TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Maxime si cugetari/Nunta / casatorie / casnicie Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
doitili
membru

Inregistat: 23/10/05
De ce plang unii parinti la nunta copiilor lor? Din cauza cheltuielilor.

Multe fete aleg sa se casatoreasca cu barbati care seamana cu tatii lor ...si oamenii se mai mira ca mamele plang la nunta!

Cea mai periculoasa mancare pe care o poate manca un barbat este ... tortul de nunta.

Nunta: o ceremonie prin care barbatul isi pierde controlul de sine.

Cel ce-i face prea multa curte unei fete va sfarsi de obicei dincolo de gard.

30/12/05 02:32

doitili
membru

Alege ce iubesti, iar apoi iubeste ceea ce ai ales.

Se pare ca vremea in care ne apreciem cel mai mult partenerul este inainte de casatorie si dupa funeralii.

Se cer doi ca sa faca o casatorie: o fata necasatorita si ... o mama nerabdatoare!

Barbatul care se lauda ca n-a facut nici o greseala in toata viata lui are o sotie care nu se poate lauda la fel.

Fata asta este doua treimi deja casatorita: ea vrea, si vrea si ... mama ei.

Unii barbati se nasc smeriti, altii trebuie sa se casatoreasca ...

Luna de miere este un concediu pe care ni-l luam inainte de a lucra pentru un nou sef.

30/12/05 02:47

doitili
membru

O casnicie reusita este una in care te indragostesti de mai multe ori, dar de aceiasi persoana.

Nu tipati niciodata unul la altul; singura exceptie: daca a luat casa foc.

O sotie ideala nu se asteapta sa aibe un sot ideal!

Inainte de a te grabi sa-i critici sotiei defectele, adu-ti aminte ca tocmai ele au fost pricina pentru care nu s-a putut casatori cu un sot mai bun!

"Draga, cum de tu reusesti sa scoti bani de la barbatul tau?"
"Foarte simplu, ii spun ca m-am suparat si ca ma duc la mama si el imi da imediat bani de drum."

Un sot este un barbat care se asteapta ca sotia lui sa fie perfecta si ...intelegatoare cu imperfectiunile lui.

Eu am intotdeauna ultimul cuvant in disputele cu nevasta-mea, chiar daca pentru asta trebuie sa ma duc intr-o alta camera ...

De obicei, un barbat "alearga" dupa o fata pana ea "pune mana pe el."

Si eu am ultimul cuvant in disputele cu sotia mea. De obicei, acesta este: "Ai dreptate, draga ..."

Casnicia este ca si cu doi oameni care calaresc acelasi cal; unul trebuie sa stea in spate ...

Un californian se plangea ca sotia lui traieste o viata dubla: a ei si a lui.

Un barbat nu este niciodata atat de bun cum l-a crezut sotia lui inainte de nunta si
nici atat de rau cum il crede ea dupa aceea.

Daca ai ajuns sa crezi ca-ti iubesti sotia prea mult, n-ai ajuns inca s-o iubesti cat trebuie!

Daca vrei sa fi tratat acasa ca un rege, trateaza-ti sotia ca pe o regina!

In spatele oricarui barbat cu succes se afla o sotie devotata si o soacra ... surprinsa.

Este greu sa intelegi daca un barbat isi da atata silinta sa reuseseasca in viata pentru a-si face sotia fericita sau doar ca sa-i faca in ciuda ... soacrei.

Cand un sot deschide portiera masinii ca sa-si ajute sotia, poti fi sigur ca una din doua este noua: sau masina sau ...sotia!

Majoritatea problemelor matrimoniale sunt datorate faptului ca fiecare din cei doi care s-au casatorit este prea indragostit ... de el insasi.

Casnicia este o relatie de asistenta mutuala, cu conditia ca fiecare sa invete cand sa-si tina gura.

Nu te casatori pentru bani; ii poti imprumuta mult mai ieftin!

Orice barbat are nevoie de o sotie, caci nu poate da vina pe guvern pentru toate lucrurile.

Ar fi cu mult mai putine divorturi daca sotii ar incerca sa-si pastreze sotiile cu acelasi zel cu care s-au straduit sa le cucereasca.

