NIMIC 
|
|
23/02/06 11:48
|
|
ionelcim
membru
|
|
IoanaB a scris:
ce as schimba la mine??? NIMIC  |
sti cantarea?
"as vrea ca-n mine tot ce-i vechi sa piara, si Tu sa faci din mine ce doresti"?
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
23/02/06 13:36
|
|
naty_4_God
membru
Inregistat: 26/02/06
|
|
"as vrea ca-n mine tot ce-i vechi sa piara, si Tu sa faci din mine ce doresti"?
superba ionelcim ) well n`ash schimba nimic din mine si din ceea ce sunt ...eventual dak mi`ash retrai viatza` as face curs de inot ca amu` am o frica de inot de nu`i adevarat :P[ prin asta sa nu inteelegi ca ashi schimba ...am zis doar ashi adauga ceva ]
_______________________________________ ..."incearca sa traiesti ca si cum Isus ar fi murit ieri....ar fi inviat azi si maine ar reveni!!..."
|
|
27/02/06 15:41
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
In America nu treci primele 8 clase daca nu ai facut un curs de innot. Interesant, nu? Si in RO platesti bani grei pentru o ora de innot.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
27/02/06 19:21
|
|
joy
membru
|
|
wow...as vrea si eu la un moment dat, sa pot sa zic: NU mai am nimik de schimbat la mine...si totul e asa cum vrea El!....insa, acea zi nu a venit inca....
|
|
28/02/06 17:42
|
|
ionelcim
membru
|
|
Larisa a scris:
In America nu treci primele 8 clase daca nu ai facut un curs de innot. Interesant, nu? Si in RO platesti bani grei pentru o ora de innot. |
in cj te costa 9 lei GREI
|
|
09/03/06 20:31
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Salutare tuturor! As vrea sa ma alatur si eu voua si sa mentionez aici ce anume mi-ar placea sa schimb in comportamentul meu. Eu cred ca prin faptul ca realizam si recunoastem in fata altora ca avem defecte acesta este un lucru bun. Asa cum au mentionat mai multi, si eu am nevoie sa lucrez la rabdare. Imi pierd repede firea atunci cand sunt obosit, si cand fratii mei fac galagie si sunt impulsivi unul cu celalalt. Ma rog Domnului ca El sa lucreze in viata mea si Cuvantul Lui sa ma sfinteasca si sa rodeasca in mine roadele Duhului Sau cel Sfant! Deasemenea cred ca este foarte important sa pretuiesc timpul si sa il valorific cat mai bine. Imi doresc foarte mult sa pot sa ajung sa vorbesc eficient si in acelasi timp sa stiu sa ascult pe ceilalti si sa pot fi alaturi de iei atat cat imi sta in puteri. Poate ca mai sunt si altele dar nu vreau sa va plictisesc si sa mai las loc si pt alta data. Dumnezeu sa va binecuviteze si sa va dea pace si bucurie in fiecare zi! La revedere!
Ultima modificare de asher (08/06/06 15:20)
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
28/03/06 19:43
|
|
ionelcim
membru
|
|
bine ai venit printre noi asher, chiar ca o sa tre sa ai multa rabdare, ca sa citesti ce s-a scris pe aici, Domnul sa te ajute sa faci roade pt El, asa cum spuneai, si sper sa facem echipa buna aici pe TC.
|
|
29/03/06 00:07
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|