|
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Cauta in tine acea putere de a fi mai mult decat ceea ce esti!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
01/02/06 19:58
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
"Nu îngrămădi lucruri pe exteriorul tău, gândindu-te că în felul aceste vei fi mai frumoasă. Frumuseţea nu stă în exterior, ci frumuseţea stă în inimă."
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
01/02/06 23:18
|
|
Larisa
membru
|
|
Nu murmura ca nu capeti ceea ce doresti! Fii multumitor ca nu primesti ceea ce meriti!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
02/02/06 00:27
|
|
thais
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
Daca astazi nu ai realizat nimic altceva decat sa arati dragoste tuturor celor pe care ii intalnesti, sa stii ca de fapt ai realizat ceva maret.
_______________________________________ esentele tari se gasesc in sticlute mici
|
|
02/02/06 11:44
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
Tot mai alb e gandul care poarta tot ce ti-a promis Dumnezeu... ...nu e chiar o maxima dar mie mi-a placut tare mult
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
04/02/06 18:48
|
|
sola scriptura
membru
Inregistat: 30/01/06
|
|
rara^avis a scris:
m`am gandit ca ar fi fain sa postam aici, in fiecare azi ,alta maxima si sa discutam eventual despre ce`am ales. pentru ziua de azi 26 dec :
INVATA SA`TI SCRII DURERILE PE NISIP SI BUCURIILE PE STANCA. -Sf.Augustin- |
mi-a placut... sa ma ajute Domnul sa fac asa...
_______________________________________ God is good
|
|
04/02/06 20:44
|
|
Larisa
membru
|
|
Atunci cand le scrii pe nisip exista o posibilitate foarte mare ca ele sa fie luate de valurile marii sau sa fie acoperite de cei care trec pe acolo. Durerile sunt pentru o vreme pe cand bucuriile sunt pietre de aducere aminte. Avem de ce sa ne agatam cand vrem sa urcam. Avem unde sa ne adapostim in caz de vin incercarile in viata noastra care nu sunt alteva decat momente in care Dz ne ajuta sa de descoperim pe noi insine.
|
|
05/02/06 02:59
|
|
nucu_7
membru
Inregistat: 05/02/06
|
|
"Contrariul pacatului nu este virtutea ci libertatea." ( S.Kierkegaard")
|
|
05/02/06 13:48
|
|
doitili
membru
|
|
Adevaratul crestin nu are o credinta 'licurici' nu e chiar o maxima ci un gand spus de cineva si doresc sa ne gandim serios la ceea ce a vrut sa spuna
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
05/02/06 15:04
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
"Adevărata măreţie locuieşte în caracterul omului, nu în abilităţile lui şi nici în poziţia pe care o ocupă."
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
06/02/06 13:40
|
|
Larisa
membru
|
|
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
06/02/06 19:09
|
|
doitili
membru
|
|
Ceea ce spui azi se poate imprima pt totdeauna in mintea unuia care te asculta
|
|
07/02/06 10:34
|
|
maura
membru
Inregistat: 03/02/06
|
|
Toti alearga sa culeaga lemne din copacul doborat de vant.
_______________________________________ Ma cred cea mai fericita dintre pamanteni,insa nu trebuie sa o spun;e prea crud pentru ceilalti.
|
|
07/02/06 15:10
|
|
Larisa
membru
|
|
Atitudinea iti determina altitudinea.
|
|
07/02/06 18:48
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
mare adevar, l-am auzit si pe john maxwel, spunand asta, intradevar,...oare ce atitudine ar tre sa aiba un copil al Dlui? si apoi sa ne gandim la altitudine....
Ultima modificare de ionelcim (08/02/06 12:54)
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
08/02/06 12:52
|
|
thais
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
Credinta inseamna sa'L urmezi pe Dumnezeu pe marginea prapastiei fiind constienta ca atunci cand il vei urma, El iti va pune piciorul pe stanca, sau... te va invata sa zbori...