Femeia este mangaierea barbatului ei pentru necazurile pe care el nu le-ar fi avut daca ea ... nu ar fii existat!

"Niciunul n-a stiut ce inseamna fericirea pana ce s-au casatorit, dar atunci era deja ... prea tarziu."

Ca sa ai o casnicie reusita, recunoaste cand ai gresit, iar cand ai dreptate, tine-ti gura!

28/01/06 01:13

loreta
membru

Inregistat: 16/02/06
Daca a te casatori s-ar presupune ca ar fi ceva distractiv atunci nu ar incepe intr-o biserica.

Ultima data cand cuplurile au fost absolut deacord in toate privintele, a fost cand au spus:Da!

18/02/06 09:00

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Decalogul unei casnicii fericite:

1. Nu fiti amandoi suparati in acelasi moment.
2. Nu strigati unul la altul; doar daca a luat foc casa!
3. Daca aveti o discutie aprinsa, lasati-l pe celalalt sa castige!
4. Daca aveti ceva de criticat, nu uitati sa o faceti cu dragoste!
5. Nu amintiti greselile trecutului!
6. Nu mergeti niciodata la culcare neimpacati!
7. Spuneti un compliment unul altuia cel putin o data pe zi.
8. Daca ati gresit, recunoasteti si cereti-va iertare.
9. O cearta cere doua persoane de obicei, cea care a gresit are gura mai mare.
10. Nimic sa nu pretuiasca mai mult ca legatura dintre voi si Dumnezeu.

Ultima modificare de Larisa (19/02/06 02:29)

19/02/06 02:29

Site web  
vaxaly
membru

Inregistat: 28/03/05
Fericirea in casatorie e un bun pe care trebuie sa-l cistigi, sa ti-l meriti zi cu zi, ceas cu ceas. (Luci de Ambra)

31/03/06 15:51

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Cheia unei casnicii perfecte este sa nu astepti perfectiune.

Casatoria reusita este intotdeauna un triunghi: un barbat, o femeie si Dumnezeu. Nu-L uita pe Dumnezeu!

Secretul unei casnicii fericite nu e ca sotul sa-si iubeasca sotia si invers, ci ca sotul si sotia sa Il iubeasca pe Dumnezeu. ( Daniel Cocar)

Dragostea la prima vedere e un lucru comun, ordinar. Extraordinar este cand doi oameni care au privit unul la celalalt multi ani raman casatoriti. Asta este...minune mare.

20/07/06 23:06

ioanna
membru

Inregistat: 12/07/06
Casatoria are in vedere viata,pe cand iubirea nu are in vedere decat placerea;dar casatoria traieste chiar cand dispar placerile,dand nastere unor interese cu mult mai scumpe decat cele ale barbatului si femeii ce s-au unit.

Fericirea in casnicie nu se intemieaza atat pe insusiri stralucitoare si pe avere,cat pe pretuirea reciproca.

Nu poate exista casatorie fericita daca nu este precedata de o cunoastere totala a celor doi soti ca obiceiuri,caracter etc.:)

20/07/06 23:46

dana21
membru

Inregistat: 24/09/06
"In intelegerea destinului comun, in sentimentul statorniciei sta sfintenia, frumusetea casatoriei, ceea ce ne ajuta sa induram mai usor durerea, sa traim mai intens fericirea, si sa ducem la desavarsire natura umana." - Fanny Lewald

24/10/06 20:25

dana21
membru

Inregistat: 24/09/06
"...in grija celuilalt pentru tine,
In intunericul noptii si albul zapezii, iarna;
In saracie si necazuri- iubirea e mereu acolo." - William Blake

24/10/06 20:29

Fulguţa
membru

Inregistat: 30/01/07
ok!

Ultima modificare de Fulguţa (17/11/07 17:04)

08/02/07 22:31

Fulguţa
membru

Inregistat: 30/01/07
Dragostea este ceea ce-i face pe oameni sa creadă că sunt frumoşi când nimeni altul nu-I vede astfel.

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este voinţa de a iubi.

Când iubeşti  puternic, găseşti întotdeauna ceva nou in persoana iubita. (Pascal)

Ce e dragostea? Nevoia de a ieşi din tine însuţi.
(Ch. Baudelaire)

Cine umbla după iubire, n-o va găsi; cine-o da, o primeşte înapoi.

Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.

Daca vrei sa fii iubit, iubeste. (Seneca)

Un om e un înger cu o singură aripă şi are nevoie şi de cealaltă aripa

Sunt momente în viată când simţi absenţa cuiva atât de tare încât ţi-ar plăcea să-l scoţi din vise şi să-l îmbrăţişezi

Dragostea constă în dorinţa de a da ceea ce este al tău altuia si de a simţi fericirea acestuia ca şi cum ar fi a ta...

Dragostea e ca o stafie. Mulţi vorbesc despre ea dar puţini o văd întradevăr.

Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor.
                                                             - Victor Hugo

Credinta castiga cel mai mult, umilinta primeste cel mai mult, dragostea insa lucreaza cel mai mult.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Ştiai că bărbaţii şi femeile sânt îngeri care au numai o singură aripă?

De aceea e nevoie ca ei să se îmbrăţişeze, pentru ca să poată să zboare...

08/02/07 22:33

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Fulguta, intai de toate, bun venit :) .

Apoi, despre dragoste exista un subiect separat de maxime.

Te rog sa-ti copiezi acolo ultimul mesaj.

Iar mesajul despre femeie si barbat, poate-l copiezi si la subiectul despre femeie, si la cel despre barbat.

Multumesc.

08/02/07 23:15

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Fiecare dintre noi este un inger cu o singur aripa.Si nu putem zbura,decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.(Luciano de Crescenzo)

Ce mangaiere,ce consolare indescriptibila este sa te simti in siguranta alaturi de cineva,sa nu fii nevoit nici sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele,ci sa le reversi asa cum sunt,grau si pleava la un loc,stiind ca o mana credincioasa le va lua si le va cerne,pastrand ce merita pastrat,si indepartand apoi,cu sufletul bunatatii,restu.
                                                              (George Eliot)

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

15/05/07 05:51

L'Alise
membru

Inregistat: 21/11/07
"Barbatii se casatoresc din cauza ca sunt obositi; femeile din curiozitate; amandoi sunt dezamagiti."

07/02/08 15:42

andreya
membru

Inregistat: 07/03/07
un sot surd si o sotie oarba sunt intotdeauna un cuplu fericit. - proverb danez

casatoria este arta a doua persoane incompatibile de a invata sa traiasca compatibil

07/02/08 17:56

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
O sotie buna isi iarta intotdeauna sotul atunci cand ea greseste.(Milton Berle)

Eu si sotia mea am fost fericiti 30 de ani.Apoi ne-am intalnit.(Rodney Dangerfield)

Cea mai buna modalitate de a-ti aminti ziua de nastere a sotiei, este sa o uiti odata...(Anonim)

Doua secrete pentru un mariaj fericit:
1.De fiecare data cand gresesti, recunoaste.
2.De fiecare data cand ai dreptate, taci.(Nash)

05/01/09 22:19

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
A fi un sot bun.

- Iubeste cum te-a iubit Isus. Alege pe ea inainte de-a sa te cunoasca, alege pe ea inainte sa exista ea in universul tau.

- Iubeste la gandul ca e daruita tie, iubesti cum te iubesti pe tine.. iubeste inainte sa fie...

- Nu poti sa o cunosti pe ea niciodata indeplin la fel cum nu te cunosti pe tine indeplin. Deci iubeste pe indeplin fie ca nu o cunosti cu adevarat, dar iubeste cu adevarat pentru ea e jumatele tau alesa de Domnul.

- Increde-te in El caci ce iti da El e mai bun decat poti intelege sau astepta tu, nu te increde in ea... increde-te ca in ea este Dumnezeu si in asa fel te increzi in ea prin Dumnezeu.

Ultima modificare de livu2day (16/01/09 02:15)

16/01/09 02:15

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Casnicia este un razboi declarat singuratatii.

O familie este formata dintr-un sot care are o idee, din copii care spun ca nu se poate face si o sotie care o pune in aplicare.