Ultima modificare de thais (08/02/06 20:19)
_______________________________________ esentele tari se gasesc in sticlute mici
|
|
08/02/06 20:19
|
|
anda82
membru
Inregistat: 26/01/06
|
|
atitudinea si comportamentul pot fi devalorizate,dar caracterul,personalitatea si temperamentul sunt date de Dumnezeul nostru, fiecaruia dintre noi.
|
|
08/02/06 23:11
|
|
Larisa
membru
|
|
Caracterul = adevaratul eu "omul ascuns al inimii", este rezultatul dintre temperamentul tau modificat de educatia primita si atitudinile, convingerile, principiile si motivatiile fundamentale. Uneori este denumit "sufletul omului" cuprinzand mintea, sentimentele si vointa. Necazurile ne formeaza caracterul.
Personalitatea = expresia exterioara a eului nostru care poate sa coincida sau nu cu caracterul, in functie de cat de originali suntem.
Temperamentul = combinatia dintre trasaturile innascute care afecteaza subconstient comportamentul uman.
|
|
09/02/06 01:33
|
|
larionemily
membru
Inregistat: 09/02/06
|
|
rara^avis...am citit si eu viata condusa de scopuri(nu stiu daca a citi e termenul potrivit pt aceea carte)...ma bucur ca ai retinut din ea asa ceva....
_______________________________________ Tu mai iubit cat nici nu pot sa spun/Si mi-ai dat har cat nici nu pot s-adun-/Mai coplesit iubindu-ma nespus/Mai cucerit si sunt a Ta ISUS !!
|
|
09/02/06 14:45
|
|
maura
membru
|
|
Scalda-ti cuvintele in iubire,bazeaza-te pe Cuvantul lui Dumnezeu si iesi in lume,hotarat sa ridici,sa incurajezi si sa motivezi pe cineva.
_______________________________________ Ma cred cea mai fericita dintre pamanteni,insa nu trebuie sa o spun;e prea crud pentru ceilalti.
|
|
09/02/06 16:24
|
|
maura
membru
|
|
"Sa stii cine esti,Sa fii cine esti,Sa devii ceea ce te-a facut Dumnezeu sa fii.Sa faci ceea ce poti face...sa iubesti cu toata inima ta...sunt cheile pentru o viata biruitoare si multumita!" (Dick Innes)
|
|
10/02/06 15:00
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
"Worry does not empty tomorrow of its sorrow ....it empties today of its strength"
[Ingrijorarea nu goleste ziua de maine de necazurile ei...goleste ziua de azi de puterea ei.]
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
10/02/06 15:04
|
|
rara^avis
membru
Inregistat: 21/10/05
|
|
larionemily a scris:
rara^avis...am citit si eu viata condusa de scopuri(nu stiu daca a citi e termenul potrivit pt aceea carte)...ma bucur ca ai retinut din ea asa ceva.... |
bine zici larionemily!cartea aia m`a schimbat mult in bine
"Geniul se poate forma in linistea unei biblioteci,dar taria de caracter este de multe ori rezultatul unei vieti traite pe "nicovala suferintei" ( -Richard Wurmbrand-
doitili, tu ai scris citatul asta mai demult pe forum.mi`a placut atat de tare ,incat am zis ca merita sa fie maxima zilei
_______________________________________ "Caci pentru mine a trai este Christos, iar a muri este un castig"
|
|
11/02/06 00:16
|
|
larionemily
membru
Inregistat: 09/02/06
|
|
as vrea sa te intreb in cat timp ai facu cele 40 de lectii-si scuze ca am deviat putin de la sub.
_______________________________________ Tu mai iubit cat nici nu pot sa spun/Si mi-ai dat har cat nici nu pot s-adun-/Mai coplesit iubindu-ma nespus/Mai cucerit si sunt a Ta ISUS !!
|
|
11/02/06 12:11
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Pai ai putea intreba privat?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/02/06 12:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|