Azi exista mult mai multa autoritate in familiile moderne. Necazul este numai ca o au copiii.

Un barbat indragostit este incomplet pana ce nu se insoara. Dupa aceea este terminat :D :D

Cea mai fericita casatorie pe care mi-o pot imagina este aceea dintre un barbat surd cu o femeie oarba :D

Mirelui i s-a cerut sa vorbeasca ceva la nunta. a luat microfonul si s-a adresat miresei sale:
"Iubita mea! Trebuie sa-ti fac o marturisire in fata intregii asistente. Marturisesc, ca, inainte de a ma casatori cu tine, am petrecut multe ore in bratele altei femei: Mama mea!"
Toti nuntasii s-au distrat de minune de priceperea mirelui si de emotiile create de discursul sau.
Pastorul, care urma sa-si aniverseze nunta de aur, a decis sa foloseasca gluma acestui tanar inspirat.
Sala era plina de oaspeti de onoare. Cand a luat cuvantul, pastorul a spus:
"Dupa 50 de ani de casatorie, draga mea, trebuie sa-ti fac o marturisire publica. Inainte de a ma fi casatorit cu tine, am petrecut multe ore minunate in bratele altei femei si...nu-mi mai aduc aminte cine a fost" :))

09/03/09 14:00

maria_t
membru

Inregistat: 25/01/09
“ Dupa casatorie, sotul si sotia devin doua fete ale aceleiasi monede; nu pot sta fata in fata, dar totusi stau impreuna.” Hemant Joshi

Un barbat a dat un anunt la ziar cu textul : Caut sotie. A doua zi a primit o suta de scrisori in care scria : Ia-o pe a mea !” Anonim

“ Casatoreste-te orice ar fi. Daca vei avea o sotie buna, vei deveni fericit. Daca vei avea una rea, vei deveni filozof.” Socrates

Canicia este o arta, trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.(Rabindranath Tagore)

Femeile spera ca barbatii se vor schimba dupa casatorie; barbatii spera ca femeile vor ramane la fel dupa casatorie. (Bettina Arndt, Private Lives, 1986)

Casatoria este triumful imaginatiei asupra inteligentei. A doua casatorie este triumful sperantei asupra experientei.
Oscar Wilde

Căsătoria este o legătură între o persoană care nu-şi adduce aminte niciodată aniversările şi una care nu le uită niciodată. (Ogden Nash)
Când te căsătoreşti ai nevoie de un martor. Ca la orice duel. (Sacha Guitry).

Uneori e greu să spui dacă într-o casă conduce bărbatul, femeia, soacrea sau bucătăreasa. Totuşi, câinele casei ştie întotdeauna cine e şeful. (Marcel Pagnol).

O singură căsătorie îl poate face pe un bărbat fericit : cea a fiicei sale. (Marcel Achard)

Un bărbat nu este complet dacă nu e însurat. Abia atunci e terminat. (Robert Frost)

Căsătoria este rezolvarea problemelor pe care două persoane, singure fiind, nu le-ar fi avut. (Sacha Guitry)

Dacă soţul şi soţia merg împreună pe stradă, cel care merge mai repede e mai supărat. (Victor Borge)

Cînd te însori cu o fată, te însori, totdeauna, şi cu familia ei. (Jan Mens

Ultima modificare de maria_t (15/08/09 14:45)

15/08/09 14:38

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
“Un barbat insurat trebuie sa-si uite greselile. Nu are rost ca doi oameni sa tina minte acelasi lucru.”
Duane Dewel (1901-1984), politician american

09/02/10 16:45

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
"casatoria dupa frumusete e ca si cumpararea unei case pe credit. Iti iei ca iti place, apoi platesti"  =)) [geniala, e dintr-o predica]

10/02/10 12:50

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

13/02/10 18:22

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
“Casatoria este cel mai sigur mijloc de a afla ce fel de barbat i-ar fi placut cu adevarat sotiei tale sa aiba.”
Jim Backus (1913-1989), actor american

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

13/02/10 21:35

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
Primul barbat care s-a insurat poate fi iertat. Ca nu stia ce-l asteapta. Ceilalti n-au nici o scuza.

09/04/10 19:29

Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la